Ухвала
від 24.11.2021 по справі 2а-639/09/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

24 листопада 2021 року справа №2а-639/09/2670

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., розглянувши в письмовому провадженні заяву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну стягувача у виконавчому листі в адміністративній справі

за позовомЗаступника прокурора міста Києва в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі м. Києва доПриватного підприємства Консул простягнення заборгованості

В С Т А Н О В И В:

Постановою від 06 липня 2009 року в адміністративній справі №2а-639/09/2670 Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив повністю адміністративний позов та стягнув з Приватного підприємства Консул на користь Управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі міста Києва заборгованість у розмірі 275 008,28 грн.

На виконання вказаної постанови 07 жовтня 2009 року Окружний адміністративний суд міста Києва видав виконавчий лист.

Ухвалою від 05 жовтня 2016 року Окружний адміністративний суд міста Києва замінив у виконавчому провадженні ВП №50077662, відкритому за виконавчим листом №2а-639/09/2670 від 07 жовтня 2009 року, стягувача Управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі міста Києва на Правобережне об`єднане Управління Пенсійного фонду України в місті Києві.

До суду надійшла заява Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну сторони виконавчого провадження.

Розгляд питання про заміну сторони виконавчого провадження суд призначив на 22 листопада 2021 року; в судове засідання представники осіб, які беруть участь у справі, не прибули, у зв`язку із чим, на підставі частини дев`ятої статті 205 Кодексу адміністративного судочинства України суд ухвалив перейти до розгляду заяви в письмовому провадженні.

Виходячи з меж заявленого клопотання, системного аналізу положень чинного законодавства України і матеріалів справи, Окружний адміністративний суд міста Києва звертає увагу на таке.

Суд встановив, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2017 року №203 Про утворення Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві створено нову юридичну особу - Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві, реорганізоване шляхом злиття Правобережного, Лівобережного, Центрального об`єднаних управлінь Пенсійного фонду України в м. Києві та Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань 27 квітня 2018 року внесено запис про припинення Правобережного об`єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Частина перша статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України встановлює, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Частиною четвертою статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

З урахуванням викладеного, суд дійшов висновку про необхідність задоволення заяви представника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну стягувача у виконавчому листі та замінити стягувача у виконавчому листі Окружного адміністративного суду міста Києва від 07 жовтня 2009 року - Правобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві, його правонаступником - Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві (04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 16; ідентифікаційний код 42098368).

Керуючись статтями 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, -

У Х В А Л И В :

1. Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

2. Замінити стягувача у виконавчому листі Окружного адміністративного суду міста Києва від 07 жовтня 2009 року в адміністративній справі №2а-639/09/2670 - Правобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві, його правонаступником - Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві (04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 16; ідентифікаційний код 42098368).

Згідно з частиною другою статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Частина перша статті 295 Кодексу адміністративного судочинства України встановлює, що апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду - протягом п`ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Суддя В.А. Кузьменко

Дата ухвалення рішення24.11.2021
Оприлюднено26.11.2021
Номер документу101329965
СудочинствоАдміністративне
Сутьзаміну стягувача у виконавчому листі в адміністративній справі за позовомЗаступника прокурора міста Києва в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі м. Києва доПриватного підприємства Консул простягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-639/09/2670

Ухвала від 24.11.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 05.10.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Іщук І.О.

Ухвала від 07.09.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Іщук І.О.

Постанова від 06.07.2009

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кишинський М.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні