Код ЄДРПОУ

30486587

ДП «КУЛІНАР»

Директор
Проць Галина Василівна
  • Payment systems
    Анульоване свідоцтво ПДВ № 304865813080 станом на
    Компанія зареєстрована на загальній системі оподаткування

    Реєстраційні дані

    Керівники
    🇺🇦 Опендатабот

    Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

    Перевірити компанію

    Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

    ТелеграмВайбер

    Опендатабот для телефону

    AppstoreGoogle Play

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань код ЄДРПОУ ДП «КУЛІНАР» — 30486587.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент ДП «КУЛІНАР» має статус — зареєстровано.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент 30486587 на 06.05.2022 має таку офіційну скорочену назву ДП «КУЛІНАР».

    На дату 06.05.2022 у 30486587 основний вид економічної діяльності 15.13.0 ВИРОБНИЦТВО М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, на 06.05.2022 контрагент 30486587 зареєстрований в Україна, 82300, Львівська обл., місто Борислав, вулиця Братів Лисиків, будинок 4.

    Щоб отримати відсканований статут ДП «КУЛІНАР» знайдіть компанію в Опендатаботі за кодом 30486587, натисніть на кнопку “Статут” та сплатить. Після оплати ви отримуєте посилання на архів зі статутом підприємства.

    Реквізити компанії ДП «КУЛІНАР»

    Давайте оглянемо детальну інформацію про юридичну особу ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "КУЛІНАР" ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "БОРИСЛАВСЬКИЙ М"ЯСОКОМБІНАТ". Проць Галина Василівна займає посаду керівника. Підприємство має юридичну адресу: Україна, 82300, Львівська область, місто Борислав, вулиця Братів Лисиків, будинок 4. Основний КВЕД юридичної особи — 15.13.0 ВИРОБНИЦТВО М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ