Ухвала
від 08.11.2021 по справі 260/1566/21
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДД

У Х В А Л А

про перехід до загального позовного провадження

08 листопада 2021 рокум. Ужгород№ 260/1566/21

Закарпатський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Ващиліна Р.О., розглянувши в письмовому провадженні в порядку спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області до Комунальної реабілітаційної установи "Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" про застосування заходів реагування, -

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Комунальної реабілітаційної установи "Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" , в якому просить зобов`язати Комунальну реабілітаційну установу "Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення роботи шляхом опечатування входу та відключення від джерел енергоживлення пристарілого дому Комунальної реабілітаційної установи "Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю", розташованого за адресою: 90000, Закарпатська область, селище міського типу Міжгір`я, вул. Шевченка, 74, до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду від 05.05.2021 відкрито спрощене позовне провадження в даній адміністративній справі.

01 листопада 2021 року відповідач подав до суду відзив на позов, в якому повідомив про часткове усунення виявлених під час перевірки порушень законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

03 листопада 2021 року до Закарпатського окружного адміністративного суду від відповідача надійшов лист №85 від 03.11.2021, в якому останній просить суд здійснювати подальший розгляд справи в порядку загального позовного провадження. Заявлене клопотання обґрунтовує необхідністю з`ясування обсягу не усунутих порушень вимог законодавства у сфері пожежної безпеки та їх достатності для застосування обраних позивачем заходів реагування.

Дослідивши заявлене відповідачем клопотання, суд зазначає наступне.

Ч. 3 ст. 257 КАС України визначено, що при вирішенні питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження суд враховує:

1) значення справи для сторін;

2) обраний позивачем спосіб захисту;

3) категорію та складність справи;

4) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо;

5) кількість сторін та інших учасників справи;

6) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес;

7) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Ч. 6 ст. 260 КАС України передбачено, що якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи вищенаведене та предмет даного позову, з метою забезпечення повного та всебічного з`ясування всіх обставин справи суд вважає за необхідне здійснювати подальший розгляд даної адміністративної справи у порядку загального позовного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 248, 260 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області до Комунальної реабілітаційної установи "Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" про застосування заходів реагування розглядати за правилами загального позовного провадження .

2. Призначити підготовче судове засідання на 02 грудня 2021 року на 14:00 год. (засідання відбудеться за адресою: 88017, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Загорська, буд. 30).

3. Явку представників сторін в судове засідання визнати обов`язковою.

З інформацією по справі учасники можуть ознайомитися за веб-адресою: http://adm.zk.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає. Ухвала набирає законної сили в порядку ст. 256 КАС України.

Суддя Р.О. Ващилін

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.11.2021
Оприлюднено10.11.2021
Номер документу100887126
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —260/1566/21

Рішення від 14.04.2022

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Ващилін Р.О.

Ухвала від 05.01.2022

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Ващилін Р.О.

Ухвала від 08.11.2021

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Ващилін Р.О.

Ухвала від 05.05.2021

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Ващилін Р.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні