Ухвала
від 08.11.2021 по справі 585/1653/21
РОМЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 585/1653/21

Номер провадження 2/585/751/21

У Х В А Л А

I М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 листопада 2021 року м.Ромни

Суддя Роменського міськрайонного суду Сумської області Євлах О.О. розглянувши клопотання представника позивача у справі за позовом клопотання представника Фонду державного майна України О.Хайновського у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , представник позивачів- адвокат Власенкова Тетяна Василівна до Фонду державного майна України, Національної академії аграрних наук України, Державного підприємства Дослідне господарство Іскра Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , Державного підприємства Дослідне господарство Агрофірма Надія Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма Довіра 2008 , Головне управління Держгеокадастру у Сумській області про скасування запису в ЄДР об`єктів державної власності про балансоутримувачів державного майна,-

В С Т А Н О В И В:

Позивачі звернулися до суду з позовом до Фонду державного майна України, Національної академії аграрних наук України, Державного підприємства Дослідне господарство Іскра Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , Державного підприємства Дослідне господарство Агрофірма Надія Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма Довіра 2008 , Головне управління Держгеокадастру у Сумській області про скасування запису в ЄДР об`єктів державної власності про балансоутримувачів державного майна.

08 листопада 2021 року представник позивача подав суду клопотання в якому просив забезпечити проведення судового засідання у справі № 585/1653/21, в режимі відеоконференції з приміщення Зарічного районного суду за адресою.

Відповідно до ст.212 ЦПК України Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

Враховуючи, строки розгляду справи визначені ЦПК, з метою оперативного розгляду справи, запровадження в Україні карантину, наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести судове засідання 09 листопада 2021 року о 10 годині 30 хвилин у режимі відеоконференції з Зарічним районним судом.

Керуючись ст. 212 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , представник позивачів- адвокат Власенкова Тетяна Василівна до Фонду державного майна України, Національної академії аграрних наук України, Державного підприємства Дослідне господарство Іскра Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , Державного підприємства Дослідне господарство Агрофірма Надія Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма Довіра 2008 , Головне управління Держгеокадастру у Сумській області про скасування запису в ЄДР об`єктів державної власності про балансоутримувачів державного майна призначене в судове засідання на 10:30 год. 09 листопада 2021 року провести в режимі відеоконференції.

Доручити Зарічному районному суду м.Суми забезпечити проведення судового засідання о 10:30 год. 09 листопада 2021 року в режимі відеоконференції.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Зарічного районного суду м.Суми : м.Суми, вул.Академічна,13, 40030.

Ухвала не оскаржується.

СУДДЯ РОМЕНСЬКОГО

МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ О.О.Євлах

Дата ухвалення рішення08.11.2021
Оприлюднено09.11.2021

Судовий реєстр по справі —585/1653/21

Постанова від 15.06.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Постанова від 15.06.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 14.06.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Левченко Т. А.

Рішення від 09.11.2021

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

Рішення від 09.11.2021

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні