Ухвала
від 17.11.2021 по справі 758/6492/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/6492/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

17 листопада 2021 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі

головуючого судді- Якимець О. І.,

за участю секретаря судового засідання Гайдай К.В.,

учасники справи - не з`явилися,

розглянувши за правилами загального позовного провадження у відкритому підготовчому засіданні в місті Києві справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю АК Консалтинг до ОСОБА_1 , Департаменту з питань реєстрації Виконавчого органу Київської міської ради, треті особи - ПАТ ЕНЕРГОБАНК , ТОВ РОЙЛАНС - Україна (правонаступником якого є ТОВ Ю.ЕФ. КЕПІТАЛ ПАРТНЕРС Україна , ТОВ СОЮЗАФРИК ГРУП про визнання договору іпотеки припиненим та вилучення записів,

в с т а н о в и в :

у провадженні суди перебуває вищевказана справа.

Ухвалою суду від 26 травня 2021 року прийнято до розгляду позовну заяву та призначено підготовче засідання, яке неодноразово відкладалося з поважних причин.

У підготовче засідання учасники справи не з`явились, належним чином повідомлялись про дату, час та місце цього засідання.

Суд вважає за можливе провести підготовче засідання у відсутності осіб, що не з`явились.

Згідно з ч. 2 ст. 247 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису не здійснювалось.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, з урахуванням процесуального строку проведення підготовчого провадження, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки, до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом з`ясовано всі питання, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст.198 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотання не заявляли.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд прийшов висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196, 197, 198, 200, 260, 261 Цивільного процесуального кодексу України, суд,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю АК Консалтинг до ОСОБА_1 , Департаменту з питань реєстрації Виконавчого органу Київської міської ради, треті особи - ПАТ ЕНЕРГОБАНК , ТОВ РОЙЛАНС - Україна (правонаступником якого є ТОВ Ю.ЕФ. КЕПІТАЛ ПАРТНЕРС Україна , ТОВ СОЮЗАФРИК ГРУП про визнання договору іпотеки припиненим та вилучення записів - до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Судове засідання призначити на 09 грудня 2021 року о 10 год. 00 хв., яке відбудеться у приміщення Подільського районного суду м. Києва (місцезнаходження - місто Київ, вулиця Хорива,21, кабінет № 203, зала судових засідань № 5).

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала складена та підписана суддею 17 листопада 2021 року.

Суддя О. І. Якимець

Дата ухвалення рішення17.11.2021
Оприлюднено18.11.2021

Судовий реєстр по справі —758/6492/19

Рішення від 31.01.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Рішення від 01.02.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Ухвала від 17.11.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Ухвала від 26.05.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Ухвала від 09.10.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Васильченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні