Судовий наказ
від 29.11.2021 по справі 159/6999/21
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

СУДОВИЙ НАКАЗ

29 листопада 2021 року Справа № 159/6999/21

Провадження № 2-н/159/962/21

__місто Ковель __

місто

Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області Волкова Ю.Ф.__ _____

повне найменування суду, прізвище, ініціали судді

розглянувши заявуКоншина Володимира Петровича


указати ім`я (найменування) заявника

про видачу судового наказу про стягнення з Дочірнього підприємства Волинський облавтодор Відкритого Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України заборгованості по заробітній платі в сумі 40828,10 грн.

вказати вимоги заявника

відповідно до статей 526, 527, 625 Цивільного кодексу України (далі - ЦК України), керуючись статтями 141, 160 -164, 167-170, 172Цивільного процесуального кодексу України (далі-ЦПК України ), статті 115 Кодексу законів про працю України


посилання на закон , на підставі якого підлягають задоволенню позовні вимоги

НАКАЗУЮ:

1.Стягнути з Дочірнього підприємства Волинський облавтодор Відкритого Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України , код ЄДРПОУ 32035139 повне ім`я (найменування) боржника

місцезнаходження: 43016, вулиця Ковельська, будинок, 4, місто Луцьк, Волинська область

місце проживання або місце знаходження боржника

розрахунковий рахунок боржника (юридичної особи) в установі банку, з якого потрібно стягнути кошти

за наявності - ідентифікаційний код суб`єкта господарської діяльності (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер( для фізичних осіб - платників податків)

на користь ОСОБА_1

повне ім`я (найменування) стягувача

АДРЕСА_1


місце проживання або місцезнаходження стягувача

РНОКПП НОМЕР_1



розрахунковий рахунок стягувача (юридичної особи) в установі банку, на який потрібно стягнути кошти

за наявності - ідентифікаційний код суб`єкта господарської діяльності (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер( для фізичних осіб - платників податків)

заборгованість по заробітній платі в сумі 40828 (сорок тисяч вісімсот двадцять вісім) гривень 10 (десять) копійок


указати що саме , суму у гривнях цифрами і прописом

2.Стягнути з Дочірнього підприємства Волинський облавтодор Відкритого Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України , код ЄДРПОУ 32035139 в користь держави, (рахунок № (IBAN) UA418999980313171206000003564, Банк отримувача: Казначейство України (ел.адм.подат.) Код отримувача (ЄДРПОУ): 38009371) , судовий збір в сумі 227 (двісті двадцять сім) гривень 00 копійок.

3.Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обгрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

4.Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

5.Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя Ковельського

міськрайонного суду

Волинської області


Ю.Ф.Волкова

Підпис ініціали та прізвище судді, який видав судовий

Згідно з статтею 170 Цивільного процесуального кодексу України (далі-ЦПК України) боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав.

Відповідно до статті 172 ЦПК України у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Згідно з частинами другою, третьою статті 171 ЦПК України заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною першою статті 170 цього Кодексу, повертається, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви.

У разі відсутності підстав для повернення заяви про скасування судового наказу, суддя не пізніше двох днів після її подання постановляє ухвалу про скасування судового наказу, в якій роз`яснює заявнику (стягувачу) його право звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження.

Наказ може бути пред`явлений до виконання на протязі трьох років з наступного дня після набрання законної сили, а в частині стягнення судового збору - протягом трьох місяців з наступного дня після набрання законної сили.

Судовий наказ набрав чинності ____


20___року.

Судовий наказ може бути пред`явлений до виконання до ___


20__ року.

Судовий наказ виданий ____


20____року.

Суддя Ковельського

міськрайонного суду

Волинської області


Ю.Ф.Волкова

Місце печатки суду підпис ініціали, прізвище судді, який видав судовий наказ

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконання Повне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанні Загальна сума , відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказу Підпис керівника установи, Підприємства, організації (з прикріпленням печатки)Примітки

Інші відмітки



Дата ухвалення рішення29.11.2021
Оприлюднено01.12.2021

Судовий реєстр по справі —159/6999/21

Судовий наказ від 29.11.2021

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Волкова Ю. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні