Ухвала
від 17.11.2021 по справі 340/1486/19
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про продовження процесуальних строків

17 листопада 2021 року м. Кропивницький Справа № 340/1486/19

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М., розглянувши в порядку письмового провадження справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Знам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Відділ освіти виконавчого комітету Знам`янської міської ради про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до Знам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Відділ освіти виконавчого комітету Знам`янської міської ради, в якому просить до повного усунення порушень вимог пожежної безпеки, зазначених у даному позові, застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Знам`янської загальноосвітньої школи І-ІП ступенів № 6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області (ЄДРПОУ 30384829) у вигляді зупинення роботи (експлуатації) будівель школи та корпусу початкових класів Знам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області, що розташовані за адресою: Кіровоградська область, м. Знам`янка, смт Знам`янка Друга, вул. Шевченка, 11, шляхом заборони їх використання (експлуатації) Знам`янською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області і опечатування (опломбування) вхідних дверей до вказаних будівель.

Ухвалою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 17 серпня 2021 року продовжено строк зупинення провадження до 17 листопада 2021 року, та призначено судове засідання на цю ж дату.

Сторони в судове засідання не з`явились, про дату, час і місце розгляду справи повідомленні належним чином.

26 травня 2021 року через канцелярію суду представником позивача надано письмову інформацію про те, що управлінням здійснено позапланову перевірку стану пожежної та техногенної безпеки відповідача. По наслідках здійсненого заходу встановлено, що з 11 порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, які вказані у позові відповідач усунув 8.

Окрім того, від сторін надійшли клопотання про продовження процесуальних строків зупинення провадження у справі до 13 квітня 2021 року для надання додаткового часу для примирення сторін, шляхом усунення інших порушень вимог пожежної безпеки. Зазначені клопотання просили розглянути в порядку письмового провадження за відсутності їх представників.

Фіксування судового засідання відповідно до ст. 229 КАС України не здійснювалося, та керуючись приписами п. 10 ч. 1 ст. 4 та ч. 9 ст. 205 КАС України судом вирішено здійснювати розгляд справи в порядку письмового провадження.

У відповідності до п. 4 ч. 1 ст. 236 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Відповідно до ч.2 ст. 121 КАС України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання сторін та продовжити строк зупинення провадження по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.121, 236, 248 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Продовжити процесуальний строк зупинення провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Знам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Знам`янської міської ради Кіровоградської області, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Відділ освіти виконавчого комітету Знам`янської міської ради про застосування заходів реагування до 17 листопада 2021 року.

Призначити судове засідання на 13 квітня 2021 року о 9:30 год. в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1.

Зобов`язати позивача, до судового засідання, надати до суду інформацію про усунення відповідачем порушень вимог пожежної безпеки, із зазначенням які саме порушення були усунуті.

Інформацію щодо стану розгляду даної справи учасники судового процесу можуть отримати в мережі Інтернет за мережевим шляхом: http://adm.kr.court.gov.ua/sud1170/.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги у строки, встановлені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України та з урахуванням пункту 15.5 Перехідних положень цього кодексу.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду К.М. Притула

Дата ухвалення рішення17.11.2021
Оприлюднено22.11.2021
Номер документу101181782
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —340/1486/19

Ухвала від 24.10.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чепурнов Д.В.

Рішення від 04.09.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. ПРИТУЛА

Ухвала від 17.08.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. ПРИТУЛА

Ухвала від 02.06.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. ПРИТУЛА

Ухвала від 02.03.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 17.05.2022

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 12.04.2022

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 17.11.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 17.08.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 27.05.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні