Ухвала
від 04.11.2021 по справі 953/14759/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/14759/21

н/п 1-кс/953/10418/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"04" листопада 2021 р. Київський районний суд м. Харкова у складі: слідчого судді ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Харкова клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32021220000000018 від 03.03.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

До Київськогорайонного судум.Харкова надійшлоклопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні №32021220000000018 від 03.03.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України про накладення арешту на майно, виявлене та вилучене 16-17.09.2021 в ході проведення обшуків на підставі ухвал слідчого судді Київського районного суду м. Харкова, за адресами здійснення протиправної діяльності ФОП ОСОБА_4 , а саме: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_2 , контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ); АДРЕСА_3 , кадастровий номер земельної ділянки 6310136600:08:004:0002.

В обґрунтування клопотання зазначає, що слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Харківській області здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Під час досудового розслідування встановлено, що мешканець міста Харкова, діючи спільно з підконтрольними йому особами у період 2017-2021 років, здійснюючи фінансово-господарську діяльність з виготовлення та реалізації обладнання для підводного полювання втому числі під торговою маркою « ІНФОРМАЦІЯ_1 » без відповідного обліку та декларування своєї підприємницької діяльності, умисно ухилилися від сплати податків в сумі понад 4 млн. грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах.

Встановлено, що організатором схеми протиправної діяльності являється ОСОБА_5 , зареєстрований як фізична особа підприємець з основним видом діяльності виробництво спортивних товарів.

В протиправній схемі діяльності, яка організована ОСОБА_5 задіяна його дружина ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , та інші особи. В тому числі вищевказані особи здійснюють перевезення товарів поза митним контролем для ОСОБА_4 , являється фізичною особою підприємцем, здійснює не обліковану реалізацію товарів для рибалки в тому числі продукції ТМ «Pelengas». Має у користуванні торгівельний майданчик під назвою « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на території ТЦ «Барабашова», контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ), який розташований на земельній ділянці з кадастровим номером 6310136600:07:050:0008. Також у користуванні має складські приміщення за адресою: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_4 , а також приміщення розташоване на АДРЕСА_3 , кадастровий номер земельної ділянки 6310136600:08:004:0002. З метою підтвердження суми ймовірного ухилення від сплати податків ФОП ОСОБА_5 та підконтрольними йому особами було проведено економічне дослідження фахівця бухгалтера згідно висновків якого встановлено, що ФОП ОСОБА_10 код НОМЕР_2 за період 2017-2019 роки ухилився від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму 4 320 000 грн.

Враховуючи вищевикладене, як зазначає сторона обвинувачення, є достатні підстави вважати, що ФОП ОСОБА_10 та ФОП ОСОБА_4 спільно з іншими підконтрольними особами вчинили кримінальне правопорушення, яке полягає в умисному ухиленні від сплати податків.

16-17.09.2021на підставіухвали слідчогосудді Київськогорайонного судум.Харкова проведеніобшуки заадресою: АДРЕСА_1 ,за адресою: АДРЕСА_2 ,контейнер-магазинА НОМЕР_3 (старийномер НОМЕР_1 ),за адресою: АДРЕСА_3 ,кадастровий номерземельної ділянки6310136600:08:004:0002,в ходіяких виявленота вилучено,перелічене уклопотанні майно,які належать на праві власності ОСОБА_4 . Виявлені та вилучені грошові кошти одержані в ході вчинення кримінального правопорушення, що підтверджується матеріалами кримінального провадження, так як ОСОБА_4 здійснює не обліковану реалізацію товарів без відображення таких операцій в податковому та бухгалтерському обліку. Вилучені товарно-матеріальні цінності використовуються ОСОБА_4 як засоби та знаряддя вчинення кримінального правопорушення.

Враховуючи те, що ОСОБА_4 здійснює притиправну діяльність яка полягає необлікованій реалізації товарів (риболовного знаряддя) є підстава вважати, що вилучені грошові кошти за адресою м. Харків, ТЦ «Барабашова», контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ) є необліковані кошти отримані в ході здійснення протиправної діяльності. Вилучені торгово-матреіальні цінності, документи та грошові кошти за адресами проведення обшуків належать ОСОБА_4 , що підтверджено останнім під час обшуку.

Вилучені в ході обшуків речі, предмети та документи визнано речовими доказами вилучених

Як зазначаєсторона обвинувачення, відшукані та вилучені речі мають значення для досудового розслідування оскільки вони необхідні для проведення судових економічних, товарознавчих та інших експертиз і використання під час проведення податкових та інших перевірок, проведення інших слідчих дій (допитів фігурантів у справі), а також свідчать про незаконну діяльність ФОП ОСОБА_4 , що полягає в ухиленні від сплати податків. З метою запобігання можливості їх приховування, знищення та пошкодження, проведення експертного дослідження по електронним носіям інформації, а також з метою забезпечення відшкодування збитків, завданих державі, та подальшого розгляду питання про їх конфіскацію в дохід держави, прокурор просить накласти арешт на вказане майно.

Крім того, як зазначає прокурор, частина відшуканих та вилучених речей та документів за вказаною адресою не входили до переліку, щодо яких прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, однак вони містять в собі сліди вчинення кримінального правопорушення та мають значення для кримінального провадження, а також, є достатні підстави вважати, що вилучені речі та документи зберегли на собі сліди кримінального правопорушення та містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Представником власника майна через канцелярію суду подані письмові заперечення щодо клопотання прокурора про накладення арешту, просить відмовити у його задоволенні за необґрунтованістю, безпідставністю та недоведеністю у зв`язку з допущеними процесуальними порушеннями та відсутністю матеріально-правових підстав для накладення арешту.

Слідчий суддя, вивчивши та дослідивши надані сторонами документи та матеріали, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Встановлено, що слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Харківській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №32021220000000018 від 03.03.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 10.09.2021 року надано дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_3 , приміщення яке розташоване на земельній ділянці з кадастровим номером 6310136600:08:004:0002, згідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, власникомземельної ділянки являєтьсяХарківська міська рада Харківської області, використовуються з метою вчинення протиправної діяльності ФОП ОСОБА_5 , ФОП ОСОБА_4 , інших суб`єктів господарювання задіяних в протиправній схемі, з метою виявлення та вилучення: бухгалтерських, банківських документів, червові записи що свідчать про протиправну діяльність яка полягає в ухиленні від сплати податків, інші документи, які свідчать про порушення вимог податкового законодавства у період з 2017 року по теперішній час, а саме: договори, специфікації до них, податкові накладні, рахунки - фактури, платіжні доручення, векселі, акти прийому-передачі товарно-матеріальних цінностей, листи, доручення, акти виконаних робіт, акти взаємозвірки, реєстри виданих та отриманих податкових накладних, товарно-транспортні накладні, дозвільні та ліцензійні документи, сертифікати якості та інші документи, які свідчать про протиправну діяльність з боку вказаних осіб, документів про реалізацію отриманої продукції за готівку та наміри в ухиленні від сплати податків, комп`ютерну техніку, на якій виготовлялись вказана документація, мобільні телефони, флеш накопичувачі електронних даних, можливу переписку із особами задіяними у схемі ухилення від сплати податків, переписку із службовими особами інших причетних до вчинення правопорушення осіб, не облікована готівка, чорнові записи, які використовувались у ході злочинної діяльності, електронні ключі доступу до системи клієнт-банк та подання електронної звітності в електронній формі, податкову звітність на паперових носіях вищеперерахованих та інших «фіктивних» суб`єктів підприємницької діяльності, цінні папери, печатки, штампи, кліше, факсиміле підпису, чорнові записи, установчі та реєстраційні документи, договори оренди, банківські картки, договори про банківське обслуговування, довіреності на отримання готівкових коштів в установах банків та інших установах, не обліковані грошові кошти, документи зовнішньо - економічної діяльності: вантажно-митні декларації, контракти, інвойси, рахунки фактура, CMR декларації та інші фінансово-господарські документи, які використовувались за для вчинених вказаних кримінальних правопорушень, товарно-матеріальні цінності, які можуть мати важливе доказове значення під час досудового розслідування.

На підставі вказаної ухвали слідчого судді, 16-17.09.2021 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_3 , кадастровий номер земельної ділянки 6310136600:08:004:0002,в ході якого були виявлено та вилучено, перелічене в протоколі майно.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 10.09.2021 року надано дозвіл на проведення обшуку за адресою: м. Харків, ТЦ «Барабашова», контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ), який розташований на земельній ділянці з кадастровим номером 6310136600:07:050:0008, згідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, власникомземельної ділянки являєтьсяХарківська міська рада Харківської області, використовуються з метою вчинення протиправної діяльності ФОП ОСОБА_5 , ФОП ОСОБА_4 , інших суб`єктів господарювання задіяних в протиправній схемі, з метою виявлення та вилучення: бухгалтерських, банківських документів, червові записи що свідчать про протиправну діяльність яка полягає в ухиленні від сплати податків, інші документи, які свідчать про порушення вимог податкового законодавства у період з 2017 року по теперішній час, а саме: договори, специфікації до них, податкові накладні, рахунки - фактури, платіжні доручення, векселі, акти прийому-передачі товарно-матеріальних цінностей, листи, доручення, акти виконаних робіт, акти взаємозвірки, реєстри виданих та отриманих податкових накладних, товарно-транспортні накладні, дозвільні та ліцензійні документи, сертифікати якості та інші документи, які свідчать про протиправну діяльність з боку вказаних осіб, документів про реалізацію отриманої продукції за готівку та наміри в ухиленні від сплати податків, комп`ютерну техніку, на якій виготовлялись вказана документація, мобільні телефони, флеш накопичувачі електронних даних, можливу переписку із особами задіяними у схемі ухилення від сплати податків, переписку із службовими особами інших причетних до вчинення правопорушення осіб, не облікована готівка, чорнові записи, які використовувались у ході злочинної діяльності, електронні ключі доступу до системи клієнт-банк та подання електронної звітності в електронній формі, податкову звітність на паперових носіях вищеперерахованих та інших «фіктивних» суб`єктів підприємницької діяльності, цінні папери, печатки, штампи, кліше, факсиміле підпису, чорнові записи, установчі та реєстраційні документи, договори оренди, банківські картки, договори про банківське обслуговування, довіреності на отримання готівкових коштів в установах банків та інших установах, не обліковані грошові кошти, документи зовнішньо - економічної діяльності: вантажно-митні декларації, контракти, інвойси, рахунки фактура, CMR декларації та інші фінансово-господарські документи, які використовувались за для вчинених вказаних кримінальних правопорушень, товарно-матеріальні цінності, які можуть мати важливе доказове значення під час досудового розслідування.

На підставі вказаної ухвали слідчого судді, 16-17.09.2021 проведено обшук за адресою: м. Харків, ТЦ «Барабашова», контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ), в ході якого були виявлено та вилучено, перелічене в протоколі майно.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 10.09.2021 року надано дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , згідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, власникомнерухомого майна є ОСОБА_11 , використовуються з метою вчинення протиправної діяльності ФОП ОСОБА_5 , ФОП ОСОБА_4 , інших суб`єктів господарювання задіяних в протиправній схемі, з метою виявлення та вилучення: бухгалтерських, банківських документів, червові записи що свідчать про протиправну діяльність яка полягає в ухиленні від сплати податків, інші документи, які свідчать про порушення вимог податкового законодавства у період з 2017 року по теперішній час, а саме: договори, специфікації до них, податкові накладні, рахунки - фактури, платіжні доручення, векселі, акти прийому-передачі товарно-матеріальних цінностей, листи, доручення, акти виконаних робіт, акти взаємозвірки, реєстри виданих та отриманих податкових накладних, товарно-транспортні накладні, дозвільні та ліцензійні документи, сертифікати якості та інші документи, які свідчать про протиправну діяльність з боку вказаних осіб, документів про реалізацію отриманої продукції за готівку та наміри в ухиленні від сплати податків, комп`ютерну техніку, на якій виготовлялись вказана документація, мобільні телефони, флеш накопичувачі електронних даних, можливу переписку із особами задіяними у схемі ухилення від сплати податків, переписку із службовими особами інших причетних до вчинення правопорушення осіб, не облікована готівка, чорнові записи, які використовувались у ході злочинної діяльності, електронні ключі доступу до системи клієнт-банк та подання електронної звітності в електронній формі, податкову звітність на паперових носіях вищеперерахованих та інших «фіктивних» суб`єктів підприємницької діяльності, цінні папери, печатки, штампи, кліше, факсиміле підпису, чорнові записи, установчі та реєстраційні документи, договори оренди, банківські картки, договори про банківське обслуговування, довіреності на отримання готівкових коштів в установах банків та інших установах, не обліковані грошові кошти, документи зовнішньо - економічної діяльності: вантажно-митні декларації, контракти, інвойси, рахунки фактура, CMR декларації та інші фінансово-господарські документи, які використовувались за для вчинених вказаних кримінальних правопорушень, товарно-матеріальні цінності, які можуть мати важливе доказове значення під час досудового розслідування.

На підставі вказаної ухвали слідчого судді, 16-17.09.2021 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , в ході якого були виявлено та вилучено, перелічене в протоколі майно.

Постановою слідчого від 17.09.2021 року виявлені та вилучені, під час проведення вищевказаних обшуків, визнані речовими доказами у кримінальному провадженні №32021220000000018 від 03.03.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України.

Виявлені та вилучені, під час проведення обшуків, предмети та документи належать на праві власності ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 22.09.2021 клопотання прокурора про накладення арешту на вказане майно повернуто на доопрацювання для усунення недоліків. Після усунення недоліків прокурором повторно подано клопотання, яке повернуто прокурору на доопрацювання ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 27.09.2021 року.

Після доопрацювання стороною обвинувачення подано клопотання про накладення арешту 02.11.2021 р., тобто, з урахуванням вищевикладеного, в передбачений кримінальним процесуальним законодавством строк.

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5 ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 2 ст. 98 КПК України, документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

Відповідно ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 статті 170 цього Кодексу).

Згідно ч. 11 ст. 170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абз. 2 ч. 1 ст. 170 цього Кодексу (ч. 1 ст. 173 КПК України).

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5 ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Стороною обвинувачення доведено, що зазначені в клопотанні сторони обвинувачення майно, вилучене в ході проведення обшуків мають значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України. Незастосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт вказаного майна в подальшому може перешкодити кримінальному провадженню. На виконання вимог ч. 1 ст. 173 КПК України, сторона обвинувачення довела слідчому судді необхідність арешту цього майна, а також наявність ризиків, передбачених ч. 1 ст. 170 КПК України.

Відповідно до ч. 4 ст.173 КПК України слідчий суддя, суд зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

Як передбачено ч.1 ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора.

Відповідно до ст. 2 КПК України завданням кримінального провадження визначено захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Положеннями статей ст.7,16 КПК Українивстановлено, що загальною засадою кримінального провадження є недоторканість права власності. Позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор, відповідно до п. 2 ч. 3ст.132 КПК Українине доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у право власності, про який ідеться в клопотанні.

Відповідно до практики Європейського суду, для того, щоб втручання в право власності вважалося допустимим, воно повинно служити не лише законній меті в інтересах суспільства, а повинна бути розумна співмірність між використовуваними інструментами і тією метою, на котру спрямований будь-який захід, що позбавляє особу власності. Розумна рівновага має зберігатися між загальними інтересами суспільства та вимогами дотримання основних прав особи (рішення у справі Агосі проти Об`єднаного Королівства). Тобто заходи щодо обмеження права власності мають бути пропорційними щодо мети їх застосування.

З оглядуна вищенаведеніобставини,стороною обвинуваченняна теперішнійчас доведено,що потребидосудового розслідуванняв конкретномувищевказаному кримінальномупровадженніна теперішнійчас виправдовуютьпевну ступіньвтручання управа ісвободи осіб,про якейдеться вклопотанні прокурора,з можливістюпередачі навідповідальне зберіганнявиявленого тавилученого підчас обшуківмайна власникуна відповідальнезберігання начас досудовогорозслідування зметою встановленняобставин увищевказаномукримінальному провадженні до скасування арешту майна у встановленому КПК України порядку.

Застосування заходу забезпечення у вигляді арешту майна у вказаний спосіб відповідає належній правовій процедурі та завданням кримінального провадження.

Слідчий суддя роз`яснює, що у відповідності до ст. 174 КПК України, за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника чи володільця майна, якщо вони доведуть, що потреба у застосуванні цього заходу відпала, арешт майна може бути скасовано повністю або частково.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 170 173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32021220000000018 від 03.03.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт на майно, виявлене та вилучене 16-17.09.2021 в ході проведення обшуків на підставі ухвал слідчого судді Київського районного суду м. Харкова, за адресами здійснення протиправної діяльності ФОП ОСОБА_4 , а саме:

АДРЕСА_1 , в ході обшуку виявлено та вилучено:

- риболовні сітки у кількості 181 мішок;

- макуха у кількості 15 ящиків.

м. Харків, ТЦ «Барабашова», контейнер-магазин А-019-21-0016 (старий номер НОМЕР_1 ), в ході обшуку виявлено та вилучено:

- грошові кошти в сумі 241 153 грн.;

- чорнові записи на 97 арк.;

- чорнові записи на 124 арк.;

- поплавок для хижака в асортименті 296 пачок;

- карабін рибальський в асортименті 1621 пачка;

- пуфік для крючка 374 пачки;

- приманка «Фіш-Дрім» - 367 пачок;

- готова годівниця для риболовлі 311 шт.;

- силіконова приманка для риболовлі в асортименті 509 шт.;

- сигналізатор покльову в асортименті 59 упаковок;

- кормушка «Arc Flat» в асортименті 1000 шт.;

- макуха «ЕЛІТЕ» - 164 шт.;

- макуха «Профмонтаж» - 100 шт.;

- леска «Скорпіон» - 40 шт.;

- леска «Крейзі супер» - 36 шт.;

- леска «Power» - 39 шт.;

- леска «РІКЕ» - 33 шт.;

- леска «Kingfisher» - 61 шт.;

- леска «Millenium» - 12 шт.;

- леска «megastrong» - 45 шт.;

- леска «sirena carp expert» - 24 шт.;

- леска «kappifen» - 19 шт.;

- леска «Hyper carp» - 14 шт.;

- леска «Blazer» - 13 шт.;

- леска «spider wire» - 11 шт.;

- поплавок в асортименті 1450 шт.;

- кивок на вудочку 15 упаковок;

- конектор на вудочку 50 упаковок;

- кільце розвантажувальне на хлист 407 упаковок;

- джик головка 315 упаковок;

- блесня «Kastmaster» - 159 шт.,

- стопор на папері в асортименті 583 упаковки;

- силіконова приманка для риби «Lucky John» - 312 упаковок;

- силіконова приманка для риби «EOS» - 48 упаковок;

- крючок тройник 2 упаковки;

- ептула 2 упаковки;

- приманка «Вбивця судока» - 3 упаковки;

- риболовні снасті «Папер» - 18 упаковок;

- блесна з трійником 66 упаковок;

- воблер в асортименті 1211 штук;

- силікон «Bazic» - 5 упаковок»;

- силіконові снасті готові 508 шт.;

- снасті готові на товстолоба 20 шт.;

- «Наидула» в асортименті 16 шт.;

- блесна 832 шт.;

- Spinnez Ski 2 80 шт.;

- перчатки гумові 4 пари;

- шкарпетки термо 13 пар;

- термотягач 2 упаковки;

- садок металевий 4 шт.;

- сигналізатор в асортименті 5 упаковок;

- свінгер 28 упаковок;

- сітка пва 4 упаковки;

- пакет пва 15 упаковок;

- катушка telen soos 1 шт.;

- катушка telen teb 400 1 шт.;

- катушка telen СS 500 1 шт.;

- катушка telen SP 500 1 шт.;

- катушка telen SP 300 1 шт.;

- катушка Globe Car 500 1 шт.;

- катушка Haibao 1 шт.;

- катушка sadei 2 шт.;

- катушка UFO - 5 шт.;

- катушка Piwa 1 шт.;

- катушка Sprinter 1 шт.;

- катушка Ecusima 9 шт.;

- катушка Twin power 2 шт.;

- катушка Zauber 4 шт.;

- катушка Excia 5 шт.;

- катушка inguisitor 1 шт.;

- катушка Tica 2 шт.;

- катушка Eugene в асортименті 8 шт.;

- катушка Cobra в асортименті 8 шт.;

- катушка Diamond 1 шт.;

- катушка Gold Hunter 2 шт.;

- катушка Wieda 8 шт.;

- катушка Line 2 шт.;

- катушка Avenger 8 шт.;

- катушка Maxx 7 шт.;

- катушка Shark 3 шт.;

- катушка Mifine 3 шт.;

- катушка Baya By 3 шт.;

- катушка Feima 3 шт.;

- катушка G.Stone 1 шт.;

- катушка Winner TT3000 2 шт.;

- катушка Master 1 шт.;

- катушка zeox 1 шт.;

- катушка man 1 шт.;

- катушка Globe 1 шт.;

- катушка finger 1 шт.;

- катушка Doris 1 шт.;

- катушка Telen 1 шт.;

- катушка Telen Gon 1 шт.;

- шнур maxx pro 2 шт.;

- шнур teox 1 шт.;

- шнур titan pex 5 шт.;

- шнур power pro usa 2 шт.;

- набір на товстолоба 2 шт.;

- шнур хебітор 2 шт.;

- шнур зелений 1 шт.;

- шнур зелений 1 шт.;

- шнур чорно-зелений - 1 шт.;

- паплавок світловий на батарейці 56 шт.;

- піно-тісто Timar mix в асортименті 23 шт;

- пуффі в асортименті 60 упаковок по 50 шт;

- поплавок в асортименті 28 коробок по 50 шт.;

- поплавок в асортименті 1 коробка 100 шт.;

- поплавок 1 коробка 71 шт.;

- шнур power pro 1865 шт.;

- спінінг 29 шт.;

- пуффі в асортименті 4 коробки;

- спінінг Gold Friend 46 шт.;

- спінінг Navigator Pro 2.7 m. 20 шт.;

- спінінг Navigator Pro 2.1 m. 18 шт.;

- Techno viribolhas в асортименті 73 шт.;

- сигналізатор покльовки 221 шт.;

- риболовний набір «товстолоб» - 20 упаковок;

- пуффі зі смаком часнику 1 мішок;

- попловок 988 шт.;

- осика для товстолоба 691 шт.;

- ліска V max 13 коробків в кожній по 10 шт.;

- ліска Halipso Titan Pex 4 34 коробки в кожній по 10 шт.;

- катушка для риби - 309 шт.;

- сигналізатор 195 шт.;

- попловок у тубусі 35 шт.;

- ліска power pro 11коробок в кожній по 10 шт.;

- поппер 34 шт.;

- пінопластовий груз 18 коробок;

- нитка mаxх Pro 27 коробок в кожній по 10 шт.;

- fishelobes слива 42 шт.;

- ланцюг leadcore 81 шт.;

- гачки 12 упаковок;

- міні байки 8496 шт.;

- прикорм в асортименті - 576 шт.;

- блешня в асортименті 6384 шт.;

- рибацька суміш «Кльовогопокльову» - 491 шт.;

- конектор 146 шт.;

- котушка 21 шт.;

- заводне кільце 1058 шт.;

- трубки резинові 250 шт.;

- катушки з мотузкою великі 29 шт.;

- силіконова приманка для риби «Lucky John» - 1200 шт.;

- наконечник вудочки 2508 шт.;

- рибацька сіть з капрону - 1 шт.;

- коліно вудочки в асортименті 1000 шт.;

- вудочки у чохлі 166 шт.;

- котушки в асортименті 140 шт.;

- павук малий 100 шт.;

- котушка з ниткою 2000 м. 47 шт.;

- котушка з ниткою жовто-чорна 9 шт.;

- гачки 300 упаковок;

- блишня «kastmaster» в асортименті 18 коробок;

- нажива в асортименті 225 шт.;

- раколовка 11 шт.;

- чохли на спінінг 27 шт.;

- садок металевий 12 шт.

м. Харків, вул. Наринська, кадастровий номер земельної ділянки 6310136600:08:004:0002, в ході обшуку виявлено та вилучено:

- тканина для гардин червона - 70 рулонів;

- тканина для гардин зелена- 300 рулонів;

- тканина чорна - 80 рулонів;

- тканина для гардин рожева - 120 рулонів;

- костюм резиновий 15 штук;

- катушка COBLA 220 штук;

- кормушка з поплавком 1 ящик;

- катушка COBLA 280 штук;

- удочки чорно-оранжеві - 50 штук;

- спінінг 1 ящик;

- спінінг (Libao) -25 штук;

- спінінг (Libao) -25 штук;

- гумові резинки 1 ящик;

- поплавок 2 ящика;

- спінінг 3 ящика;

- спінінг в чохлі 4 ящика;

- крючки 1 ящик - 140 коробок;

- крючки - 1 ящик - 80 коробок;

- крючки - 1 ящик - 40 коробок;

- леска риболовна - 2 ящика;

- леска риболовна - 1 мішок;

- катушка для спінінга 1 ящик 30 шт;

- світлячки риболовецькі 1 ящик;

- колокольчики риболовецькі 1 ящик;

- леска риболовецька 4 мішка;

- прикормка для риби 1 ящик;

- котушки для спінінга (мал) 1 ящик;

- леска риболовна 2 ящика;

- котушки для спінінга (сер) 1 ящик;

- ліска xingshengyuju 808 200 штук;

- катушка Haipao 4 коробки, в якій по 20 штук;

- катушка Haipao 1 коробка, в якій по 20 штук;

- ліска xingshengyuju 901 1 коробка, в якій 100 штук;

- катушки Libao Avenger 5 коробок насипом;

- катушки GUGENG 1 коробка насипом;

- ліска Kingstsher 30м 3 коробки по 400 штук;

- катушка Libao Avonger 1 мішок насипом;

- катушка Line winder 1 мішок насипом;

- катушки GUGENG 2 мішки насипом;

- катушки 4 ящики насипом;

- вудочки Master 3 коробки насипом;

- подсак 500 1 коробка насипом;

- комплект підставок під вудочки 3 коробки насипом;

- ручки до подсак 1 коробка насипом;

- вудочка Tele Carpe 1 коробка насипом;

- вудочка Tele Carpe 4 коробки насипом;

- спінінг Bagle 225 1 коробка насипом;

- спінінг К8 2.05 1 коробка насипом;

- спінінг К8 1.98 1 коробка насипом;

- спінінг Max 1.98 1 коробка насипом;

- спінінг Max 2.05 - 1 коробка насипом;

- підставки під вудочки металеві різнокольорові 1 мішок насипно;

- вудочки Libao classic 1 коробка насипно;

- вудочки Wolf металева 1 коробка насипно;

- вудочки Prorander 1 коробка насипно;

- вудочки Royal power 1 коробка насипно;

- підсак металевий 15 штук;

- набір важелів на ліску червоний 300 штук;

- набір важелів на ліску червоний 170 штук;

- коробка для мотилю Dolphin 2 коробки по 200 штук;

- катушка Doris 4000 1 коробка, в якій по 20 шт. катушек;

- катушка 601 1 коробка, в якій по 500 шт. катушек;

- катушка 601 1 коробка, в якій по 340 шт. катушек;

- катушка 601 1 коробка, в якій по 500 шт. катушек;

- катушка Lotus 200 2 коробки, в яких по 60 шт. катушек;

- катушка Lotus 200 1 коробка, в якій по 60 шт. катушек;

- контейнер для мотиля біла 1 коробка, в якій 340 шт. контейнерів;

- катушка Coblla CB40 1 коробка, в якій по 40 штук катушек;

- набір гачків сині 1 коробка, в якій 445 штук;

- катушка Coblla CB240 3 коробка, в яких по 40 штук катушек;

- катушка Coblla CB240 1 коробка, в якій по 38 штук катушек;

- катушка xingshengyuju 806 2 коробки по 100 штук катушек;

- набір важелів на ліску в прозорій упаковці 1 коробка, в якій 80 штук;

- катушка 601 1 коробка, в якій по 500 шт. катушек;

- катушка 801 1 коробка, в якій по 200 шт. катушек;

- катушка Diamond 1000 1 коробка, в якій по 20 шт. катушек;

- катушка Teben, модель TEB200 1 коробка, в якій 20 шт. катушек;

- набір крючків сині 2 коробки, в яких по 1000 шт.;

- дошка пластикова 1 коробка, в якій по 40 шт.;

- ліска Бриз 100 м. 2 коробки, в яких по 1000 шт.;

- ліска жовта Klin 2 мішки (насипом);

- катушка EF 200 1 коробка (насипом);

- ліска Бриз 100 м. - 436 шт.;

- ручки для катушек сині 750 шт.;

- тримачі для вудок 56 штук;

- ліска Бриз 100 м. - 345 шт.;

- ручки для катушек сині 1 коробка (насипом;

- ручки для катушек чорні 2 коробки (насипом);

- ліска Бриз 100 м. - 371 шт.;

- нитки капронові 2 мішки насипом;

- дошки пластикові сині 1 коробка насипом;

- набір важелів на ліску зеленого кольору 1 коробка насипом;

- гачки в темносиній упаковці 1 коробка , в якій 1000 штук;

- металевий садок для риби 1 коробка, в якій 50 штук;

- нитковий садок для риби 7 мішків насипно;

- ліска Klin біла 1 мішок (насипом);

- нитковий садок для риби зелений 1 мішок насипом;

- металеві дзвіночки зелені 3 коробки насипом;

- панамки москітні зелені 45 штук;

- сітчата конструкція зеленого кольору довга кругла (садок для риби) 5 шт.;

- жерлиця дошка пластикова чорні 4 коробки ;

- котушка чорна 701А 1 коробка насипом;

- металевий садок для риби - 1 коробка насипом;

- нитковий садок для риби 1 мішок насипом;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. біла 153 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 45 мм. 125 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 30 мм. 254 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 22 мм. 122 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 50 мм. 211 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. біла 60 мм. 287 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 40 мм. 341 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 50 мм. 265 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 40 мм. 33 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. різнокольорова 55 мм. 66 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. біла 16 мм. 95 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 20 мм. 84 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 18 мм. 236 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. біла 14 мм. 131 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 18 мм. 31 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 25 мм. 135 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. біла 14 мм. 54 шт.;

- риболовна доріжка (сітка) Іркутська 8-10 м. фіолетова 35 мм. 234 шт.;

- чоботи резинові довгі 46 розміру 4 пари;

- чоботи резинові довгі Nordman 44 розміру 5 пар;

- чоботи резинові довгі Nordman 42 розміру 5 пар;

- чоботи резинові довгі Nordman 45 розміру 5 пар;

- костюм резиновий Nordman 42 розміру 5 шт.;

- костюм резиновий Nordman 43 розміру 3 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 44 розміру 5 пар;

- костюм резиновий Nordman 46 розміру 1 шт.;

- костюм резиновий Nordman 45 розміру 1 шт.;

- костюм резиновий Nordman 44 розміру 5 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 42 розміру 5 пар;

- чоботи резинові довгі Nordman 43 розміру 5 пар;

- костюм резиновий Nordman 43 розміру 1 шт.;

- костюм резиновий Nordman 44 розміру 3 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 45 розміру 6 пар;

- костюм резиновий Nordman 45 розміру 1 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 43 розміру 2 пари;

- костюм резиновий Nordman 46 розміру 1 шт.;

- загальновійськовий захисний комплект 7 шт.;

- костюм резиновий Nordman 44 розміру 2 шт.;

- костюм резиновий Nordman 42 розміру 4 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 45 розміру 2 пари;

- чоботи резинові довгі Nordman 44 розміру 4 пари;

- чоботи резинові довгі Nordman 45 розміру 3 пари;

- костюм резиновий Nordman 45 розміру 2 шт.;

- чоботи резинові довгі Nordman 46 розміру 3 пари;

- чоботи резинові довгі Nordman 47 розміру 3 пари;

- костюм резиновий Nordman 47 розміру 3 шт.;

- костюм резиновий Nordman 44 розміру 2 шт.;

- кормушка Tornado 4 коробки, в яких по 450 шт.;

- кормушка пружинна нефарбована 2 коробки насипом;

- кормушка Груша чорна 9 коробок насипом ;

- кормушка Груша золота 9 коробок насипом ;

- кормушка пластикова зелена 1 коробка насипом ;

- кормушка Арбуз чорна 3 коробки насипом ;

- кормушка Кавун чоріа 2 коробки насипом ;

- спінінг чорний 1 коробка насипом;

- метавило зелене 1 пекет насипом;

- форма для кормушки селіконове 1 мішок насипом;

- ножиці металеві різнокольорові 1 коробка насипом;

- вудочки чорно-сині 2 коробки насипом;

- махова вудочка жовтого кольору 2 коробки насипом;

- махова вудочка зеленого кольору 2 коробки насипом;

- тримач підсако металеві 20 шт.;

- вудочки EAGLE чорного кольору 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг 1.65 в чохлі чорного кольору - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Libao - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг чорний - 1 коробка насипом;

- спінінг 2.4 в чохлі чорного кольору - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг 2.7 в чохлі чорного кольору - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг 3.0 в чохлі чорного кольору - 1 коробка насипом;

- махова вудочка 4.5 1 коробка, в якій 100 шт.;

- спінінг 2.1 білого кольору - 3 коробки, в якій 25 шт.;

- спінінг 2.1 білого кольору - 1 коробка насипом;

- спінінг 1.2 білого кольору - 1 коробка насипом;

- спінінг 0.8 білого кольору - 1 коробка насипом;

- махова вудочка синього кольору 1 коробка насипом;

- спінінг 1.8 білого кольору в чорному чохлі 1 коробка насипом;

- вудочка Bolo 5 м зеленого кольору 1 коробка, в якій 25 штук;

- вудочка синього кольору Rivrera 500 -1 коробка насипом;

- вудочка Bolo 5 м зеленого кольору 2 коробки, в якій 25 штук;

- вудочки Wolf 6006 -1 коробка насипом;

- вудочка синього кольору -2 коробка насипом;

- нитковий садок зеленого кольору квадратний 1 мішок насипом;

- вудочка Winner bolo різнокольорові 3 коробки насипом;

- вудочка Winner bolo оранжева 1 коробка насипом;

- вудочка Winner bolo жовта 1 коробка, в якій 50шт.;

- вудочка Winner bolo оранжева 1 коробка, в якій 50шт.;

- махова вудочка Knight синя 3 коробки насипом;

- бортовка 1 К Diamond 1000- 1 коробка насипом;

- спінінг Libao - 1 коробка, 1 коробка насипом .;

- спінінг Crocodile 165 білий 1 коробка насипом;

- спінінг білий в чорному чохлі 2.4 1 коробка насипом;

- подсак зеленого кольору 4 шт.;

- подсак білого кольору 10 шт.;

- вудилище Salafish 400 25 шт.;

- катушка Sadei J3FR50 3 коробки, в яких 20 катушок;

- вудилище Bolognese 500 25 шт.;

- катушка Sadei J3FR60 3 коробки, в яких по 20 катушок;

- катушка UF060 1 коробка, в якій 20 катушок;

- катушка UF050 1 коробка, в якій 20 катушок;

- катушка Sadei J3FR40 3 коробки, в яких по 20 катушок;

- катушка UF040 1 коробка, в якій 20 катушок;

- ліска Kingfisher 1000 м. 30 коробок, в яких по 100 мотків ліски рибальської;

- катушка Male3DLine 600 м. 21 коробка, в яких по 10 катушок;

- катушка Male3DLine 600 м. 2 шт.;

- катушка 701А 1 коробка, в якій 300 шт.

- катушка 701 2 коробки, в яких по 300 шт. катушок;

- катушка 801 1 коробка, в якій 200 шт. катушок;

- катушка 701D 1 коробка. В якій 300 шт. катушок;

- раколовка «Садок» сні квадратна 6 коробок, в яких по 25 шт. раколовок;

- раколовка «Садок» синя квадратна 41 шт.;

- металевий садок для риби 126 шт.;

- ліска Power strong 30 м. 2 коробки, в яких по 500 мотків ліси рибальської;

- ліска Crazy super 100 м. 1 коробка, в якій 200 мотків ліски рибальської;

- ліска Megastrong 100 м. 1 коробка, в якій 200 мотків ліски рибальської;

- катушка Teben 1 коробка, в якій 200 шт. катушок;

- набір важків на ліску Li3AOB1007 4 коробки, в яких по 200 шт.;

- набір важків на ліску 05 2 коробки, в яких по 400 шт.;

- набір важків на ліску 145 шт., поміщено в 1 коробку;

- набір важків на ліску в чорно-червоній упаковці 185 шт.;

- плащ риболовний 2 пакети насипом;

- спінінг Crocodile білого кольору 2.1 1 коробка насипом;

- вудочка Bolo 4 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- підставка для вудочки металева 1 пакет;

- підсок білого кольору 5 шт.;

- спінінг Crocodile 2.7 білий 1 коробка насипом;

- резинка зелена 3 коробки насипом;

- спінінг Crocodile 3.0 білий в чорному чохлі 1 коробка;

- вудочка Gold Friend 1 коробка насипом;

- спінінг Crocodile 1.5 білий 1 коробка, в якій 50 шт.;

- сітка для підсока 1 мішок насипом;

- вудочка Knight 500 сині 2 коробки насипом;

- вудочка Knight 500 1 коробка, в якій 50 шт.;

- вудочка Knight 400 1 коробка, в якій 50 шт.;

- подсок зелений 1 коробка насипом;

- вудочка Carpa AX303 в чохлі чорного кольору 2 коробки насипом;

- вудочка 2.1 2 коробки, в якій 25 шт.;

- спінінг 2.4 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг 2.7 1 коробка насипом;

- спінінг 3.0 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг 1.2 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Crocodile 2.4 1 коробка насипом;

- спінінг Crocodile 2.1 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Legend Libao 1 коробка насипом;

- спінінг Legend 1 коробка насипом;

- спінінг Legend 2102 в чорному чохлі 1 коробка ;

- спінінг Legend 2402 1 коробка насипом;

- спінінг Legend коробка насипом;

- спінінг Libao Canata 2.4 м. 1 коробка, в якій 5 шт.;

- спінінг Libao Canata 2.7 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Libao Canata 2.4 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Carppro 360 1 коробка, в якій 20 шт.;

- вудочка Libao Carppro 390 1 коробка, в якій 20 шт.;

- вудочка Libao Carppro 390 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Carppro 390 3.25 LBS 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao Carppro 390 3.5 LBS 1 коробка насипом;

- спінінг Bolent in0210 1 коробка насипом;

- спінінг Weida 1 коробка насипом;

- спінінг Bolent in0210 1 коробка насипом;

- вудочка Libao 2 коробки насипом;

- вудочка Carp 360 1 коробка насипом;

- вудочка WalKman 4 м 1 коробка насипом;

- кільця для вудочки 2 пакети насипом;

- вудочки Navigators 3.6 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 3.9 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 3.6 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 2.7 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 3.0 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 3.9 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочки Navigators 2.4 м. 1 коробка насипом.;

- вудочки Navigators 2.4 м. 1 коробка, в якій 25 шт.;

- кормушка оснащена 1 коробка насипом;

- спінінг Актив - 1 коробка насипом;

- спінінг Актив 240 - 1 коробка насипом;

- спінінг Актив 2.7 - 1 коробка насипом;

- вудочка Красік 3.9 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao 1 коробка насипом;

- вудочка WalKman 1 коробка насипом;

- вудочки Navigators 1 коробка насипом.;

- спінінг Актив 2.7 - 1 коробка насипом;

- вудочка Carp 390 1 коробка насипом;

- вудочка Carp 330 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Master 2706 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Master 3007 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Master 3608 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Master 2406 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Master 2106 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Master 3007 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao Active 1 коробка насипом;

- спінінг Master 3007 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Master 2106 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Master 1505 - 1 коробка насипом;

- спінінг Master 1805 - 1 коробка, в якій 100 шт.;

- спінінг Nest 210 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка насипом;

- спінінг 450 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 300 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 2706 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 3007 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 300 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 300 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг Nest 210 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- спінінг 2706 - 1 коробка, в якій 50 шт.;

- вудочка Libao Classic Carp 360 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка насипом;

- спінінг в чорному чохлі 25 шт.;

- спінінг в чохлі 3.3 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao - різнобій 1 коробка насипом;

- спінінг в чохлі 360 - 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг в чохлі 30 - 4 коробки, в яких по 25 шт.;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao Triumph 2 коробки насипом;

- вудочка Libao Triumph 3 коробки, в яких по 25 шт.;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка насипом;

- оснастьє «Вбивця карася» - 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Orion 1 коробка насипом;

- вудочка Libao New Marshal 2.1 2 коробки насипом;

- вудочка Libao Lanos 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Orion 1 коробка насипом;

- вудочка Sagafish 4 1 коробка насипом;

- вудочка Sagafish 5 2 коробки насипом;

- вудочка Sagafish 6 2 коробки насипом;

- вудочка Avenger 1 коробка насипом;

- вудочка Sagafish 7 1 коробка насипом;

- вудочка Sagafish 700 1 коробка насипом;

- силіконова чашка для прикормки 1 мішок насипом;

- сачок алюмінювий великий - 4 шт.;

- вудочка Avenger 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Fishing rods 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Light fox phantombolo 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao Elite carbon 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Avenger 1 коробка насипом;

- вудочка Classic 1 коробка насипом;

- вудочка Tarawa 50 1 коробка насипом;

- вудочка Tarawa 600 1 коробка насипом;

- вудочка New Hunter 700 1 коробка насипом;

- вудочка New Hunter 600 1 коробка насипом;

- вудочка New Hunter B 700 1 коробка насипом;

- вудочка New Hunter 400 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка New Hunter B 400 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка New Hunter B 500 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка New Hunter B 600 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка New Hunter B 700 1 коробка, в якій 25 шт.;

- вудочка Libao 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Triumph 1 коробка насипом;

- вудочка Libao Real Star 3 коробки насипом;

- спінінг Super Hard 360 1 коробка насипом;

- спінінг Win 2 коробки, в яких по 25 шт.;

- вудочка Super Hard 3.3 1 коробка насипом;

- вудочка Super Hard 3.0 1 коробка насипом;

- спінінг Win 1 коробка насипом;

- спінінг Mink 2 коробки, в яких по 25 шт.;

- вудочка Carbon Feeder Libao 2 коробка насипом;

- вудочка 360 1 коробка насипом;

- вудочка 330 1 коробка насипом;

- спінінг ML 240 1 коробка насипом;

- спінінг ML 210 1 коробка насипом;

- спінінг ML 198 1 коробка насипом;

- спінінг Mink 245 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Mink 245 2 коробки насипом;

- спінінг Win 2.15 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Win 2.15 1 коробка насипом;

- спінінг Win 2.45 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Max 2.05 1 коробка насипом;

- спінінг Max 1.85 1 коробка насипом;

- спінінг Mink 1.98 1 коробка насипом;

- спінінг Win 1.88 1 коробка, в якій 25 шт.;

- спінінг Max 1.98 1 коробка насипом;

- вудочка Libao 1 коробка насипом;

- підсак металевий 81 шт.;

- ножиці металеві 1 мішок насипом;

- сумка для вудилищ 18 мішків насипом;

- спінінг в чохлі 1 коробка насипом;

- тканиновий садок для риби чорного кольору 6 мішків насипом;

- палатка 2 мішка насипом;

- поплавки з рибацькою оснасткою Xinxing - 1 коробка насипом;

- органайзери білі 3 коробки насипом;

- бури для зимової рибалки 6 мішків насипом;

- поводки металеві 1 сумка насипом;

- паук рибальський 5 коробок насипом;

- поводки металеві 2 коробки насипом;

- контейнер для рибацького оснасття (поясний) 1 коробка насипом;

- паук рибальський великий 2 коробки наспиом;

- поводки фторкарбонові 2 пакети насипом та 1 коробка насипом;

- кормушки металеві чорні 4 коробки насипом;

- поводочниця пластикова різнокольорова 2 коробки насипом;

- пружина жовта 1 коробка насипом;

- пружина оливкова 1 коробка насипом;

- кормушки металеві та пластикові 1 коробка насипом;

- кормушка 17 коробків насипом;

- катушка Weida - 4 мішка насипом;

- катушка boya By ta Weida - 3 мішка насипом;

- крючки Libao - 8 мішка насипом;

- крючки Libao - 2 коробки насипом;

- катушки Master Ma-30FA - 1 мішок насипом;

- катушка Coblla CB40 - 4 мішка насипом;

- катушка Weida HR50A - 1 мішок насипом;

- катушка Weida HR50A та Libao UFO - 1 мішок насипом;

- катушка Libao UFO - 1 мішок насипом;

- катушка Winner TT3000 - 2 коробки насипом;

- катушка Diamond 1500 - 1 коробка насипом;

- крючки 2 коробка насипом;

- крючки Hunter Pro та Power Pro - 3 мішки насипом;

- катушки Cobra 1 мішок насипом;

- світлячки Lights tich 1 коробка насипом;

- катушка чорно червона 3 коробки насипом;

- ліска Carpexpert 1 мішок насипом;

- катушки Cobra 2 коробки насипом;

- ліска Mile 3D Line 2 коробки насипом;

- катушки чорно-сині 2 коробки насипом;

- катушки чорно-білі 2 коробки насипом;

- ліска Konger Steelon чорна 7 коробок насипом;

- ліска Mimicry 3D 1 коробка насипом;

- ліска Kin fisher 30м 2 коробки насипом;

- ліска Mega strong 50м 1 коробка насипом;

- ліска Cteaht scorpion 100м 1 коробка насипом;

- катушка Libao GFH2000 1 коробка насипом;

- катушка Xingshengyuju 809 1 коробка насипом;

- катушка Xingshengyuju 806s 1 коробка насипом;

- катушка Teben CS500 та Teben SP500 1 коробка насипом;

- катушка Teben SP300 2 коробки насипом.

Передати виявлене та вилучене в ході проведених обшуків вищезазначене майно на відповідальне зберігання власнику - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ,, з покладенням на нього обов`язку забезпечити зберігання вказаного транспортного засобу - до скасування арешту майна у встановлену КПК України порядку.

В іншій частині задоволення клопотання відмовити.

Відповідно до ч.4ст. 173 КПК Українидозволити слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області, зазначеним у витягу з ЄДРД зняти копії з арештованих документів, після чого повернути їх власнику майна на відповідальне зберігання.

Попередити власника майна ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , про кримінальну відповідальність заст. 388 КК Українипро необхідність збереження арештованого майна.

Місцем зберігання документів та зразків підакцизних товарів визначити камеру зберігання СУ ФР ГУ ДФС в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 46.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя -

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення04.11.2021
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу101075797
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —953/14759/21

Ухвала від 25.11.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 25.11.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 04.11.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 27.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 27.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 27.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лях М. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні