Постанова
від 25.06.2007 по справі б-24/59-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/59-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"25" червня 2007 р.                                                             Справа № Б-24/59-07

вх. № 4071/2-24

Суддя господарського суду Плахов О.В.

при секретарі судового засідання Колесан Д.О.

За участю :

представника кредитора - Гнатченко Олени Олександрівни,дов. № 4124/10/10-015 від 03.05.07р., ДПІ у Жовтневому районі м.Харкова;

ліквідатора - Коногіної Людмили Олексіївни, ліцензія арбітражного керуючого серія АБ № 176019 від 31.05.05р.  

По справі  за заявою ДПІ у Жовтневому районі м. Харкова

до ТОВ "Універсал - Норд", м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор – Коногіна Л.О. надала суду звіт про виконану роботу по ліквідації банкрута, ліквідаційний баланс  і документи, що свідчать про виконаня ліквідаційної процедури підприємства визнаного, судом банкрутом.

Розглянувши наданий суду звіт  ліквідатора  і ліквідаційний баланс, документи що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення  ліквідатора,  суд встановив, що після визнання Товариство з обмеженою відповідальністю „Універсал-Норд” банкрутом, призначення ліквідатора і відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором  будь-яке майно банкрута не  виявлено. Ліквідатором суду  надані  документи, що свідчать про відсутність у банкрута  будь-яких основних засобів. В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з кредиторами  не зроблені в зв'язку з відсутністю у банкрута активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів. Ліквідатор надав докази закриття поточних рахунків банкрута . Документи довгострокового зберігання не передавалися до архіву в зв'язку з їх відсутністю, печатки і штампи банкрута, його установчі документи визнані недійсними, про що суду надані відповідні докази, ліквідатор сповістив державні органи про завершення ліквідаційної процедури і зняття банкрута з обліку в зв'язку з закінченням ліквідаційної процедури.

Розглянувши наданий суду  звіт про роботу ліквідатора і ліквідаційний баланс, враховуючи, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі, ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  в зв'язку з відсутністю активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, припинити провадження по справі і сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст. 86 ГПК України, п.6 ст.31, п.6 ст 40, ст.. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”; -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу – товариство з обмеженою відповідальністю „Універсал-Норд”, код 30990330, зареєстровану виконавчим комітетом Харківської міської ради  рішення № 04059243Ю0018777 від 29.06.2000 р., місцезнаходження: 61052, м.Харків, вул. Червоножовтнева, б. 40, кв. 20.

Визнати вимоги кредиторів, не задоволені за недостатністю майна банкрута, погашеними.

Зобов'язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи- банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для знаття юридичної особи з обліку.

Зобов'язати державні органи, в яких знаходився на обліку банкрут, зняти з обліку товариство з обмеженою відповідальністю „Універсал-Норд”, код 30990330.

Провадження по справі припинити.

Ухвалу направити ліквідатору, Харківському обласному управлінню державної статистики, для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору, УПФУ Жовтневого району м.Харкова, ДПІ у Жовтневому районі м.Харкова, Харківському обласному відділенню Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності, Жовтневому районному центру зайнятості м.Харкова, Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Українни у Жовтневому районі м.Харкова.

Суддя                                                                                            Плахов О.В. 

Дата ухвалення рішення25.06.2007
Оприлюднено16.10.2007
Номер документу1019549
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/59-07

Постанова від 25.06.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні