Код ЄДРПОУ
39771553
ТОВ «АЛЬТА ФУД»
- Директор
- Щербань Павло Миколайович
Реєстраційні дані
- Час витягу з ЄДР
- Повна назва
- Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЬТА ФУД»
- Адреса
Україна, 08400, Київська область, місто Переяслав-Хмельницький(п), вулиця Героїв Дніпра, будинок 33а
- Пошта
- altafood@mail.ru
- Дата заснування
- Директор
- Щербань Павло Миколайович
- Код ЄДРПОУ
- 39771553
- Статутний капітал
- 300 000 грн
- Основний вид діяльності
- 10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків
- Інші види діяльності
Роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, Роздрібна торгівля рибою, ракоподібними та молюсками в спеціалізованих магазинах, Прісноводне рибництво (аквакультура), Прісноводне рибальство
Розкрити
- Керівники
Підписант та керівник
- Власники
Засновник
150 000 грн50%Засновник
150 000 грн50%КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - СОКОЛ АЛЛА ВАСИЛІВНА, УКРАЇНА , М. КИЇВ ДНІПРОВСЬКИЙ Р-Н ВУЛ. ПОПУРДЕНКА БУД. 26 КВ. 18
Засновник
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - ЩЕРБАНЬ ПАВЛО МИКОЛАЙОВИЧ, УКРАЇНА , АВТОНОМНА РЕСПУБЛІКА КРИМ БАХЧИСАРАЙСЬКИЙ Р-Н М. БАХЧИСАРАЙ ВУЛ. МАЯКОВСЬКОГО БУД. 3 А КВ. 1
Засновник
Історія змін реєстраційної інформації
Дата | Зміна | Було | Стало |
---|---|---|---|
Увійдіть для отримання дати останніх змін | Змінилась адреса в едр | 08400, Київська обл., місто Переяслав-Хмельницький ВУЛИЦЯ ГЕРОЇВ ДНІПРА буд. 33 А | Україна, 08400, Київська обл., місто Переяслав-Хмельницький(п), ВУЛИЦЯ ГЕРОЇВ ДНІПРА, будинок 33 А |
Реквізити компанії ТОВ «АЛЬТА ФУД»
Давайте оглянемо детальну інформацію про юридичну особу ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЛЬТА ФУД". 28.04.2015 відбулась реєстрація юрособи ТОВ "АЛЬТА ФУД". Статутний капітал компанії складає 300 000 гривень. На данний момент директором підприємства є — Щербань Павло Миколайович. Компанія має юридичну адресу: Україна, 08400, Київська область, місто Переяслав-Хмельницький, вулиця Героїв Дніпра, будинок 33 А. Основний КВЕД юридичної особи — 10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків