Ухвала
від 20.10.2021 по справі 644/7666/21
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

20.10.2021 Суддя Черняк В. Г..

Справа № 644/7666/21

Провадження № 2/644/2665/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції

20 жовтня 2021 року м. Харків

Орджонікідзевський районний суд м. Харкова у складі:

судді - Черняка В.Г.,

розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Океан про захист прав споживачів,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом, в якому просить суд визнати недійсним публічний договір (оферта) про надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту (кредитна лінія), укладений між ОСОБА_1 та ТОВ Фінансова компанія Океан та визнати протиправними зобов`язання ОСОБА_1 з повернення заборгованості за публічним договором (оферта) про надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту (кредитна лінія), укладений між ОСОБА_1 та ТОВ Фінансова компанія Океан .

Ухвалою суду від 19.08.2021 року відкрито провадження по справі, судом ухвалено проводити розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

19.10.2021 року на електронну адресу суду надійшло клопотання представника відповідача - адвоката Плискань І.О., підписане кваліфікованим електронним підписом, про проведення судового засідання 17.11.2021 року о 10-00 годині та подальші судові засідання, за її участю в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме системи EasyCon , з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Згідно ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 4 ст.212 ЦПК України, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Представником відповідача - адвоката Плискань І.О. надано інформацію, яка є необхідною для організації проведення відеоконференції.

Як вбачається з матеріалів справи, місцезнаходженням відповідача та його представника є місто Київ.

З метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк та з метою недопущення порушення права представника відповідача на участь в судовому засіданні , суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника відповідача про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу EasyCon .

Керуючись ст.212 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Океан - адвоката Плискань Ірини Олегівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме системи EasyCon - задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Океан про захист прав споживачів, призначене на 17 листопада 2021 року о 10-00 годині та у подальших судових засіданнях , проводити за участю представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Океан - адвоката Плискань Ірини Олегівни у режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON" з використанням представником власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon .

Роз`яснити, що відповідно ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EasyCon , за веб-посиланнямhttps://easycon.com.ua.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя: В.Г. Черняк

Дата ухвалення рішення20.10.2021
Оприлюднено21.10.2021
Номер документу100448470
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів

Судовий реєстр по справі —644/7666/21

Рішення від 24.11.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Ухвала від 05.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Черняк В. Г.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Черняк В. Г.

Ухвала від 19.08.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Черняк В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні