Ухвала
від 04.10.2021 по справі 521/10324/21
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/10324/21

Провадження № 2/521/4132/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

04 жовтня 2021 року Малиновський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді - Мурзенко М.В.,

при секретарі - Корнієнко Л.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до директора комунального некомерційного підприємства Карпенчук Олега Тимофійовича, директора Комунального некомерційного підприємства Дитяча міська поліклініка № 4 Одеської міської ради Андрієвської Наталії Володимирівни, директора Одеської загальноосвітньої школи № 56 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Фоменко Світлани Іванівни про захист честі та гідності, -

ВСТАНОВИВ:

До Малиновського районного суду міста Одеса надійшла позовна ОСОБА_1 до директора комунального некомерційного підприємства Карпенчук Олега Тимофійовича, директора Комунального некомерційного підприємства Дитяча міська поліклініка № 4 Одеської міської ради Андрієвської Наталії Володимирівни, директора Одеської загальноосвітньої школи № 56 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Фоменко Світлани Іванівни про захист честі та гідності.

Ухвалою судді Малиновського районного суду м.Одеси від 19.07.2021 року відмовлено у відкритті провадження по справі в частині вимог:

- про визнання директора комунального некомерційного підприємства Карпенчук Олега Тимофійовича, директора Комунального некомерційного підприємства Дитяча міська поліклініка № 4 Одеської міської ради Андрієвської Наталії Володимирівни, директора Одеської загальноосвітньої школи № 56 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Фоменко Світлани Іванівни державними зрадниками та притягнення їх до найвищої міри покарання з конфіскацією майна на користь держави; - про визнання українців корінним народом України, - про визнання української православної церкви московського патріархату (російської православної церкви в Україні) терористичною організацією;- про про розміщення інформації в офіційному звіті (повідомленні) уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Верховного Комісара Організації Об`єднаних Націй з прав людини, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Червоного Півмісяця;

- відкрито провадження у справі в частині вимог про захист честі та гідності в порядку загального позовного провадження та призначено по справі підготовче судове засідання на 18.08.2021 року.

В підготовче судове засідання, яке призначене на 04.10.2021 року сторони не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Згідно ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи те, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні , суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196, 197, 200, 260 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до директора комунального некомерційного підприємства Карпенчук Олега Тимофійовича, директора Комунального некомерційного підприємства Дитяча міська поліклініка № 4 Одеської міської ради Андрієвської Наталії Володимирівни, директора Одеської загальноосвітньої школи № 56 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Фоменко Світлани Іванівни про захист честі та гідності - закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до директора комунального некомерційного підприємства Карпенчук Олега Тимофійовича, директора Комунального некомерційного підприємства Дитяча міська поліклініка № 4 Одеської міської ради Андрієвської Наталії Володимирівни, директора Одеської загальноосвітньої школи № 56 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області Фоменко Світлани Іванівни про захист честі та гідності до судового розгляду по суті на 09 листопада 2021 року о 12 годині 00 хвилин.

Про час та місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: М.В.Мурзенко

Дата ухвалення рішення04.10.2021
Оприлюднено06.10.2021
Номер документу100110896
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —521/10324/21

Постанова від 09.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Карташов О. Ю.

Постанова від 09.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Карташов О. Ю.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Карташов О. Ю.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Карташов О. Ю.

Рішення від 08.05.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

Рішення від 08.05.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

Ухвала від 04.10.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

Ухвала від 19.07.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні