Ухвала
від 25.11.2021 по справі 131/1328/21
ІЛЛІНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 131/1328/21

Провадження № 2/131/601/2021

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

(за правилами загального позовного провадження)

"25" листопада 2021 р. м. Іллінці

Суддя Іллінецького районного суду Вінницької області Балтак Д.О., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до Іллінецької міської ради Вінницького району Вінницької області та ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Предметна та суб`єктна юрисдикція (ст. 19 ЦПК України), інстанційна юрисдикція (ст. 23 ЦПК України) і територіальна юрисдикція (підсудність) (ст. 27 ЦПК України) не порушені. Спір підсудний Іллінецькому районному суду Вінницької області.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 178,187 ЦПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву прийняти до розгляду.

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Іллінецької міської ради Вінницького району Вінницької області та ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування рішення.

Розгляд справи проводити в загальному позовному провадженні.

Проведення підготовчого судового засідання призначити на 10 год. 30 хв. 24 лютого 2022 року у відкритому судовому засіданні у Іллінецькому районному суді Вінницької області ( 22700, Вінницька область м. Іллінці, вул. Європейська, 28).

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для надіслання до суду - відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову; а позивачу - копії відзиву та доданих до нього документів. При цьому відповідач, має додати до відзиву документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, зокрема позивачу.

Позивач не пізніше десяти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, направивши таку відповідь відповідачу у справі та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи, зокрема відповідачу.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Справа буде розглядатися у відкритому судовому засіданні у складі головуючого судді Балтака Д. О.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справу, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою:http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення25.11.2021
Оприлюднено26.11.2021

Судовий реєстр по справі —131/1328/21

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Балтак Д. О.

Ухвала від 24.11.2021

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

БАЛТАК Д. О.

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

БАЛТАК Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні