Ухвала
від 22.11.2021 по справі 693/343/21
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/343/21

2/693/270/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

22.11.2021 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Шимчика Р. В.,

за участю секретаря судового засідання Коломієць С.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Жашків в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції.

06.05.2021 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

У підготовче засідання позивачка ОСОБА_1 не з`явилася, при цьому до суду направила заяву про відкладення розгляду справи на іншу дату у зв`язку з хворобою.

У підготовче засіданні представник позивача адвокат Стовбун О.А. не з`явився, при цьому до суду направив заяву про відкладення розгляду справи на іншу дату у зв`язку з тим, що перебуває у іншому судовому засіданні.

У підготовче засідання представник відповідача ФГ Клевань не з`явився по невідомих суду причинах, про час і місце слухання справи повідомлений належним чином.

У підготовче засідання представник відповідача ТОВ Агрофірма Корвет не з`явився, при цьому до суду направив заяву про слухання справи у його відсутності та просив закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

У підготовче засідання представник реєстраційної служби Жашківського управління юстиції не з`явився.

У відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Згідно п. 2 ч. 3 ст. 223 ЦПК України якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника), крім відповідача, незалежно від причин неявки.

Відповідно до ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд, зокрема, з`ясовує, чи бажають сторони укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; вирішує питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, якщо ці питання не були вирішені раніше; роз`яснює учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справи; з`ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, чи причини їх неподання; пропонує учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; встановлює порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті; призначає справу до розгляду по суті, визначає дату і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті; з`ясовує розмір заявлених сторонами судових витрат здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого судового засідання у даній справі судом вчинені всі передбачені ст. 197 ЦПК України дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого провадження суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями, 91, 197, 200, 223 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 20 грудня 2021 року о 12 годині 30 хвилин, яке відбудеться у приміщенні Жашківського районного суду Черкаської області за адресою: вул. Благовісна, 8 м. Жашків, Черкаська область.

Викликати сторони у судове засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

СудЖашківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення22.11.2021
Оприлюднено01.12.2021
Номер документу101461551
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —693/343/21

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 22.11.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні