Ухвала
від 08.11.2021 по справі 704/962/21
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 11-п/821/706/21 Справа № 704/962/21 Категорія: ст. 34 КПК України Доповідач в апеляційній інстанції ОСОБА_1

УХВАЛА

08 листопада 2021 року Черкаський апеляційний суд в складі колегії суддів:

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3

секретар ОСОБА_4

розглянувши подання в.о. голови Тальнівського районного суду Черкаської області ОСОБА_5 про визначення підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , яка обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України,

в с т а н о в и в :

До Черкаського апеляційного суду надійшли матеріали справи з поданням в.о. голови Тальнівського районного суду Черкаської області ОСОБА_5 про визначення підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , яка обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

Подання вмотивоване тим, що згідно штатного розпису Тальнівського районного суді Черкаської області визначено чотири посади судді, з яких дві посади є вакантними, а у суддів ОСОБА_5 та ОСОБА_7 закінчилися повноваження.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу від 02.11.2021 призначення не відбулося, оскільки не вистачає потрібної кількості суддів для розподілу справи.

Заслухавши суддю-доповідача, вивчивши подання та ознайомившись з матеріалами справи, колегія суддів вважає, що подання підлягає до задоволення.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи в інших випадках неможливо утворити склад суду для судового розгляду.

За змістом ч. 2 ст. 34 КПК України, питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду або за клопотанням сторін чи потерпілого не пізніше п`яти днів з дня внесення такого подання чи клопотання, про що постановляється вмотивована ухвала.

Згідно протоколу щодо неможливості автоматизованого розподілу судової справи між суддями Тальнівського районного суду Черкаської області від 02.11.2021 призначення не відбулося, оскільки не вистачає потрібної кількості суддів для розподілу справи.

Оскільки у Тальнівському районному суді Черкаської області не вистачає суддів для розподілу кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , яка обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, колегія суддів вважає за необхідне передати матеріали справи на розгляд до Катеринопільського районного суду Черкаської області, який територіально знаходиться найближче до суду який вніс подання та має суддів для розгляду даного кримінального провадження.

На підставі наведеного, керуючись ст. 34 КПК України, апеляційний суд в складі колегії суддів, -

п о с т а н о в и в :

Подання в.о. голови Тальнівського районного суду Черкаської області ОСОБА_5 задовольнити.

Матеріали кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , яка обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України передати на розгляд до Катеринопільського районного суду Черкаської області.

Відповідно до ч. 5 ст. 34 КПК України спори про підсудність між судами не допускаються.

Судді: ОСОБА_1

ОСОБА_2

ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення08.11.2021
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу100904963
СудочинствоКримінальне
Сутьвизначення підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , яка обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України

Судовий реєстр по справі —704/962/21

Вирок від 19.11.2021

Кримінальне

Катеринопільський районний суд Черкаської області

Баранов О. І.

Ухвала від 16.11.2021

Кримінальне

Катеринопільський районний суд Черкаської області

Баранов О. І.

Ухвала від 08.11.2021

Кримінальне

Черкаський апеляційний суд

Сіренко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні