Ухвала
від 20.12.2021 по справі 463/4480/19
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/4480/19

Провадження №2/463/1988/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

20 грудня 2021 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Гирич С. В.

за участю секретаря судового засідання Попович Х.І.

представника відповідача ОСОБА_1 ОСОБА_2

в місті Львові

у відкритому судовому засіданні,

розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи на стороні позивача - Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Кайзервальд-Львів , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , треті особи на стороні відповідача - Львівська міська рада, Департамент містобудування Львівської міської ради, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, Відділ Держземагенства у м. Львові, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові, ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , про визнання недійсними та скасування державних актів про право власності на земельні ділянки,

в с т а н о в и в :

позивач звернулася в суд із позовною заявою до відповідачів про визнання недійсними та скасування державних актів про право власності на земельні ділянки.

Від сторін не поступили відомості про їх бажання укласти мирову угоду, врегулювати спір за участю судді.

В підготовчому засіданні представник відповідача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 проти закриття підготовчого провадження не заперечив. Вказав, що повідомив про всі обставини справи, які йому відомі, надав всі наявні докази.

Інші учасники справи в засідання не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причин неявки не повідомили, клопотання про відкладення не подали, як і заперечень щодо закриття підготовчого провадження.

Від позивача до суду надійшло клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку із хворобою третьої особи ОСОБА_5 , який перебуває на лікуванні у стаціонарному закладі. Окрім цього, з врахуванням призначення судового засідання у справі в суді апеляційної інстанції де вона є позивачем на 16.30 год. 20.12.2021р. та враховуючи, що розгляд справ в судах апеляційної інстанції має перевагу перед розглядом справ у судах першої інстанції, враховуючи, що вона бажає особисто прийняти участь у судовому засіданні і надати пояснення вважає, що є підстави для відкладення підготовчого засідання.

Також на адресу суду потупило клопотання третьої особи ОСОБА_5 про відкладення підготовчого засідання у зв`язку із тим, що він перебуває на лікуванні у стаціонарному закладі.

Разом з тим, жодних заперечень щодо неможливості завершення підготовчого провадження сторона позивача та третя особа не зазначають, клопотань по суті не заявляють, в тому числі про витребування доказів, які мали б бути подані у строки визначені ЦПК України ними не подано. Доводи щодо бажання брати участь у справі та надавати пояснення не заслуговують на увагу, оскільки на стадії підготовчого провадження такі не заслуховуються, а надаються в ході судового розгляду. З врахуванням наведеного, а також того, що справа перебуває у провадженні з серпня 2019 року і, у відповідності до положень ЦПК України, строки для вчинення кожною стороною процесуальних дій для виконання завдань підготовчого провадження вже спливли, суд вважає за можливе завершити підготовче провадження у справі у відсутності позивача та інших учасників справи, які в засідання не з`явились.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги, передбачені положеннями ч.2 ст.197 ЦПК України.

Оскільки наразі спір не врегульовано, завдання підготовчого провадження виконані, у відповідності до положень п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197-200 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи на стороні позивача - Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Кайзервальд-Львів , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , треті особи на стороні відповідача - Львівська міська рада, Департамент містобудування Львівської міської ради, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, Відділ Держземагенства у м. Львові, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові, ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , про визнання недійсними та скасування державних актів про право власності на земельні ділянки.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 31 січня 2022 року о 10 год. 30 хв. у приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: Гирич С. В.

Дата ухвалення рішення20.12.2021
Оприлюднено24.12.2021
Номер документу102124898
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —463/4480/19

Постанова від 24.05.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 17.03.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 31.01.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Постанова від 03.11.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Гулько Борис Іванович

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Гулько Борис Іванович

Ухвала від 02.09.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 27.08.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Гулько Борис Іванович

Постанова від 02.08.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні