Код ЄДРПОУ
41659292
ТОВ «ФУД-ІНГРЕДІЕНТС»
- Директор
- Пушкарьов Олексій Юрійович
Опендатабот для телефону
Реєстраційні дані
- Час витягу з ЄДР
19 грудня 2024 р. о 01:30
- Повна назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФУД-ІНГРЕДІЕНТС»
- Адреса
60000, Україна, Хотинський р-н, Чернівецька обл., місто Хотин(з), вулиця Українська, будинок, 59
- Телефон
- Дата заснування
- Директор
- Пушкарьов Олексій Юрійович
- Код ЄДРПОУ
41659292
- Статутний капітал
- 1 000 ₴
- Основний вид діяльності
- 46.39 Неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами
- Інші види діяльності
Оптова торгівля кавою, чаєм, какао та прянощами, Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням, Оптова торгівля хімічними продуктами, Неспеціалізована оптова торгівля
- Керівники
Пушкарьов Олексій Юрійович
керівник
- Власники
- Пушкарьов Олексій Юрійович
Засновник
1 000 ₴100% - Пушкарьов Олексій Юрійович
Кінцевий бенефіціарний власник
Документи компанії
Ознайомтеся з перевагами безкоштовного публічного розміщення документів
Історія змін реєстраційної інформації
Дата | Зміна | Було | Стало |
---|---|---|---|
Увійдіть для отримання дати останніх змін | Змінилась адреса | Україна, 01042, місто Київ, ВУЛИЦЯ ІВАНА КУДРІ, будинок 20Б | Україна, 60000, Чернівецька обл., Хотинський р-н, місто Хотин, вул.Українська, будинок 59 |
Змінився керівник | Александров Віктор Сергійович | Пушкарьов Олексій Юрійович | |
Видалений бенефіціарний власник | КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - АЛЕКСАНДРОВ ВІКТОР СЕРГІЙОВИЧ, 01033, М. КИЇВ, ВУЛИЦЯ ЖИЛЯНСЬКА, БУДИНОК 62/64, КВАРТИРА 19. | — | |
Видалений бенефіціарний власник | Александров Віктор Сергійович | — | |
Видалений бенефіціарний власник | КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - МЕЛЬНИЧУК ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, 03151, М. КИЇВ, ВУЛИЦЯ СМІЛЯНСЬКА, БУДИНОК 17, КВАРТИРА 65. | — | |
Видалений бенефіціарний власник | Мельничук Віталій Миколайович | — | |
Змінився керівник | Мельничук Віталій Миколайович | Александров Віктор Сергійович |