Ухвала
від 01.12.2021 по справі 174/611/21
ВІЛЬНОГІРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 174/611/21

н/п 2/174/322/2021

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

01 грудня 2021 року м. Вільногірськ

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого - судді Борцової А.А.,

за участю секретаря - Килинчук Л.Л.,

позивача (відповідача по зустрічному позову) - ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Управляюча компанія Жилкомсервіс Вільногірської міської ради Дніпропетровської області про захист прав споживача житлово-комунальних послуг та за зустрічним позовом Комунального підприємства Управляюча компанія Жилкомсервіс Вільногірської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за спожиті послуги з управління багатоквартирними будинками,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з вказаним позовом та просить в порядку захисту його прав споживача визнати безпідставною заборгованість за спожиті послуги з управління багатоквартирним будинком в розмірі 6453,07 грн., станом на 25.02.2021 року, нараховану йому Комунальним підприємством Управляюча компанія Жилкомсервіс Вільногірської міської ради Дніпропетровської області.

Ухвалою суду від 24.09.2021 року у справі відкрито спрощене позовне провадження з повідомленням (викликом) сторін, призначено судове засідання, сторонам роз`яснені їх процесуальні права та обов`язки.

Відповідач звернувся до суду з зустрічним позовом до ОСОБА_1 , згідно якого просить стягнути з останнього на свою користь заборгованість за спожиті послуги з управління багатоквартирними будинками в розмірі 9055,25 грн., станом на 01.10.2021 року та стягнути понесені ними судові витрати.

Ухвалою суду від 03.11.2021 року зустрічну позовну заяву прийнято до розгляду, вимоги за зустрічним позовом об`єднано в одне провадження з первісним позовом, здійснено перехід до розгляду вказаної справи за правилами загального позовного провадження.

Сторони відзивів на первісну позовну заяву та зустрічну позовну заяви не надали, до судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Позивач ОСОБА_1 в підготовчому судовому засіданні первісний позов підтримав в повному обсязі, зустрічний позов не визнав. Вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилась, надала заяву про проведення вказаного засідання без її участі та зазначила, що позовні вимоги не визнає, у задоволенні позову ОСОБА_1 просить відмовити.

У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні підготовчі дії: з`ясовано позицію сторін у справі та питання про склад осіб, які беруть участь у справі; визначені факти, які необхідно встановити для вирішення справи; з`ясовано, якими доказами сторони будуть обґрунтовувати свої доводи та заперечення; встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляю ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, справа підготовлена для розгляду в судовому засіданні, тому підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 197 , 198 , 200 ЦПК України , суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Управляюча компанія Жилкомсервіс Вільногірської міської ради Дніпропетровської області про захист прав споживача житлово-комунальних послуг та за зустрічним позовом Комунального підприємства Управляюча компанія Жилкомсервіс Вільногірської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за спожиті послуги з управління багатоквартирними будинками - закрити.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 січня 2022 року о 10 год. 30 хв. в залі судових засідань №1 Вільногірського міського суду Дніпропетровської області по вул. ім. Ю.М.Устенка, 14-А, м. Вільногірська Дніпропетровської області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: підпис А.А. Борцова

Дата ухвалення рішення01.12.2021
Оприлюднено03.12.2021
Номер документу101568857
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за спожиті послуги з управління багатоквартирними будинками

Судовий реєстр по справі —174/611/21

Рішення від 22.06.2022

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

Рішення від 22.06.2022

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

Ухвала від 01.12.2021

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

Ухвала від 03.11.2021

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

Ухвала від 24.09.2021

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

Ухвала від 15.09.2021

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Борцова А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні