Код ЄДРПОУ
45273245
ТОВ «БГ Пром»
- Директор
- Голтва Павло Сергійович
Опендатабот для телефону
Реєстраційні дані
- Час витягу з ЄДР
19 грудня 2024 р. о 01:30
- Повна назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БГ Пром»
- Назва англійською мовою
LIMITED LIABILITY COMPANY “BG Prom”
- Адреса
04053, Україна, місто Київ, площа Львівська, будинок, 8а, кабінет, 4
- Телефон
- Дата заснування
- Директор
- Голтва Павло Сергійович
- Код ЄДРПОУ
45273245
- Статутний капітал
- 212 000 ₴
- Основний вид діяльності
- 10.71 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
- Інші види діяльності
Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками, Роздрібна торгівля хлібобулочними виробами, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах, Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами, Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання
- Керівники
Голтва Павло Сергійович
керівник
- Власники
- Голтва Павло Сергійович Україна
Засновник
212 000 ₴100% - Голтва Павло Сергійович Україна
Кінцевий бенефіціарний власник
Документи компанії
Ознайомтеся з перевагами безкоштовного публічного розміщення документів
Фінансова звітність
2023 | |
---|---|
Дохід | 12 800 ₴ |
Чистий прибуток | 5 000 ₴ |
Активи | 60 000 ₴ |
Зобов'язання | 55 000 ₴ |
Кількість працівників | 0 |
Фінансова звітність
Історія змін реєстраційної інформації
Дата | Зміна | Було | Стало |
---|---|---|---|
Увійдіть для отримання дати останніх змін | Зміна статутного капіталу | 20 000 ₴ | 212 000 ₴ |
Змінилась частка в статутному капіталі засновника | 20 000 ₴ | 212 000 ₴ | |
Змінився вид діяльності | 46.36 Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами | 10.71 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання |