Ухвала
від 21.12.2021 по справі 918/1244/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Набережна, 26-А, м. Рівне, 33013, тел. (0362) 62 03 12, код ЄДРПОУ: 03500111,

e-mail: inbox@rv.arbitr.gov.ua, вебсайт: https://rv.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

21 грудня 2021 року м. Рівне Справа № 918/1244/15

Господарський суд Рівненської області у складі судді Марач В.В., при секретарі судового засідання Мельник В.Я., розглянувши у матеріалах справи

про банкрутство Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" (33024, Рівненська обл., м. Рівне, вул. Соборна, 370в, код ЄДРПОУ 33001163)

клопотання арбітражного керуючого Вудуд Гаррі Ігоровича про погодження умов продажу

скаргу представника кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро Верона" на дії та бездіяльність арбітражного керуючого ліквідатора Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" Вудуд Гаррі Ігоровича

В судовому засіданні приймали участь:

від боржника: Вудуд Г.І.;

від кредиторів: ТОВ "Агро Верона"- Гаман О.М., від ТОВ "Фінансова компанія "Максі капітал груп"-не з"явився;

від ліквідатора: Вудуд Г.І..

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Рівненської області від 17.12.2015 р. Приватне підприємство "УкрАгроЗахід" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором боржника арбітражного керуючого Дерлюка В. Д.

Ухвалою суду від 07.02.2017 р. звільнено арбітражного керуючого Дерлюка В. Д. від виконання повноважень ліквідатора ПП "УкрАгроЗахід" за його заявою, клопотання голови комітету кредиторів ПП "УкрАгроЗахід" про призначення ліквідатором боржника арбітражного керуючого Драгун А.Ю. задоволено, призначено ліквідатором ПП "УкрАгроЗахід" арбітражного керуючого Драгун А.Ю., продовжено строк ліквідаційної процедури ПП "УкрАгроЗахід" до 17.06.2017 р.

Ухвалою суду від 25.06.2019р., продовжено строк ліквідаційної процедури приватного підприємства "УкрАгроЗахід" та строк повноважень ліквідатора Драгун Анни Юріївни до 17.12.2019 р.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 11.12.2020 року Заяву ліквідатора Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" Драгун Анни Юріївни про припинення повноважень ліквідатора задоволено. Відсторонено арбітражного керуючого Драгун Анну Юріївну від виконання повноважень ліквідатора Приватного підприємства "УкрАгроЗахід". Заяву арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича (вул. Полякова, буд.3, оф.5, м. Херсон, 73000, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1462 від 15.07.2013 року) про участь у справі про банкрутство Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" задоволено. Призначено ліквідатором Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича (вул. Полякова, буд.3, оф.5, м. Херсон, 73000, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1462 від 15.07.2013 року).

22 жовтня 2021 року від арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича надійшло клопотання в якому просить погодити умови продажу майна Боржника у складі: будівлі котельні, літера Б-1 , загальною площею 193,6 кв.м, будівля ваги-платформи, літера В-1 , загальною площею 15,1 кв.м., трансформаторного кіоску, літера ТП , загальною площею 17,4 кв.м.; залізничного шляхового під`їзного тупику, літера 1 у складі колій 23 та 25, загальною довжиною 1164,38 м; а саме: продаж здійснити шляхом аукціону за допомогою системи електронних торгів PROZZORO ; реалізувати майно Боржника чотирма окремими лотами (літери Б-1 , В-1 , ТП та 1 ); встановити у якості початкової ціни першого аукціону (без пониження початкової ціни) експертну вартість майна, крок аукціону встановити у розмірі 1% (один відсоток) від початкової вартості, вартість послуг оператора електронних торгів визначити у відповідності до правил проведення електронних торгів з продажу майна у банкрутстві системи електронних торгів PROZZORO ; у разі закінчення першого аукціону без встановлення переможця аукціону провести повторний аукціон з можливістю зменшення початкової ціни, але не більше ніж до 50% (п`ятдесят відсотків) від початкової вартості, причому, початкову ціну повторного аукціону встановити у розмірі меншому на 20% (двадцять відсотків) від початкової ціни першого аукціону; решта умов, як при проведені першого аукціону; у разі закінчення повторного аукціону без встановлення переможця аукціону провести другій повторний аукціон з можливістю зменшення початкової ціни до ціни пропозиції, причому, встановити початкову ціну другого повторного аукціону меншою на 25% (двадцять п`ять відсотків) від початкової ціни повторного аукціону; решта умов, як при проведені першого аукціону. Дане клопотання обгрунтовує відмовою комітету кредиторів у згоді на реалізацію майна.

Ухвалою суду від 25 жовтня 2021 року клопотання арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича про погодження умов продажу призначено до розгляду у судовому засіданні.

Ухвалою суду від 09 листопада 2021 року клопотання арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича про погодження умов продажу відкладено у судовому засіданні на 25.11.2021 року.

16.11.2021 року через відділ канцелярії та документального забезпечення суду від представника кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро Верона" надійшла скарга на дії та бездіяльність арбітражного керуючого ліквідатора Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" Вудуд Гаррі Ігоровича, в якій просить:

- визнати протиправними дії та бездіяльність арбітражного керуючого Вудуда Г.І. під час виконання повноважень ліквідатора ПП УкрАгроЗахід ;

- відсторонити арбітражного керуючого Вудуда Г.І. від виконання повноважень ліквідатора ПП УкрАгроЗахід .

Ухвалою суду від 18 листопада 2021 року скаргу представника кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро Верона" на дії та бездіяльність ліквідатора Приватного підприємства "УкрАгроЗахід" арбітражного керуючого Вудуд Гаррі Ігоровича прийнято до розгляду. Скаргу призначено до розгляду у судовому засіданні на "25" листопада 2021 року.

25.11.2021 року через відділ канцелярії та документального забезпечення суду від представника ТОВ "Агро Верона" надійшли заперечення на клопотання ліквідатора про погодження умов продажу.

Ухвалою суду від 25 листопада 2021 року розгляд справи відкладено на 21 грудня 2021 року.

17.12.2021 року через відділ канцелярії та документального забезпечення суду від Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) надійшов лист №07.2-17/21/2681 від 16.12.2021 року, в якому повідомляє, що відповідно до Наказу Міністерства юстиції України №4467/5 від 13.12.2021 року до арбітражного керуючого Вудуда Г.І. застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді тимчасового зупинення права на здійснення діяльності арбітражного керуючого строком на 1 місяць (Протокол Дисциплінарної комісії від 03.12.2021 року №109/12/21).

21.12.2021 року через відділ канцелярії та документального забезпечення суду від ліквідатора арбітражного керуючого Вудуда Г.І. надійшов відзив на скаргу про бездіяльність ліквідатора

В судове засідання 23.12.2021 року не з"явився представник кредитора ТОВ "Фінансова компанія "Максі капітал груп". Про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Крім того, від ліквідатора Вудуда Гаррі Ігоровича надійшло клопотання про відкладення розгляду справи, у зв"язку із застосуванням до нього дисциплінарного стягнення у вигляді тимчасового зупинення права на здійснення діяльності арбітражного керуючого строком на 1 місяць.

Відповідно до п.1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Відповідно до ст. 202 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку.

Згідно з ч. 2 та ч. 6 ст. 216 ГПК України якщо спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні, судом може бути оголошено перерву в межах встановлених цим Кодексом строків розгляду справи, тривалість якої визначається відповідно до обставин, що її викликали, з наступною вказівкою про це в рішенні або ухвалі. Якщо в судовому засіданні було оголошено перерву, провадження у справі після її закінчення продовжується зі стадії, на якій було оголошено перерву.

Крім того судом враховано, що завданням господарського судочинства є справедливе, неупереджене та своєчасне вирішення судом спорів, пов`язаних із здійсненням господарської діяльності, та розгляд інших справ, віднесених до юрисдикції господарського суду, з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

Пунктом 6 ст. 4 ГПК України встановлено, що жодна особа не може бути позбавлена права на участь у розгляді своєї справи у визначеному законом порядку.

Враховуючі наведені вище правові норми, суд дійшов висновку про необхідність відкладення розгляду справи та надання можливості сторонам скористатися процесуальними правами визначені ст. 42, 46 ГПК України.

Керуючись статтями 12, 60, 75 Кодексу України з процедур банкрутства, статтями 202, 216, 232-234 ГПК України, -

УХВАЛИВ :

1. Відкласти розгляд справи на "11" січня 2022 р. на 15:30 год.. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Рівненської області за адресою: Набережна, 26А, м. Рівне, зал судових засідань № 13.

2 При направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 Господарського процесуального кодексу України документи, що підтверджують повноваження представників.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://rv.arbitr.gov.ua.год.

Суддя Марач В.В.

СудГосподарський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення21.12.2021
Оприлюднено23.12.2021
Номер документу102058070
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —918/1244/15

Ухвала від 09.10.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 20.03.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 29.02.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 29.02.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 29.01.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 11.01.2022

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 21.12.2021

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 25.11.2021

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 18.11.2021

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 09.11.2021

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні