№ 74945612
Державна податкова служба України Головне управління ДПС у м. Києві
Інші стягнення на користь державного бюджету (санкції, платежі, штрафи)
Код ЄДРПОУ
Опендатабот для телефону
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАЛАЛФУД»
04071, Україна, місто Київ, вулиця Хорива, будинок, 39-41, офіс, 45
43120776
Виробництво м'яса свійської птиці, Виробництво м'ясних продуктів, Оптова торгівля шкірсировиною, шкурами та шкірою, Оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами, Роздрібна торгівля м'ясом і м'ясними продуктами в спеціалізованих магазинах, Роздрібна торгівля рибою, ракоподібними та молюсками в спеціалізованих магазинах, Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна
Ходжаметов Ілімдар Едемович
керівник
АБАСОВ ТАРЛАН МАММЕД ОГЛИ
Засновник
50 000 ₴100%КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - АБАСОВ ТАРЛАН МАММЕД ОГЛИ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ - 14. 01. 1976, РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР ОБЛІКОВОЇ КАРТКИ ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ - - КРАЇНА ГРОМАДЯНСТВА - РЕСПУБЛІКА АЗЕРБАЙДЖАН, МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ - 03067, М. КИЇВ, СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОН, ВУЛИЦЯ МАШИНОБУДІВНА, БУДИНОК 41, КВАРТИРА 682
Засновник
Ознайомтеся з перевагами безкоштовного публічного розміщення документів
Дата | Зміна | Було | Стало |
---|---|---|---|
Увійдіть для отримання дати останніх змін | Змінився керівник | Абасов Тарлан Маммед Огли | Ходжаметов Ілімдар Едемович |
Змінився керівник | Китайчук Микола Іванович | Абасов Тарлан Маммед Огли | |
Видалений бенефіціарний власник | Гаврилюк Віталій Валерійович | — |
Державна податкова служба України Головне управління ДПС у м. Києві
Інші стягнення на користь державного бюджету (санкції, платежі, штрафи)
Отримайти повну юридичну інформацію про контрагента ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАЛАЛФУД». Компанія ТОВ "ХАЛАЛФУД" зареєстрована — 18.07.2019. Статутний капітал ТОВ "ХАЛАЛФУД" складає 50 000 ₴ гривень. Керуючий директор — Ходжаметов Ілімдар Едемович. Юрідична адреса: Україна, 04071, місто Київ, ВУЛИЦЯ ХОРИВА, будинок 39-41, офіс 45. Основний КВЕД компанії ТОВ "ХАЛАЛФУД" — 10.11 Виробництво м'яса