Ухвала
від 14.11.2019 по справі 753/7545/19
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/7545/19

провадження № 2/753/5440/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"14" листопада 2019 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Лужецької О.Р.,

при секретарі - Григораш Н.М.,

за участю:

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача Гамор Н.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства УКРСОЦБАНК , державного реєстратора Київської філії комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації Грицай Наталії Володимирівни, комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської Області Центр реєстрації , треті особи: Дарницький районний відділ державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, ОСОБА_3 про вселення, визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дарницького районного суду міста Києва знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства УКРСОЦБАНК , державного реєстратора Київської філії комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації Грицай Наталії Володимирівни, комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської Області Центр реєстрації , треті особи: Дарницький районний відділ державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, ОСОБА_3 про вселення, визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора.

В судовому засіданні, призначеному на 14.11.2019 року представник позивача, ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про витребування доказів у:

- Публічного акціонерного товариства УКРСОЦБАНК , а саме: відомості проте, чи отримував ПАТ УКРСОЦБАНК згоду від Жулінського ЄМ. щодо переоцінки предмету іпотеки та належним чином завірену копію звіту про оцінку квартири;

- комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації , а саме: рішення державного реєстратора Київської філії комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації Грицай Наталії Володимирівни про державну реєстрацію прав та їх обтяжень індексний номер 42343842 від 01.08.2018 р., на підставі якого внесено запис у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно №27304272 про інформацію про право власності ПАТ УКРСОЦБАНК на об`єкт нерухомого майна - квартиру АДРЕСА_1 ;

- Дарницького районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, а саме: належним чином завірену копію матеріалів виконавчого провадження №54245612, № 54244318;

- Дарницького районного суду міста Києва, а саме: належним чином завірені копії судових рішень по справі №753/2263/16;

- Дарницького УП ГУ НП у м. Києві, а саме: належним чином завірені копії заяв про кримінальне правопорушення, що надійшли від ОСОБА_2 у вересні 2018 р., березні 2019 р. та відомості про результати їх розгляду

Зазначає, що не має можливості самостійно надати дані докази, оскільки їх одержання заявником викликає труднощі.

Представник відповідача щодо вказаного клопотання поклався на розсуд суду.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Враховуючи викладене, вислухавши думку сторін по справі, суд дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню частково, а саме в частині витребування доказів у комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації та Дарницького районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Керуючись ст. 84 ЦПК України суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача, ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства УКРСОЦБАНК , державного реєстратора Київської філії комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації Грицай Наталії Володимирівни, комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської Області Центр реєстрації , треті особи: Дарницький районний відділ державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, ОСОБА_3 про вселення, визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора- задовольнити частково.

Зобов`язати комунальне підприємство Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації (код ЄДРПОУ 42062724, місцезнаходження: Одеська обл., Біляївський р-н., с. Березань, вул. Покровська, 1) надати рішення державного реєстратора Київської філії комунального підприємства Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області Центр реєстрації Грицай Наталії Володимирівни про державну реєстрацію прав та їх обтяжень індексний номер 42343842 від 01.08.2018 р., на підставі якого внесено запис у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно №27304272 про інформацію про право власності ПАТ УКРСОЦБАНК на об`єкт нерухомого майна - квартиру АДРЕСА_1 .

Зобов`язати Дарницький районний відділ державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києвінадати належним чином завірену копію матеріалів виконавчого провадження №54245612.

Зобов`язати виконати вимоги ухвали суду негайно з дня отримання її копії.

В іншій частині клопотання - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ О.Р. ЛУЖЕЦЬКА

За умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню особа підлягає кримінальній відповідальності згідно зі ст. 382 Кримінального кодексу України.

Дата ухвалення рішення14.11.2019
Оприлюднено25.10.2021
Номер документу100535997
СудочинствоЦивільне
Сутьвселення, визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора

Судовий реєстр по справі —753/7545/19

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 15.06.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 15.06.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні