Ухвала
від 15.11.2021 по справі 686/12690/21
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/12690/21

Провадження № 1-кс/686/11496/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 листопада 2021 року м.Хмельницький

Слідчий суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в залі суду у м.Хмельницькому клопотання про надання дозволу на проведення обшуку у межах кримінального провадження № 12021240000000097,

ВСТАНОВИВ:

15 листопада 2021 року старший слідчий в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області майор поліції ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням, погодженим з прокурором, про надання дозволу на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування даного клопотання слідчим зазначено, що до СУ ГУНП в Хмельницькій області надійшли матеріали перевірки УСБУ та УСР в Хмельницькій області щодо встановлених фактів здійснення незаконної порубки, перевезення, зберігання та збуту лісу, вчинених організованою групою внаслідок чого спричиняються тяжкі наслідки.

01.03.2021 відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за №12021240000000097 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 246 КК України.

Встановлено, що ОСОБА_4 , в порушення законодавства про порядок здійснення рубок лісу, зокрема вимог статті 69 Лісового кодексу України, статтей 12, 40 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», пунктів 2, 4 Порядку видачі спеціальних дозволів на використання лісових ресурсів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 761 від 23.05.2007, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи тяжкі наслідки навколишньому природному середовищу, в період часу з березня по травень 2021 року визначив одним із джерел свого матеріального збагачення вчинення злочинів проти довкілля, з метою незаконного збагачення, з корисливих мотивів організував і очолив організовану групу. При підшукуванні та вербуванні членів організованої групи ОСОБА_4 враховувались особисті якості, фізична підготовка потенційних виконавців, вміння, навички та досвід порубки лісу, готування та складання лісодеревини.

Зокрема, ОСОБА_4 залучив до складу організованої групи свого сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , які надали добровільну згоду на участь у вчиненні злочину та з якими був знайомий тривалий час, та які мали досвід здійснення порубки лісу. Вказаним учасникам організованої групи ОСОБА_4 довів розроблений ним злочинний план, розподіливши при цьому їх ролі та функції, спрямовані на його досягнення.

Так, ОСОБА_4 взяв на себе роль організатора злочину, при цьому інші учасники виступили виконавцями (співвиконавцями) вчинення злочину, поєднуючи свої зусилля для досягнення єдиного злочинного результату, спрямованого на виконання відомого всім єдиного плану.

Стійкість організованої групи виражалася в стабільних, міцних дружніх і близьких стосунках, внутрішніх зв`язках між її учасниками, існуванні певних правил поведінки, конспірації, спільної мети, яка базувалася на бажанні кожного з них отримувати стабільні незаконні прибутки для задоволення власних потреб у виді грошових коштів від збуту незаконно зрубаної деревини, а також в обізнаності кожного учасника організованої групи про план вчинення злочинів, який розроблений ОСОБА_4 і узгоджений з іншими учасниками організованої групи.

Як організатор злочину ОСОБА_4 :

-координував роботу організованої злочинної групи, доводив розроблений план вчинення конкретних незаконних порубок лісу до усіх учасників організованої групи, розподіляв їх ролі;

-забезпечував учасників організованої групи грошовими коштами на закупівлю знарядь та засобів для незаконної діяльності, порубки лісу;

-визначав місця проведення незаконної вирубки лісу, способи її транспортування на місце збереження;

-забезпечив учасників організованої групи транспортом для перевезення незаконно зрізаної лісодеревини;

-організував та забезпечив учасників групи місцем складання, зберігання незаконно зрізазаної лісодеревини;

-домовлявся з покупцями щодо реалізації незаконно зрізаної їм деревини, вартість деревини та способи оплати;

-розподіляв кошти від незаконної діяльності між членами організованої групи,

-підтримував у організованій групі постійні міцні внутрішні зв`язки між учасниками та високий рівень узгодженості їх дій, дисципліни, конспірації;

Як виконавець (співвиконавець), ОСОБА_5 відповідно до плану злочинної діяльності та розподілених ролей заручившись підтримкою свого батька ОСОБА_4 , організовував нагляд та контроль на місцях проведення незаконних порубок деревини, супроводжував автомобілі завантаженні незаконно зрізаною деревиною, реалізовував незаконно зрізану деревину, отримував за неї кошти та в подальшому кожного дня передавав членам організованої групи визначені ОСОБА_4 частки незаконно отриманих прибутків.

Як виконавець, ОСОБА_6 організовував збір громадян що здійснювали незаконну порубку дерев, забезпечував їх підвезення до місць рубок, забезпечував їх необхідними знаряддями вчинення злочину, перевозив незаконно зрубані дерева від місць рубок на територію тимчасового зберігання, та подальшого збуту.

Як виконавець, ОСОБА_7 , перевозив незаконно зрізані дерева на автомобілі «ГАЗ» р.н. НОМЕР_1 суб`єктам господарської діяльності та мешканцям Хмельницької області.

Як виконавець, ОСОБА_8 безпосередньо здійснював зрізання дерев у визначених організованою групою місцях.

Як пособник, ОСОБА_9 за грошову винагороду надавав дозвіл ОСОБА_4 та іншим учасникам організованої групи на незаконну і не обліковану вирубку дерев в смузі відведення автомобільної дороги Р-24, на ділянці, що охоплювала територію його обслуговування, приховував кримінальне правопорушення шляхом неповідомлення до правоохоронних органів та до Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області про факти незаконної порубки на території його обслуговування .

Як пособник ОСОБА_10 за грошову винагороду надавав дозвіл ОСОБА_4 та іншим учасникам організованої групи на незаконну і не обліковану вирубку дерев в лісовому масиві на території ввіреного йому лісового обходу майстерської дільниці №1 кварталу №5, виділу №21, що поблизу села Дубинка, Кам`янець-Подільського району, сприяв скоєнню злочину шляхом усунення перешкод і приховування кримінального правопорушення у вигляді невжиття заходів щодо збереження ввірених йому матеріальних цінностей, тобто дерев, припинення незаконних (самовільних) порубок дерев, їх фіксації та неповідомлення про вищевказані незаконні порубки до правоохоронних органів.

Так, ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_11 і ОСОБА_12 , ОСОБА_9 і ОСОБА_10 упродовж березня-травня2021року,у невстановленіточні дні,усвідомлюючи протиправнийі суспільнонебезпечний характерсвоїх дій,передбачаючи наслідкита свідомобажаючи їхнастання,діючи ускладі організованоїгрупи,об`єднанієдиним злочиннимнаміром,направленим нанезаконну порубкудерев узахисних лісонасадженнях,з корисливихмотивів вмежах відведенихролей,за допомогоюзаздалегідь підготовленоїручної бензопилимарки «Zomax»та іншихневстановлених нацей часдосудовим розслідуваннямзнарядь,без передбаченогозаконом дозволуна проведенняпорубки (лісорубногоквитка табез оформленняінших документів,необхідних дляйого одержання),та упорушення ст.69Лісового кодексуУкраїни №761від 23.05.2007,в захисномулісовому насадженніавтомобільної дорогиР24сполученням с.Татарів Яремчанськогорайону Івано-Франківськоїобласті м.Кам`янець -Подільський Хмельницькоїобласті навідрізку міжнаселеними пунктамис.Бурти іс.Оринин Кам`янець-Подільськогорайону Хмельницькоїобласті асаме 248км +900м,з правоїта лівоїсторони,в напрямкус.Оринин Кам`янець-Подільськогорайону Хмельницькоїобласті вчинилинезаконну порубкушляхом відокремленнядерева відкореня доступеня припиненняросту 120сироростучих деревнаступних діаметріві порід,в лісосмузіміж с.Руда -с.ЦвіклівціКамянець-Подільськогорайону Хмельницькоїобласті,що відноситьсядо природно-заповідногофонду державногозначення Національний природнийпарк «Подільськітовтри» (визначеноУказом ПрезидентаУкраїни від27червня 1996року №474/96)вчинили незаконнупорубку 199дерев,в першіймайстерській дільниціквартал 5виділ 21комунального підприємстваКам`янець-Подільськоїрайонної ради«Надра Кам`янеччини»,код ЄДРПОУ:31654146, вчинили незаконну порубку 48 дерев.

Отже, внаслідок незаконної порубки вищевказаних дерев навколишньому природньому середовищу та державним інтересам спричинено тяжкі наслідки на загальну суму 4 282 339 гривень 86 копійок.

Незаконно зрізані дерева учасники організовано групи за допомогою транспортного засобу марки ГАЗ д.н.з. НОМЕР_1 та інших невстановлених на цей час досудовим розслідуванням транспортних засобів, перевозили до місця тимчасового зберігання на території складських приміщень, та прилеглої до них території, які розташовані на земельній ділянці із кадастровим номером 6822485700:01:001:0236 в селі Оринин Кам`янець-Подільського району Хмельницької областіта в подальшому збували невстановленим особам.

Учасники організованої групи при спілкуванні між собою як засоби та конспірації використовували наступні абонентські номери мобільних телефонів: ОСОБА_4 НОМЕР_2 , ОСОБА_5 НОМЕР_3 і НОМЕР_4 , ОСОБА_6 - НОМЕР_5 , ОСОБА_7 НОМЕР_6 та НОМЕР_7 , ОСОБА_8 НОМЕР_8 , ОСОБА_9 НОМЕР_9 , ОСОБА_10 НОМЕР_10 .

Крім того, з метою реалізації єдиного плану злочинних дій щодо незаконної порубки дерев, учасники організованої групи використовували такі знаряддя скоєння злочину як - вантажний автомобіль марки ГАЗ д.н.з. НОМЕР_1 , легковий автомобіль марки ВАЗ 2112, р.н. НОМЕР_11 з причепом «ПАВАМ», - для перевезення незаконно зрізаної деревини, ручну бензопилу марки «Zomax» - для безпосередньої зрізування дерев під час незаконної порубки.

Проведеними в ході слідства слідчими (розшуковими) діями встановлено, що до скоєного злочину причетний громадянин України ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уродженець с. Привороття Кам`янець-Подільського району Хмельницької області, проживає за адресою АДРЕСА_1 .

29 вересня 2021 року ОСОБА_9 повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України в межах кримінального провадження № 12021240000000288 від 09.07.2021.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_9 , відповідно до наказу начальника філії «Кам`янець-Подільська ДЕД» № 9 к від 20.02.2017 призначений на посаду начальника ДРП 4 філії «Кам`янець-Подільська ДЕД» ДП «Хмельницький облавтодор».

На підставі вказаного наказу згідно договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність від 14.11.2016 ОСОБА_9 прийняв на себе повну матеріальну відповідальність на незабезпечення збереження ввірених йому підприємством матеріальних цінностей, які застосовуються у процесі виробництва.

Окрім того, згідно розділу 2 посадової інструкції, яка 31.03.2017 затверджена начальником філії «Кам`янець-Подільська ДЕД» ОСОБА_13 , на ОСОБА_9 покладені такі посадові обов`язки: виконання доведених планів робіт по капітальному, середньому, поточному ремонтах, озелененню, благоустрою автомобільних доріг і забезпечення високого технічного рівня якості утримання доріг та утримання споруд; щомісяця приймає участь в комісійному обстеженні доріг, які закріплені за ним; систематично спостерігає за технічним станом штучних споруд з метою своєчасного попередження та ліквідації пошкоджень на них; приймає участь при розробці та здійсненні перспективних та річних планів, спрямованих на підвищення технічного стану штучних споруд і забезпечення безпеки руху по ним; запобігання і своєчасна ліквідація пошкоджень штучних споруд при пропуску льодоходу та повені; контроль за виконанням Єдиних правил ремонту та утримання автомобільних доріг, правил користування ними; виконання заходів по підготовці доріг до перевезення урожаю; виконання заходів по покращенню умов безпеки руху на дорогах, які йому підпорядковані, недопущення ДТП через незадовільне експлуатаційне утримання автодоріг; виконання доведених завдань по розмітці проїзної частини, влаштування розмітки пішохідних переходів; утримання доріг і штучних споруд в технічно справному стані, забезпечення цілорічного безперебійного руху транспортних засобів; ведення табелів використання робочого часу на своїх працівників; своєчасно аналізує фактичну собівартість обсягів виконаних робіт в розрізі об`єктів; проводить списання матеріалів згідно виконання обсягів робіт; є матеріально-відповідальною особою і відповідає за збереження і застосування у процесі виробництва матеріальних цінностей згідно укладеного договору про матеріальну відповідальність.

Таким чином виходячи зі змісту до наказу начальника філії «Кам`янець-Подільська ДЕД» № 9 к від 20.02.2017 та посадової інструкції, згідно ч. 3 ст.18, пункту першого примітки до ст. 364КК України ОСОБА_9 є службовою особою, яка з 20.02.2017 обіймає посаду, пов`язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій.

При цьому, ОСОБА_9 будучи службовою особою, діючи умисно, вимагав та одержав для себе неправомірну вигоду за невчинення ним в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням свого службового становища, за наступних обставин.

В березні 2021 року в селі Оринин Кам`янець-Подільського району, під час розмови між мешканцем села Оринин Кам`янець-Подільського району ОСОБА_4 , який повідомив про намір здійснити незаконну порубку дерев, та ОСОБА_9 , у останнього виник злочинний умисел направлений на вимагання та одержання неправомірної вигоди за невжиття заходів щодо припинення незаконних (самовільних) порубок дерев у полезахисній смузі регіональної автомобільної дороги «Р-24» сполученням село Татарів Яремчанського району Івано-Франківської області місто Кам`янець-Подільський на території ввіреної йому ділянки з 232 по 242 кілометр та неповідомлення про вищевказані незаконні порубки.

Розуміючи протиправний характер своїх дій, діючи умисно, під час розмови з ОСОБА_4 , якому було відомо, що ОСОБА_9 є начальником ДРП 4 філії «Кам`янець-Подільська ДЕД» ДП «Хмельницький облавтодор» та відповідає за вказану вище ділянку полезахисної смуги, останній поставив вимогу ОСОБА_4 про надання неправомірної вигоди за нереагування на здійснення ОСОБА_4 незаконної порубки дерев у ввіреному йому лісовому насадженні. Розмір неправомірної вигоди ОСОБА_9 визначив у виді грошових коштів в сумі 1000 гривень за кожен завантажений незаконно зрізаною деревиною вантажний автомобіль.

При цьому ОСОБА_9 шляхом погрози своїм службовим становищем, повідомив ОСОБА_4 , що у разі ненадання йому неправомірної вигоди ним буде вжито заходів до припинення незаконних порубок та притягнення останнього до відповідальності.

Маючи намір збагатитися шляхом незаконної порубки дерев та не бажаючи настання негативних наслідків для себе ОСОБА_4 погодився з вимогою ОСОБА_9 .

У подальшому реалізовуючи свій злочинний умисел, 28.03.2021 о 13:42 год під час телефонної розмови із ОСОБА_4 , ОСОБА_9 прийняв пропозицію та в подальшому у невстановленому місці і час отримав від останнього 1000 гривень за невжиття заходів та неповідомлення правоохоронним органам про незаконну порубку дерев.

Крім того, 12.04.2021 о 17:48 год під час телефонної розмови із ОСОБА_4 , ОСОБА_9 повторно прийняв пропозицію та в подальшому у невстановленому місці і час отримав від останнього 3000 гривень за невжиття заходів та неповідомлення правоохоронним органам про незаконну порубку дерев.

Також 10.05.2021 о 14:14 год під час телефонної розмови із ОСОБА_4 , ОСОБА_9 повторно прийняв пропозицію отримати та в подальшому у невстановленому місці і час отримав від останнього 11500 гривень за невжиття заходів та неповідомлення правоохоронним органам про незаконну порубку дерев.

Крім того,15.05.2021 о 16:23 год під час телефонної розмови із ОСОБА_4 , ОСОБА_9 повторно прийняв пропозицію отримати та в подальшому у невстановленому місці і час отримав від останнього 13000 гривень за невжиття заходів та неповідомлення правоохоронним органам про незаконну порубку дерев.

Продовжуючи свою злочинну діяльність 22.05.2021 о 13:18 год під час телефонної розмови із ОСОБА_4 , ОСОБА_9 повторно прийняв пропозицію отримати та в подальшому у невстановленому місці і час отримав від останнього 6000 гривень за невжиття заходів та неповідомлення правоохоронним органам про незаконну порубку дерев.

Постановою прокурора відділу прокуратури Хмельницької області вказані кримінальні провадження об`єднані в одне кримінальне провадження під № 12021240000000097 від 01.03.2021.

В ході подальшого досудового розслідування, а також проведеними оперативно-розшуковими заходами, зокрема, з рапорту старшого оперуповноваженого в ОВС УСР в Хмельницькій області ОСОБА_14 від 11.11.2021 встановлено, підтверджено та є достатні підстави вважати, що ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 за місцем свого проживання за адресою АДРЕСА_1 , може зберігати засоби та знаряддя для незаконної порубки деревини, інші предмети та речі, які підтверджують причетність до вчиненого кримінального правопорушення.

Зазначені речі та документи можуть бути доказами під час судового розгляду і мають значення для досудового розслідування.

Таким чином, з метою встановлення обставин, що підлягають доказуванню згідно ст. 91 КПК України, здобуття доказів і встановлення фактів, що мають значення для повного швидкого, та неупередженого розслідування даного кримінального провадження відповідно до ст. 2 КПК України, перевірки відомостей, викладених в повідомленнях та рапортах УСБУ в Хмельницькій області і УСР в Хмельницькій області ДСР НП, показань ОСОБА_15 , з метою та прийняття з даного приводу процесуальних рішень, здобуття інформації, що становить слідчий та оперативний інтерес, відшкодування заподіяних збитків та відновлення порушених прав громадян, виникла необхідність у проведенні санкціонованого обшуку за місцем реєстрації та проживання ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ,за адресою АДРЕСА_1 , з метою відшукання та вилучення засобів та знарядь кримінального правопорушення, інших предметів та речей, які підтверджують причетність до вчиненого кримінального правопорушення, зокрема, мобільний телефон ОСОБА_9 разом із сім-картою з абонентським номером НОМЕР_12 , документи, записники, чорнові записи, комп`ютерна техніка, в яких містяться відомості про незаконну діяльність вищевказаної організованої злочинної групи з незаконної порубки лісу, мобільні телефони за допомогою якої члени ОГЗ спілкуються між собою, знаряддя вчинення злочину, інші речі та документи що мають значення для досудового розслідування зберігаються за місцем реєстрації і проживання ОСОБА_9 , документів (договори, додатки до договорів, акти приймання-передачі, рахунки, накладні, товарно-транспортні накладні, контракти, лісорубні квитки, сертифікатів про походження лісоматеріалів, матеріали лісовпорядкування, дозволи та інші документи), записників, блокнотів, чорнових записів, щодо здійснення порубки, перевезення, зберігання та збуту деревини і лісоматеріалів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими особами на території Хмельницької області; пристроїв та засобів для маркування деревини; незаконно зрубленої деревини та виготовлених з неї лісоматеріалів; бирок для електронного обліку деревини; комп`ютерної техніки матеріальних і цифрових носіїв інформації та пристроїв фото-, відео фіксації, на яких містяться відомості про порубку, транспортування, зберігання та реалізацію необробленої деревини і лісоматеріалів; знарядь вчинення кримінального правопорушення: пилки, сокири, засоби вимірювання та інші інструменти; транспортні та спеціальні засоби, які використовувались для незаконної порубки, перевезення лісу та самих членів організованої злочинної групи.

Доступ до вказаних речей і документів у добровільному порядку, або за допомогою інших слідчих дій отримати неможливо, оскільки це призведе до розголошення таємниці досудового розслідування, знищення і приховування предметів злочину та речових доказів у ньому, а витік інформації про наміри органу досудового розслідування у вилученні речей та документів щодо незаконної рубки лісу негативно позначиться на якості зібраних доказів злочинної діяльності останнього.

Вказані речі і документи мають суттєве значення встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, так як в ході досудового розслідування необхідно ознайомитися з ними, оглянути їх, перевірити їх достовірність та автентичність, і призначити та провести вказані вище судові експертизи.

Отримати в інший спосіб інформацію, яка міститься у вищевказаних предметах і документах, не представляється можливим, оскільки існує реальна загроза зміни або знищення вказаних речей і документів, які знаходяться за вказаною адресою, що мають істотне значення для встановлення обставин розслідуваного кримінального правопорушення.

Відповідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №28437881 від 12.11.2021 відсутні відомості щодо зареєстрованого права власності на нерухоме майно, що знаходиться за адресою АДРЕСА_1 .

В судовому засіданні слідчий наполягає на задоволенні клопотання.

Заслухавши слідчого, дослідивши додані до клопотання матеріали і матеріали кримінального провадження, приходжу до висновку, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо даних про те, що за місцем проживання ОСОБА_9 знаходяться зазначені в клопотанні предмети і документи, вилучення яких необхідне для належного здійснення досудового розслідування, і які нададуть можливість встановити обставини, які мають значення для кримінального провадження.

В частині відшукання і вилучення інших предметів та речей, які підтверджують причетність до вчиненого кримінального правопорушення, інших речей та документів, що мають значення для підтвердження причетності до скоєного злочину слід відмовити, оскільки в даному випадку клопотання неконкретизоване, і у ньому не викладено, які саме речі і документи мають вилучатись, і за якими ознаками їх відокремити від інших.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 233-235 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити частково.

Надати в межах кримінального провадження № 12021240000000097 слідчим слідчої групи та прокурорам групипрокурорів уданому кримінальномупровадженні,дозвіл напроведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_9 , за адресою: АДРЕСА_1 , з метою відшукання і вилучення мобільного телефону ОСОБА_9 разом із сім-картою з абонентським номером НОМЕР_12 , документів, записників, чорнових записів, комп`ютерної техніки, в яких містяться відомості про незаконну діяльність вищевказаної організованої злочинної групи з незаконної порубки лісу, мобільних телефонів за допомогою яких члени ОЗГ спілкуються між собою;

-документів (договори, додатки до договорів, акти приймання-передачі, рахунки, накладні, товарно-транспортні накладні, контракти, лісорубні квитки, сертифікати про походження лісоматеріалів, матеріали лісовпорядкування, дозволи та інші документи), записників, блокнотів, чорнових записів, щодо здійснення порубки, перевезення, зберігання та збуту деревини і лісоматеріалів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими особами на території Хмельницької області;

-пристроїв та засобів для маркування деревини;

-незаконно зрубленої деревини та виготовлених з неї лісоматеріалів;

-бирок для електронного обліку деревини;

-комп`ютерної техніки матеріальних і цифрових носіїв інформації та пристроїв фото-, відео фіксації, на яких містяться відомості про порубку, транспортування, зберігання та реалізацію необробленої деревини і лісоматеріалів;

-знарядь вчинення кримінального правопорушення: пилки, сокири, засоби вимірювання та інші інструменти;

-транспортних та спеціальних засобів, які використовувались для незаконної порубки, перевезення лісу та самих членів організованої злочинної групи.

В задоволенні решти вимог клопотання відмовити.

Строк дії ухвали до 14 грудня 2021 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали оголошено 16.11.2021 року.

Слідчий суддя Хмельницького

міськрайонного суду

Дата ухвалення рішення15.11.2021
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу101217633
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку у межах кримінального провадження № 12021240000000097

Судовий реєстр по справі —686/12690/21

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 18.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 18.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 17.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Баєв С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні