Ухвала
від 27.10.2021 по справі 1915/13654/2012
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

27.10.2021 Справа №1915/13654/2012

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області, суддя Вийванко О.М., ознайомившись із заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп про заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчих документів до виконання та видачу дублікатів виконавчих листів у цивільній справі за позовомпублічного акціонерного товариства Комерційний банк Надра до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором , -

В С Т А Н О В И В :

Заявник ТОВ Фінанс Проперті Групп звернулося в суд із заявою про заміну сторони виконавчого провадження з ПАТ Комерційний банк Надра на його правонаступника ТОВ Фінанс Проперті Групп , у зв`язку із укладенням договору про відступлення прав вимоги № GL48N718070_А102 від 20.08.2020 за кредитним договором № 566/2008-Ф від 25.02.2008, а також, просить поновити пропущений строк для пред`явлення виконавчих документів до виконання та видати дублікати виконавчих листів у цивільній справі за позовомпублічного акціонерного товариства Комерційний банк Надра`до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором, оскільки оригінали виконавчих документів були втрачені.

Протоколом передачі судової справи раніше визначеному складу суду від 06.10.2021 заяву про заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчих документів до виконання та видачу дублікатів виконавчих листів, у порядку виконання, передано судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Вийванку О.М.

Згідно ч. 1 ст. 433 ЦПК України, у разі пропуску строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено.

У відповідність до п. 17.4 Перехідних положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 442 ЦПК України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником. Заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець.

Згідно ч. 3 ст. 442 ЦПК України, суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

На підставі наведеного, керуючись ст. 433, 442, п.17.4 розділу ХШ Перехідні положення Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп про заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчих документів до виконання та видачу дублікатів виконавчих листів у цивільній справі за позовомпублічного акціонерного товариства Комерційний банк Надра до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором та призначити її до судового розгляду на 11 листопада 2021 року о 10 годині 30 хвилин в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області.

Направити особам, які беруть участь у справі копію ухвали, копію заяви про заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчих документів до виконання та видачу дублікатів виконавчих листів із копіями доданих до неї матеріалів.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду складена та підписана 27 жовтня 2021 року.

СуддяО. М. Вийванко

Дата ухвалення рішення27.10.2021
Оприлюднено29.10.2021

Судовий реєстр по справі —1915/13654/2012

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 27.10.2021

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 20.08.2012

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Рішення від 15.10.2012

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні