Ухвала
від 21.06.2010 по справі 4/25-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


У Х В А Л А

"21" червня 2010 р. Справа № 4/25-Б-10

За заявою Публічного акц іонерного товариства „Рай ффайзен Банк Аваль” в о собі Хмельницької обласної д ирекції, м.Хмельницький

До Приватного підприємця ОСОБА_3 , смт.Війтівці Волочи ського району Хмельницької о бласті

Про визнання банкрутом

Cуддя: Баула Л.П.

Представники сторін:

Кредитора: Ольховський Є.Ф представник Публічного акціонерного товариства "Р айффайзен Банк Аваль" в особі Хмельницької обласної дирекції м. Хмельницький за д овіреністю від 06.11.2009 року.

Боржника: не з'явився.

Ліквідатор: Чернецька А.А .

Ухвалою господарського с уду Хмельницької області від 17.02.2010 р. порушено провадження у справі № 4/25-Б-10 про визнання бан крутом приватного підприємц я ОСОБА_3 , смт.Війтівці Во лочиського району Хмельниць кої області .

Постановою суду від 15.03.2010 рок у боржника - приватного підпр иємця ОСОБА_3 , смт. Війтівц і визнано банкрутом, відкрит о ліквідаційну процедуру стр оком на шість місяців, ліквід атором призначено арбітражн ого керуючого Чернецьку А.А ., АДРЕСА_2, ліцензія сері я АВ №158528 від 11.01.2007 року .

Зобов' язано ліквідатора провести ліквідаційну проце дуру згідно вимог Закону Укр аїни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом” у стро к до 15.09.2010 року, скласти ліквіда ційний баланс та подати його разом із звітом про свою діял ьність до господарського суд у для затвердження.

На розгляд господарськог о суду надійшов звіт ліквіда тора про проведену ліквідаці йну процедуру та ліквідаційн ий баланс приватного підприє мця ОСОБА_3 , смт. Війтівці В олочиського району Хмельниц ької області, який відповідн о до ст. 32 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом" ухвалою господар ського суду від 20.05.2010 р. признач ено до розгляду в судовому за сіданні .

За період проведення проце дури ліквідації ПП ОСОБА_3 (АДРЕСА_1 ідентифікаційн ий номер НОМЕР_1) ліквідат ором були вжиті наступні зах оди.

За період проведення лікві даційної процедури ліквідат ором направлено запити та по відомлення до відповідних у станов: - Волочиського бюро т ехнічної інвентаризації; - Во лочиського районного центру зайнятості; - відділення ви конавчої дирекції у Волочи ському районі; фонду соціал ьного страхування від нещасн их випадків на виробництві т а професійних захворювань Х мельницького обласного відділення Фонду соц іального страхування тимчас ової втрати працездатності; Хмельницької регіональної філії ДП „Центр державного з емельного кадастру при Держк омземі України”; відділу ДАІ УМВС України в Хмельницькій області; ДПІ м. Волочиськ; ПП ОСОБА_3; ДВС Волочиського р айону; Управління земельних ресурсів Волочиської райдер жадміністрації; інспекції д ержавного технічного нагляд у Хмельницької облдержадмін істрації; Війтівецької селищ ної ради.

Ліквідатором письмово пов ідомлено про визнання господ арським судом боржника банкр утом усіх можливих кредиторі в боржника : УПФУ у Волочисько му районі, ДПІ в Волочиському районі, Волочиський районни й центр зайнятості, Фонд соці ального страхування від неща сних випадків на виробництві та професійних захворювань України Відділення виконавч ої дирекції фонду у Волочись кому р-ні, Фонд соціального ст рахування з тимчасової втрат и працездатності Хмельницьк е обласне відділення - жодної заяви з грошовими вимогами д о боржника не надійшло.

Комунальне підприємство Волочиське районне бюро тех нічної інвентаризації повід омило, що за банкрутом право в ласності на нерухоме майно н е зареєстроване.

20.04.2010 року Управління МВС Укр аїни м. Волочиськ УДАІ УМВС в Х мельницькій області лист № 245 повідомило що зареєстровани х автотраспортних засобів не виявлено, згідно бази даних „ Автомобіль”.

20.04.2010 року № 1082 Хмельницька рег іональної філії ДП „Центр де ржавного земельного кадастр у при Держкомземі України” п овідомила що у автоматизован ій системі державного земель ного кадастру, відомості щод о реєстрації права влвсності або права користування земе льною ділянкою за приватним підприємцем ОСОБА_3 відсу тні.

29.04.2010 року № 05-1812/10 Управління Дер жкомзему у Волочиському райо ні повідомило, що приватний п ідприємець ОСОБА_3 земель ної ділянки у власності чи ко ристуванні на території Війт овецької селищної ради немає .

08.04.2010 р. № 75 Війтовецька селищн а рада повідомила, що на терит орії ради за ОСОБА_3 нерух омого майна не рахується , зем ельні ділянки не виділялись. Іншими відомостями про майн о банкрута селищна рада не во лодіє.

Хмельницька ОД АТ „Райфф айзен Банк Аваль” пові домила, що у банкрута відкрит і розрахункові рахунки для п огашення кредиту. Інших раху нків у ОСОБА_3 в АТ „Райф файзен Банк Аваль” нем ає.

У відповідності до акту дер жавного виконавця від 22.10.2009 р ск ладеного державним виконавц ем відділу ДВС Волочиського районного управління юстиці ї встановлено, що боржник за м ісцезнаходженням не прожива є та майна належного боржник у , на яке можливо звернути стя гнення не виявлено.

12.04.2010. року № 37-02/88 інспекція держ авного технічного нагляду Хм ельницької ОДА повідомила, щ о за ПП ОСОБА_3 сільського сподарська техніка не зареєс трована.

Ліквідатором направлено л иста боржнику з вимогою пере дати печатки штампи, установ чі документи, бухгалтерські документи та матеріальні цін ності, який повернуто з відм іткою Укрпошти, що боржник за зазначеною адресою не прожи ває .

Під час проведення аналізу фінансово-господарської дія льності боржника ліквідатор ом не виявлено майно яке було б включене до ліквідаційної маси.

Ліквідатором 18.05.2010 року прове дено засідання комітету кред иторів на якому було прийнят о рішення зобов' язати лікві датора подати на розгляд суд у звіт та ліквідаційний бала нс приватного підприємця О СОБА_3.

Ліквідатором розміщено ог олошення у друкованому засоб і масової інформації „ВСІМ” наступного змісту: „Вважати недійсними установчі докуме нти, печатку, штамп Приватног о підприємця ОСОБА_3, іден . код НОМЕР_1 АДРЕСА_1” . Крім того, в газеті "Урядовий кур"єр" № 100 (4251) від 4.06.2010 р. розміщен о оголошення про визнання пр иватного підприємця ОСОБА _3 банкрутом.

Вимоги ініціюючого кредит ора ОД АТ „Райффайзен Банк Аваль” у м. Хмельницько му визнані ухвалою господарс ького суду Хмельницької обла сті від 17.02.2010 року і становлять - 1 375 317,08 грн.. Державне мито скла дає 85,00 грн. , інформаційно - т ехнічного забезпечення судо вого процесу складає 236,00 грн.. В казані вимоги кредитора не з адоволені через відсутність майна та коштів у приватного підприємця ОСОБА_3

Господарським судом коп ія постанови про визнання бо ржника банкрутом направляла сь кредитній спілці "Альянс Україна" для пред"явлення в имог до боржника в термін до 2- х місяців, тобто до 15.05.2010 р. Таки х вимог не поступило.

Згідно протоколу засідан ня комітету кредиторів №1 від 18.05.2010 р. узгоджено звіт ліквіда тора суб' єкта підприємниць кої діяльності - фізичної ос оби ОСОБА_3 , смт.Війтівці Волочиського району Хмельни цької області

Як вбачається з матеріалі в поданого звіту, за період пр оведеної ліквідаційної проц едури за боржником не виявле но майна, яке можна реалізува ти, а кошти спрямувати на задо волення вимог кредиторів.

Згідно п.3 ст.46 Закону України „Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців” фізична осо ба позбавляється статусу під приємця з дати внесення до Єд иного державного реєстру зап ису про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи - п ідприємця .

Дослідивши зібрані у спр аві документи, заслухавши пр едставника кредитора , лікві датора суд прийшов до виснов ку про можливість затверджен ня звіту, щодо проведеної лік відаційної процедури, припин ення підприємницької діяльн ості суб' єкта підприємниць кої діяльності - фізичної ос оби ОСОБА_3 , смт.Війтівці В олочиського району Хмельниц ької області, який значиться в Єдиному державному реєстр і юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців під кодом № НОМЕР_2, визнаного банкрут ом та припинення провадження у справі .

Керуючись ст. ст. 47, 48, п.6 ст. 40 Закону України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом", ст. 86 Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни, суд -

У Х В А Л И В :

Звіт від 19.05.2010 ро ку ліквідатора суб' єкта пі дприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_3 , АДРЕСА_1 затвердити.

Припинити підприєм ницьку діяльність суб' єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_3 , АДРЕСА_1, який значиться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців під кодом № НОМЕР_2 .

Зобов' язати Держав ного реєстратора Волочисько ї райдержадміністрації викл ючити з Єдиного державного р еєстру юридичних осіб та фіз ичних осіб - підприємців суб' єкта підприємницької діяльн ості - фізичну особу ОСОБА _3 , АДРЕСА_1, який значитьс я в Єдиному державному реєст рі юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців під кодом №НОМЕР_2 .

Провадження у справі №4/25-Б -10 припинити.

Ухвалу надіслати бо ржнику, ліквідатору Чернец ькій А.А., кредитору - Публі чному акціонерному товарист ву „Райффайзен Банк Ав аль” в особі Хмельницької о бласної дирекції, м.Хмельниц ький, державному реєстратору Волочиської райдержадмініс трації, ВДВС Волочиського ра йуправління юстиції , Хмельн ицькому обласному сектору з питань банкрутства, Головном у управлінню статистики у Хм ельницькій області .

Суддя

Віддрук. 8 прим.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення21.06.2010
Оприлюднено18.10.2010
Номер документу10058787
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/25-б-10

Ухвала від 20.05.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 21.06.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Постанова від 15.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні