Ухвала
від 25.10.2021 по справі 752/11825/21
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/11825/21

Провадження № 2/752/6926/21

У Х В А Л А

25 жовтня 2021 року Голосіївський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Слободянюк А.В.

за участю секретаря судового засідання - Венгерчук В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ГОЛД ПРАЙМ ФІНАНС , третя особа: Центр надання адміністративних послуг Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин та виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомостей про керівника, -

встановив:

позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ТОВ ГОЛД ПРАЙМ ФІНАНС , третя особа: Центр надання адміністративних послуг Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин та виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомостей про керівника.

18.05.2021 року у вказаній справі відкрито провадження, розгляд справи визначено розглядати за правилами загального позовного провадження.

У підготовче судове засідання, призначене на 25.10.2021 року, учасники справи не з`явились, про час, дату ті місце підготовчого засідання повідомлялись належним чином у спосіб, передбачений ст.128 ЦПК України.

Від представника позивача адвоката Сухарко А.В. та представника третьої особи Центр надання адміністративних послуг Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації Гацковської К.С., надійшли заяви про розгляд підготовчого засідання за їх відсутності.

У підготовчому засіданні судом були вирішені питання та вчинені процесуальні дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає за можливе підготовче провадження у справі закінчити і призначити справу до розгляду в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 200 ЦПК України, суд -

ухвалив:

закрити підготовче провадження за позовними вимогами ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ГОЛД ПРАЙМ ФІНАНС , третя особа: Центр надання адміністративних послуг Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин та виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомостей про керівника.

Призначити справу до судового розгляду на 10 год. 30 хв. 25 січня 2022 року.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу суду можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя А.В. Слободянюк

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення25.10.2021
Оприлюднено26.10.2021
Номер документу100557212
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/11825/21

Рішення від 21.04.2022

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 18.05.2021

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні