Ухвала
від 18.10.2021 по справі 947/21824/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/21824/21

Провадження № 2-з/947/1263/21

УХВАЛА

18.10.2021 року

Київський районний суд міста Одеси у складі

головуючого судді Луняченка В.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Одесі клопотання позивача ОСОБА_1 щодо витребування доказів у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1 ) до ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_2 ) про поділ майна подружжя ,-

В С Т А Н О В И В:

16.07.2021 року з позовом про поділ майна подружжя до суду звернулася ОСОБА_1 , в якому просить поділити між ОСОБА_1 та ОСОБА_2 все нерухоме та рухоме майно, а також грошові кошти, яке є сумісною власністю подружжя, визнавши за ними право власності кожного на 1/2 частину та визнати право власності за ОСОБА_1 на нерухоме та рухоме майно яке є сумісною власністю подружжя, визнавши право власності на 1/2 частину; визнати право власності в натурі за ОСОБА_1 на майно яке знаходиться у квартирі АДРЕСА_1 на загальну суму 142097,00 гривень відповідно до додатку №1; визнати право власності за ОСОБА_2 на нерухоме та рухоме майно, яке є сумісною власністю подружжя визнавши право власності на 1/2 частину; визнати право власності на майно за ОСОБА_2 на суму 776476,00 гривень, яке залишається у квартирі АДРЕСА_2 згідно додатку № 2; зобов`язати ОСОБА_2 сплатити ОСОБА_1 вартість майна на суму 776476,00 гривень, оскільки вказане майно згідно додатку № 2 залишається на праві власності відповідачу; зобов`язати ОСОБА_2 сплатити 50% відсотків від суми 95000 доларів США - ОСОБА_1 , що складає 47500 доларів США, по курсу Національного Банку України на 14.07.2021 року в гривні складає 1297776,00 гривень, як такі кошти, що є сумісною власністю подружжя та зароблені під час сумісного шлюбу.

Відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу було розподілено судді Луняченку В.О.

Ухвалою судді Київського районного суду м.Одеси від 21.07.2021 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

Заходами електронного зв`язку 18.10.2021 року позивач ОСОБА_1 звернулась до суду з клопотанням про витребування доказів у справі, в якому просить суд витребувати наступні докази: відомості стосовно отримання відомостей у приватного підприємства NORBULCBLACSEA ( Норбалк Блек Си) місто Одеса пер. Топольського 4-А Бізнес-Центр Instroy офіс 313, КОД ЄДРПОУ 33659036 та інших компаній з якими ОСОБА_2 довготривалий час співпрацює та пропонує себе для роботи на судах з іноземною реєстрацією а саме: - отримання відомостей про укладення контрактів з відповідачем за останні три роки, 2018-2021 роки при посередництві ПП NORBULCBLACSEA ( Норбалк Блек Си) ,та надання їх в копіях засвідчених, належним чином або отримання копії колективного договору, який визначає суттєві умови праці відповідача, включаючи повні анкетні данні відповідача, ім`я та адреси судновласника, місце і дату укладеного трудового договору моряка, його посади, розміру заробітної плати та інших виплат; з Головного центру обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України ( 01601, місто Київ вул. Володимирська, 30) відомості відносно перетинання державного кордону ОСОБА_2 в період з 04 червня 2016 року - 18 листопада 2021 роки: а саме: -в якому напрямку відповідач перетинав державний кордон, з зазначенням відомостей про пункт перетину, країну слідування, документ за яким було здійснено перетинання державного кордону; відомостей з інспекції підготовки та дипломування моряків Одеської регіональної філії ( місто Одеса, вул. Чорноморського Козацтва, б.23) та ( місто Київ вул. Оленівська б.25) стосовно отримання відомостей про оформлення та продовження дії посвідчення особи моряка, та дипломів відповідача, та копії всіх наявних документів у відповідача про освіту, заяви-анкети, послужної книжки, свідоцтв, сертифікатів, документів що підтверджують несення служби на борту судна.; відомостей із банківських установ, а саме: щодо руху коштів по всім рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року ( перелік банківських установ міститься у додатку № 1 до клопотання).

Клопотання мотивоване тим, що інформація, яка міститься в витребуваних відомостях необхідна для повного та всебічного розгляду вказаної цивільної справи, а позивач не в змозі надати відповідні докази власноручно суду.

З боку представника позивача надійшла заява про можливість розгляду зазначеного клопотання за відсутністю позивача та його представника, в якій представник повністю підтримав клопотання про витребування доказів та просить його задовольнити.

Інші учасники справи в судове засідання не з`явились.

Суд, розглянувши клопотання представника позивача вважає, що вказане клопотання підлягає задоволенню.

Згідно з положенням ч.1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч.ч. 5-8 ст. 84 ЦПК України, суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Зобов`язати приватне підприємство NORBULCBLACSEA ( Норбалк Блек Си) (місто Одеса пер. Топольського 4-А Бізнес-Центр Instroy офіс 313, КОД ЄДРПОУ 33659036) надати суду у встановлений законом строк відомості про укладення контрактів з ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) за останні три роки, 2018-2021 роки при посередництві ПП NORBULCBLACSEA ( Норбалк Блек Си), надати суду їх належним чином завірені копії, копії колективного договору, який визначає суттєві умови праці відповідача, включаючи повні анкетні данні ОСОБА_2 , ім`я та адреси судновласника, місце і дату укладеного трудового договору моряка, його посади, розміру заробітної плати та інших виплат.

Зобов`язати Державну прикордонну службу України (01601 м.Київ, вул. Володимирська, 26) надати суду у встановлений законом строк, відомості щодо перетину кордону України громадянином України - ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) в період з 04 червня 2016 року - 18 листопада 2021 роки: а саме: -в якому напрямку відповідач перетинав державний кордон, з зазначенням відомостей про пункт перетину, країну слідування, документ за яким було здійснено перетинання державного кордону.

Зобов`язати Інспекцію підготовки та дипломування моряків Одеської регіональної філії ( місто Одеса, вул. Чорноморського Козацтва, б.23) надати суду у встановлений законом строк відомості про оформлення та продовження дії посвідчення особи моряка, та дипломів ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) та надати суду належним чином завірені копії всіх наявних документів ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 ) про освіту, заяви-анкети, послужної книжки, свідоцтв, сертифікатів, документів що підтверджують несення служби на борту судна.

Зобов`язати Акціонерного товариства Креді Агріколь Банк ( код ЄДРПОУ 14361575 юридична адреса: м.Київ, 01024 вул. Пушкінська, 42/4) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Публічне Акціонерне товариство Промінвестбанк ( код ЄДРПОУ 00039002 юридична адреса: м.Київ, вул. Малопідвальна,8) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Альянс ( код ЄДРПОУ 14360506 юридична адреса: м.Київ, вул. Січових Стрільців,50) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Райффайзен банк аваль ( код ЄДРПОУ 14305909 юридична адреса: м.Київ, вул. Лєскова, 9) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Альфа-Банк ( код ЄДРПОУ 24394714 юридична адреса: м.Київ, вул. Велика Васильківська, 100) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Ощадбанк ( код ЄДРПОУ 00032129 юридична адреса: м.Київ, вул. Госпітальна,12 Г) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Перший Інвестиційний банк ( код ЄДРПОУ 26410155 юридична адреса: м.Київ, пл..Перемоги, 1) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство ОТП Банк ( код ЄДРПОУ 21685166 юридична адреса: м.Київ, вул. Жилянська,43) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Інг Банк Україна ( код ЄДРПОУ 21684818 юридична адреса: м.Київ, вул. Спаська, 30 А) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Сітібанк ( код ЄДРПОУ 21685485 юридична адреса: м.Київ, вул. Ділова, 16 Г) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерний банк Кліринговий Дім ( код ЄДРПОУ 21665382 юридична адреса: м.Київ, вул. Борисоглібська 5 літера А) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Піреус Банк МКБ ( код ЄДРПОУ 20034231 юридична адреса: м.Київ, вул. Білоруська, 11) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Комерційний банк Приватбанк ( код ЄДРПОУ 14360570 юридична адреса: м.Київ, вул. Грушевського, 1Д) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Кредит Дніпро ( код ЄДРПОУ 14352406 юридична адреса: м.Київ, вул. Жилянська, 32) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Акціонерний банк Рада Банк ( код ЄДРПОУ 213221 юридична адреса: м.Дніпро, пр.-т Олександра Поля,46) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Публічне акціонерне товариство Банк Восток ( код ЄДРПОУ 26237202 юридична адреса: м.Дніпро, вул. Курсантська, 24) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство АКБ Конкорд ( код ЄДРПОУ 345143292 юридична адреса: м.Дніпро, пл.. Троїцька, 2) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство А-Банк ( код ЄДРПОУ 14360080 юридична адреса: м.Дніпро, вул. Батумська,11) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Комінвестбанк ( код ЄДРПОУ 19355562 юридична адреса: м.Ужгород, вул. Юрія Гойди,10) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Мотор Банк ( код ЄДРПОУ 35345213 юридична адреса: м.Запоріжжя, пр.-т Моторобудівників,54 Б) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Мета Банк ( код ЄДРПОУ 20496061 юридична адреса: м.Запоріжжя, вул. Металургів,30) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерний Комерційний банк Індустріалбанк ( код ЄДРПОУ 13857564 юридична адреса: м.Київ, вул. Генерала Алмазова,18/7) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Український Капітал ( код ЄДРПОУ 22868414 юридична адреса: м.Київ, пр.-т Перемоги, 67) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерний банк Укргазбанк ( код ЄДРПОУ 23697280 юридична адреса: м.Київ, вул. Єреванська, 1) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Сбербанк ( код ЄДРПОУ 25959784 юридична адреса: м.Київ, вул. Володимирська,46) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Альтбанк ( код ЄДРПОУ 19358784 юридична адреса: м.Київ, вул. Вузівська, 5) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Прокредит Банк ( код ЄДРПОУ 21677333 юридична адреса: м.Київ, пр.-т Перемоги, 107 А ) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство БТА банк ( код ЄДРПОУ 14359845 юридична адреса: м.Київ, вул. Щербакаівського,35 ) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Універсал Банк ( код ЄДРПОУ 21133352 юридична адреса: м.Київ, вул. Автозаводська, 54/19) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерного товариства Айбокс Банк ( код ЄДРПОУ 21570492 юридична адреса: м.Київ, вул. Ділова, 9а ) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Юнекс банк ( код ЄДРПОУ 20023569 юридична адреса: м.Київ, вул. Василькіська, 14) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство КІБ ( код ЄДРПОУ 21580639 юридична адреса: м.Київ, вул. Бульварно- Кудрявська, 6) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерного товариства акціонерний комерційний банк Львів ( код ЄДРПОУ 09801546 юридична адреса: м.Львів, вул. Сербська,1) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерного товариства Кредобанк ( код ЄДРПОУ 09807862 юридична адреса: м.Львів, вул.Сахарова,78) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Оксі -Банк ( код ЄДРПОУ 09306268 юридична адреса: м.Львів, вул. Газова,17) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Публічне акціонерне товариство МТБ Банк ( код ЄДРПОУ 21650966 юридична адреса: м.Чорноморськ Одеської області, пр.-т Миру,28) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерний Банк Південний ( код ЄДРПОУ 20953647 юридична адреса: м.Одеса, вул. Краснова, 6/1) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Полтава Банк ( код ЄДРПОУ 09807595 юридична адреса: м.Полтава, вул. Пилипа Орлика, 40-а) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Приватне Акціонерне товариство Банк Фамільний ( код ЄДРПОУ 20042839 юридична адреса: м.Київ, пр.-т Голосіївський, 26 а) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство ПУМБ ( код ЄДРПОУ 14284829 юридична адреса: м.Київ, вул. Андріївська, 4 ) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Ідея Банк ( код ЄДРПОУ 19390819 юридична адреса: м.Львів, вул. Валова,11) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Портал ( код ЄДРПОУ 38870739 юридична адреса: м.Київ, пр.-т Перемоги, 5 А) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Кристал Банк ( код ЄДРПОУ 39544699 юридична адреса: м.Київ, узвіз Кудрявський, 2) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство РВС банк ( код ЄДРПОУ 39849797 юридична адреса: м.Київ, вул. Введенська,29/58) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Таскомбанк ( код ЄДРПОУ 09806443юридична адреса: м.Київ, вул. Симона Петлюри, 30) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство УкрСиббанк ( код ЄДРПОУ 09807750 юридична адреса: м.Київ, вул. Андріївська,2/12) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Скай банк ( код ЄДРПОУ 09620081 юридична адреса: м.Київ, вул. Гончара Олеся,76/2) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Грант ( код ЄДРПОУ 14070197 юридична адреса: м.Харків, вул. Данилевського,19) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Мегабанк ( код ЄДРПОУ 09804119 юридична адреса: м.Харків, вул. Алчевських,30) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Полікомбанк ( код ЄДРПОУ 19356610 юридична адреса: м.Чернігів, вул. О.Молодчого,46) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Асвіо Банк ( код ЄДРПОУ 09809192 юридична адреса: м.Чернігів, вул. Преображенська, 2) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство ЄПБ ( код ЄДРПОУ 36061927 юридична адреса: м.Київ, б-р Т.Шевченка,11 прим.51) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Траст-Капітал ( код ЄДРПОУ 26519933 юридична адреса: м.Київ, вул. Підвисоцького,7,) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Інвестицій та заощаджень ( код ЄДРПОУ 33695095 юридична адреса: м.Київ, вул. Юрія іллєнка,83-Д) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Кредит Європа банк ( код ЄДРПОУ 34576883 юридична адреса: м.Київ, вул. Шовковична, 42-44) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Укрбудінвестбанк ( код ЄДРПОУ 26547581 юридична адреса: м.Київ, вул. Чорновола В`ячеслва,8) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Форвард ( код ЄДРПОУ 34186061 юридична адреса: м.Київ, вул. Саксаганського,105) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Кредитвестбанк ( код ЄДРПОУ 34575675 юридична адреса: м.Київ, вул. Лєонтовича, 4 літ А,А1) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Комерційний банк Глобус ( код ЄДРПОУ 35591059 юридична адреса: м.Київ, пров. Куренівський,19/5) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство АП Банк ( код ЄДРПОУ 35590956 юридична адреса: м.Київ, вул. Дегтярівська,27-Т) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство МІБ ( код ЄДРПОУ 35810511 юридична адреса: м.Київ, вул. Лаврська,16) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Акордбанк ( код ЄДРПОУ 35960913 юридична адреса: м.Київ, вул. Стеценко,6 ) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк 3/4 ( код ЄДРПОУ 36002395 юридична адреса: м.Київ, вул. Кирилівська, 25) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Дойче банк ДБУ ( код ЄДРПОУ 36520434 юридична адреса: м.Київ, вул. Лаврська, 20) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство СЕБ Корпоративний банк ( код ЄДРПОУ 37515069 юридична адреса: м.Київ, вул. Михайлівська,7) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Січ ( код ЄДРПОУ 37716841 юридична адреса: м.Київ, вул. Володимирська, 63) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Правекс Банк ( код ЄДРПОУ 14360920 юридична адреса: м.Київ, Кловський узвіз, 9/2) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерного товариства Український Банк реконструкції та розвитку (код ЄДРПОУ 26520688 юридична адреса: м.Київ, вул. Терьохіна,4) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Альпарі Банк ( код ЄДРПОУ 38377143 юридична адреса: м.Київ, вул. Тарасівська, 19) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

Зобов`язати Акціонерне товариство Банк Авангард ( код ЄДРПОУ 38690683 юридична адреса: м.Київ, вул. Шолуденка,3) надати суду, у встановлений законом строк, відомості щодо наявних відкритих на ім`я ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 паспорт серії НОМЕР_3 місце реєстрації АДРЕСА_3 ) рахунків та руху коштів по всім наявним рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT, існування депозитних комірок,) існування bitcoin -рахунків, які пов`язані з особою відповідача, або третіх осіб на, які переводились заощадження за допомогою мобільної комунікації мобільних операторів зв`язку, з визначенням відповідних термінів про день та час такої операції за період з 04 червня 2016 року - по 29 червня 2021 року.

За умисне невиконання ухвали суду, яка набрала законної сили, вчинене службовою особою, передбачена кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 382 КК України.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

У випадку невиконання процесуальних обов`язків, зловживання процесуальними правами представником учасника справи суд з урахуванням конкретних обставин справи може стягнути штраф як з учасника справи, так і з його представника.

Копії ухвали направити адресатам для виконання.

У разі неможливості подати витребувані докази до суду, повідомити суд про неможливість подати докази із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суд про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, передбачену законом, у тому числі суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Луняченко В. О.

Дата ухвалення рішення18.10.2021
Оприлюднено12.11.2021

Судовий реєстр по справі —947/21824/21

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Стахова Н. В.

Рішення від 18.10.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Стахова Н. В.

Рішення від 18.10.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Рішення від 13.09.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Рішення від 13.09.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 14.03.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 14.03.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні