Ухвала
від 04.10.2007 по справі 3074-2007
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

3074-2007

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Автономна Республіка Крим, 95003, м.Сімферополь, вул.Р.Люксембург/Речна, 29/11, к. 105

УХВАЛА

 

 

04.10.2007Справа №2-3/3074-2007

За заявою кредитора Управління ПФУ у Київському районі у м. Сімферополі, м. Сімферополь

До боржника   Фірми «Міддл», м. Сімферополь

Про порушення справи про банкрутство

                   Суддя І.О.Соколова

Представники:

Від кредитора – представник Филимонов А.О. за дор. № 7 від 24.07.07р

Від боржника –  представник не з'явився  

Від ліквідатора – не з'явився

Обставини справи: Кредитор -  Управління ПФУ у Київському районі м. Сімферополі, м. Сімферополь   звернувся до Господарського суду АР Крим  з заявою про порушення справи про банкрутство та визнання банкрутом боржника –  Фірму  «Міддл», м. Сімферополь у порядку ст.. 52 ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом» у зв'язку  з заборгованістю у сумі 170,00 грн.

Постановою Господарського суду АР Крим  від  01 березня 2007 року, боржника визнано банкрутом, у відношенні нього відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором боржника призначено представника ініціюючого кредитора першого заступника  начальника Управління ПФУ у Київському районі м. Сімферополь -  Медведсткую Л.В.

12 вересня 2007 року ліквідатором для затвердження надано до Господарського суду АР Крим  ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора у відповідності з вимогами ст. 32 Закону України “Про відновлення  платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

     Кредитор  у судове засідання з'явився ,  просіть суд затвердити звіт та ліквідаційний баланс боржника - Фірми «Міддл», м. Сімферополь, розгляд якого був призначений на 04.10.07р о 10-00 г.

Боржник  та ліквідатор не забезпечили явку своїх представників у судове засідання, про причини не явки суд не повідомили , незважаючи на те що, про день и місто слухання справи були повідомлені належним чином – рекомендованою поштою.    

Із представленого ліквідатором звіту вбачається, що з ціллю виявлення майна боржника були спрямовані запити:

- до ДПІ у м. Сімферополі, про визнання боржника банкрутом, згідно відповіді боржник   має заборгованість у сумі 48,10 грн.

- до  Фонду соціального страхування по тимчасової втраті працездатності відділення в АРК про визнання підприємства банкрутом, отримана відповідь,  що боржник  не має заборгованості перед фондом.

- до Сімферопольського міського центру зайнятості, про визнання боржника банкрутом, згідно відповіді боржник   має заборгованість у сумі 10,78 грн.

-  до Виділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Сімферополі, про визнання боржника банкрутом. Отримана відповідь про відсутність заборгованості.

- до ДВС Київського РУЮ  про визнання боржника банкрутом та надання інформації про наявність (відсутність) виконавчого провадження у відношенні Фірми «Міддл», м. Сімферополь, отримана відповідь про відсутність виконавчого провадження у відношенні боржника.

- до Сімферопольського міського управління земельних ресурсів, про наявність (відсутність) у користування  або власності земельні ділянки, на який отримана відповідь, про відсутність таких;

Майно у Фірми «Міддл», м. Сімферополь у процесі ліквідаційної процедури виявлено не було, про що свідчать відповіді із МРЕО, ДАІ, БРТІ.

Згідно  відповіді КРД ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», розрахунковий рахунок боржника закритий 22.05.03р.

Також ліквідатором був спрямований лист засновникам підприємства для надання статутних документів печаті та штампу, відповідь не отримана.

Було проведено засідання ліквідаційної комісії, про що складений протокол.

Ліквідатором також був складений ліквідаційний баланс підприємства.

         Таким чином, кредиторами Фірми «Міддл», м. Сімферополь є :

-          Управління пенсійного фонду України у Київському районі у м. Сімферополі  у сумі 170,00  грн.  – шоста черга.

-          ДПІ у м. Сімферополь у сумі 48,10 грн. – шоста черга.

-          Сімферопольський центр зайнятості у сумі 10,78 грн. - друга черга

          Всього  реєстр на загальну суму складає 228,88 грн.  

          Відповідно до частини 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом” (далі – Закон)  вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Ліквідатором складений і представлений суду ліквідаційний баланс з документами, передбаченими частиною 1 ст.32 Закону.

Господарський суд, розглянувши звіт ліквідатора, з урахуванням думки кредитора, вважає за можливе затвердити звіт і ліквідаційний баланс, завершити ліквідаційну процедуру Фірми «Міддл», м. Сімферополь

З урахуванням викладеного і керуючись ст. 32, п. 6 ст.40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом»,  суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора Медведськой Л.В. ліквідаційний баланс Фірми «Міддл», м. Сімферополь

2. Банкрута – Фірму «Міддл», м. Сімферополь (адреса: м. Сімферополь, вул..Леніна,15 кв.1 ЄДРПОУ 22265070) ліквідувати, виключивши з Єдиного державного реєстру юридичний осіб і фізичних осіб-підприємців та Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.  

3. Вимоги кредиторів, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.   

4. Провадження у справі №2-3/3074-2007 про визнання банкрутом Фірми «Міддл», м. Сімферополь припинити.

   Копії даної ухвали направити на адресу:

- Кредитору (м. Сімферополь, вул. Д.Ульянова,6);

- ДПІ у м. Сімферополь, ( м. Сімферополь, вул..М.Залки,1/9)

_Сімферопольський центр зайнятості ( м. Сімферополь, вул..Р.Люксембург,7)

- Боржнику ( м. Сімферополь, вул..Леніна,15 кв.1)

- Ліквідатору ( м. Сімферополь, вул.. Д.Ульянова,6)

- Кримського  управління з питань банкрутства Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України – 95000, м. Сімферополь, вул.Київська,81, оф.401;

- державного реєстратору (м. Сімферополь, вул. Толстого,15) для внесення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців запису про припинення юридичної особи Фірма «Міддл», м. Сімферополь,  (ідентифікаційний код в ЄДРПОУ  22265070);

          ДВС у Київському районі  м. Сімферополя – м. Сімферополь, бульвар Франко, 25;

 - Київському  міськрайонному  суду – м. Сімферополь, вул. Воровського,16;

- Головному управлінню Держкомітету статистики в АР Крим для виключення Фірма «Міддл», м. Сімферополь,  (ідентифікаційний код в ЄДРПОУ  22265070))  з Єдиного Державного реєстру підприємств і організацій України,

рекомендованою кореспонденцією.

Суддя Господарського суду

Автономної Республіки Крим                                        Соколова І.А.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення04.10.2007
Оприлюднено16.10.2007
Номер документу1017640
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3074-2007

Ухвала від 04.10.2007

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Соколова І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні