Ухвала
від 11.10.2021 по справі 492/624/21
АРЦИЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 492/624/21

УХВАЛА

про прийняття до провадження справи, яка надійшла від іншого судді

11 жовтня 2021 року м.Арциз

Суддя Арцизького районного суду Одеської області Гусєва Н.Д.,

розглянувши цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Арцизька м`ясна компанія про стягнення заборгованості по орендній платі, -

встановив:

Цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Арцизька м`ясна компанія про стягнення заборгованості по орендній платіперебувала у провадженні судді Арцизького районного суду Одеської області Череватої В.І.

Ухвалою судді Арцизького районного суду Одеської області Череватої В.І. від 14 червня 2021 року відкрито загальне позовне провадження у цивільній справі, призначено підготовче судове засідання.

Згідно ухвали Арцизького районного суду Одеської області від 25 серпня 2021 року закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду по суті .

Розпорядженням щодо призначення повторного автоматизованого розподілу судових справ № 37 від 27 вересня 2021 року, у зв`язку з припиненням повноважень судді Череватої В.І. , призначено повторний автоматизований розподіл судових справ.

28 вересня 2021 року у зв`язку із закінченням терміну повноважень, вказана цивільна справа була повторно розподілена між суддями та передана судді Гусєвій Н.Д., згідно Реєстру судових справ і матеріалів, переданих на розгляд головуючому судді - 11 жовтня 2021 року.

Згідно з ч. ч. 11, 12 ст. 33 ЦПК України справа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 213 ЦПК України справа розглядається одним і тим самим складом суду. У разі заміни одного із суддів під час судового розгляду справа розглядається спочатку.

Враховуючи, що цивільна справа раніше перебувала у провадженні іншого судді у якої закінчився термін повноважень, вважаю за необхідне прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Арцизька м`ясна компанія про стягнення заборгованості по орендній платі.

Згідно з ч. 2 ст. 19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, в тому числі у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Враховуючи, що підготовче провадження по наявній справі закрито та справа призначена до судового розгляду по суті, в матеріалах справи відсутні заяви та клопотання про витребування доказів, які не розглянуті судом, в провадженні якого знаходилася наявна цивільна справа та на час зміни складу суду вже розпочато розгляд справи по суті, вважаю за необхідне призначити зазначену справу до судового розгляду по суті.

На підставі ст. ст. 19, 33, 213 ЦПК України, суддя, -

постановив:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Арцизька м`ясна компанія про стягнення заборгованості по орендній платі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити справу до судового розгляду по суті в судовому засіданні у приміщенні Арцизького районного суду Одеської області на 27 січня 2022 року о 10 год. 00 хв.

Відповідачу надати строк п`ятнадцять днів з дня отримання наявної ухвали для подання до суду відзиву на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України.У випадку подання відзиву на позов відповідачу необхідно надіслати копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду. Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами справи.

У разі подання відповідачем відзиву на позов позивачу надати строк п`ятнадцять днів з дня отримання відзиву на позов для подання до суду відповіді на відзив, а відповідачу заперечення на відповідь на відзив на позов до початку розгляду справи по суті.

Позивач має право подати відповідь на відзив, відповідач заперечення до початку розгляду справи по суті.

Копію наявної ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http:/court.gov.ua/fair/sud1502/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Арцизького районного суду Гусєва Н.Д.

СудАрцизький районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення11.10.2021
Оприлюднено14.11.2021
Номер документу101051425
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —492/624/21

Рішення від 20.04.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 11.10.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 20.09.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні