Код ЄДРПОУ

24770760

МП «КОНІТА»

Директор
Коваленко Олексій Григорович
  • Payment systems
    Припинено
    Анульоване свідоцтво ПДВ № 247707615082 станом на
    Компанія зареєстрована на загальній системі оподаткування

    Реєстраційні дані

    Керівники
    🇺🇦 Опендатабот

    Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

    Перевірити компанію

    Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

    ТелеграмВайбер

    Опендатабот для телефону

    AppstoreGoogle Play

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань код ЄДРПОУ МП «КОНІТА» — 24770760.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент МП «КОНІТА» має статус — припинено.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент 24770760 на 06.05.2022 має таку офіційну скорочену назву МП «КОНІТА».

    На дату 06.05.2022 у 24770760 основний вид економічної діяльності 01.11.0 ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ ТА ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУР.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, на 06.05.2022 контрагент 24770760 зареєстрований в Україна, 66101, Одеська обл., місто Балта, вулиця 30 Років Перемоги, будинок 20.

    Щоб отримати відсканований статут МП «КОНІТА» знайдіть компанію в Опендатаботі за кодом 24770760, натисніть на кнопку “Статут” та сплатить. Після оплати ви отримуєте посилання на архів зі статутом підприємства.

    Реквізити компанії МП «КОНІТА»

    Ознайомимося з повною інформацією про юридичну особу МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОНІТА". На данний момент директором підприємства є — Коваленко Олексій Григорович. Юрідична адреса: Україна, 66101, Одеська область, місто Балта, вулиця 30 Років Перемоги, будинок 20. Основний КВЕД компанії МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОНІТА" — 01.11.0 ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ ТА ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУР