Ухвала
від 18.10.2021 по справі 466/8511/21
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/8511/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

18 жовтня 2021 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова

у складі: головуючого судді Едера П. Т.

при секретарі с/з Репеті К. М.

з участю: позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в місті Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , яка діє як законний представник в інтересах малолітнього ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю РОЙАЛ про заборону будівельних та ремонтних робіт щодо підготовки діяльності з організації азартних ігор та заборону відкриття розважальних закладів та організації і проведення в них азартних ігор на гральних автоматах,-

у с т а н о в и в:

у провадженні Шевченківського районного суду м. Львова перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , яка діє як законний представник в інтересах малолітнього ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю РОЙАЛ про заборону будівельних та ремонтних робіт щодо підготовки діяльності з організації азартних ігор та заборону відкриття розважальних закладів та організації і проведення в них азартних ігор на гральних автоматах.

Ухвалою судді Шевченківського районного суду м. Львова від 16 вересня 2021 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження у підготовчому засіданні.

У підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 та представник відповідача ОСОБА_2 не заперечили щодо призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. У підготовчому судовому засіданні виконані вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200, 223, 258, 260, 261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , яка діє як законний представник в інтересах малолітнього ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю РОЙАЛ про заборону будівельних та ремонтних робіт щодо підготовки діяльності з організації азартних ігор та заборону відкриття розважальних закладів та організації і проведення в них азартних ігор на гральних автоматах.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12 (4 пов. 19 каб.) на 12 листопада 2021 року о 12:00 год.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя: П. Т. Едер

Дата ухвалення рішення18.10.2021
Оприлюднено19.10.2021
Номер документу100379473
СудочинствоЦивільне
Сутьзаборону будівельних та ремонтних робіт щодо підготовки діяльності з організації азартних ігор та заборону відкриття розважальних закладів та організації і проведення в них азартних ігор на гральних автоматах

Судовий реєстр по справі —466/8511/21

Рішення від 01.12.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Рішення від 22.11.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 16.09.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні