Ухвала
від 19.11.2021 по справі 490/8009/21
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

19.11.2021 Справа № 490/8009/21

н\п 1-кс/490/4930/2021

Центральний районний суд м. Миколаєва


У Х В А Л А

19 листопада 2021 року м. Миколаїв

Слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання прокурора відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор відділуМиколаївської обласноїпрокуратури ОСОБА_3 звернулася дослідчого суддіЦентрального районногосуду м.Миколаєва зклопотанням пронакладення арештуна вилученев ходіобшуку 12.11.2021року заадресою: АДРЕСА_1 , Літера А-5В.

В обґрунтуванняклопотання вказала,що в СУ ГУ НП в Миколаївській області перебуває кримінальне провадження №42021152010000049, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.07.2021 за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 191 КК України за фактом заволодіння майном Державного підприємства «Радгосп «Виноградна Долина» (зерновими культурами) його посадовими особами за попередньою змовою із невстановленими особами під час проведення сезонних робіт зі збору врожаю поточного року.

У межах досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва від 10.11.2021 №490/8009/21 проведено обшук за адресою: м.Миколаїв,вул. Набережна, буд 7 «А», Літера А-5, яке використовується ТОВ «Просперіс Груп» для здійснення своєї діяльності з організації експортування зернових та обготівкування коштів на території міста Миколаєва та області з метою відшукання та вилучення документів (у тому числі чорнових та електронних) щодо вивезення врожаю зернових, що належить ДП «Радгосп Виноградна Долина», документи, які містять відомості про відправника вантажу, ТТН, документи про оплату товару, договори, специфікації, накладні, акти приймання-передачі, митні декларації.

В ході обшуку, проведеного 12.11.2021, виявлено та вилучено документи та матеріали, на які вказано в ухвалі слідчого судді.

Так, вилучено незаповнені бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО з № 474501 по 474508 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк. кожна загальною кількістю аркушів 32;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО з № 617060 по 617076 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк. кожна загальною кількістю аркушів 51.

Незаповнені бланки-товарно-транспортних накладних з проставленими мокрими печатками вказують на порушення порядку оформлення вказаних супровідних документів та можливість їх заповнення у будь-який момент для легалізації перевезення вантажу.

Крім того вилучено документи та письмові матеріали з відображенням діяльності ТОВ «Просперіс Груп» з перевезення та експорту зернових, чорнові записи з розрахунками, цифровими даними, які можуть характеризувати діяльність підприємства, електронні варіанти договорів.

Зазначені матеріали оглянуті в порядку ст. 237 КПК України, про що 12.11.2021 складено відповідний протокол.

Крім того, виявлено та вилучено предмети, не зазначені в ухвалі слідчого судді, а саме:

-ноутбук марки ASUS (H1N0GR00B185016) без зарядного пристрою, на якому містяться документи ТОВ «Просперіс Груп» в електронному вигляді, а також інших підприємств, пов`язаних з останнім;

-ноутбук марки НР (CND: 4475566) без зарядного пристрою, на якому містяться документи ТОВ «Просперіс Груп», а також інших підприємств, пов`язаних з останнім;

- ноутбук марки НР (Serial: 3СЕ41705Н1) із зарядним пристроєм до нього, доступ до якого заблоковано паролем, у зв`язку з чим перевірити його вміст не представилось можливим;

- аркуші паперу схожі на грошові кошти:

1) у сумі 550 доларів США;

2) у сумі 600 гривень.

3) у сумі 21460 гривень;

4) у сумі 8000 гривень (з аркушем паперу на якому зазначено « ОСОБА_4 »);

5) у сумі 1180 гривень (з аркушем паперу на якому зазначено « ОСОБА_5 »);

6) у сумі 1200 доларів США (з аркушем паперу на якому зазначено « ОСОБА_6 »).

7) у сумі 50000 гривень;

8) у сумі 3704 доларів США.

Накладення арешту на них необхідно з метою їх збереження як речових доказів, а також запобігання можливості їх приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

В судовому засіданні прокурор підтримав клопотання та просив його задовольнити.

Вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, приходжу до наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

З урахуванням того, що під час проведення обшуку за адресою: м.Миколаїв,вул. Набережна, буд 7 «А», Літера А-5, яке використовується ТОВ «Просперіс Груп», було виявлено та вилучено речі, а саме носії електронної інформації та товаро-транспортні документи ТОВ "Просперіс Груп", які мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, а саме можуть бути предметом кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України, тобто є речовими доказами у кримінальному провадженні, з метою забезпечення їх збереження, огляду, проведення судових експертиз, вважаю необхідним клопотання прокурора в цій частині задовольнити.

В той же час, щодо грошових коштів, які були вилучені під час обшуку за адресою: АДРЕСА_2 В стороною обвинувачення не надано жодних доказів їх відношення до заволодіння майному (зерном) Державного підприємства «Радгосп «Виноградна Долина», що предметом зазначеного кримінального провадження. А тому вони не можуть мати доказового значення у кримінальному провадженні №42021152010000049. У зв`язку з чим у задоволенні клопотання прокурора в цій частині слід відмовити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170 - 173 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання прокурора відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_7 про арешт майна - задовольнити частково.

Накласти арешт на майно та документи, що були вилучені в ході проведення обшуку 12.11.2021 р. на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва, за адресою: м.Миколаїв,вул. Набережна, буд 7 «А», Літера А-5, яке використовується ТОВ «Просперіс Груп», а саме:

- ноутбук марки ASUS (H1N0GR00B185016) без зарядного пристрою;

-ноутбук марки НР (Serial: 3СЕ41705Н1) із зарядним пристроєм до нього;

-ноутбук марки НР (CND: 4475566);

-Виписка по счетам за период с 01.04.2020 по 30.04.2020, номер відсутній, сформовано 06.05.2020 року ТОВ «АГРО ПРОМ ЮГ», на 6 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Акт приймання-передачі товарної продукції № 3468 від 31 серпня 2020 року, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Заключна виписка за період з 01.09.2020 по 30.09.2020, номер відсутній сформовано 06.05.2020 року, на 4 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.04.2020 по 30.04.2020, номер відсутній сформовано 06.05.2020 року, на 6 арк.

-Виписка по рахунку NUA 30712300600201057638 з 01.04.2020 до 30.04.2020, на 6 арк.

-Выписка по счету за период с 01.04.2020 по 30.04.2020 ТОВ «РЕСУРСМЕТАЛ», номер відсутній сформовано 06.05.2020 року на 5 арк.

-Выписка по счету за период с 01.05.2020 по 31.07.2020 ТОВ «АГРО ПРОМ ЮГ», номер відсутній сформовано 01.06.2020 року на 7 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.05.2020 по 31.05.2020, № 0106-20VU-829-5093 сформовано 01.06.2020 року на 5 арк.

-Виписка по рахунку NUA 643071230000026002010576381 з 01.05.2020 до 31.05.2020, на 5 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Чорновий запис з числовими помітками, на 1 арк.

-Виписка по рахунку за період з 01.06.2021 по 30.06.2021 ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД» номер відсутній сформовано 01.07.2021 року, на 3 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.07.2021 по 31.07.2021, номер відсутній сформовано 02.08.2021 року на 3 арк.

-Виписка по рахунку за період з 01.08.2021 по 31.08.2021 ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», номер відсутній сформовано 01.09.2021 року, на 8 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Виписка за період з 01.08.2021 року по 31.08.2021 року ТОВ «ПАРАРІУС», номер відсутній сформовано 01.09.2021 року, на 1 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.08.2021 по 31.08.2021, номер відсутній сформовано 01.09.2020 року, на 4 арк.

-за период с 01.06.2020 по 30.06.2020 ТОВ «АГРО ПРОМ ЮГ», номер відсутній сформовано 02.07.2020 року, на 6 арк.

-Заключительная Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.10.2021 по 31.10.2021, номер відсутній сформовано 01.11.2020 року, на 3 арк.

-Виписка за період з 01.10.2021 року по 31.10.2021 року ТОВ «ПАРАРІУС», номер та дата формування відсутні, на 1 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.09.2021 по 30.09.2021, номер відсутній сформовано 01.10.2021 року, на 4 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 2 арк.

-Выписка по счетам за период с 01.09.2020 по 30.09.2020 ТОВ «РЕСУРСМЕТАЛ», номер відсутній сформовано 01.10.2020 року, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 2 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 1 арк.

- Заключительная выписка за период с 01.10.2020 по 31.10.2020, номер відсутній сформовано 02.11.2020 року, на 4 арк.

-Документ без назви, дати та номеру, в якому зазначається: операция, наиминование контрагента, назначения платежа, дата проводки, сума, наиминование, на 2 арк.

-Выписка по счетам за период с 01.08.2020 по 31.08.2020 ТОВ «РЕСУРСМЕТАЛ», номер відсутній сформовано 01.09.2020 року, на 2 арк.

-Заключительная выписка за период с 01.08.2020 по 31.08.2020, номер відсутній сформовано 01.09.2020 року, на 4 арк.

-Выписка по счетам за период с 01.06.2020 по 30.06.2020 ТОВ «РЕСУРСМЕТАЛ», номер відсутній сформовано 02.07.2020 року, на 6 арк.

-Виписка по рахунку NUA 64307123000002600201057638 з 01.06.2020 до 30.06.2020, номер відсутній, сформовано 03.07.2020, на 4 арк.

-Выписка по счетам выписка за период с 01.06.2020 по 30.06.2020, №0107-20VU-1352-3033 сформовано 01.07.2020 року, на 5 арк.

-Выписка по счетам за период с 01.05.2020 по 31.05.2020 ТОВ «РЕСУРСМЕТАЛ», номер відсутній сформовано 01.06.2020 року, на 3 арк.

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453, на 1 арк.;

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453, на 1 арк.;

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453,на 1 арк. ;

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.;

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.;

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.;

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453,на 1 арк. ;

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453,на 1 арк. ;

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453,на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453, на 1 арк.

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453, на 1 арк.

-ТТН № РМ- дата відсутня, замовник ТОВ «КАРАВЕЛЛА-ЛТД», 65009, Одеська обл., м. Одеса, вул. Фонтанська, буд. 11, код 43573453,на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ООО «ПРОСПЕРИС ГРУП», 43778256, г. Николаев, ул. Мала Морская, дом 108, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН дата та номер відсутні, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Посвідчення про якість, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-Сертификат (мовою оригіналу сертифікат) очистки цистерни, дата та номер відсутні, на 1 арк.

-Акт придатності цистерни до наливу олії соняшникової нерафінованої, дата та номер відсутні, постачальник ТОВ «БІО-ЛІДЕР ЗАПОРІЖЖЯ», на 1 арк.

-ТТН № 6072 від 30.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-2019 від 29.10.2021 року, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-2019 від 29.10.2021 року, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Акт расхождения веса номер відсутній від 30.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН №1017151 від 22.10.2021 року, замовник ТОВ «ТД ЗЕРНО ЕКСПОРТ», ЄДРПОУ: 42173827, на 1 арк.

-ТТН №1017151 від 22.10.2021 року, замовник ТОВ «ТД ЗЕРНО ЕКСПОРТ», ЄДРПОУ: 42173827, на 1 арк.

-Направлення на виїзд, номер відсутній від 24.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № 11 від 30.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 11 від 30.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Документ без назви, в якому зазначається ТТН № 11 прийнято 30.10.2021 року, з печаткою ТОВ «АГРОАЛЬФАТЕРМІНАЛ»

-Документ без назви, в якому зазначається ТТН № 11 прийнято 30.10.2021 року, з печаткою ТОВ «АГРОАЛЬФАТЕРМІНАЛ»

ТТН № 21 від 31.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 21 від 31.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН ОВ-119-3406 від 05.11.2021 року, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-ТТН ОВ-119-3406 від 05.11.2021 року, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Акт расхождения веса, номер відсутній від 07.11.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № 5 від 15.10.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 5 від 15.10.2021 замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Акт возврата зерна № 13197 от 18 октября 2021, на 1 арк.

-Акт невідповідності при зважуванні, номер відсутній від 18.10.2121 року, на 1 арк.

-ТТН № 1 від 18.10.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 11 від 20.10.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-Акт расхождения веса, номер відсутній від 21.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-0265 від 21.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-0265 від 21.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Акт расхождения веса, номер відсутній від 26.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1473 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1473 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-Акт расхождения веса, номер відсутній від 26.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1474 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1474 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-Акт расхождения веса, номер відсутній від 26.10.2021 року, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1490 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-119-1490 від 25.10.2021, замовник ТОВ «ВЕРТЕС» 42147411, 04123, м. Київ, вул. Межова, буд. 23, на 1 арк.

-Документ без назви, дати та номеру,але в якому зазначається: клас, рік врожаю, вологість, тип, сміттєва домішка, прохід сита, органічна домішка, зіпсовані зерна, зернова домішка, биті зерна, поїдені, пошкоджені, щуплі, колір, запах, зараженість, на 1 арк.

-ТТН № 365656 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-ТТН № 365656 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-ТТН № 365656 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-ТТН № 14 від 26.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 0001 від 27.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 360259 від 26.09.2021 року, замовник ТОВ « СК «АРНІКА» 04121, м. Київ, вул. Йорданська, буд. 6 (код ЄДРПОУ 42240751), на 1 арк.

-ТТН № 360259 від 26.09.2021 року, замовник ТОВ « СК «АРНІКА» 04121, м. Київ, вул. Йорданська, буд. 6 (код ЄДРПОУ 42240751), на 1 арк.

-ТТН № 360259 від 26.09.2021 року, замовник ТОВ « СК «АРНІКА» 04121, м. Київ, вул. Йорданська, буд. 6 (код ЄДРПОУ 42240751), на 1 арк.

-ТТН № 262 від 30.09.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 102030 від 14.09.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 102030 від 14.09.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 465 від 15.09.2021, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН 7236799 від 16.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-334-0790 від 10.09.2021 року, замовник ТОВ «МЕЙСЕН» ЄДРПОУ 43949281, на 1 арк.

-ТТН № ОВ-334-0790 від 10.09.2021 року, замовник ТОВ «МЕЙСЕН» ЄДРПОУ 43949281, на 1 арк.

-ТТН № 805815 від 15.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 805754 від 11.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 805755 від 11.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 200979 від 13.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 200979 від 13.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТЕР-ТМ» Україна, 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Шевченка, будинок 59А. ЄДРПОУ 42183395, на 1 арк.

-ТТН № 365651 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-ТТН № 365651 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-ТТН № 365651 від 21.09.2021 року, замовник ТОВ «ІНТРЕ-СІТІ КОМПАНІ» 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 6, прим. №85, офіс № 6 (код ЄДРПОУ 43535769), на 1 арк.

-товарно-транспортна накладна №804528 від 28.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь 3кл. врож. 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Рено ВЕ 1554 ЕМ».

-чорновий запис з числовими помітками на 1 арк.;

-чорновий запис з числовими помітками на 1 арк.;

-чорновий запис з числовими помітками на 1 арк.

-бланки товарно-транспортних накладних із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Вібо-Транс» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Шрот россыпь» на 6 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО з № 474501 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474502 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474503 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474504 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474505 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474506 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474507 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних серії ПЗО № 474508 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 4 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617060 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617061 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617062 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617063 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617064 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617065 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617066 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617067 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617068 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617069 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617070 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617071 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617072 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617073 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617074 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617075 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.;

-бланки товарно-транспортних накладних № 617076 без зазначення вантажовідправника, вантажоодержувача та товару із відтисками печаток ТОВ «Просперіс Груп» на 3 арк.

-контракт №ТТ2021-1 від 08.08.2021 на 6 арк. без зазначення продавця з покупцем TORAKTARIMHAY.GIDAILET.VENAK.PAZ.SAN.VETICLTD.STI;

- інфойс №3 від 09.07.2021, підписаний керівником ТОВ «Нікостар Трейд» на 2 арк.;

- специфікація №1 до договору від 09.08.2021;

- інвойс №1 від 09.07.2021 на 1 арк.;

-інвойс №2 від 09.07.2021 на 1 арк.;

-інвойс №4 від 09.07.2021 на 1 арк.;

-дополнительное соглашение №EG-9 к контракту №11032011 від 25.06.2021 на 2 арк.;

- проформа інвойс №1 від 25.06.2021;

- проформа інвойс №1 від 12.07.2021.

-аркуші паперу з чорновими записами на бланках договору та інвойса;

-товарно-транспортна накладна №1011/5 від 10.11.2020;

-товарно-транспортна накладна №1011/8 від 10.11.2020;

- 2 аркуша з чорновими записами;

- договір №010321 про надання послуг від 01.03.2021 на 2 арк. без сторінки с підписами сторін;

-сертификат якості без підпису

- аркуш з чорновими записами на сторінці сертификату;

- товарно-транспортна накладна №2 від 25.03.2021 вантажовідправник «ТОВ «просперіс Груп»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020 вантажовідправник ТОВ «Ресурсметал»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020 відправник «ТОВ «Ресурсметал»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020 відправник «ТОВ «Ресурсметал»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020 відправник «ТОВ «Ресурсметал»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020 відправник «ТОВ «Ресурсметал»;

- договор між ТОВ «Просперіс груп» та TORAKTARIMHAY. GIDAILET.VENAK.PAZ.SAN.VETICLTD.STI;

-аркуш з чорновими записами;

-аркуш з чорновими записами;

- сертифікат №1 від 09.08.2021 з чорновим записами на звороті;

- чорнові записи на бланку договору;

-Додаток№1 до договору №1про надання послуг від 12.08.2021№

-аркуш з чорновими записами;

-аркуш з чорновими записами№

-аркуші бланку договору з 2 по 12 сторінки№

- специфікація №1 від 31.07.2021 до договору поставкиWBG3107№

-копія договору про надання послуг від 12.08.2021 між ПАТ «Дніпровський термінал» та TORAKTARIMHAY.GIDAILET.VENAK.PAZ.SAN.VETICLTD.STI.

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-інформація щодо підприємств продавців;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-інформація щодо ТОВ «Агрола»;

- інформація щодо підприємств -покупців зернових, серед яких ТОВ «Просперіс Груп»;

-аркуш паперу з чорновими записами

-аркуш паперу з чорновими записами№

- бланк типового договору;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору;

-аркуш паперу з чорновими записами на звороті бланку договору;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

- товарно-транспортна накладна без номеру за 2019 рік;

-товарно-транспортна накладна без номеру за 2019 рік;

-товарно-транспортна накладна без номеру за 2019 рік;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-ксерокопія товарно-транспортної накладної №873145

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-аркуш паперу з чорновими записами;

-проформа инвойс №1 від 02.10.2020;

- дополнительное соглашение №GR-1 к контракту №19062020;

-довідка ТОВ «Агро Пром Юг»;

-товарно-транспортна накладна без номеру від 24.10.2020;

- аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

- аркуш з чорновими записами;

- інформація про експедитора на 6 арк.;

-схема на 1 арк.;

-аркуші з чорновими записами кількістю 43;

- копія сертифікату на 3 арк.;

-аркуші з чорновими записами кількістю 13;

-акт приймання-передачі;

-аркуші з чорновими записами кількістю 11;

-бланк;

-аркуші з чорновими записами кількістю 2

-форма договору на 6 арк;

-аркуші з чорновими записами кількістю 4;

- договір -доручення від 27.10.2020;

- інформація щодо ТОВ «Херсонмлин».

-товарно-транспортна накладна №906866 від 12.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №906267 від 10.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Нікостар Трейд», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Нікостар Трейд» та зазначенням товару «Ячмінь вр.2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу ячміня до ТТН № 906267 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0031 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0031 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-333-0031 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-334-0134 від 06.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Мейсен», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Мейсен» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-334-0134 від 06.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Мейсен», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Мейсен» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-334-0134 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0081 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0081 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-333-0081 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0033 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-333-0033 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ПРО-ЛАРС КОМПАНІ» та зазначенням товару «Ріпак 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-333-0033 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №907818 від 01.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 01.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 01.08.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 05.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-1124 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 05.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-1124 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 05.08.2021 на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 01.08.2021 на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №907821 від 01.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 01.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6095 від 18.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6095 від 18.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 26.07.2021 на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6316 від 25.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 26.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6316 від 25.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 26.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6458 від 23.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 24.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-6458 від 23.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 24.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 29.07.2021 на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №112-000006 від 28.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Каравелла ЛТД» із відтисками печатки ТОВ «Каравелла ЛТД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 29.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №112-000006 від 28.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Каравелла ЛТД» із відтисками печатки ТОВ «Каравелла ЛТД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 29.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 17.08.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 17.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №906203 від 17.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 16.08.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 16.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №907036 від 16.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-0823 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-0823 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-117-0823 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-0824 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-117-0824 від 05.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «НІКОСТАР ТРЕЙД» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №ОВ-117-0824 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-акт невідповідності при зважуванні від 05.08.2021 до ттн № 128;

-копія товарно-транспортної накладної №128 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-копія товарно-транспортної накладної №128 від 04.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-118-0806 від 04.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ІНТЕР-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «ІНТЕР-ТМ», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця-2021» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-118-0806 від 04.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ІНТЕР-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «ІНТЕР-ТМ», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця-2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 05.09.2021 на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №10 від 26.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ІНТЕР-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ІНТЕР-ТМ», та зазначенням товару «Пшениця-2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №10 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №15 від 26.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «ІНТЕР-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «ЕВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «ІНТЕР-ТМ», та зазначенням товару «Пшениця-2021» на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції до ТТН №15 з відтиском штампу ТОВ «ЕВТ Грейн» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №907825 від 30.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 02.08.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 02.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №804503 від 16.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь-2021» на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 16.08.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 16.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-товарно-транспортна накладна №907823 від 01.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль MAN ВЕ 57-56 ВО»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 02.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 5756 ВО MAN»;

-акт расхождения веса від 02.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ5756ВО MAN», «Входящий документ: (ТТН 907823)»;

-товарно-транспортна накладна №907824 від 01.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ВЕ 02-37 ЕВ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 02.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 0237 ЕВ MAN»;

-акт расхождения веса від 02.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ0237ЕВ MAN», «Входящий документ: (ТТН 907824)»

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-3238 від 15.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Кукурудза 2020», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВТ 2117 ВО». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 15.05.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВТ 2117 ВО ДАФ»;

-акт расхождения веса від 15.05.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_1 ДАФ», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-3238)»;

-акт по взвешиванию від 15.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_1 ДАФ».

-направление на выезд від 08.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_2 ДАФ» та мається відтиск печатки «ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»;

-акт по взвешиванию від 08.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_2 ДАФ» та мається відтиск печатки «ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»;

-акт расхождения веса від 08.05.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_2 ДАФ», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-3158)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-3158 від 07.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Кукурудза 2020», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВТ 1626 ВН». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 08.05.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВТ 1626 ВН ДАФ»;

-направление на выезд від 08.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_3 ДАФ» та мається відтиск печатки «ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»;

-акт по взвешиванию від 08.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_3 ДАФ» та мається відтиск печатки «ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»;

-акт расхождения веса від 08.05.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_3 ДАФ», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-3157)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-3157 від 07.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Кукурудза 2020», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВЕ 1619 СЕ». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 08.05.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 1619 СЕ ДАФ»;

-товарно-транспортна накладна №4703 від 04.06.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF АВ 46-43 СО».

-направлення на виеїзд від 06.06.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_4 ДАФ» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-товарно-транспортна накладна №4794 від 04.06.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF АВ 01-95 ОО»;

-направлення на виеїзд від 06.06.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_5 ДАФ» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-товарно-транспортна накладна №3341 від 22.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Ман ВЕ 0802 ЕЕ».

-товарно-транспортна накладна №8156 від 22.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Рено ВЕ 9544 СА»;

-направлення на виеїзд від 23.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_6 РЕНО» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-товарно-транспортна накладна №0028 від 22.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 0801 ЕЕ»;

-товарно-транспортна накладна №0062 від 25.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 0801 ЕЕ»;

-товарно-транспортна накладна №3486 від 25.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Ман ВЕ 0802 ЕЕ»;

-направлення на виеїзд від 25.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м НОМЕР_7 МАН» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-товарно-транспортна накладна №5 від 16.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «МСП Ник-Тера» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» та зазначенням товару «Пшениця» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВЕ 8637 ВВ»;

-2 (два) аркуші із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 16.08.2021 з відтиском штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль: ВЕ 8637 ВВ»;

-товарно-транспортна накладна №29 від 16.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «МСП Ник-Тера» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Рено СА 0632 ЕТ»;

-2 (два) аркуші із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 16.08.2021 з відтиском штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль: СА 0632 ЕТ»;

-акт расхождения веса від 01.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 4751 СЕ ДАФ», «Входящий документ: (ТТН №907820)»;

-товарно-транспортна накладна №907820 від 01.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВЕ 47-51 CЕ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 01.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.;

-протокол пипробування № О _2021_0632* від 04.09.2021 з відтиском штампу ТОВ «САМГА» на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено «№ авто ВЕ 6357 ЕН», «Номер ТТН 1314»;

-товарно-транспортна накладна №1314 від 09.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Інтер-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «САМГА» із відтисками печатки ТОВ «Інтер-ТМ», штампом ТОВ «САМГА» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 6357 ЕН»;

-протокол пипробування № О _2021_0633* від 04.09.2021 з відтиском штампу ТОВ «САМГА» на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено «№ авто ВЕ 2301 СЕ», «Номер ТТН А01925»;

-товарно-транспортна накладна №А01925 від 04.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Інтер-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «САМГА» із відтисками печатки ТОВ «Інтер-ТМ», штампом ТОВ «САМГА» та зазначенням товару «Пшениця» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль РЕНО ВЕ 2301 СЕ»;

-товарно-транспортна накладна №906869 від 12.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень урожай 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Даф ВЕ 7455 ЕК»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 13.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 7455 ЕК ДАФ»

-акт расхождения веса від 13.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 7455 ЕК ДАФ», «Входящий документ: (ТТН №906869)»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 28.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 1554 ЕМ РЕНО»

-акт расхождения веса від 28.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 1554 ЕМ РЕНО», «Входящий документ: (ТТН №804528)»;

-товарно-транспортна накладна №906854 від 07.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 3463 АЕ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 07.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 3463 АЕ МАН»

-акт расхождения веса від 07.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 3463 АЕ МАН», «Входящий документ: (ТТН №906854)»;

-товарно-транспортна накладна №805578 від 02.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 0758 СІ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 03.09.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 0758 СІ КАМАЗ»

-акт расхождения веса від 03.09.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 0758 СІ КАМАЗ», «Входящий документ: (ТТН №805578)»;

-товарно-транспортна накладна №805578 від 02.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 0758 СІ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 03.09.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 0758 СІ КАМАЗ»

-акт расхождения веса від 03.09.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 0758 СІ КАМАЗ», «Входящий документ: (ТТН №805578)»;

-товарно-транспортна накладна №906855 від 07.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь ур. 202р.1» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Сканія ВЕ 9357 ВО»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 07.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 9357 ВО Скания»

-акт расхождения веса від 07.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 9357 ВО Скания», «Входящий документ: (ТТН №9006855)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №25 від 09.09.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Інтер-ТМ», вантажоодержувача ТОВ «САМГА» із відтисками печатки ТОВ «Інтер-ТМ», штампом ТОВ «САМГА» та зазначенням товару «Пшениця», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Вольво АО 24-44 АТ»;

-2 (два) протоколи пипробування № О _2021_0693* від 09.09.2021 з відтиском штампу ТОВ «САМГА», загалом на 2 арк. Серед іншого на документі зазначено «№ авто АО 2444 АТ», «Номер ТТН 25»;

-товарно-транспортна накладна №906951 від 13.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль DAF ВМ 2947 ВІ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 14.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВМ 2947 ВІ ДАФ»

-акт расхождения веса від 14.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВМ 2947 ВІ ДАФ», «Входящий документ: (ТТН №906951)»;

-товарно-транспортна накладна №804521 від 18.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 0758 СІ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 18.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 0758 СІ КАМАЗ»

-акт расхождения веса від 18.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 0758 СІ КАМАЗ», «Входящий документ: (ТТН №804521)»;

-товарно-транспортна накладна №00114 від 23.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача ООО «Лентакс-ЮГ» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс-Юг» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ДАФ ВІ 8502 ЕХ»;

-Талон №0910 від 23.05.2021 на 1 арк.;

-Направлення на виїзд від 23.05.2021 на 1 арк. Серед іншого зазначено №а/м НОМЕР_8 .

-товарно-транспортна накладна №12 від 17.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача ООО «МСП Ника-Тера» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 3858 СВ»;

-2 (два) аркуші із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 17.08.2021 з відтиском штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 3858 СВ»

-товарно-транспортна накладна №023 від 04.06.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача ООО «Лентакс-ЮГ» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс-Юг» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ДАФ ВІ 8005 ЕВ»;

-Талон №0058 від 04.06.2021 на 1 арк.;

-Направлення на виїзд від 04.06.2021 на 1 арк. Серед іншого зазначено №а/м НОМЕР_9 .

-товарно-транспортна накладна №907816 від 31.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмень 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Рено ВА 9117 ВЕ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 01.08.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВА 9117 ВЕ Рено»

-акт расхождения веса від 01.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВА 9117 ВЕ Рено», «Входящий документ: (ТТН №907816)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-117-0875 від 11.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Нікостар Трейд», вантажоодержувача ТОВ «ЄВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Нікостар Трейд» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 22-04 СА»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 13.08.2021 з відтиском штампу ТОВ «ЄВТ Грейн» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 2204 СА»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-5161 від 14.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 1457 ЕН». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 15.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: МАН ВЕ 1457 ЕН»;

-акт расхождения веса від 15.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 1457 ЕН МАН», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-5161)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-3350 від 12.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Кукуруза 2020», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Камаз ВА 1846 АХ». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 13.05.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: Камаз ВА 1846 АХ»;

-акт расхождения веса від 13.05.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м Камаз ВА 1846 АХ», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-3350)»;

-акт по взвешиванию від 13.05.2021 на 1 арк.;

-направление на выезд від 13.05.2021 на 1 арк.;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 13.08.2021 з відтиском штампу ТОВ «Миколаївський КХП» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 3110 СЕ»;

-акт расхождения веса від 13.08.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ДАФ ВЕ 3110 СЕ», «Входящий документ: (ТТН 906866)»;

-товарно-транспортна накладна №0001 від 27.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 5053 ЕН».

-направлення на виїзд від 28.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 5053 ЕН МАН» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-товарно-транспортна накладна №239 від 13.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «МСП Ник-Тера» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» та зазначенням товару «Пшениця 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Рено ВК 3165 АІ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 14.08.2021 з відтиском штампу Вагової ТОВ «МСП Ніка-Тера» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: «Автомобіль: ВК 3165 АІ»;

-товарно-транспортна накладна №1077 від 27.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ООО «Просперис Груп», вантажоодержувача «ООО «Лентакс-юг» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», печатки ТОВ «Лентакс - ЮГ» та зазначенням товару «Кукуруза 2020» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 5054 ЕН».

-направлення на виїзд від 28.05.2021 на 1 арк. Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 5054 ЕН МАН» та мається відтиск печатки ТОВ «Лентакс-ЮГ»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-5160 від 14.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 1452 ЕН». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 15.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 1452 ЕН МАН»;

-акт расхождения веса від 15.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 1452 ЕН МАН», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-5160)»;

-товарно-транспортна накладна №907804 від 30.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «Орексим Україна» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Ячмінь 2021» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль МАН ВЕ 2014 СМ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 31.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 2014 СМ МАН»

-акт расхождения веса від 31.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 2014 СМ МАН», «Входящий документ: (ТТН №907804)»;

-акт невідповідності при зважуванні від 28.07.2021 на 1 арк. Серед іншого зазначено: «ВЕ 7591 СО Камаз», «№ ТТН ОВ-115-5877»;

-товарно-транспортна накладна №б/н без дати із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «МСП Ніка-Тера» із копією відтиску печатки ТОВ «Просперіс Груп», відтиском штампу «Копія вірна» та зазначенням товару «Пшениця 2021р.» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль КАМАЗ ВЕ 7591 СО». На зворотному боці мається характеристики сільськогосподарської продукції від 28.07.2021;

-товарно-транспортна накладна №ОВ-115-5877 без дати із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача ТОВ «МСП Ніка-Тера» із відтиском печатки ТОВ «Просперіс Груп» та зазначенням товару «Пшениця 2021р.» на 1 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль КАМАЗ ВЕ 7591 СО». На зворотному боці мається характеристики сільськогосподарської продукції від 28.07.2021;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-6522 від 27.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача «в квоту POSCOINTERNATIONALCORPORATION» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ВЕ 7226 ВМ». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 27.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 7226 ВМ РЕНО»;

-акт расхождения веса від 27.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 7226 ВМ РЕНО», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-6522)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-6523 від 26.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача «в квоту POSCOINTERNATIONALCORPORATION» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ВЕ 7226 ВМ». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 26.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 7226 ВМ РЕНО»;

-акт расхождения веса від 26.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 7226 ВМ РЕНО», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-6523)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-6601 від 29.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача «в квоту POSCOINTERNATIONALCORPORATION» із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль ВЕ 7226 ВМ». На зворотному боці документа надруковано результати аналізу сільськогосподарської продукції від 29.07.2021 з відтиском штампу ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»; Окрім того на документі зазначено «Транспорт: ВЕ 7226 ВМ РЕНО»;

-акт расхождения веса від 29.07.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 7226 ВМ РЕНО», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-6601)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-115-3254 від 11.05.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Просперіс Груп», вантажоодержувача Миколаївський КХП із відтисками печатки ТОВ «Просперіс Груп», штампом ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів» та зазначенням товару «Кукуруза 2020», загалом на 2 арк.; Окрім того на документі зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 7761 ВС».

-2 (два) аркуші із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 11.05.2021 з відтиском штампу ТОВ «Миколаївський КХП» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 7761 ВС»;

-направление на выезд від 11.05.2021 на 1 арк.;

-акт по взвешиванию від 11.05.2021 на 1 арк.;

-акт расхождения веса від 11.05.2021 на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Nа/м ВЕ 7761 ВС», «Входящий документ: (ТТН ОВ-115-3254)»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-117-0934 від 10.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Нікостар Трейд», вантажоодержувача ТОВ «ЄВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Нікостар Трейд» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль Камаз ВЕ 27-40 ВВ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 11.08.2021 з відтиском штампу ТОВ «ЄВТ Грейн» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 2740 ВВ»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-117-0914 від 10.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Нікостар Трейд», вантажоодержувача ТОВ «ЄВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Нікостар Трейд» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль Ман ВЕ 0175 СЕ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 12.08.2021 з відтиском штампу ТОВ «ЄВТ Грейн» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: ВЕ 0175 СЕ»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №ОВ-117-0913 від 10.08.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Нікостар Трейд», вантажоодержувача ТОВ «ЄВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Нікостар Трейд» та зазначенням товару «Пшениця 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль Ман ВЕ 7223 ВА»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 12.08.2021 з відтиском штампу ТОВ «ЄВТ Грейн» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: «Транспорт: ВЕ 7223 ВА»;

-2 (дві) товарно-транспортні накладні №310112 від 10.07.2021 із зазначенням вантажовідправника ТОВ «Аграрне підприємство «Інтернал», вантажоодержувача ТОВ «ЄВТ Грейн» із відтисками печатки ТОВ «Інтернал» та зазначенням товару «Ріпак 2021», загалом на 2 арк.; Окрім того на документах зазначено «Автомобіль Ман АМ 17-19 СХ»;

-аркуш із зазначенням результатів аналізу сільськогосподарської продукції від 11.07.2021 з відтиском штампу ТОВ «ЄВТ Грейн» на 1 арк.; Серед іншого на документі зазначено: « Транспорт: АМ 17-19 СХ».

-флеш-накопичувач Transcend 16 Gb A84381 1944,

шляхом заборони користуватися та розпоряджатися зазначеним майном та документами до моменту скасування арешту в порядку передбаченому КПК України.

У задоволенні клопотання про накладення арешту на грошові кошти:

- у сумі 550 доларів США;

-у сумі 600 гривень.

- у сумі 21460 гривень;

- у сумі 8000 гривень (з аркушем паперу з надписом «Мишаня»);

- у сумі 1180 гривень (з аркушем паперу з надписом « ОСОБА_5 »);

- у сумі 1200 доларів США (з аркушем паперу з надписом « ОСОБА_6 »).

-у сумі 50000 гривень;

- у сумі 3704 доларів США. -відмовити.

Повернути зазначені грошові кошти особі у якої вони були вилучені під час обшуку або її представнику.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчими, у провадженні яких перебуває кримінальне провадження №42021152010000049.

Зобов`язати слідчого або прокурора вручити копії цієї ухвали заінтересованим особам - для відома.

Роз`яснити,що відповіднодо ч.1ст.174КПК України,підозрюваний,обвинувачений,їх захисник,законний представник,інший власникабо володілецьмайна,представник юридичноїособи,щодо якоїздійснюється провадження,які небули присутніпри розглядіпитання проарешт майна,мають правозаявити клопотанняпро скасуванняарешту майнаповністю абочастково.Таке клопотанняпід часдосудового розслідуваннярозглядається слідчимсуддею,а підчас судовогопровадження -судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Крім того, на ухвалу протягом п`яти днів з дня її проголошення може бути подана апеляція до Миколаївського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення19.11.2021
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу101539047
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —490/8009/21

Ухвала від 21.01.2022

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 21.01.2022

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні