Ухвала
від 15.06.2021 по справі 932/5057/21
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/5057/21

Провадження № 2/932/2257/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 червня 2021 року м. Дніпро

Суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Кондрашов І.А., ознайомившись із матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповдальністю АПС СЕРВІС Україна , про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати при звільненні,-

В С Т А Н О В И В:

До Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю АПС СЕРВІС Україна , про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати при звільненні.

Згідно з довідки із відділу адресно-довідкової роботи Управління паспортної роботи, громадянства та реєстрації фізичних осіб ГУДМС України в Дніпропетровській області, станом на 10 серпня 2021 року позивач за місцем проживання АДРЕСА_1 - не значиться.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 28 ЦПК України, позови, що виникають з трудових правовідносин, можуть пред`являтися також за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача.

Відповідно до вимог п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України, суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Згідно з ч.3 ст. 31 ЦПК України, передача справи на розгляд іншого суду за встановленою цим Кодексом підсудністю з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, здійснюється на підставі ухвали суду не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Приймаючи до уваги, що місце реєстрації позивача є АДРЕСА_2 , даний позов не підсудний Бабушкінському районному суду м. Дніпропетровська.

Враховуючи вищезазначене, доходжу висновку про передання цивільної справи за територіальною юрисдикцією, в порядку ч. 1 ст. 28 ЦПК України, на розгляд Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області.

На підставі викладеного та керуючись ст. 3, 31, 260, 353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю АПС СЕРВІС Україна , про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати при звільненні - передати на розгляд Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області.

Апеляційну скаргу може бути подано до Дніпровського апеляційного суду через Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня отримання її копії.

Ухвала суду набирає законної сили протягом п`ятнадцяти днів зо дня отримання її копії учасниками процесу, якщо не буде оскаржена у встановленому законом порядку.

Передача справи на розгляд іншого суду за встановленою ЦПК України підсудністю з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої ст. 31 ЦПК України, здійснюється на підставі ухвали суду не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Суддя Ігор КОНДРАШОВ

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення15.06.2021
Оприлюднено18.11.2021
Номер документу101173291
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —932/5057/21

Ухвала від 08.05.2022

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Мельничук О. В.

Рішення від 05.05.2022

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Мельничук О. В.

Рішення від 27.04.2022

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Мельничук О. В.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Мельничук О. В.

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кондрашов І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні