Ухвала
від 27.10.2021 по справі 600/5734/21-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття спрощеного позовного провадження в адміністративній справі

27 жовтня 2021 р. м. Чернівці Справа № 600/5734/21-а

Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Анісімов О.В., розглянувши матеріали позову Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області до Комунального некомерційного підприємства "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" Селятинської сільської ради Путильського району Чернівецької області про застосування заходу реагування у сфері державного нагляду (контролю), -

в с т а н о в и в:

У поданому до суду позові Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області (далі - позивач) просить:

- застосувати до Комунального некомерційного підприємства Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини Селятинської сільської ради Путильського району Чернівецької області (код ЄДРПОУ - 43043498) захід реагування у сфері державного нагляду (контролю) шляхом зобов`язання зупинити подальшу експлуатацію усіх приміщень адмінбудівлі вищезазначеного підприємства за адресою: с. Шепіт Вижницького району Чернівецької області до повного виконання протипожежних вимог і усунення усіх порушень, викладених в Акті Вижницького районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області від 07.10.2021 року № 187, що стосуються вищезазначеного об`єкта.

Розглянувши позовну заяву, суддя приходить до висновку, що вона подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність; відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161,171 Кодексу адміністративного судочинства України; даний спір виник із публічно-правових відносин; спір підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства; справа підсудна Чернівецькому окружному адміністративному суду.

Підстави залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Враховуючи викладене, суддя приходить до висновку про наявність правових підстав для відкриття провадження у даній справі.

Беручи до уваги склад учасників справи, характер спірних правовідносин, а також враховуючи інші критерії, визначені частиною 3 статті 257 КАС України, зважаючи на те, що у поданій позовній заяві представник позивача просить здійснити розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження, суддя вважає за можливе розглянути вказану справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Керуючись статтями 171, 241, 243, 248, 257, 260 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області до Комунального некомерційного підприємства "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" Селятинської сільської ради Путильського району Чернівецької області про застосування заходу реагування у сфері державного нагляду (контролю).

2. Справа буде розглядатись за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Справа розглядатиметься суддею О.В. Анісімовим одноособово.

3. Відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня відкриття провадження у справі подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам, встановленим частиною другою та частиною четвертою статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 КАС України).

4. Роз`яснити, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

5. Повідомити учасникам справи про можливість отримати інформацію по справі на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: adm.cv.court.gov.ua/sud2470/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.В. Анісімов

Дата ухвалення рішення27.10.2021
Оприлюднено29.10.2021

Судовий реєстр по справі —600/5734/21-а

Рішення від 10.04.2022

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 27.10.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні