Постанова
від 30.06.2010 по справі 4-294\2010
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАКІЇВКИ

П О С Т А Н О В А

м. Макіївка 17 червня 2010 року

Суддя Центра льно-Міського районного суду м. Макіївки Донецької област і Мироненко В.В., розгляну вши подання про проведення о бшуку автотранспортного за собу , -

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчий СВ ПМ М акіївської ОДПІ майор податк ової міліції Джиоєв Д.Г. з вернувся до суду з поданням п ро проведення обшуку автотра нспортного засобу - автомобі ля «TOYOTA Camri» , державний номер « НОМЕР_1», який належить на пр аві власності ОСОБА_3, ІН ФОРМАЦІЯ_1.

Слідчий подання мотивував тим, що в провадженні СВ ПМ Ма кіївської ОДПІ знаходиться к римінальна справа № 122-5065, яка по рушена відносно директора ПП «АК-Фруттайм» ОСОБА_4 за о знаками злочину, передбачено го ч.3 ст. 212 КК України.

З матеріалів справи вбачає ться, що ОСОБА_4, будучи слу жбовою особою підприємства - директором ПП «АК-Фруттайм» , яке зареєстроване за юридич ною адресою: м. Макіївка Донец ької області, вул. Кальміуськ а, 89 та перебуває на податково му обліку в Червоногвардійсь кому відділенні Макіївської ОДПІ, здійснюючи фінансово-г осподарську діяльність в пер іод з березня до грудня 2008 року , діючи навмисно, з метою ухиле ння від сплати податків, а в зв 'язку з чим - з метою незаконн ого заниження об'єкта оподат ковування, шляхом необґрунто ваного формування в податков ому обліку підприємства пода ткового кредиту з ПДВ та вало вих витрат по операціях з ПП « Геліос Маркет юг» (м. Херсо н код 35028590), не сплатив до Держав ного бюджету України податок на додану вартість та подато к на прибуток підприємства н а загальну суму в розмірі 1516927 г ривень, що спричинило фактич не ненадходження до бюджету коштів в особливо великих ро змірах .

Згідно податкової звітнос ті, яка надається до Червоног вардійського відділення Мак іївської ОДПІ, директором та засновником ПП «АК-Фруттайм » є ОСОБА_4.

Згідно проведених операти вно-розшукових заходів було встановлено, що ОСОБА_4 зд ійснює керування автомобіле м «TOYOTA Camri» , державний номер «Н ОМЕР_1». Згідно даних ВРЕВ м. Макіївки при ГУМВС України у Донецькій області, цей автом обіль належить на праві влас ності ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІ Я_1.

Вислухавши пояснення особ и, в провадженні якої знаходи ться кримінальна справа, дум ку прокурора, дослідивши мат еріали кримінальної справи № 122-5065, суд вважає, що подання під лягає задоволенню, так як суд у надані документи, які свідч ать про те, що речі, а також інші предмети і документи, як і мають значення для встанов лення істини по справі та заб езпечення відшкодування зби тків, завданих державі, можут ь зберігатися в автотранспор тному засобі «TOYOTA Camri» , держ авний номер «НОМЕР_1», яки й належить на праві власност і ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 та яким керує директор ПП «АК - Фруттайм» ОСОБА_4 .

На підставі викладеного, керуючись ч. 5 ст. 177 України, с уддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Надати дозвіл на обшук автотранспортного засобу «T OYOTA Camri» , державний номер «НОМЕ Р_1», який належить на праві в ласності ОСОБА_3, ІНФОРМ АЦІЯ_1, яким керує директор ПП «АК - Фруттайм» ОСОБА_4 з метою встановлення та ви лучення документів та предме тів, які мають значення для вс тановлення істини по криміна льній справі, а саме-документ ів (на електронних та паперов их носіях), предметів, печаток та штампів, чорнових записів та записних книжок ПП «АК-Фр уттайм», ПП «Геліос маркет Юг » та інших документів, на яких міститься інформація щодо в чинення злочину; грошових ко штів, речей та цінностей, які з добуті злочинним шляхом; чек ових книжок, платіжних карто к та інших документів, які маю ть значення по справі.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Мироненко

Копія вірна

Суддя В.В. Мироненко

Дата ухвалення рішення30.06.2010
Оприлюднено17.03.2011
Номер документу10141605
СудочинствоКримінальне
🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні