Ухвала
від 26.10.2021 по справі 939/2118/21
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/2118/21

УХВАЛА

26 жовтня 2021 рокусмт Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Герасименко М.М., розглянувши клопотання представника позивача Акціонерного товариства Акціонерний Комерційний Банк Конкорд - адвоката Каукалової Ілони Анатоліївни про проведення в режимі відеоконференції судового засідання у справі за позовом Акціонерного товариства Акціонерний комерційний банк Конкорд до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

Судове засідання у даній справі призначене на 15 листопада 2021 року на 10 годину 00 хвилин.

25 жовтня 2021 року до суду від представника позивача - адвоката Каукалової І.А. надійшло вказане клопотання, у якому остання просить провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи Easycon.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України , учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Враховуючи викладене, вважаю необхідним зазначене клопотання представника позивача задовольнити.

Керуючись ст. 212 ЦПК України ,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Акціонерного товариства Акціонерний Комерційний Банк Конкорд - адвоката Каукалової Ілони Анатоліївни задовольнити.

Провести судове засідання у справі за позовом Акціонерного товариства Акціонерний комерційний банк Конкорд до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором , що призначене на 15 листопада 2021 року на 10 годину 00 хвилин, в режимі відеоконференції за участі представника позивача Акціонерного товариства Акціонерний Комерційний Банк Конкорд поза межами приміщення суду з використанням його власних технічних засобів, із застосуванням електронного підпису на онлайн сервісі відеозв`язку Easycon.

Роз`яснити, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку (ч. 11 ст. 212 ЦПК України).

Копію ухвали негайно надіслати учасникам справи.

Суддя М. Герасименко

Дата ухвалення рішення26.10.2021
Оприлюднено27.10.2021

Судовий реєстр по справі —939/2118/21

Рішення від 16.11.2021

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Рішення від 15.11.2021

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні