Ухвала
від 02.11.2021 по справі 481/1060/21
НОВОБУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 481/1060/21

Провадж.№ 2/481/311/2021

УХВАЛА

/про призначення справи в режимі відеоконференції/

02.11.2021 року м. Новий Буг

Новобузький районний суд Миколаївської області в складі:

головуючої по справі судді - Васильченко Н.О.,

за участю секретаря судового засідання - Кузьміної Н.П.,

прокурора - Філіпського О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу в порядку загального позовного провадження за позовною заявою керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_1 , приватного підприємства Обоянь , третя особа: регіональний ландшафтний парк Приінгульський , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новобузького районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовною заявою керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_1 , приватного підприємства Обоянь , третя особа: регіональний ландшафтний парк Приінгульський , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку.

Підготовче засідання призначено на 02.11.2021 року на 11 год.00 хв.

В підготовче судове засідання відповідачі та представник третьої особи не з`явилися, про час та місце проведення розгляду справи були повідомлені своєчасно та належним чином.

Перед початком підготовчого судового засідання від представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Філевського Р.М. на електронну адресу суду надійшло клопотання про відкладення підготовчого судового засідання та про розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні просив відкласти підготовче судове засідання.

Суд, вислухавши думку прокурора по заявленому клопотанню, приходить до наступного.

Відповідно до ч.ч. 3, 4 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Оскільки клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю представника відповідача прибути до Новобузького районного суду Миколаївської області в судове засідання, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе проводити судові засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON.

У зв`язку із необхідністю забезпечення відеозв`язку з представником відповідача Філевським Р.М. оголосити в підготовчому судовому засіданні перерву до 25 листопада 2021р. - 11 год. 00 хв..

Керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання про проведення судових засідань у режимі відеоконференції - задовольнити.

Відкласти підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_1 , приватного підприємства Обоянь , третя особа: регіональний ландшафтний парк Приінгульський , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку на 25.11.2021 року о 11:00 год., яке проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON, в залі судових засідань № 3 Новобузького районного судуМиколаївської області (вул. Я. Мудрого, 8, м. Новий Буг).

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу EASYCON негайно надіслати особі, яка братиме участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала суду апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Наталя ВАСИЛЬЧЕНКО

СудНовобузький районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення02.11.2021
Оприлюднено03.11.2021
Номер документу100762360
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —481/1060/21

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

Ухвала від 02.11.2021

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні