Ухвала
від 08.10.2021 по справі 190/1261/20
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/1261/20

Провадження №2-во/190/12/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 жовтня 2021 року м.П`ятихатки

Суддя П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області Фирса Ю.В., розглянувши заяву заступника керівника Дніпропетровської обласної прокуратури Савенко О. про виправлення описки в ухвалі П`ятихатихаського районного суду Дніпропетровської області від 01 лютого 2021 року,

в с т а н о в и в:

Ухвалою П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області від 01 лютого 2021 року позовну заяву керівника Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до державного професійно-технічного навчального закладу Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти , ОСОБА_1 про визнання договору удаваним, визнання удаваного правочину недійсним та зобов`язання звільнити земельну ділянку - закрито у зв`язку з відсутністю предмету спору; зобов`язано Управління Державної казначейської служби України в П`ятихатському районі Дніпропетровської області повернути прокуратурі Дніпропетровської області сплачений судовий збір у розмірі 6306 грн., відповідно до платіжного доручення № 2318 від 02 вересня 2020 року.

Заступник керівника Дніпропетровської обласної прокуратури Савенко О. звернувся до суду з заявою, в якій просить виправити описку в ухвалі суду, а саме виправити в частині зазначення органу, який здійснює повернення зарахованих до бюджету платежів з Управління Державної казначейської служби України в П`ятихатському районі Дніпропетровської області на вірний Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області , а також орган, на користь якої здійснюється повернення з прокуратури Дніпропетровської області на вірне Дніпропетровській обласній прокуратурі .

Відповідно до вимог ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

З урахуванням того, що зі змісту ухвали П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області від 01 лютого 2021 року вбачається описка у назві органу, який здійснює повернення зарахованих до бюджету платежів та органу, на користь якої здійснюється повернення, суд вважає за необхідне виправити допущену у ухвалі суду описку.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суддя,

у х в а л и в:

Виправити допущену в ухвалі П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області від 01 лютого 2021 року по цивільній справі № 190/1261/20 за позовною заявою керівника Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до державного професійно-технічного навчального закладу Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти , ОСОБА_1 про визнання договору удаваним, визнання удаваного правочину недійсним та зобов`язання звільнити земельну ділянку описку, а саме другий абзац резолютивної частини ухвали викласти в наступній редакції - Зобов`язати Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області повернути Дніпропетровській обласній прокуратурі сплачений судовий збір у розмірі 6306 грн. відповідно до платіжного доручення № 2318 від 02 вересня 2020 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подання до суду апеляційної інстанції через П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали.

Суддя Ю.В. Фирса

СудП'ятихатський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення08.10.2021
Оприлюднено14.10.2021
Номер документу100310259
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —190/1261/20

Ухвала від 08.10.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 02.10.2020

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні