Ухвала
від 22.12.2021 по справі 335/13414/21
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/13414/21 1-кс/335/6559/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 грудня 2021 року м. Запоріжжя

Слідчий суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні у залі суду у м. Запоріжжі клопотання заступника начальника відділу слідчого управління ГУНП в Запорізькій області майора поліції ОСОБА_3 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

З поданих суду матеріалів клопотання вбачається, що СУ ГУНП в Запорізькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12021080000000306 від 06.12.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлені досудовим розслідуванням особи, діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, привласнили майно ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », чим завдали матеріальну шкоду.

Так, ОСОБА_4 являється засновником ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), адреса реєстрації: АДРЕСА_1 , в якому їй належить частка у 40%, яке створено спільно з ОСОБА_5 (з яким вона з вересня 2006 по жовтень 2021 року перебувала у шлюбі), на підставі рішення, яке було оформлене протоколом № 1 від 21.02.2011 із зазначенням кількості учасників майбутнього товариства та розміру їх часток: згідно якого учасниками товариства стали ОСОБА_4 та ОСОБА_5 .

Згідно наказу від 21.02.2011 до управління підприємства було призначено ОСОБА_5 , який є також співвласником ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Внесенням власних коштів до статутного капіталу ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ОСОБА_4 мала на меті отримувати прибуток від його господарської діяльності.

У зв`язку із вказаним підприємство здійснювало наступні види діяльності: діяльність у рослинництві (вирощування сільськогосподарських культур); післяврожайна діяльність; торгівля сільськогосподарською сировиною; оптова торгівля зерном; у 2019 році також було додано ще один вид діяльності товариства - постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря, а з 2020 року розведення та продаж живої риби.

Певний час підприємство працювало у злагодженому режимі й отримувало дохід від господарської діяльності, однак, згодом ситуація з отримання прибутку погіршилася. З часом потерпіла помітила, що підприємство розвивається, однак, як власник, не отримує дохід у повному обсязі з невідомих підстав, не зважаючи на те, що підприємство витрачає власні кошти та ресурси.

Зважаючи на те, що саме ОСОБА_5 є керівником підприємства, в якому ОСОБА_4 також має частку у статутному капіталі та є засновником, він мав необмежені повноваження у керівництві цим товариством, адже саме ОСОБА_5 укладав договори та йому як керівнику підпорядковувалися всі трудові взаємовідносини з працівниками і всі господарські відносини з контрагентами у діяльності Товариства з отримання прибутку його діяльності.

У 2020 році ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , через погіршення стосунків та відсутність взаємо порозумінь як у проведенні господарської діяльності підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » так і у веденні сімейних справ, припинили шлюбні відносини (розлучились). На теперішній час ОСОБА_5 , що виконує функції керівника підприємства, не надає потерпілій будь-яких документів щодо діяльності товариства та реального прибутку, у зв`язку з відсутністю прибутку підприємства та втрату ним значних власних ресурсів, які також належать і ОСОБА_4 також як співучаснику (власнику) вказаного товариства.

Стало відомо, що ОСОБА_5 без відома ОСОБА_4 протягом 2021 року здійснював роботи з обробки земельних ділянок, які належать на підставі договору оренди ОСОБА_6 , (кадастровий номер 2324583900:02:001:0354 площею 31,9484 га та кадастровий номер 2324586200:03:001:0348 площею 18,4774 га). Вказану обробку ОСОБА_5 здійснював використовуючи техніку та ресурси ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 », при цьому ОСОБА_4 про таку діяльність він не повідомляв, а роботи виковувались за відсутності документального оформлення (без договорів), технікою підприємства та з використанням паливно-мастильних матеріалів ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Також, ОСОБА_5 уклав договір оренди земельної ділянки (кадастровий номер: 2324583900:01:001:0044 площею 34,3236 га) на своє ім`я, яку на теперішній час обробляє за рахунок техніки, паливно мастильних ресурсів та працівників ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » без договорів оренди з вказаним товариством.

Окрім цього, ОСОБА_5 також здійснював дії з заниження фактичних даних, що підлягають обліку з врожайності за наслідками року, через що мав необмежений доступ до коштів з різниці між реально отриманим врожаєм та тим, що засвідчено в офіційних документах. Залишок врожаю, який було отримано злочинним шляхом за підробленням офіційних даних, ОСОБА_5 продавав покупцям за відсутності будь-якого документального оформлення (не пропускаючи гроші через відкриті рахунки товариства та не обліковуючи їх), а отримані кошти використовував в особистих цілях, на власне збагачення.

Так, внаслідок розтрати коштів підприємства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » керівником ОСОБА_5 у власних цілях, злочинними діями, спричинено нестачу коштів на підприємстві ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » у розмірі 1968300 гривень, що підтверджено проведеною у жовтні 2021 року інвентаризацією (за результатами якої складено відповідний акт) під час якої і була виявлена нестача частини врожайної продукції, яка зберігалась на складах ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Крім цього, з липня 2021 року ОСОБА_7 , яка являється донькою ОСОБА_5 , активно виконує будівельні роботи на власній базі відпочинку « ІНФОРМАЦІЯ_2 », яка розташована за адресою: АДРЕСА_2 , однак матеріали, що вона використовує безкоштовно, надаються директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в особі ОСОБА_5 , та також належать потерпілій як співвласнику.

ОСОБА_5 незаконно використав дохід підприємства на купівлю будівельних матеріалів у ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_3 " (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , місце реєстрації АДРЕСА_3 , директор ОСОБА_8 , контактний номер телефону НОМЕР_3 ) та ФОП ОСОБА_8 ( АДРЕСА_3 ), поставив ці матеріали у подальшому на баланс підприємства, а потім надав безкоштовно власній донці, чим здійснив розтрату майна.

Крім цього, з`ясувалося, що ОСОБА_5 , як директор та керівник підприємства, що має необмежені повноваження на розпорядження його коштами та матеріальними ресурсами, вчиняє незаконні дії з реалізації рибної продукції, яка офіційно ніяк не оформлена, проте значна частина активів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » виділяється на її діяльність (заробітна плата працівникам, закупівля малька, продаж та інше).

На земельній ділянці, яка належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (2324586200:01:001:0030), за адресою: АДРЕСА_4 , розташований ангар, побудований у 2019-2020 роках за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », куди також відноситься частка потерпілої, де розміщено осетрова ферма, яка у реєстрі значиться як «ангар для зберігання сільськогосподарської продукції», однак фактично ОСОБА_5 там розводить рибу, тим самим здійснює нецільове використання землі.

Протягом 2021 року ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » займається купівлею малька риби, її вирощуванням та у подальшому продажем, витрачаючи значний кошт на купівлю вказаного малька, його годування та утримання. Однак, ОСОБА_5 на власну користь реалізує рибну продукцію товариства до ТЦ« ІНФОРМАЦІЯ_4 », за адресою: АДРЕСА_5 , та через магазин « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за адресою: АДРЕСА_6 , без належного ведення бухгалтерського обліку за готівку. Готівка від реалізації риби та рибної продукції не обліковується на розрахункових рахунках ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Згідно з розподілом функцій, неофіційно саме ОСОБА_9 (являється зятем ОСОБА_5 ) займається виловом риби на підприємстві та забезпечує надходження рибної продукції до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », за адресою: АДРЕСА_4 , для подальшої переробки її у бичкову консерву.

При цьому, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » також являється власністю ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та спеціалізується на виготовленні бичкової консерви з вищевказаної риби, яку постачають ОСОБА_5 та ОСОБА_9 .

Крім цього, ОСОБА_5 на теперішній час має у своєму володіння нерухоме майно у вигляді житлового будинку за адресою: АДРЕСА_4 , який придбав його у 2009 році (на період шлюбу з потерпілою).

Таким чином, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » зареєстрований та фактично розміщений за адресою: АДРЕСА_6 .;

Вся сільськогосподарська техніка ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » знаходиться на території ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 »: автопарку (гаражу) за адресою: АДРЕСА_6 ; тракторної бригади: АДРЕСА_6 ; тракторної бригади, за адресою: АДРЕСА_7 . Крім цього, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » має у власності будівлі та споруди, розташовані у АДРЕСА_8 , та також перебуває техніка, а також будівлі та споруди різного призначення.

Також, за адресою: АДРЕСА_6 , знаходиться не тільки сільськогосподарська техніка, але й металеві ангари, які також були побудовані за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та належать підприємству (перебуває на балансі).

Крім цього, на території ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташованої за адресою: АДРЕСА_6 , знаходяться зерноочисні машини та три металеві ангари для зберігання сільськогосподарської продукції, які також були побудовані за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та належать підприємству (перебуває на балансі).

У власності ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » неофіційно мається рибна ферма, розташована на території земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (2324586200:01:001:0030), за адресою: АДРЕСА_4 та АДРЕСА_4 (однак останнє зареєстровано на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », яка з 2019 року перейшла у власність ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »), де вирощують за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » малька риби та у подальшому її реалізовують. При цьому, на земельній ділянці за кошти товариства для вирощування риби побудовано ангар. Так, на вказаній території розміщені: два металеві ангари, паровий котел, холодильна камера для заморозки, холодильна камера для зберігання та холодильна камера для охолодження риби, побудовані за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та поставлені на баланс.

У володінні ОСОБА_5 на теперішній час є спільне нажите у шлюбі (у 2009 році) нерухоме майно у вигляді житлового будинку за адресою: АДРЕСА_4 .

В оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » знаходиться значна частина земельних ділянок, які обробляються за рахунок та технікою підприємства. Про всі земельні ділянки, протягом часу існування товариства, внесені відповідні відомості до Державного реєстру прав на нерухоме майно, після укладення між товариством та орендодавцями (власниками, що являються місцевими жителями Приазовського району Запорізької області) відповідних договорів.

Потерпіла зазначила, що 10.12.2021 ОСОБА_5 зареєстровано ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (співзасновником якого є безпосередньо він та його доньки ОСОБА_7 та ОСОБА_10 з тією ж саме юридичною адресою), з метою виведення всіх активів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та переукладення нових договорів оренди вказаних вище земельних ділянок на нове товариство у найкоротші строки. При цьому, зазначені земельні ділянки до переукладання угод вже оброблені та засіяні за кошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». Згідно вимогам чинного законодавства за ініціативи орендодавця не можливо достроково розірвати угоди, а ОСОБА_5 використовуючи своє положення, пропонує орендодавцям розірвати договори оренди за бажанням обох сторін, заохочуючи їх мізерними сумами у розмірі 1000 гривень, завідомо знаючи про скрутне матеріальне становище мешканців сіл, та вводить в оману людей, які у свою чергу вимушені розірвати договори оренди та одночасно ж укласти нові з новоствореним ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 ». При цьому, на теперішній час строки продовження договорів оренди між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та пайщиками можуть настати лише у 2024-2029 роках, тим більше, умови укладення договорів погіршились у частині зменшення орендної плати, яку буде отримувати пайщики, тому єдина мета є у тому, щоб заволодіти вже обробленими та засіяними земельними ділянками ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та як наслідок заволодіти прибутком з майбутнього урожаю.

Допитані в якості свідків ОСОБА_11 та ОСОБА_12 надали покази, що дійсно, між ними та ОСОБА_5 були певні відносини щодо оброблення земельних ділянок за вказівкою останнього та придбання у нього рибної продукції без укладення відповідних договорів.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_6 , а саме: комплекс будівель та споруд (будівля складу, літ. Б-1; будівля складу, літ. В-1; вбиральня №1), зареєстровано за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 ).

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_8 , а саме: будівлі та споруди тракторної бригади (будівля гаража, літ. А-1; будівля бойлерної, літ. Б-1; будівля їдальні літ.В-1; прибудова, літ.в-1; будівля складу, літ. Г-1; ангар Д-1; ангар Е-1; асфальтобетонна, площадка для техніки (майданчик) №1), зареєстровано на праві спільної часткової власності за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 ).

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_4 , а саме: м`ясомолочний переробний комплекс (ілові майданчики №6; біологічні пруди №7; пруди накопичувачі №8; ємносні очисні споруди №9; усереднювач концентрації біологічно-забруднених стічних вод №10; огорожа з/б №11; трансформаторна підстанція ТП; водонапірна башта Вб; резервуар чистої води №1; фільтри поглиначі №2; автодороги і майданчики №3; огорожа з/б №4; огорожа металева №6; насосна станція першого ступеню, літ.Ж-1; насосна станція другого ступеню, літ.З-1; каналізаційна насосна станція третього ступеню, літ.И-1; адміністративна будівля, літ.А-1; бойня, літ.Б-1; молокозавод, літ.В-1; КПП №1, літ.Б'-1; КПП №2, літ.В'-1; вузол господарсько-пожежного водопостачання, літ.Г-1; електролізна, літ.Д-1; котельня, літ.Е-1), зареєстровано на праві спільної часткової власності за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ: НОМЕР_4 ).

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_4 , а саме: комплекс будівель та споруд рибопереробного цеху (навіси №№1,2,3; огорожа №4; бетонування №5; КТП 400/10 №6; мережі зовнішнього водоводу №7; зовнішні мережі електропостачання №8; КПП, літ.А-1; будівля холодильника, літ.Б-1; будівля рибцеху, літ.В-1; бокс для холодильника, літ.Г?1; очисні споруди, літ.Д-1; побутівка, літ.Е-1; будівля виробничого корпусу, літ.Ж-1; будівля блоку допоміжних приміщень, літ.З-1), зареєстровано на праві спільної часткової власності за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ: НОМЕР_4 ).

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_2 , а саме: будівлі та споруди бази відпочинку « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (база відпочинку складається з: будівлі А-1, А1-1, Б1-1; убиральні Б; будівлі В-1, В1-1, Г-1, Г1-1; будівлі Д-1, Д1-1, Е-1, Е1-1; будівлі Є-1, Є1-1, Ж-1, Ж1-1; будівлі З-1, З1-1, И-1, И1-2; будівлі І-1, К-1, Л-1, М-1; будівлі Н-1, О-1, П-1, Р-1, С-1; сараю Т-1; гаражу У-1; будівлі Ф-1, Х-1, Ц-1, Ч-1; будівлі Ш-1, Щ-1, Ю-1, Я-1; огорожі № 1; ями вигрібної № 2, № 3, № 6; ємності № 4; башти Рожновського № 5), зареєстровано на праві приватної власності за ОСОБА_7 .

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, інформація, об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_4 , зареєстровано на праві приватної власності за ОСОБА_5 .

Згідно інформаційної довідки, отриманої від ІНФОРМАЦІЯ_8 , у суб`єктів господарювання Товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 », (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та Товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_6 », (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), на теперішній час відкриті наступні разрахункові рахунки у банківських та інші фінансових установах, а саме:

1) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »: рахунок № НОМЕР_5 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 27.03.2019; рахунок № НОМЕР_7 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 16.09.2011; рахунок № НОМЕР_8 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 19.12.2012; рахунок № НОМЕР_9 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 04.04.2011.

2) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 »: рахунок № НОМЕР_10 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 02.07.2012; рахунок № НОМЕР_12 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 02.07.2012; рахунок № НОМЕР_13 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 24.03.2010; рахунок № НОМЕР_14 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 16.06.2021.

На підставі інформації, отриманої з обліково-інформаційної системи МВС України « ІНФОРМАЦІЯ_11 », встановлено наявність зареєстрованих транспортних засобів та машин за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »: автомобіль «Renault - Trafic» (VIN: НОМЕР_15 ), державний знак НОМЕР_16 ; автомобіль «ВАЗ - 211440» (VIN: НОМЕР_17 ), державний знак НОМЕР_18 ; автомобіль «ЗАЗ - Lanos» (VIN: НОМЕР_19 ), державний знак НОМЕР_20 ; автомобіль «ЗАЗ - Lanos» (VIN: НОМЕР_21 ), державний знак НОМЕР_22 ; вантажний автомобіль «МАЗ КС-55727-С» (VIN: НОМЕР_23 ), державний знак НОМЕР_24 ; вантажний автомобіль «СКС В1500-14СС» (VIN: НОМЕР_25 ), державний знак НОМЕР_26 ; вантажний автомобіль «МАЗ 6501С9» (VIN: НОМЕР_27 ), державний знак НОМЕР_28 ; вантажний автомобіль «KRASZ C4DC0S» (VIN: НОМЕР_29 ), державний знак НОМЕР_30 ; вантажний автомобіль «Fiat - FULLBACK» (VIN: НОМЕР_31 ), державний знак НОМЕР_32 ; вантажний автомобіль «Fiat - Fiorino» (VIN: НОМЕР_33 ), державний знак НОМЕР_34 ; вантажний автомобіль «КАМАЗ 65115-А5» (VIN: НОМЕР_35 ), державний знак НОМЕР_36 ; вантажний автомобіль «KRASZ C4DC0S» (VIN: НОМЕР_37 ), державний знак НОМЕР_38 ; вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC» (VIN: НОМЕР_39 ), державний знак НОМЕР_40 ; вантажний автомобіль «КАМАЗ 65115» (VIN: НОМЕР_41 ), державний знак НОМЕР_42 ; вантажний автомобіль «МАЗ 6501B9» (VIN: НОМЕР_43 ), державний знак НОМЕР_44 ; вантажний автомобіль «МАЗ 6501B9» (VIN: НОМЕР_45 ), державний знак НОМЕР_46 ; вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC» (VIN: НОМЕР_47 ), державний знак НОМЕР_48 ; вантажний автомобіль «ГАЗ 3309-354» (VIN: НОМЕР_49 ), державний знак НОМЕР_50 ; вантажний автомобіль «ГАЗ 3309» (VIN: НОМЕР_51 ), державний знак НОМЕР_52 ; причіп «СЗАП 8551-02» (VIN: НОМЕР_53 ), державний знак НОМЕР_54 ; причіп «КНОТТ 31» (VIN: НОМЕР_55 ), державний знак НОМЕР_56 .

Крім того, на підставі наданої ОСОБА_4 оборотної сальдової довідки за червень 2021 року, встановлено у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » наявність наступних транспортних засобів та машин: сільськогосподарський навантажувач « ІНФОРМАЦІЯ_12 »; сільськогосподарський навантажувач «Manitou MLT-X 1040L-137PS»; вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC 90»; вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC 90» (інвентарний номер Д0032187-К023); борона дискова «Optimer+7503» з катком T-Liner; ДЛМ-6 агрегат ґрунтообробний, у кількості 2 транспортних засобів; ДЛМ-2,5 агрегат ґрунтообробний, у кількості 2 транспортних засобів; ДЛМ-2,5 агрегат ґрунтообробний; ДЛМ-3,0 агрегат ґрунтообробний; ДЛМ-5 агрегат ґрунтообробний, у кількості 8 транспортних засобів; ДЛМ-8 агрегат ґрунтообробний; жниварка «Cerio - 770» (інвентарний номер №52805213); жниварка «Cerio - 930» (інвентарний номер №52803636); жниварка «Cerio - 930» (інвентарний номер №52810314); комбайн «Claas Tukano 470»; комбайн «Tukano 470»; комбайн «Lexion 670» (інвентарний номер №C5400212); комбайн «Lexion 670» (інвентарний номер №C7400100); комбайн «Lexion 770» (інвентарний номер №C7602031), двигун № НОМЕР_57 ; комбайн «Tukano 570» (інвентарний номер №L0700108); культиватор «Great Plains 8544 FCC»; сівалка «John Deere» (інвентарний номер №1890#1A81890CKGF765427); сівалка «John Deere» (інвентарний номер №1890#1A81890CPFF765280); сівалка «Citah»; трактор «Axion 940» (інвентарний номер №A2301984); трактор «Axion 940» (інвентарний номер №A2302345); трактор «Claas Xerion 3300»; трактор «John Deere 6125M»; трактор «John Deere 6195M»; трактор «John Deere 6195M»; трактор «Беларус - 1025.2»; трактор «Беларус - 1025.2»; трактор «Беларус - 1025.2»; трактор «Беларус - 1025.2»; трактор «Беларус - 1025.2020»; трактор «Беларус - 1221.2»; трактор «Беларус - 892»; трактор «Беларус 82.1 2021»; трактор «КСЕРІОН»; трактор «ХТЗ-17021-01», у кількості 3 транспортних засобів; трактор «ХТЗ-248К.2020», у кількості 3 транспортних засобів; оприскувач «Case Patriot 3330-2020»; оприскувач «Case Patriot SPX»; бункер «John Deere» (інвентарний номер 1910#1A81910TTEY760239); бункер «John Deere» (інвентарний номер 1910#1A81910TКEY760258); ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-8»; ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-18»; ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-18»; глибокор «Garrier CR650-2020», у кількості 2 транспортних засобів; глибокор «John Deere - 2720»; прес-підбирач «Krone Fortima F1600»; холодильна камера для заморозки риби; холодильна камера для зберігання риби; холодильна камера для охолодження риби; теплообмінний пункт 860кВт.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження майна, наступні об`єкти нерухомого майна у вигляді земельних ділянок, знаходяться на праві оренди земельних ділянок за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », а саме: 2324584800:02:003:0135, загальною площею 0.85 га; 2324584800:02:001:0043, загальною площею 7.46 га; 2324584800:01:002:0418, загальною площею 0.86 га; 2324584800:02:001:0110, загальною площею 8.3 га; 2324584800:01:002:0417, загальною площею 0.86 га; 2324584800:02:001:0109, загальною площею 7.78 га; 2324586200:02:002:0083, загальною площею 4.64 га; 2324584800:02:002:0040, загальною площею 4.18 га; 2324584800:02:001:0084, загальною площею 5.4502 га; 2324583900:01:002:0200, загальною площею 5.9 га; 2324584800:01:001:0008, загальною площею 7.7805 га; 2324584800:02:002:0027, загальною площею 8.56 га; 2324586200:02:001:0011, загальною площею 6.0001 га; 2324586200:01:003:0084, загальною площею 5.22 га; 2324583900:01:002:0199, загальною площею 5.9003 га; 2324584800:01:002:0379, загальною площею 0.8598 га; 2324584800:02:003:0134, загальною площею 7.09 га; 2324584800:01:002:0378, загальною площею 1.72 га; 2324584800:01:001:0018, загальною площею 1.59 га; 2324584800:01:001:0090, загальною площею 6.2101 га; 2324586200:01:002:0086, загальною площею 8.33 га; 2324586200:01:004:0154, загальною площею 10.3 га; 2324583900:01:003:0194, загальною площею 3.66 га; 2324584800:02:002:0088, загальною площею 7.71 га; 2324584800:01:001:0026, загальною площею 8.0099 га; 2324584800:02:003:0049, загальною площею 8.3706 га; 2324583900:01:002:0094, загальною площею 9.6604 га; 2324584800:01:001:0001, загальною площею 3.1104 га; 2324584800:01:002:0001, загальною площею 12.19 га; 2324586800:01:002:0367, загальною площею 1.583 га; 2324586800:01:002:0368, загальною площею 4.2 га; 2324583900:01:001:0024, загальною площею 2 га; 2324584800:02:002:0007, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:002:0026, загальною площею 8.56 га; 2324584800:02:002:0086, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:003:0072, загальною площею 8.37 га; 2324584800:02:002:0042, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:003:0020, загальною площею 7.6399 га; 2324582500:02:005:0046, загальною площею 2.57 га; 2324582500:02:005:0047, загальною площею 2.57 га; 2324586200:02:003:0037, загальною площею 5.49 га; 2324586200:02:003:0036, загальною площею 5.49 га; 2324583900:01:003:0018, загальною площею 3.93 га; 2324583900:01:003:0019, загальною площею 3.93 га; 2324583900:01:003:0088, загальною площею 3.4 га; 2324586200:02:002:0087, загальною площею 4.65 га; 2324584800:02:002:0020, загальною площею 7.8501 га; 2324584800:01:002:0372, загальною площею 0.54 га; 2324586800:01:002:0371, загальною площею 1.6 га; 2324586800:01:002:0370, загальною площею 4.21 га; 2324584800:01:002:0181, загальною площею 1.4 га; 2324583900:01:002:0135, загальною площею 4.18 га; 2324555100:05:002:0153, загальною площею 6.84 га; 2324583900:01:003:0029, загальною площею 0.79 га; 2324583900:01:003:0030, загальною площею 2.93 га; 2324583900:01:002:0122, загальною площею 4.5801 га; 2324586200:01:002:0088, загальною площею 1.71 га; 2324586200:02:003:0017, загальною площею 4.9799 га; 2324583900:01:002:0006, загальною площею 5.38 га; 2324586200:02:002:0018, загальною площею 5.5302 га; 2324586200:02:002:0019, загальною площею 5.5401 га; 2324583900:01:002:0193, загальною площею 3.5676 га; 2324583900:01:003:0134, загальною площею 9.2356 га; 2324586200:02:003:0076, загальною площею 6.2398 га; 2324583900:04:010:0021, загальною площею 1.6349 га; 2324586200:02:001:0074, загальною площею 5.27 га; 2324586800:01:001:0320, загальною площею 1.6036 га; 2324583900:03:003:0078, загальною площею 18.3999 га; 2324586200:02:003:0031, загальною площею 6.2398 га; 2324583900:01:003:0087, загальною площею 6.8 га; 2324583900:01:002:0018, загальною площею 5.3798 га; 2324583900:03:001:0019, загальною площею 10.5597 га; 2324586200:02:002:0037, загальною площею 5.54 га; 2324583900:01:002:0180, загальною площею 3.95 га; 2324583900:01:001:0030, загальною площею 17.2603 га; 2324583900:01:003:0059, загальною площею 3.8 га; 2324583900:01:003:0045, загальною площею 3.66 га; 2324586200:02:002:0050, загальною площею 5.2599 га; 2324583900:03:003:0066, загальною площею 3.63 га; 2324586200:01:002:0019, загальною площею 5.2 га; 2324584800:02:004:0024, загальною площею 1.4 га; 2324583900:01:002:0191, загальною площею 3.95 га; 2324583900:03:001:0054, загальною площею 7.52 га; 2324583900:01:002:0121, загальною площею 4.5797 га; 2324583900:01:002:0192, загальною площею 3.95 га; 2324583900:01:003:0101, загальною площею 3.4004 га; 2324583900:03:003:0077, загальною площею 4.5999 га; 2324586200:01:002:0024, загальною площею 5.2004 га; 2324586200:01:001:0063, загальною площею 5.8229 га; 2324586200:03:001:0226, загальною площею 1 га; 2324586200:01:003:0137, загальною площею 6.3394 га; 2324586200:03:001:0048, загальною площею 0.53 га; 2324586200:01:003:0081, загальною площею 5.22 га; 2324586200:03:001:0300, загальною площею 0.5001 га; 2324586200:03:001:0274, загальною площею 0.5001 га; 2324586200:02:003:0105, загальною площею 0.5 га; 2324586200:03:001:0269, загальною площею 0.96 га; 2324586200:02:003:0106, загальною площею 0.6501 га; 2324586200:03:001:0223, загальною площею 1.5402 га; 2324586200:01:001:0092, загальною площею 1.0001 га; 2324586200:01:001:0079, загальною площею 1.0001 га; 2324586200:01:001:0067, загальною площею 1.0001 га; 2324584800:02:003:0135, загальною площею (га): 0.85; 2324584800:02:001:0043, загальною площею (га): 7.46; 2324584800:01:002:0418, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0110, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:01:002:0417, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0109, загальною площею (га): 7.78; 2324586200:02:002:0083, загальною площею (га): 4.64; 2324584800:02:002:0040, загальною площею (га): 4.18; 2324584800:02:001:0084, загальною площею (га): 5.4502; 2324583900:01:002:0200, загальною площею (га): 5.9; 2324584800:01:001:0008, загальною площею (га): 7.7805; 2324584800:02:002:0027, загальною площею (га): 8.56; 2324586200:02:001:0011, загальною площею (га): 6.0001; 2324586200:01:003:0084, загальною площею (га): 5.22; 2324583900:01:002:0199, загальною площею (га): 5.9003; 2324584800:01:002:0379, загальною площею (га): 0.8598; 2324584800:02:003:0134, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0378, загальною площею (га): 1.72; 2324584800:01:001:0018, загальною площею (га): 1.59; 2324584800:01:001:0090, загальною площею (га): 6.2101; 2324586200:01:002:0086, загальною площею (га): 8.33; 2324586200:01:004:0154, загальною площею (га): 10.3; 2324583900:01:003:0194, загальною площею (га): 3.66; 2324584800:02:002:0088, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:01:001:0026, загальною площею (га): 8.0099; 2324584800:02:003:0049, загальною площею (га): 8.3706; 2324583900:01:002:0094, загальною площею (га): 9.6604; 2324584800:01:001:0001, загальною площею (га): 3.1104; 2324584800:01:002:0001, загальною площею (га): 12.19; 2324586800:01:002:0367, загальною площею (га): 1.583; 2324586800:01:002:0368, загальною площею (га): 4.2; 2324583900:01:001:0024, загальною площею (га): 2; 2324584800:02:002:0007, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:002:0026, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:002:0086, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:003:0072, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:002:0042, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:003:0020, загальною площею (га): 7.6399; 2324582500:02:005:0046, загальною площею (га): 2.57; 2324582500:02:005:0047, загальною площею (га): 2.57; 2324586200:02:003:0037, загальною площею (га): 5.49; 2324586200:02:003:0036, загальною площею (га): 5.49; 2324583900:01:003:0018, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0019, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0088, загальною площею (га): 3.4; 2324586200:02:002:0087, загальною площею (га): 4.65; 2324584800:02:002:0020, загальною площею (га): 7.8501; 2324584800:01:002:0372, загальною площею (га): 0.54; 2324586800:01:002:0371, загальною площею (га): 1.6; 2324586800:01:002:0370, загальною площею (га): 4.21; 2324584800:01:002:0181, загальною площею (га): 1.4; 2324583900:01:002:0135, загальною площею (га): 4.18; 2324555100:05:002:0153, загальною площею (га): 6.84; 2324583900:01:003:0029, загальною площею (га): 0.79; 2324583900:01:003:0030, загальною площею (га): 2.93; 2324583900:01:002:0122, загальною площею (га): 4.5801; 2324586200:01:002:0088, загальною площею (га): 1.71; 2324586200:02:003:0017, загальною площею (га): 4.9799; 2324583900:01:002:0006, загальною площею (га): 5.38; 2324586200:02:002:0018, загальною площею (га): 5.5302; 2324586200:02:002:0019, загальною площею (га): 5.5401; 2324583900:01:002:0193, загальною площею (га): 3.5676; 2324583900:01:003:0134, загальною площею (га): 9.2356; 2324586200:02:003:0076, загальною площею (га): 6.2398; 2324583900:04:010:0021, загальною площею (га): 1.6349; 2324586200:02:001:0074, загальною площею (га): 5.27; 2324586800:01:001:0320, загальною площею (га): 1.6036; 2324583900:03:003:0078, загальною площею (га): 18.3999; 2324586200:02:003:0031, загальною площею (га): 6.2398; 2324583900:01:003:0087, загальною площею (га): 6.8; 2324583900:01:002:0018, загальною площею (га): 5.3798; 2324583900:03:001:0019, загальною площею (га): 10.5597; 2324586200:02:002:0037, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:002:0180, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:01:001:0030, загальною площею (га): 17.2603; 2324583900:01:003:0059, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0045, загальною площею (га): 3.66; 2324586200:02:002:0050, загальною площею (га): 5.2599; 2324583900:03:003:0066, загальною площею (га): 3.63; 2324586200:01:002:0019, загальною площею (га): 5.2; 2324584800:02:004:0024, загальною площею (га): 1.4; 2324583900:01:002:0191, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:03:001:0054, загальною площею (га): 7.52; 2324583900:01:002:0121, загальною площею (га): 4.5797; 2324583900:01:002:0192, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:01:003:0101, загальною площею (га): 3.4004; 2324583900:03:003:0077, загальною площею (га): 4.5999; 2324586200:01:002:0024, загальною площею (га): 5.2004; 2324586200:01:001:0063, загальною площею (га): 5.8229; 2324586200:03:001:0226, загальною площею (га): 1; 2324586200:01:003:0137, загальною площею (га): 6.3394; 2324586200:03:001:0048, загальною площею (га): 0.53; 2324586200:01:003:0081, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:03:001:0300, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0274, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:02:003:0105, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:03:001:0269, загальною площею (га): 0.96; 2324586200:02:003:0106, загальною площею (га): 0.6501; 2324586200:03:001:0223, загальною площею (га): 1.5402; 2324586200:01:001:0092, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0079, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0067, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0097, загальною площею (га): 1.6202; 2324586200:01:001:0039, загальною площею (га): 0.9997; 2324586200:01:001:0113, загальною площею (га): 1; 2324586200:02:003:0096, загальною площею (га): 0.4999; 2324586200:03:001:0024, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0297, загальною площею (га): 0.4999; 2324586200:03:001:0286, загальною площею (га): 1.72; 2324586200:03:001:0009, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:01:001:0096, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:03:001:0019, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:01:001:0050, загальною площею (га): 1; 2324583900:01:002:0096, загальною площею (га): 4.83; 2324586200:03:001:0264, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0260, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:01:001:0065, загальною площею (га): 1; 2324586200:01:001:0068, загальною площею (га): 0.9999; 2324586200:01:001:0073, загальною площею (га): 0.9997; 2324586200:01:001:0046, загальною площею (га): 1; 2324586200:03:001:0295, загальною площею (га): 1.4899; 2324586200:02:003:0085, загальною площею (га): 1; 2324586200:03:001:0270, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0224, загальною площею (га): 2; 2324586200:03:001:0046, загальною площею (га): 1.4999; 2324586200:03:001:0064, загальною площею (га): 0.75; 2324586200:01:001:0048, загальною площею (га): 1.5503; 2324586200:03:001:0258, загальною площею (га): 1.4999; 2324586200:03:001:0221, загальною площею (га): 0.9999; 2324586200:03:001:0262, загальною площею (га): 1.5; 2324584800:02:002:0084, загальною площею (га): 8.56; 2324586800:01:002:0025, загальною площею (га): 12.0902; 2324584800:02:003:0035, загальною площею (га): 4.25; 2324584800:02:003:0123, загальною площею (га): 3.0599; 2324584800:01:002:0153, загальною площею (га): 0.86; 2324583900:01:003:0027, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:002:0144, загальною площею (га): 5.76; 2324586200:01:003:0080, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:04:009:0035, загальною площею (га): 0.1139; 2324584800:01:002:0368, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0108, загальною площею (га): 7.95; 2324584800:01:002:0369, загальною площею (га): 0.86; 2324583900:03:001:0029, загальною площею (га): 4.2577; 2324584800:01:002:0092, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0019, загальною площею (га): 7.78; 2324583900:03:001:0032, загальною площею (га): 1.0721; 2324586200:02:003:0056, загальною площею (га): 5.75; 2324583900:01:002:0143, загальною площею (га): 5.76; 2324586200:02:001:0042, загальною площею (га): 4.92; 2324583900:01:003:0176, загальною площею (га): 3.3997; 2324586200:02:003:0073, загальною площею (га): 2.4898; 2324583900:03:001:0027, загальною площею (га): 5.28; 2324583900:01:003:0012, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0058, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0121, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0073, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0122, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0103, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0184, загальною площею (га): 5.76; 2324583900:01:002:0116, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:03:003:0049, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:03:002:0073, загальною площею (га): 11.1599; 2324583900:01:002:0057, загальною площею (га): 7.9004; 2324583900:01:003:0150, загальною площею (га): 7.88; 2324584800:01:002:0112, загальною площею (га): 7.71; 2324583900:03:003:0025, загальною площею (га): 4.6; 2324584800:02:002:0008, загальною площею (га): 0.8597; 2324583900:01:002:0104, загальною площею (га): 4.5796; 2324583900:01:002:0119, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:003:0017, загальною площею (га): 3.9304; 2324583900:03:003:0013, загальною площею (га): 6.9; 2324583900:01:002:0097, загальною площею (га): 4.83; 2324584800:02:003:0036, загальною площею (га): 15.1791; 2324583900:03:001:0151, загальною площею (га): 3.5699; 2324582500:02:004:0019, загальною площею (га): 8.6094; 2324586200:01:002:0026, загальною площею (га): 5.1953; 2324586200:02:002:0029, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0105, загальною площею (га): 4.87; 2324583900:03:002:0287, загальною площею (га): 0.8; 2324586200:01:001:0012, загальною площею (га): 7.9501; 2324586200:02:001:0049, загальною площею (га): 5.21; 2324555100:08:003:0138, загальною площею (га): 1.8634; 2324555100:06:001:0018, загальною площею (га): 5; 2324582500:02:005:0061, загальною площею (га): 7.4093; 2324584800:01:002:0143, загальною площею (га): 1.72; 2324586200:01:002:0055, загальною площею (га): 6.8384; 2324555100:06:002:0090, загальною площею (га): 7.12; 2324582500:01:004:0030, загальною площею (га): 9.3299; 2324555100:06:002:0131, загальною площею (га): 7.46; 2324586200:01:004:0057, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0050, загальною площею (га): 5.21; 2324584800:02:004:0364, загальною площею (га): 0.7804; 2324583900:01:002:0179, загальною площею (га): 5.55; 2324583900:01:003:0096, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0186, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:003:0097, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0124, загальною площею (га): 4.5799; 2324586200:01:001:0064, загальною площею (га): 5.0901; 2324583900:01:003:0112, загальною площею (га): 3.3996; 2324583900:01:003:0113, загальною площею (га): 3.3996; 2324583900:01:002:0108, загальною площею (га): 4.5801; 2324584800:01:001:0022, загальною площею (га): 8.0099; 2324586200:01:002:0039, загальною площею (га): 2.4; 2324583900:01:002:0003, загальною площею (га): 5.3803; 2324583900:01:003:0126, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0059, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0064, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:03:001:0238, загальною площею (га): 3.384; 2324586200:03:001:0337, загальною площею (га): 0.5001; 2324583900:01:003:0133, загальною площею (га): 1.7003; 2324586200:02:001:0069, загальною площею (га): 5.2601; 2324583900:01:003:0078, загальною площею (га): 7.6; 2324583900:01:003:0130, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:002:0131, загальною площею (га): 4.18; 2324584800:02:004:0849, загальною площею (га): 1.0385; 2324584800:01:002:0133, загальною площею (га): 16.7401; 2324583900:01:003:0061, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0060, загальною площею (га): 3.8001; 2324583900:03:003:0058, загальною площею (га): 5.7102; 2324583900:01:003:0170, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:002:0137, загальною площею (га): 4.1801; 2324583900:01:003:0138, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0147, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0100, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0048, загальною площею (га): 3.6602; 2324583900:01:003:0182, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0098, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0050, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:003:0051, загальною площею (га): 3.6599; 2324583900:01:003:0106, загальною площею (га): 6.8001; 2324583900:01:003:0151, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0152, загальною площею (га): 3.9402; 2324583900:03:003:0055, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:03:001:0028, загальною площею (га): 5.28; 2324583900:03:001:0056, загальною площею (га): 3.57; 2324586200:01:003:0120, загальною площею (га): 5.96; 2324583900:03:001:0065, загальною площею (га): 3.76; 2324583900:01:003:0131, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0086, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0135, загальною площею (га): 3.3995; 2324583900:03:003:0034, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:03:001:0020, загальною площею (га): 5.2797; 2324583900:01:003:0166, загальною площею (га): 3.9398; 2324583900:03:001:0053, загальною площею (га): 3.7599; 2324583900:03:001:0068, загальною площею (га): 3.6201; 2324583900:03:001:0023, загальною площею (га): 5.2799; 2324583900:03:003:0050, загальною площею (га): 3.6301; 2324583900:01:002:0169, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0143, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0144, загальною площею (га): 3.94; 2324586200:01:002:0011, загальною площею (га): 5.94; 2324586200:02:001:0037, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:001:0036, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:003:0109, загальною площею (га): 6.3391; 2324583900:01:003:0063, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0089, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0008, загальною площею (га): 5.3801; 2324583900:01:002:0010, загальною площею (га): 5.3801; 2324583900:01:002:0120, загальною площею (га): 4.5804; 2324583900:01:003:0065, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:002:0055, загальною площею (га): 4.9501; 2324583900:01:003:0142, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0062, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0090, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0015, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0037, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:002:0138, загальною площею (га): 4.1801; 2324583900:01:003:0075, загальною площею (га): 7.6; 2324583900:01:003:0172, загальною площею (га): 2.3801; 2324583900:01:003:0173, загальною площею (га): 1.0198; 2324583900:01:003:0069, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0102, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0157, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:003:0095, загальною площею (га): 10.2; 2324583900:03:003:0039, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:01:002:0009, загальною площею (га): 5.3801; 2324586200:02:002:0126, загальною площею (га): 10.4981; 2324586200:01:004:0028, загальною площею (га): 5.41; 2324583900:01:003:0080, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0016, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0068, загальною площею (га): 3.8; 2324586200:02:002:0065, загальною площею (га): 2.3252; 2324583900:01:002:0004, загальною площею (га): 10.7601; 2324583900:01:003:0180, загальною площею (га): 6.8; 2324583900:01:002:0149, загальною площею (га): 5.7601; 2324583900:03:001:0080, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0146, загальною площею (га): 3.9401; 2324583900:01:003:0123, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0020, загальною площею (га): 3.9302; 2324583900:01:003:0013, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0074, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:03:003:0041, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:03:001:0086, загальною площею (га): 2.56; 2324583900:03:003:0040, загальною площею (га): 3.6303; 2324583900:03:001:0061, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0111, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0083, загальною площею (га): 3.5698; 2324583900:03:001:0082, загальною площею (га): 3.5701; 2324583900:03:001:0067, загальною площею (га): 3.6199; 2324583900:03:003:0035, загальною площею (га): 7.2599; 2324583900:03:001:0119, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0024, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0105, загальною площею (га): 3.4001; 2324586200:01:002:0085, загальною площею (га): 8.32; 2324586200:01:003:0110, загальною площею (га): 5.21; 2324582500:02:002:0016, загальною площею (га): 7.1301; 2324586200:01:002:0018, загальною площею (га): 5.2; 2324583900:03:003:0014, загальною площею (га): 4.6; 2324583900:01:003:0109, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0096, загальною площею (га): 1.15; 2324586200:01:003:0106, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:02:001:0055, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:02:003:0032, загальною площею (га): 6.2399; 2324555100:05:002:0120, загальною площею (га): 5.5896; 2324555100:08:002:0050, загальною площею (га): 3.1208; 2324586200:01:004:0067, загальною площею (га): 5.73; 2324555100:06:002:0082, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:001:0116, загальною площею (га): 2.645; 2324555100:06:001:0022, загальною площею (га): 5; 2324555100:05:002:0134, загальною площею (га): 6.84; 2324586200:01:002:0040, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:002:0080, загальною площею (га): 8.32; 2324555100:06:001:0011, загальною площею (га): 6.93; 2324583900:01:003:0076, загальною площею (га): 3.8; 2324586200:02:002:0080, загальною площею (га): 4.6404; 2324586200:02:003:0083, загальною площею (га): 1; 2324586200:02:003:0084, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:02:002:0021, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0023, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:003:0009, загальною площею (га): 3.93; 2324586200:01:003:0061, загальною площею (га): 5.2101; 2324584800:02:001:0107, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:01:002:0360, загальною площею (га): 0.86; 2324586200:01:001:0011, загальною площею (га): 7.9498; 2324584800:02:003:0027, загальною площею (га): 7.09; 2324583900:01:002:0158, загальною площею (га): 3.9497; 2324586200:01:002:0115, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:002:0083, загальною площею (га): 4.83; 2324583900:01:002:0084, загальною площею (га): 4.8299; 2324586200:01:003:0027, загальною площею (га): 5.9501; 2324555100:05:001:0028, загальною площею (га): 6.71; 2324583900:03:003:0047, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:01:002:0063, загальною площею (га): 3.9502; 2324586200:02:002:0008, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:004:0029, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0099, загальною площею (га): 4.8695; 2324586200:02:001:0031, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:001:0106, загальною площею (га): 5.62; 2324555100:06:001:0057, загальною площею (га): 5; 2324555100:06:002:0069, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:06:001:0024, загальною площею (га): 5; 2324555100:06:001:0016, загальною площею (га): 6.93; 2324586200:02:001:0010, загальною площею (га): 6; 2324583900:03:003:0059, загальною площею (га): 5.71; 2324584800:01:001:0038, загальною площею (га): 7.4796; 2324586200:02:002:0118, загальною площею (га): 5.7018; 2324586200:02:002:0074, загальною площею (га): 4.6532; 2324586200:01:004:0100, загальною площею (га): 5.1599; 2324586200:01:004:0026, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0067, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:001:0100, загальною площею (га): 5.6299; 2324586200:01:002:0016, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:01:002:0103, загальною площею (га): 5.1997; 2324586200:01:002:0104, загальною площею (га): 5.2; 2324555100:05:002:0154, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0021, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:06:002:0064, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:08:003:0013, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:03:002:0177, загальною площею (га): 10.0649; 2324555100:03:002:0178, загальною площею (га): 6.7099; 2324584800:02:004:0400, загальною площею (га): 8.2; 2324583900:01:002:0260, загальною площею (га): 6.47; 2324586200:01:004:0036, загальною площею (га): 5.41; 2324555100:03:002:0217, загальною площею (га): 10.649; 2324555100:06:002:0123, загальною площею (га): 6.7103; 2324580300:03:002:0165, загальною площею (га): 11.2804; 2324584800:01:001:0091, загальною площею (га): 7.48; 2324586200:02:002:0031, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:001:0111, загальною площею (га): 1.7499; 2324555100:05:003:0004, загальною площею (га): 5.1; 2324583900:01:002:0042, загальною площею (га): 4.9501; 2324555100:05:002:0147, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:06:001:0009, загальною площею (га): 6.96; 2324586200:01:003:0047, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:01:004:0081, загальною площею (га): 5.6; 2324586200:01:003:0078, загальною площею (га): 5.21; 2324555100:06:001:0060, загальною площею (га): 10; 2324586200:01:004:0014, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:01:004:0044, загальною площею (га): 5.3002; 2324586200:02:002:0091, загальною площею (га): 4.6498; 2324586200:02:003:0057, загальною площею (га): 5.4491; 2324586200:01:002:0053, загальною площею (га): 5.91; 2324586200:02:002:0020, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:002:0093, загальною площею (га): 4.6499; 2324586200:02:001:0098, загальною площею (га): 2.8102; 2324586200:01:004:0033, загальною площею (га): 5.4117; 2324586200:02:002:0097, загальною площею (га): 2.86; 2324586200:02:002:0098, загальною площею (га): 6.66; 2324586200:01:004:0092, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:02:003:0071, загальною площею (га): 5.206; 2324586200:02:001:0089, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:001:0081, загальною площею (га): 5.2709; 2324586200:02:002:0066, загальною площею (га): 2.3249; 2324586200:01:001:0106, загальною площею (га): 5; 2324586200:02:001:0045, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:003:0029, загальною площею (га): 6.24; 2324586200:01:003:0066, загальною площею (га): 5.2102; 2324586200:01:003:0065, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:02:001:0059, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0029, загальною площею (га): 5.9601; 2324586200:02:002:0089, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:01:004:0037, загальною площею (га): 5.4101; 2324586200:01:003:0025, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:01:001:0107, загальною площею (га): 5; 2324586200:02:002:0109, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0110, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0094, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:01:004:0042, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:003:0081, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0087, загальною площею (га): 5.2179; 2324586200:01:004:0063, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0070, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:001:0029, загальною площею (га): 7.9501; 2324586200:02:001:0027, загальною площею (га): 10.5798; 2324586200:01:004:0122, загальною площею (га): 6.57; 2324586200:02:001:0124, загальною площею (га): 5.2716; 2324586200:02:003:0077, загальною площею (га): 6.66; 2324586200:01:003:0086, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:02:002:0092, загальною площею (га): 4.6498; 2324583900:01:003:0049, загальною площею (га): 3.6586; 2324586200:01:004:0085, загальною площею (га): 6.58; 2324586200:01:004:0041, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:002:0052, загальною площею (га): 5.26; 2324583900:01:002:0067, загальною площею (га): 3.9499; 2324586200:02:003:0040, загальною площею (га): 5.4901; 2324586200:01:002:0041, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:02:001:0032, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:001:0085, загальною площею (га): 5.2201; 2324586200:01:001:0081, загальною площею (га): 4.9998; 2324586200:01:003:0060, загальною площею (га): 6.2302; 2324586200:02:003:0069, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:02:001:0112, загальною площею (га): 1.7502; 2324586200:01:004:0097, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:02:003:0070, загальною площею (га): 5.2102; 2324586200:01:002:0068, загальною площею (га): 6.3201; 2324586200:02:002:0059, загальною площею (га): 10.5; 2324586200:01:004:0088, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:01:004:0022, загальною площею (га): 5.7498; 2324586200:01:004:0019, загальною площею (га): 5.7502; 2324586200:02:003:0074, загальною площею (га): 2.4902; 2324586200:02:002:0025, загальною площею (га): 5.5301; 2324586200:01:004:0032, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:003:0095, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:02:003:0072, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0013, загальною площею (га): 5.98; 2324586200:01:003:0103, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:01:004:0030, загальною площею (га): 5.4136; 2324586200:02:003:0058, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:02:001:0014, загальною площею (га): 6; 2324586200:01:004:0096, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:02:001:0079, загальною площею (га): 5.2699; 2324586200:02:002:0047, загальною площею (га): 5.2598; 2324586200:01:004:0017, загальною площею (га): 5.7502; 2324586200:01:003:0115, загальною площею (га): 3.9073; 2324586200:02:001:0071, загальною площею (га): 5.2599; 2324586200:02:001:0057, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:01:003:0040, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:02:002:0046, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:002:0030, загальною площею (га): 5.28; 2324586200:02:001:0046, загальною площею (га): 4.9201; 2324586200:01:003:0031, загальною площею (га): 5.96; 2324586200:01:003:0037, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:02:001:0110, загальною площею (га): 1.7703; 2324586200:02:003:0063, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:01:004:0027, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0039, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:002:0007, загальною площею (га): 5.9518; 2324586200:01:002:0044, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:02:002:0028, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0056, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:002:0007, загальною площею (га): 2.8499; 2324586200:02:002:0107, загальною площею (га): 4.8701; 2324586200:01:004:0025, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:002:0038, загальною площею (га): 3.5; 2324584800:01:001:0036, загальною площею (га): 5.24; 2324584800:02:001:0080, загальною площею (га): 2.49; 2324584800:01:002:0036, загальною площею (га): 0.86; 2324586200:01:004:0054, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:01:004:0079, загальною площею (га): 5.5999; 2324586200:02:002:0088, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:002:0077, загальною площею (га): 4.6402; 2324586200:02:002:0124, загальною площею (га): 5.2498; 2324586200:01:004:0091, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:02:001:0064, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:003:0024, загальною площею (га): 9.96; 2324586200:02:001:0083, загальною площею (га): 4.9202; 2324586200:01:002:0036, загальною площею (га): 10.56; 2324586200:02:002:0085, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:001:0082, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:002:0022, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:001:0025, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:001:0072, загальною площею (га): 5.2601; 2324586200:01:004:0049, загальною площею (га): 10.5803; 2324586200:02:001:0137, загальною площею (га): 1.76; 2324586200:01:001:0062, загальною площею (га): 5.002; 2324586200:02:002:0033, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:001:0075, загальною площею (га): 5.2701; 2324586200:01:002:0008, загальною площею (га): 5.9498; 2324586200:01:003:0039, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:01:003:0054, загальною площею (га): 6.2308; 2324586200:02:003:0068, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:02:002:0024, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:002:0055, загальною площею (га): 5.2501; 2324586200:02:002:0017, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:003:0038, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:02:001:0096, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:02:003:0050, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0077, загальною площею (га): 5.2702; 2324586200:02:001:0062, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:01:004:0098, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:01:004:0062, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:01:002:0022, загальною площею (га): 10.4; 2324586200:01:004:0061, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0012, загальною площею (га): 6; 2324586200:01:002:0027, загальною площею (га): 5.28; 2324586200:01:003:0051, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:01:003:0104, загальною площею (га): 9.5094; 2324586200:01:002:0035, загальною площею (га): 10.56; 2324586200:02:001:0024, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:001:0068, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:01:002:0049, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:004:0043, загальною площею (га): 5.2999; 2324586200:01:002:0050, загальною площею (га): 5.91; 2324586200:02:003:0015, загальною площею (га): 4.9799; 2324586200:02:003:0059, загальною площею (га): 10.9; 2324584800:02:003:0013, загальною площею (га): 8.13; 2324586200:01:002:0010, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:02:002:0120, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0056, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:02:002:0076, загальною площею (га): 4.6389; 2324586200:02:001:0035, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:002:0009, загальною площею (га): 5.95; 2324586200:02:001:0080, загальною площею (га): 5.2698; 2324586200:01:003:0108, загальною площею (га): 6.3405; 2324586200:02:003:0048, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0086, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:001:0006, загальною площею (га): 5.0021; 2324586200:02:003:0061, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:02:002:0015, загальною площею (га): 5.7101; 2324586200:01:003:0062, загальною площею (га): 10.4203; 2324586200:01:004:0099, загальною площею (га): 5.1602; 2324586200:01:004:0068, загальною площею (га): 5.73; 2324586200:01:003:0090, загальною площею (га): 6.35; 2324586200:02:003:0038, загальною площею (га): 10.9804; 2324586200:02:001:0102, загальною площею (га): 5.62; 2324586200:01:002:0075, загальною площею (га): 6.3301; 2324586200:02:002:0010, загальною площею (га): 5.7101; 2324586200:01:001:0019, загальною площею (га): 6.4; 2324586200:02:003:0127, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:002:0095, загальною площею (га): 4.6503; 2324586200:01:003:0045, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:02:002:0042, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0013, загальною площею (га): 5.7501; 2324586200:02:002:0032, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0127, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:003:0044, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:02:002:0115, загальною площею (га): 4.8698; 2324586200:02:002:0062, загальною площею (га): 5.2499; 2324586200:01:002:0069, загальною площею (га): 6.32; 2324586200:01:003:0030, загальною площею (га): 5.9601; 2324586200:01:004:0039, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0014, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:004:0015, загальною площею (га): 5.7499; 2324555100:06:002:0093, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:002:0006, загальною площею (га): 5.5399; 2324586200:02:002:0013, загальною площею (га): 5.7098; 2324555100:06:002:0029, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:002:0016, загальною площею (га): 5.7098; 2324586200:01:004:0020, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:01:003:0026, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:01:004:0144, загальною площею (га): 1.11; 2324586200:01:004:0145, загальною площею (га): 4.53; 2324586200:01:004:0051, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:002:0114, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0038, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:003:0064, загальною площею (га): 5.2101; 2324583900:01:003:0092, загальною площею (га): 3.4; 2324584800:02:001:0065, загальною площею (га): 16.26; 2324584800:02:001:0064, загальною площею (га): 8.13; 2324586200:01:004:0094, загальною площею (га): 5.1602; 2324583900:01:003:0014, загальною площею (га): 3.9298; 2324586200:02:001:0039, загальною площею (га): 4.92; 2324583900:01:003:0067, загальною площею (га): 7.5998; 2324583900:01:003:0025, загальною площею (га): 3.93; 2324586200:01:003:0074, загальною площею (га): 5.2201; 2324586200:01:002:0098, загальною площею (га): 5.8999; 2324586200:02:002:0043, загальною площею (га): 5.5592; 2324555100:05:002:0159, загальною площею (га): 5.5903; 2324582500:02:004:0031, загальною площею (га): 8.6699; 2324586200:02:001:0058, загальною площею (га): 5.21; 2324583900:01:002:0103, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:003:0169, загальною площею (га): 1.36; 2324583900:01:003:0168, загальною площею (га): 2.28; 2324586200:02:002:0078, загальною площею (га): 4.6403; 2324586200:01:003:0132, загальною площею (га): 6.34; 2324555100:06:002:0094, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0128, загальною площею (га): 6; 2324584800:01:002:0137, загальною площею (га): 0.8602; 2324584800:02:001:0069, загальною площею (га): 7.78; 2324586200:01:004:0016, загальною площею (га): 5.75; 2324555100:06:002:0016, загальною площею (га): 7.46; 2324582500:02:002:0007, загальною площею (га): 0.713; 2324582500:02:002:0056, загальною площею (га): 2.2348; 2324582500:02:002:0006, загальною площею (га): 4.1; 2324584800:02:003:0042, загальною площею (га): 8.2211; 2324584800:02:001:0037, загальною площею (га): 7.9501; 2324555100:06:002:0103, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0018, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0161, загальною площею (га): 16.6; 2324555100:06:001:0087, загальною площею (га): 6.0001; 2324555100:06:002:0160, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:05:003:0005, загальною площею (га): 5.1001; 2324555100:06:002:0162, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:05:002:0022, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:003:0150, загальною площею (га): 4.45; 2324555100:06:001:0014, загальною площею (га): 6.93; 2324555100:08:003:0139, загальною площею (га): 1.8633; 2324555100:06:002:0122, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:001:0086, загальною площею (га): 2.3198; 2324555100:05:002:0180, загальною площею (га): 2.4001; 2324555100:06:002:0045, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0049, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0048, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0091, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:03:002:0109, загальною площею (га): 5.8696; 2324555100:06:002:0083, загальною площею (га): 7.4599; 2324555100:05:003:0037, загальною площею (га): 6.5901; 2324555100:08:002:0046, загальною площею (га): 1.1999; 2324555100:08:002:0047, загальною площею (га): 1.2003; 2324555100:08:002:0051, загальною площею (га): 6.5599; 2324555100:08:003:0122, загальною площею (га): 6.02; 2324586200:02:001:0131, загальною площею (га): 5.62; 2324555100:06:001:0185, загальною площею (га): 6.52; 2324582500:01:005:0019, загальною площею (га): 7.7304; 2324555100:06:002:0126, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0121, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0119, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0112, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0118, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0111, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0110, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0105, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0099, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0098, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0006, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0097, загальною площею (га): 14.24; 2324555100:06:002:0028, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0030, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0031, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0052, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0053, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0054, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0056, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0059, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0095, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:001:0030, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:002:0005, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:001:0033, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:001:0229, загальною площею (га): 6.3194; 2324586200:02:002:0041, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:03:003:0012, загальною площею (га): 4.5997; 2324583900:03:003:0011, загальною площею (га): 4.6; 2324555100:05:002:0146, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0008, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:003:0008, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:05:003:0092, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:05:003:0095, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0158, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0150, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0084, загальною площею (га): 6.56; 2324555100:05:002:0069, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0068, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0066, загальною площею (га): 4.8016; 2324555100:05:003:0157, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0035, загальною площею (га): 6.025; 2324586200:01:002:0017, загальною площею (га): 5.2; 2324580300:03:002:0166, загальною площею (га): 11.28; 2324580300:03:002:0186, загальною площею (га): 11.28; 2324583900:03:001:0242, загальною площею (га): 3.62; 2324584800:02:002:0173, загальною площею (га): 7.85; 2324555100:05:002:0152, загальною площею (га): 13.68; 2324586200:01:001:0129, загальною площею (га): 5.16; 2324555100:05:003:0096, загальною площею (га): 11.1797; 2324555100:05:002:0034, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:001:0048, загальною площею (га): 4.6272; 2324555100:06:002:0036, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0087, загальною площею (га): 19.2002; 2324555100:06:002:0114, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:003:0040, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:003:0090, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:06:002:0113, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:05:002:0044, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:002:0042, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:06:002:0075, загальною площею (га): 6.0004; 2324555100:05:002:0103, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:05:003:0019, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:06:002:0035, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:002:0053, загальною площею (га): 4.86; 2324555100:06:001:0187, загальною площею (га): 6.9602; 2324555100:06:002:0120, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:003:0097, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:06:002:0107, загальною площею (га): 14.92; 2324555100:06:001:0008, загальною площею (га): 6.9598; 2324555100:06:001:0007, загальною площею (га): 6.96; 2324555100:06:001:0027, загальною площею (га): 6.32; 2324586200:01:002:0054, загальною площею (га): 5.91; 2324555100:06:002:0106, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:001:0028, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:001:0029, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:05:002:0102, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0064, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0112, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0027, загальною площею (га): 13.68; 2324555100:05:001:0047, загальною площею (га): 2.2129; 2324555100:06:001:0048, загальною площею (га): 9.78; 2324555100:05:001:0031, загальною площею (га): 7; 2324582500:02:002:0003, загальною площею (га): 7.45; 2324555100:05:002:0026, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:08:002:0044, загальною площею (га): 3.1304; 2324555100:05:002:0030, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:003:0021, загальною площею (га): 5.5899; 2324555100:05:002:0074, загальною площею (га): 6.56; 2324555100:06:002:0104, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:05:002:0151, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:08:003:0123, загальною площею (га): 2.8202; 2324555100:05:002:0148, загальною площею (га): 6.84; 2324586200:01:004:0143, загальною площею (га): 6.5701; 2324555100:08:003:0124, загальною площею (га): 5.5899; 2324555100:08:003:0121, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:05:002:0088, загальною площею (га): 6.2499; 2324555100:05:003:0071, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:08:003:0117, загальною площею (га): 2.95; 2324555100:06:001:0188, загальною площею (га): 2.32; 2324555100:06:001:0186, загальною площею (га): 6.52; 2324555100:05:003:0057, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:06:002:0073, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0041, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0032, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:001:0031, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:002:0062, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:05:002:0039, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:002:0135, загальною площею (га): 2.14; 2324555100:06:001:0012, загальною площею (га): 6.93; 2324555100:05:002:0054, загальною площею (га): 4.86; 2324555100:06:002:0019, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:05:002:0080, загальною площею (га): 6.5599; 2324555100:05:003:0058, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0004, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:06:002:0020, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0065, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:06:001:0015, загальною площею (га): 6.93; 2324582500:02:004:0026, загальною площею (га): 8.61; 2324582500:02:004:0020, загальною площею (га): 8.6099; 2324582500:02:002:0011, загальною площею (га): 14.2595; 2324582500:01:004:0033, загальною площею (га): 11.8701; 2324582500:02:004:0037, загальною площею (га): 8.6699; 2324582500:02:001:0003, загальною площею (га): 6.8502; 2324582500:02:002:0010, загальною площею (га): 7.1301; 2324582500:01:004:0024, загальною площею (га): 12.7703; 2324582500:02:004:0004, загальною площею (га): 7.7002; 2324586200:01:004:0070, загальною площею (га): 5.85; 2324582500:02:004:0002, загальною площею (га): 7.6996; 2324582500:02:004:0003, загальною площею (га): 7.6998; 2324582500:01:002:0024, загальною площею (га): 7.3911; 2324582500:01:004:0023, загальною площею (га): 12.7697; 2324582500:02:004:0009, загальною площею (га): 7.7001; 2324582500:02:005:0025, загальною площею (га): 8.6097; 2324582500:02:004:0039, загальною площею (га): 8.67; 2324582500:02:001:0005, загальною площею (га): 13.6998; 2324582500:02:004:0022, загальною площею (га): 17.2201; 2324582500:02:005:0014, загальною площею (га): 7.7001; 2324555100:08:002:0049, загальною площею (га): 3.13; 2324582500:02:004:0008, загальною площею (га): 7.7001; 2324582500:01:005:0046, загальною площею (га): 7.7298; 2324582500:02:001:0012, загальною площею (га): 6.85; 2324582500:02:002:0004, загальною площею (га): 7.45; 2324582500:01:005:0020, загальною площею (га): 7.7302; 2324582500:01:004:0034, загальною площею (га): 5.9999; 2324582500:02:005:0031, загальною площею (га): 7.41; 2324582500:01:004:0025, загальною площею (га): 12.7701; 2324583900:01:002:0181, загальною площею (га): 5.9003; 2324584800:02:002:0174, загальною площею (га): 8.3799; 2324582500:02:001:0015, загальною площею (га): 15.0603; 2324582500:02:005:0034, загальною площею (га): 7.4099; 2324586200:02:003:0039, загальною площею (га): 5.49; 2324582500:01:005:0017, загальною площею (га): 7.7298; 2324584800:01:001:0024, загальною площею (га): 8.01; 2324583900:01:002:0182, загальною площею (га): 5.8996; 2324582500:02:002:0141, загальною площею (га): 7.45; 2324586200:02:001:0136, загальною площею (га): 5.63; 2324584800:01:002:0344, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:002:0176, загальною площею (га): 7.71; 2324586200:01:002:0045, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:004:0021, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:02:001:0088, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:002:0100, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:01:003:0071, загальною площею (га): 5.1961; 2324555100:08:002:0063, загальною площею (га): 6.84; 2324583900:01:002:0153, загальною площею (га): 12.94; 2324586200:02:002:0073, загальною площею (га): 4.65; 2324583900:03:001:0241, загальною площею (га): 3.62; 2324586200:01:004:0038, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:001:0052, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:01:003:0088, загальною площею (га): 6.34; 2324555100:05:002:0070, загальною площею (га): 4.82324555100:05:002:0072, загальною площею (га): 4.8; 2324586200:02:003:0066, загальною площею (га): 2.3702; 2324586200:02:003:0065, загальною площею (га): 3.11; 2324583900:01:002:0248, загальною площею (га): 5.9004; 2324583900:03:001:0064, загальною площею (га): 3.0561; 2324586200:02:001:0043, загальною площею (га): 4.9199; 2324584800:01:001:0050, загальною площею (га): 8.37; 2324555100:08:002:0064, загальною площею (га): 13.68; 2324584800:02:003:0073, загальною площею (га): 0.8; 2324555100:06:002:0115, загальною площею (га): 8.63; 2324586200:02:002:0079, загальною площею (га): 4.64; 2324586200:02:002:0131, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:003:0026, загальною площею (га): 4.98; 2324586200:02:001:0048, загальною площею (га): 10.42; 2324586200:01:004:0141, загальною площею (га): 5.73; 2324586200:02:001:0105, загальною площею (га): 5.6201; 2324586200:02:003:0079, загальною площею (га): 13.3258; 2324583900:01:002:0177, загальною площею (га): 6.47; 2324555100:06:001:0034, загальною площею (га): 8.01; 2324555100:05:002:0041, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:08:003:0135, загальною площею (га): 5.12324555100:04:003:0029, загальною площею (га): 4.0001; 2324555100:08:002:0062, загальною площею (га): 4.8; 2324584800:02:001:0034, загальною площею (га): 7.95; 2324584800:01:001:0034, загальною площею (га): 8.01; 2324583900:01:003:0184, загальною площею (га): 3.8001; 2324583900:01:002:0052, загальною площею (га): 4.9506; 2324586200:01:002:0100, загальною площею (га): 10.56; 2324583900:01:002:0051, загальною площею (га): 4.950; 2324586200:02:003:0019, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:02:003:0049, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:002:0119, загальною площею (га): 5.2501; 2324586200:01:004:0053, загальною площею (га): 10.5001; 2324586200:01:003:0079, загальною площею (га): 5.2202; 2324586200:01:003:0069, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0041, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:01:002:0084, загальною площею (га): 8.3234; 2324586200:01:002:0095, загальною площею (га): 3.165; 2324586200:01:004:0034, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:003:0061, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:02:002:0123, загальною площею (га): 5.2601; 2324586200:02:002:0060, загальною площею (га): 5.2498; 2324586200:01:001:0054, загальною площею (га): 5.0002; 2324586200:01:004:0040, загальною площею (га): 5.4099; 2324586200:01:001:0024, загальною площею (га): 5; 2324586200:01:001:0011, загальною площею (га): 7.9498; 2324586200:02:002:0051, загальною площею (га): 5.2591; 2324586200:01:004:0024, загальною площею (га): 5.75; 2324586200:01:004:0031, загальною площею (га): 5.4102; 2324586200:01:004:0052, загальною площею (га): 5.2502; 2324586200:01:002:0190, загальною площею (га): 4.2194; 2324586200:01:003:0043, загальною площею (га): 6.2302; 2324586200:02:003:0055, загальною площею (га): 5.7501; 2324586200:01:001:0033, загальною площею (га): 5; 2324586200:01:004:0080, загальною площею (га): 5.5999; 2324586200:02:001:0195, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:01:004:0078, загальною площею (га): 5.5988; 2324586200:02:003:0020, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:01:004:0125, загальною площею (га): 6.5717; 2324586200:01:004:0124, загальною площею (га): 6.5698; 2324586200:01:004:0139, загальною площею (га): 5.15; 2324586200:02:003:0018, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:01:004:0142, загальною площею (га): 5.1498; 2324586200:01:004:0065,загальною площею (га): 5.73; 2324586200:02:002:0009, загальною площею (га): 5.7099; 2324586200:02:001:0101, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:02:003:0075, загальною площею (га): 4.9295; 2324586200:01:001:0091, загальною площею (га): 4.9967; 2324586200:02:003:0078, загальною площею (га): 6.67; 2324584800:01:001:0032, загальною площею (га): 8.0105; 2324584800:02:001:0008, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:001:0038, загальною площею (га): 7.9499; 2324584800:01:001:0054, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0048, загальною площею (га): 8.2995; 2324584800:02:002:0021, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:02:003:0038, загальною площею (га): 8.2203; 2324584800:02:001:0047, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:01:001:0031, загальною площею (га): 8.0098; 2324584800:02:001:0029, загальною площею (га): 7.9504; 2324584800:01:001:0035, загальною площею (га): 8.01; 2324584800:02:001:0031, загальною площею (га): 7.9508; 2324584800:02:003:0127, загальною площею (га): 8.2202; 2324584800:02:001:0049, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:02:001:0028, загальною площею (га): 7.9503; 2324584800:02:001:0050, загальною площею (га): 8.2992; 2324584800:02:004:0660, загальною площею (га): 8.1606; 2324584800:01:001:0045, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:01:001:0027, загальною площею (га): 8.0094; 2324584800:01:001:0010, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:001:0025, загальною площею (га): 8.0101; 2324584800:01:001:0012, загальною площею (га): 7.7799; 2324584800:01:001:0089, загальною площею (га): 8.0106; 2324584800:01:001:0042, загальною площею (га): 7.4806; 2324584800:02:001:0027, загальною площею (га): 7.9496; 2324584800:02:003:0071, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0017, загальною площею (га): 7.7802; 2324584800:02:004:0324, загальною площею (га): 8.16; 2324584800:02:001:0044, загальною площею (га): 8.2993; 2324584800:02:001:0032, загальною площею (га): 7.9463; 2324584800:02:001:0083, загальною площею (га): 7.9505; 2324584800:02:001:0033, загальною площею (га): 7.9492; 2324584800:02:001:0013, загальною площею (га): 7.7796; 2324584800:01:001:0011, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:002:0173, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:02:003:0128, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:01:001:0041, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:02:003:0032, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:02:001:0052, загальною площею (га): 8.299; 2324584800:02:001:0051, загальною площею (га): 8.3001; 2324584800:02:001:0055, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:02:003:0129, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:01:001:0088, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:003:0033, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0053, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0045, загальною площею (га): 16.6005; 2324584800:01:002:0151, загальною площею (га): 11.6595; 2324584800:02:003:0069, загальною площею (га): 14.18; 2324584800:02:003:0013, загальною площею (га): 8.13; 2324582500:02:001:0017, загальною площею (га): 7.5302; 2324582500:02:002:0017, загальною площею (га): 7.13; 2324582500:02:003:0018, загальною площею (га): 9.1701; 2324586200:01:004:0048, загальною площею (га): 5.3; 2324584800:02:001:0020, загальною площею (га): 7.7797; 2324584800:02:001:0085, загальною площею (га): 2.35; 2324584800:01:001:0091, загальною площею (га): 7.48; 2324582500:02:003:0017, загальною площею (га): 9.17; 2324584800:01:001:0029, загальною площею (га): 8.0103; 2324583900:01:003:0032, загальною площею (га): 3.6601; 2324582500:02:002:0018, загальною площею (га): 7.1299; 2324583900:01:002:0129, загальною площею (га): 2.7703; 2324583900:01:003:0167, загальною площею (га): 1.18; 2324584800:02:001:0021, загальною площею (га): 7.7799; 2324584800:02:002:0011, загальною площею (га): 7.7098; 2324582500:02:005:0027, загальною площею (га): 7.4103; 2324584800:01:002:0132, загальною площею (га): 8.3698; 2324582500:02:004:0018, загальною площею (га): 8.6102; 2324586200:02:002:0030, загальною площею (га): 5.5446; 2324582500:02:002:0015, загальною площею (га): 7.1296; 2324583900:01:003:0035, загальною площею (га): 7.32; 2324586200:01:002:0025, загальною площею (га): 5.2001; 2324582500:01:005:0021, загальною площею (га): 7.7102; 2324582500:01:005:0041, загальною площею (га): 7.7098; 2324584800:01:001:0014, загальною площею (га): 7.7797; 2324584800:01:001:0013, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:02:002:0175, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:002:0171, загальною площею (га): 8.38; 2324584800:02:001:0036, загальною площею (га): 7.949; 2324586200:01:003:0015, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:003:0014, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0090, загальною площею (га): 5.1599; 2324586200:01:003:0042, загальною площею (га): 6.23; 2324583900:03:001:0060, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:002:0098, загальною площею (га): 4.83; 2324583900:01:003:0041, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:03:001:0087, загальною площею (га): 1.8663; 2324583900:01:003:0190, загальною площею (га): 3.4001; 2324582500:02:001:0018, загальною площею (га): 7.5298; 2324583900:01:002:0161, загальною площею (га): 12.94; 2324586200:01:002:0057, загальною площею (га): 5.1301; 2324586200:01:002:0082, загальною площею (га): 5.1598; 2324586200:01:004:0093, загальною площею (га): 5.1598; 2324584800:01:002:0377, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:003:0002, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0170, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:002:0017, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:01:002:0121, загальною площею (га): 0.54; 2324584800:02:001:0018, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:001:0066, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:003:0028, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0068, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:01:001:0093, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:01:002:0059, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:004:0054, загальною площею (га): 0.23; 2324584800:02:004:0943, загальною площею (га): 4.1; 2324584800:01:002:0203, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0111, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:002:0093, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:003:0069, загальною площею (га): 14.18;2324584800:01:002:0151, загальною площею (га): 11.6595; 2324584800:02:001:0045, загальною площею (га): 16.6005; 2324584800:02:002:0007, загальною площею (га): 7.7096; 2324584800:02:003:0033, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0088, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:003:0129, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:02:001:0055, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:02:001:0051, загальною площею (га): 8.3001; 2324584800:02:001:0052, загальною площею (га): 8.299; 2324584800:02:003:0032, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0041, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:02:003:0128, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:02:003:0020, загальною площею (га): 7.6399; 2324584800:01:001:0011, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:001:0013, загальною площею (га): 7.7796; 2324584800:02:001:0033, загальною площею (га): 7.9492; 2324584800:02:002:0027, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:002:0026, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:001:0083, загальною площею (га): 7.9505; 2324584800:02:001:0032, загальною площею (га): 7.9463; 2324584800:02:001:0044, загальною площею (га): 8.2993; 2324584800:02:004:0324, загальною площею (га): 8.16; 2324584800:02:001:0017, загальною площею (га): 7.7802; 2324584800:02:003:0071, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0027, загальною площею (га): 7.9496; 2324584800:01:001:0042, загальною площею (га): 7.4806; 2324584800:02:004:0660, загальною площею (га): 8.1606; 2324584800:02:003:0072, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0050, загальною площею (га): 8.2992; 2324584800:02:001:0049, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:02:003:0127, загальною площею (га): 8.2202; 2324584800:02:001:0031, загальною площею (га): 7.9508; 2324584800:01:001:0035, загальною площею (га): 8.01; 2324584800:01:001:0054, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0038, загальною площею (га): 7.9499; 2324584800:02:002:0042, загальною площею (га): 7.7098.

17.12.2021 року винесено постанову про визнання речовими доказами у провадженні: розрахункових рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 »; транспортних засобів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »; нерухомого майна, зареєстрованого на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , а також земельних ділянок, які перебувають в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Посилаючись на необхідність збереження речових доказів, запобігання можливості їх приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження, слідчий звернувся до суду із вказаним клопотанням про арешт розрахункових рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 »; транспортних засобів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та машин, обладнання; нерухомого майна, зареєстрованого на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , а також земельних ділянок, які перебувають в оренді ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Слідчий підтримав подане клопотання, надавши відповідну письмову заяву.

Клопотання слідчого про арешт майна розглянуто без повідомлення його власників, на підставі ч. 2 ст. 172 КПК України, з метою забезпечення арешту майна.

На підставі ч. 4 ст. 107 КПК України, розгляд клопотання проведено без фіксації судового процесу технічними засобами.

Дослідивши клопотання, матеріали, якими обґрунтовано доводи клопотання, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України , арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у ІНФОРМАЦІЯ_13 , інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у ІНФОРМАЦІЯ_14 , одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Частиною 2ст.170КПК Українипередбачено,що арештмайна допускаєтьсяз метоюзабезпечення: збереженняречових доказів; спеціальноїконфіскації; конфіскаціїмайна яквиду покаранняабо заходукримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Слідчим суддею встановлено, що у даному кримінальному провадженні здійснюється досудове розслідування за фактом незаконного привласнення майна ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), співвласником якого є потерпіла, яке, за встановлених органом досудового розслідування обставин, мало місце, в тому числі, шляхом відчуження коштів та матеріальних ресурсів Товариства на придбання матеріальних об`єктів в інтересах інших юридичних осіб, з метою ведення їх господарської діяльності.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення. Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

Статтею 131 КПК України передбачено, що заходи забезпечення кримінального провадження, зокрема, арешт майна, застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Надані слідчому судді матеріали кримінального провадження, додані до клопотання, містять достатні дані для висновку, що майно, про яке йдеться у клопотанні, зокрема, грошові кошти на рахунках, транспортні засоби ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »; нерухоме майно, зареєстроване на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_6 , засновником якого є ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », та ОСОБА_5 і ОСОБА_7 , а також сільськогосподарська техніка та обладнання відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

На переконання слідчого судді, відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, слідчим у клопотанні наведено достатньо доводів в обгрунтування того, що потреби досудового розслідування на даній стадії виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, шляхом накладення арешту на нерухоме і рухоме майно, за змістом клопотання, тому, з метою збереження речових доказів, слідчий суддя вважає за необхідне накласти арешт на таке майно.

Розмір встановленої в ході досудового розслідування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), достатньо обґрунтовує підстави і мету, визначені ст. 170 КПК України, які, на переконання слідчого судді, виправдовують накладення арешту на грошові кошти на рахунках ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 , задля запобігання можливості їх приховування і відчуження, та, з метою збереження речових доказів накладення арешту на грошові кошти на рахунках ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_6 щодо яких, надано достатньо даних, які свідчать про необхідність встановлення належного їх власника та перевірки обставин щодо їх походження, внаслідок ведення господарської діяльності ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 , отже, слідчим доведено їх відповідність критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

За змістом положень ст. 3 КПК України при застосуванні будь-якого заходу забезпечення кримінального провадження має бути забезпечено дотримання прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Відповідно доч.10ст.170КПК України,арешт можебути накладенийу встановленомуцим Кодексомпорядку нарухоме чинерухоме майно,гроші убудь-якійвалюті готівкоюабо убезготівковій формі,в томучислі коштита цінності,що знаходятьсяна банківськихрахунках чина зберіганніу банкахабо іншихфінансових установах,видаткові операції,цінні папери,майнові,корпоративні права,щодо якихухвалою чирішенням слідчогосудді,суду визначенонеобхідність арештумайна. Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно із ч. 11 ст. 170 КПК України, заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Вбачається, що земельні ділянки, на які слідчий просить накласти арешт, є засобами діяльності ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), та, на підставі укладених договорів оренди, використовуються Товариством, в тому числі, були вже оброблені за його рахунок та з використанням належної Товариству техніки, та, за якими частково було зібрано врожай.

Отже, доводи клопотання про спосіб вчинення кримінального правопорушення, шляхом пропозиції переукладення договорів оренди зазначених у клопотанні земельних ділянок орендодавцями з іншою особою, що свідчить про імовірну втрату грошових активів ТОВ „ ІНФОРМАЦІЯ_1 , вкладених та витрачених на їх обробку і засів, і як наслідок, заволодіння отриманим Товариством врожаєм, виправдовують втручання в інтереси інших осіб, шляхом накладення арешту на такі земельні ділянки, з метою збереження речових доказів.

На переконання слідчого судді, застосування даного заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту зазначеного у клопотанні майна, із подальшою забороною користування та розпорядження таким майном відповідає потребам досудового розслідування, у зв`язку з чим клопотання слідчого підлягає задоволенню у повному обсязі.

Разом з тим, слідчий суддя вважає за необхідне роз`яснити сторонам, що заходи забезпечення кримінального провадження носять тимчасовий характер, та власник майна, на яке накладено арешт у кримінальному провадженні, не позбавлений можливості звернутися до суду з відповідним клопотанням про скасування арешту майна в порядку, визначеному ст. 174 КПК України.

Керуючись вимогами ст.ст. 131, 132, 170, 172, 173, 175, 167, 369, 372 КПК України, слідчий суддя -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, з подальшою забороною користування та розпорядження, а саме:

1.1. Грошові кошти, які знаходяться на розрахункових рахунках Товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 », (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), а саме:

- на рахунку № НОМЕР_5 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 27.03.2019;

- на рахунку № НОМЕР_7 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 16.09.2011;

- на рахунку № НОМЕР_8 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 19.12.2012;

- на рахунку № НОМЕР_9 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 04.04.2011;

та Товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_6 », (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), а саме:

- на рахунку № НОМЕР_10 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 02.07.2012;

- на рахунку № НОМЕР_12 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 02.07.2012;

- на рахунку № НОМЕР_13 у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_6 ) з 24.03.2010;

- на рахунку № НОМЕР_14 у філії «Запорізьке регіональне управління» АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_11 ) з 16.06.2021.

1.2. Транспортні засоби та машини ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ):

- автомобіль «Renault - Trafic» (VIN: НОМЕР_15 ), державний знак НОМЕР_16 ;

- автомобіль «ВАЗ - 211440» (VIN: НОМЕР_17 ), державний знак НОМЕР_18 ;

- автомобіль «ЗАЗ - Lanos» (VIN: НОМЕР_19 ), державний знак НОМЕР_20 ;

- автомобіль «ЗАЗ - Lanos» (VIN: НОМЕР_21 ), державний знак НОМЕР_22 ;

- вантажний автомобіль «МАЗ КС-55727-С» (VIN: НОМЕР_23 ), державний знак НОМЕР_24 ;

- вантажний автомобіль «СКС В1500-14СС» (VIN: НОМЕР_25 ), державний знак НОМЕР_26 ;

- вантажний автомобіль «МАЗ 6501С9» (VIN: НОМЕР_27 ), державний знак НОМЕР_28 ;

- вантажний автомобіль «KRASZ C4DC0S» (VIN: НОМЕР_29 ), державний знак НОМЕР_30 ;

- вантажний автомобіль «Fiat - FULLBACK» (VIN: НОМЕР_31 ), державний знак НОМЕР_32 ;

- вантажний автомобіль «Fiat - Fiorino» (VIN: НОМЕР_33 ), державний знак НОМЕР_34 ;

- вантажний автомобіль «КАМАЗ 65115-А5» (VIN: НОМЕР_35 ), державний знак НОМЕР_36 ;

- вантажний автомобіль «KRASZ C4DC0S» (VIN: НОМЕР_37 ), державний знак НОМЕР_38 ;

- вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC» (VIN: НОМЕР_39 ), державний знак НОМЕР_40 ;

- вантажний автомобіль «КАМАЗ 65115» (VIN: НОМЕР_41 ), державний знак НОМЕР_42 ;

- вантажний автомобіль «МАЗ 6501B9» (VIN: НОМЕР_43 ), державний знак НОМЕР_44 ;

- вантажний автомобіль «МАЗ 6501B9» (VIN: НОМЕР_45 ), державний знак НОМЕР_46 ;

- вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC» (VIN: НОМЕР_47 ), державний знак НОМЕР_48 ;

- вантажний автомобіль «ГАЗ 3309-354» (VIN: НОМЕР_49 ), державний знак НОМЕР_50 ;

- вантажний автомобіль «ГАЗ 3309» (VIN: НОМЕР_51 ), державний знак НОМЕР_52 ;

- причіп «СЗАП 8551-02» (VIN: НОМЕР_53 ), державний знак НОМЕР_54 ;

- причіп «КНОТТ 31» (VIN: НОМЕР_55 ), державний знак НОМЕР_56 ;

- сільськогосподарський навантажувач « ІНФОРМАЦІЯ_12 »;

- сільськогосподарський навантажувач «Manitou MLT-X 1040L-137PS»;

- вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC 90»;

- вантажний автомобіль «AC AC-G 33098 CC 90» (інвентарний номер Д0032187-К023);

- борона дискова «Optimer+7503» з катком T-Liner; ДЛМ-6 агрегат ґрунтообробний, у кількості 2 транспортних засобів;

- ДЛМ-2,5 агрегат ґрунтообробний, у кількості 2 транспортних засобів;

- ДЛМ-2,5 агрегат ґрунтообробний;

- ДЛМ-3,0 агрегат ґрунтообробний;

- ДЛМ-5 агрегат ґрунтообробний, у кількості 8 транспортних засобів;

- ДЛМ-8 агрегат ґрунтообробний;

- жниварка «Cerio - 770» (інвентарний номер №52805213);

- жниварка «Cerio - 930» (інвентарний номер №52803636);

- жниварка «Cerio - 930» (інвентарний номер №52810314);

- комбайн «Claas Tukano 470»;

- комбайн «Tukano 470»;

- комбайн «Lexion 670» (інвентарний номер №C5400212);

- комбайн «Lexion 670» (інвентарний номер №C7400100);

- комбайн «Lexion 770» (інвентарний номер №C7602031), двигун № НОМЕР_57 ;

- комбайн «Tukano 570» (інвентарний номер №L0700108);

- культиватор «Great Plains 8544 FCC»;

- сівалка «John Deere» (інвентарний номер №1890#1A81890CKGF765427);

- сівалка «John Deere» (інвентарний номер №1890#1A81890CPFF765280);

- сівалка «Citah»;

- трактор «Axion 940» (інвентарний номер №A2301984);

- трактор «Axion 940» (інвентарний номер №A2302345);

- трактор «Claas Xerion 3300»;

- трактор «John Deere 6125M»;

- трактор «John Deere 6195M»;

- трактор «John Deere 6195M»;

- трактор «Беларус - 1025.2»;

- трактор «Беларус - 1025.2»;

- трактор «Беларус - 1025.2»;

- трактор «Беларус - 1025.2»;

- трактор «Беларус - 1025.2020»;

- трактор «Беларус - 1221.2»;

- трактор «Беларус - 892»;

- трактор «Беларус 82.1 2021»;

- трактор «КСЕРІОН»;

- трактор «ХТЗ-17021-01», у кількості 3 транспортних засобів;

- трактор «ХТЗ-248К.2020», у кількості 3 транспортних засобів;

- оприскувач «Case Patriot 3330-2020»;

- оприскувач «Case Patriot SPX»;

- бункер «John Deere» (інвентарний номер 1910#1A81910TTEY760239);

- бункер «John Deere» (інвентарний номер 1910#1A81910TКEY760258);

- ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-8»;

- ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-18»;

- ваги платформені автомобільні «ВПТА-40-18»;

- глибокор «Garrier CR650-2020», у кількості 2 транспортних засобів;

- глибокор «John Deere - 2720»;

- прес-підбирач «Krone Fortima F1600»;

- холодильна камера для заморозки риби;

- холодильна камера для зберігання риби;

- холодильна камера для охолодження риби;

- теплообмінний пункт 860кВт.

1.3. Нерухоме майно ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_15 та ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , за адресою:

- АДРЕСА_6 , а саме: комплекс будівель та споруд (будівля складу, літ. Б-1; будівля складу, літ. В-1; вбиральня №1);

- АДРЕСА_8 , а саме: будівлі та споруди тракторної бригади (будівля гаража, літ. А-1; будівля бойлерної, літ. Б-1; будівля їдальні літ.В-1; прибудова, літ.в-1; будівля складу, літ. Г-1; ангар Д-1; ангар Е-1; асфальтобетонна, площадка для техніки (майданчик) №1);

- АДРЕСА_4 , а саме: м`ясомолочний переробний комплекс (ілові майданчики №6; біологічні пруди №7; пруди накопичувачі №8; ємносні очисні споруди №9; усереднювач концентрації біологічно-забруднених стічних вод №10; огорожа з/б №11; трансформаторна підстанція ТП; водонапірна башта Вб; резервуар чистої води №1; фільтри поглиначі №2; автодороги і майданчики №3; огорожа з/б №4; огорожа металева №6; насосна станція першого ступеню, літ.Ж-1; насосна станція другого ступеню, літ.З-1; каналізаційна насосна станція третього ступеню, літ.И-1; адміністративна будівля, літ.А-1; бойня, літ.Б-1; молокозавод, літ.В-1; КПП №1, літ.Б'-1; КПП №2, літ.В'-1; вузол господарсько-пожежного водопостачання, літ.Г-1; електролізна, літ.Д-1; котельня, літ.Е-1);

- АДРЕСА_4 , а саме: комплекс будівель та споруд рибопереробного цеху (навіси №№1,2,3; огорожа №4; бетонування №5; КТП 400/10 №6; мережі зовнішнього водоводу №7; зовнішні мережі електропостачання №8; КПП, літ.А-1; будівля холодильника, літ.Б-1; будівля рибцеху, літ.В-1; бокс для холодильника, літ.Г?1; очисні споруди, літ.Д-1; побутівка, літ.Е-1; будівля виробничого корпусу, літ.Ж-1; будівля блоку допоміжних приміщень, літ.З-1);

- АДРЕСА_2 , а саме: будівлі та споруди бази відпочинку « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (база відпочинку складається з: будівлі А-1, А1-1, Б1-1; убиральні Б; будівлі В-1, В1-1, Г-1, Г1-1; будівлі Д-1, Д1-1, Е-1, Е1-1; будівлі Є-1, Є1-1, Ж-1, Ж1-1; будівлі З-1, З1-1, И-1, И1-2; будівлі І-1, К-1, Л-1, М-1; будівлі Н-1, О-1, П-1, Р-1, С-1; сараю Т-1; гаражу У-1; будівлі Ф-1, Х-1, Ц-1, Ч-1; будівлі Ш-1, Щ-1, Ю-1, Я-1; огорожі № 1; ями вигрібної № 2, № 3, № 6; ємності № 4; башти Рожновського №5);

- АДРЕСА_4 , а саме будинок.

1.4. Земельні ділянки, які знаходяться на праві оренди земельних ділянок за ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », а саме: 2324584800:02:003:0135, загальною площею 0.85 га; 2324584800:02:001:0043, загальною площею 7.46 га; 2324584800:01:002:0418, загальною площею 0.86 га; 2324584800:02:001:0110, загальною площею 8.3 га; 2324584800:01:002:0417, загальною площею 0.86 га; 2324584800:02:001:0109, загальною площею 7.78 га; 2324586200:02:002:0083, загальною площею 4.64 га; 2324584800:02:002:0040, загальною площею 4.18 га; 2324584800:02:001:0084, загальною площею 5.4502 га; 2324583900:01:002:0200, загальною площею 5.9 га; 2324584800:01:001:0008, загальною площею 7.7805 га; 2324584800:02:002:0027, загальною площею 8.56 га; 2324586200:02:001:0011, загальною площею 6.0001 га; 2324586200:01:003:0084, загальною площею 5.22 га; 2324583900:01:002:0199, загальною площею 5.9003 га; 2324584800:01:002:0379, загальною площею 0.8598 га; 2324584800:02:003:0134, загальною площею 7.09 га; 2324584800:01:002:0378, загальною площею 1.72 га; 2324584800:01:001:0018, загальною площею 1.59 га; 2324584800:01:001:0090, загальною площею 6.2101 га; 2324586200:01:002:0086, загальною площею 8.33 га; 2324586200:01:004:0154, загальною площею 10.3 га; 2324583900:01:003:0194, загальною площею 3.66 га; 2324584800:02:002:0088, загальною площею 7.71 га; 2324584800:01:001:0026, загальною площею 8.0099 га; 2324584800:02:003:0049, загальною площею 8.3706 га; 2324583900:01:002:0094, загальною площею 9.6604 га; 2324584800:01:001:0001, загальною площею 3.1104 га; 2324584800:01:002:0001, загальною площею 12.19 га; 2324586800:01:002:0367, загальною площею 1.583 га; 2324586800:01:002:0368, загальною площею 4.2 га; 2324583900:01:001:0024, загальною площею 2 га; 2324584800:02:002:0007, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:002:0026, загальною площею 8.56 га; 2324584800:02:002:0086, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:003:0072, загальною площею 8.37 га; 2324584800:02:002:0042, загальною площею 7.71 га; 2324584800:02:003:0020, загальною площею 7.6399 га; 2324582500:02:005:0046, загальною площею 2.57 га; 2324582500:02:005:0047, загальною площею 2.57 га; 2324586200:02:003:0037, загальною площею 5.49 га; 2324586200:02:003:0036, загальною площею 5.49 га; 2324583900:01:003:0018, загальною площею 3.93 га; 2324583900:01:003:0019, загальною площею 3.93 га; 2324583900:01:003:0088, загальною площею 3.4 га; 2324586200:02:002:0087, загальною площею 4.65 га; 2324584800:02:002:0020, загальною площею 7.8501 га; 2324584800:01:002:0372, загальною площею 0.54 га; 2324586800:01:002:0371, загальною площею 1.6 га; 2324586800:01:002:0370, загальною площею 4.21 га; 2324584800:01:002:0181, загальною площею 1.4 га; 2324583900:01:002:0135, загальною площею 4.18 га; 2324555100:05:002:0153, загальною площею 6.84 га; 2324583900:01:003:0029, загальною площею 0.79 га; 2324583900:01:003:0030, загальною площею 2.93 га; 2324583900:01:002:0122, загальною площею 4.5801 га; 2324586200:01:002:0088, загальною площею 1.71 га; 2324586200:02:003:0017, загальною площею 4.9799 га; 2324583900:01:002:0006, загальною площею 5.38 га; 2324586200:02:002:0018, загальною площею 5.5302 га; 2324586200:02:002:0019, загальною площею 5.5401 га; 2324583900:01:002:0193, загальною площею 3.5676 га; 2324583900:01:003:0134, загальною площею 9.2356 га; 2324586200:02:003:0076, загальною площею 6.2398 га; 2324583900:04:010:0021, загальною площею 1.6349 га; 2324586200:02:001:0074, загальною площею 5.27 га; 2324586800:01:001:0320, загальною площею 1.6036 га; 2324583900:03:003:0078, загальною площею 18.3999 га; 2324586200:02:003:0031, загальною площею 6.2398 га; 2324583900:01:003:0087, загальною площею 6.8 га; 2324583900:01:002:0018, загальною площею 5.3798 га; 2324583900:03:001:0019, загальною площею 10.5597 га; 2324586200:02:002:0037, загальною площею 5.54 га; 2324583900:01:002:0180, загальною площею 3.95 га; 2324583900:01:001:0030, загальною площею 17.2603 га; 2324583900:01:003:0059, загальною площею 3.8 га; 2324583900:01:003:0045, загальною площею 3.66 га; 2324586200:02:002:0050, загальною площею 5.2599 га; 2324583900:03:003:0066, загальною площею 3.63 га; 2324586200:01:002:0019, загальною площею 5.2 га; 2324584800:02:004:0024, загальною площею 1.4 га; 2324583900:01:002:0191, загальною площею 3.95 га; 2324583900:03:001:0054, загальною площею 7.52 га; 2324583900:01:002:0121, загальною площею 4.5797 га; 2324583900:01:002:0192, загальною площею 3.95 га; 2324583900:01:003:0101, загальною площею 3.4004 га; 2324583900:03:003:0077, загальною площею 4.5999 га; 2324586200:01:002:0024, загальною площею 5.2004 га; 2324586200:01:001:0063, загальною площею 5.8229 га; 2324586200:03:001:0226, загальною площею 1 га; 2324586200:01:003:0137, загальною площею 6.3394 га; 2324586200:03:001:0048, загальною площею 0.53 га; 2324586200:01:003:0081, загальною площею 5.22 га; 2324586200:03:001:0300, загальною площею 0.5001 га; 2324586200:03:001:0274, загальною площею 0.5001 га; 2324586200:02:003:0105, загальною площею 0.5 га; 2324586200:03:001:0269, загальною площею 0.96 га; 2324586200:02:003:0106, загальною площею 0.6501 га; 2324586200:03:001:0223, загальною площею 1.5402 га; 2324586200:01:001:0092, загальною площею 1.0001 га; 2324586200:01:001:0079, загальною площею 1.0001 га; 2324586200:01:001:0067, загальною площею 1.0001 га; 2324584800:02:003:0135, загальною площею (га): 0.85; 2324584800:02:001:0043, загальною площею (га): 7.46; 2324584800:01:002:0418, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0110, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:01:002:0417, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0109, загальною площею (га): 7.78; 2324586200:02:002:0083, загальною площею (га): 4.64; 2324584800:02:002:0040, загальною площею (га): 4.18; 2324584800:02:001:0084, загальною площею (га): 5.4502; 2324583900:01:002:0200, загальною площею (га): 5.9; 2324584800:01:001:0008, загальною площею (га): 7.7805; 2324584800:02:002:0027, загальною площею (га): 8.56; 2324586200:02:001:0011, загальною площею (га): 6.0001; 2324586200:01:003:0084, загальною площею (га): 5.22; 2324583900:01:002:0199, загальною площею (га): 5.9003; 2324584800:01:002:0379, загальною площею (га): 0.8598; 2324584800:02:003:0134, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0378, загальною площею (га): 1.72; 2324584800:01:001:0018, загальною площею (га): 1.59; 2324584800:01:001:0090, загальною площею (га): 6.2101; 2324586200:01:002:0086, загальною площею (га): 8.33; 2324586200:01:004:0154, загальною площею (га): 10.3; 2324583900:01:003:0194, загальною площею (га): 3.66; 2324584800:02:002:0088, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:01:001:0026, загальною площею (га): 8.0099; 2324584800:02:003:0049, загальною площею (га): 8.3706; 2324583900:01:002:0094, загальною площею (га): 9.6604; 2324584800:01:001:0001, загальною площею (га): 3.1104; 2324584800:01:002:0001, загальною площею (га): 12.19; 2324586800:01:002:0367, загальною площею (га): 1.583; 2324586800:01:002:0368, загальною площею (га): 4.2; 2324583900:01:001:0024, загальною площею (га): 2; 2324584800:02:002:0007, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:002:0026, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:002:0086, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:003:0072, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:002:0042, загальною площею (га): 7.71; 2324584800:02:003:0020, загальною площею (га): 7.6399; 2324582500:02:005:0046, загальною площею (га): 2.57; 2324582500:02:005:0047, загальною площею (га): 2.57; 2324586200:02:003:0037, загальною площею (га): 5.49; 2324586200:02:003:0036, загальною площею (га): 5.49; 2324583900:01:003:0018, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0019, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0088, загальною площею (га): 3.4; 2324586200:02:002:0087, загальною площею (га): 4.65; 2324584800:02:002:0020, загальною площею (га): 7.8501; 2324584800:01:002:0372, загальною площею (га): 0.54; 2324586800:01:002:0371, загальною площею (га): 1.6; 2324586800:01:002:0370, загальною площею (га): 4.21; 2324584800:01:002:0181, загальною площею (га): 1.4; 2324583900:01:002:0135, загальною площею (га): 4.18; 2324555100:05:002:0153, загальною площею (га): 6.84; 2324583900:01:003:0029, загальною площею (га): 0.79; 2324583900:01:003:0030, загальною площею (га): 2.93; 2324583900:01:002:0122, загальною площею (га): 4.5801; 2324586200:01:002:0088, загальною площею (га): 1.71; 2324586200:02:003:0017, загальною площею (га): 4.9799; 2324583900:01:002:0006, загальною площею (га): 5.38; 2324586200:02:002:0018, загальною площею (га): 5.5302; 2324586200:02:002:0019, загальною площею (га): 5.5401; 2324583900:01:002:0193, загальною площею (га): 3.5676; 2324583900:01:003:0134, загальною площею (га): 9.2356; 2324586200:02:003:0076, загальною площею (га): 6.2398; 2324583900:04:010:0021, загальною площею (га): 1.6349; 2324586200:02:001:0074, загальною площею (га): 5.27; 2324586800:01:001:0320, загальною площею (га): 1.6036; 2324583900:03:003:0078, загальною площею (га): 18.3999; 2324586200:02:003:0031, загальною площею (га): 6.2398; 2324583900:01:003:0087, загальною площею (га): 6.8; 2324583900:01:002:0018, загальною площею (га): 5.3798; 2324583900:03:001:0019, загальною площею (га): 10.5597; 2324586200:02:002:0037, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:002:0180, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:01:001:0030, загальною площею (га): 17.2603; 2324583900:01:003:0059, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0045, загальною площею (га): 3.66; 2324586200:02:002:0050, загальною площею (га): 5.2599; 2324583900:03:003:0066, загальною площею (га): 3.63; 2324586200:01:002:0019, загальною площею (га): 5.2; 2324584800:02:004:0024, загальною площею (га): 1.4; 2324583900:01:002:0191, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:03:001:0054, загальною площею (га): 7.52; 2324583900:01:002:0121, загальною площею (га): 4.5797; 2324583900:01:002:0192, загальною площею (га): 3.95; 2324583900:01:003:0101, загальною площею (га): 3.4004; 2324583900:03:003:0077, загальною площею (га): 4.5999; 2324586200:01:002:0024, загальною площею (га): 5.2004; 2324586200:01:001:0063, загальною площею (га): 5.8229; 2324586200:03:001:0226, загальною площею (га): 1; 2324586200:01:003:0137, загальною площею (га): 6.3394; 2324586200:03:001:0048, загальною площею (га): 0.53; 2324586200:01:003:0081, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:03:001:0300, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0274, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:02:003:0105, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:03:001:0269, загальною площею (га): 0.96; 2324586200:02:003:0106, загальною площею (га): 0.6501; 2324586200:03:001:0223, загальною площею (га): 1.5402; 2324586200:01:001:0092, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0079, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0067, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:01:001:0097, загальною площею (га): 1.6202; 2324586200:01:001:0039, загальною площею (га): 0.9997; 2324586200:01:001:0113, загальною площею (га): 1; 2324586200:02:003:0096, загальною площею (га): 0.4999; 2324586200:03:001:0024, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0297, загальною площею (га): 0.4999; 2324586200:03:001:0286, загальною площею (га): 1.72; 2324586200:03:001:0009, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:01:001:0096, загальною площею (га): 1.0001; 2324586200:03:001:0019, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:01:001:0050, загальною площею (га): 1; 2324583900:01:002:0096, загальною площею (га): 4.83; 2324586200:03:001:0264, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0260, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:01:001:0065, загальною площею (га): 1; 2324586200:01:001:0068, загальною площею (га): 0.9999; 2324586200:01:001:0073, загальною площею (га): 0.9997; 2324586200:01:001:0046, загальною площею (га): 1; 2324586200:03:001:0295, загальною площею (га): 1.4899; 2324586200:02:003:0085, загальною площею (га): 1; 2324586200:03:001:0270, загальною площею (га): 0.5001; 2324586200:03:001:0224, загальною площею (га): 2; 2324586200:03:001:0046, загальною площею (га): 1.4999; 2324586200:03:001:0064, загальною площею (га): 0.75; 2324586200:01:001:0048, загальною площею (га): 1.5503; 2324586200:03:001:0258, загальною площею (га): 1.4999; 2324586200:03:001:0221, загальною площею (га): 0.9999; 2324586200:03:001:0262, загальною площею (га): 1.5; 2324584800:02:002:0084, загальною площею (га): 8.56; 2324586800:01:002:0025, загальною площею (га): 12.0902; 2324584800:02:003:0035, загальною площею (га): 4.25; 2324584800:02:003:0123, загальною площею (га): 3.0599; 2324584800:01:002:0153, загальною площею (га): 0.86; 2324583900:01:003:0027, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:002:0144, загальною площею (га): 5.76; 2324586200:01:003:0080, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:04:009:0035, загальною площею (га): 0.1139; 2324584800:01:002:0368, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0108, загальною площею (га): 7.95; 2324584800:01:002:0369, загальною площею (га): 0.86; 2324583900:03:001:0029, загальною площею (га): 4.2577; 2324584800:01:002:0092, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0019, загальною площею (га): 7.78; 2324583900:03:001:0032, загальною площею (га): 1.0721; 2324586200:02:003:0056, загальною площею (га): 5.75; 2324583900:01:002:0143, загальною площею (га): 5.76; 2324586200:02:001:0042, загальною площею (га): 4.92; 2324583900:01:003:0176, загальною площею (га): 3.3997; 2324586200:02:003:0073, загальною площею (га): 2.4898; 2324583900:03:001:0027, загальною площею (га): 5.28; 2324583900:01:003:0012, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0058, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0121, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0073, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0122, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0103, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0184, загальною площею (га): 5.76; 2324583900:01:002:0116, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:03:003:0049, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:03:002:0073, загальною площею (га): 11.1599; 2324583900:01:002:0057, загальною площею (га): 7.9004; 2324583900:01:003:0150, загальною площею (га): 7.88; 2324584800:01:002:0112, загальною площею (га): 7.71; 2324583900:03:003:0025, загальною площею (га): 4.6; 2324584800:02:002:0008, загальною площею (га): 0.8597; 2324583900:01:002:0104, загальною площею (га): 4.5796; 2324583900:01:002:0119, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:003:0017, загальною площею (га): 3.9304; 2324583900:03:003:0013, загальною площею (га): 6.9; 2324583900:01:002:0097, загальною площею (га): 4.83; 2324584800:02:003:0036, загальною площею (га): 15.1791; 2324583900:03:001:0151, загальною площею (га): 3.5699; 2324582500:02:004:0019, загальною площею (га): 8.6094; 2324586200:01:002:0026, загальною площею (га): 5.1953; 2324586200:02:002:0029, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0105, загальною площею (га): 4.87; 2324583900:03:002:0287, загальною площею (га): 0.8; 2324586200:01:001:0012, загальною площею (га): 7.9501; 2324586200:02:001:0049, загальною площею (га): 5.21; 2324555100:08:003:0138, загальною площею (га): 1.8634; 2324555100:06:001:0018, загальною площею (га): 5; 2324582500:02:005:0061, загальною площею (га): 7.4093; 2324584800:01:002:0143, загальною площею (га): 1.72; 2324586200:01:002:0055, загальною площею (га): 6.8384; 2324555100:06:002:0090, загальною площею (га): 7.12; 2324582500:01:004:0030, загальною площею (га): 9.3299; 2324555100:06:002:0131, загальною площею (га): 7.46; 2324586200:01:004:0057, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0050, загальною площею (га): 5.21; 2324584800:02:004:0364, загальною площею (га): 0.7804; 2324583900:01:002:0179, загальною площею (га): 5.55; 2324583900:01:003:0096, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0186, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:003:0097, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0124, загальною площею (га): 4.5799; 2324586200:01:001:0064, загальною площею (га): 5.0901; 2324583900:01:003:0112, загальною площею (га): 3.3996; 2324583900:01:003:0113, загальною площею (га): 3.3996; 2324583900:01:002:0108, загальною площею (га): 4.5801; 2324584800:01:001:0022, загальною площею (га): 8.0099; 2324586200:01:002:0039, загальною площею (га): 2.4; 2324583900:01:002:0003, загальною площею (га): 5.3803; 2324583900:01:003:0126, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0059, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0064, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:03:001:0238, загальною площею (га): 3.384; 2324586200:03:001:0337, загальною площею (га): 0.5001; 2324583900:01:003:0133, загальною площею (га): 1.7003; 2324586200:02:001:0069, загальною площею (га): 5.2601; 2324583900:01:003:0078, загальною площею (га): 7.6; 2324583900:01:003:0130, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:002:0131, загальною площею (га): 4.18; 2324584800:02:004:0849, загальною площею (га): 1.0385; 2324584800:01:002:0133, загальною площею (га): 16.7401; 2324583900:01:003:0061, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0060, загальною площею (га): 3.8001; 2324583900:03:003:0058, загальною площею (га): 5.7102; 2324583900:01:003:0170, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:002:0137, загальною площею (га): 4.1801; 2324583900:01:003:0138, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0147, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0100, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0048, загальною площею (га): 3.6602; 2324583900:01:003:0182, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0098, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0050, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:003:0051, загальною площею (га): 3.6599; 2324583900:01:003:0106, загальною площею (га): 6.8001; 2324583900:01:003:0151, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0152, загальною площею (га): 3.9402; 2324583900:03:003:0055, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:03:001:0028, загальною площею (га): 5.28; 2324583900:03:001:0056, загальною площею (га): 3.57; 2324586200:01:003:0120, загальною площею (га): 5.96; 2324583900:03:001:0065, загальною площею (га): 3.76; 2324583900:01:003:0131, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0086, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0135, загальною площею (га): 3.3995; 2324583900:03:003:0034, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:03:001:0020, загальною площею (га): 5.2797; 2324583900:01:003:0166, загальною площею (га): 3.9398; 2324583900:03:001:0053, загальною площею (га): 3.7599; 2324583900:03:001:0068, загальною площею (га): 3.6201; 2324583900:03:001:0023, загальною площею (га): 5.2799; 2324583900:03:003:0050, загальною площею (га): 3.6301; 2324583900:01:002:0169, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0143, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0144, загальною площею (га): 3.94; 2324586200:01:002:0011, загальною площею (га): 5.94; 2324586200:02:001:0037, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:001:0036, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:003:0109, загальною площею (га): 6.3391; 2324583900:01:003:0063, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0089, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:002:0008, загальною площею (га): 5.3801; 2324583900:01:002:0010, загальною площею (га): 5.3801; 2324583900:01:002:0120, загальною площею (га): 4.5804; 2324583900:01:003:0065, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:002:0055, загальною площею (га): 4.9501; 2324583900:01:003:0142, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0062, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0090, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:01:003:0015, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0037, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:01:002:0138, загальною площею (га): 4.1801; 2324583900:01:003:0075, загальною площею (га): 7.6; 2324583900:01:003:0172, загальною площею (га): 2.3801; 2324583900:01:003:0173, загальною площею (га): 1.0198; 2324583900:01:003:0069, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0102, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0157, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:003:0095, загальною площею (га): 10.2; 2324583900:03:003:0039, загальною площею (га): 3.6298; 2324583900:01:002:0009, загальною площею (га): 5.3801; 2324586200:02:002:0126, загальною площею (га): 10.4981; 2324586200:01:004:0028, загальною площею (га): 5.41; 2324583900:01:003:0080, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:01:003:0016, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0068, загальною площею (га): 3.8; 2324586200:02:002:0065, загальною площею (га): 2.3252; 2324583900:01:002:0004, загальною площею (га): 10.7601; 2324583900:01:003:0180, загальною площею (га): 6.8; 2324583900:01:002:0149, загальною площею (га): 5.7601; 2324583900:03:001:0080, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0146, загальною площею (га): 3.9401; 2324583900:01:003:0123, загальною площею (га): 3.4001; 2324583900:01:003:0020, загальною площею (га): 3.9302; 2324583900:01:003:0013, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0074, загальною площею (га): 3.8; 2324583900:03:003:0041, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:03:001:0086, загальною площею (га): 2.56; 2324583900:03:003:0040, загальною площею (га): 3.6303; 2324583900:03:001:0061, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:003:0111, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0083, загальною площею (га): 3.5698; 2324583900:03:001:0082, загальною площею (га): 3.5701; 2324583900:03:001:0067, загальною площею (га): 3.6199; 2324583900:03:003:0035, загальною площею (га): 7.2599; 2324583900:03:001:0119, загальною площею (га): 3.94; 2324583900:01:003:0024, загальною площею (га): 3.93; 2324583900:01:003:0105, загальною площею (га): 3.4001; 2324586200:01:002:0085, загальною площею (га): 8.32; 2324586200:01:003:0110, загальною площею (га): 5.21; 2324582500:02:002:0016, загальною площею (га): 7.1301; 2324586200:01:002:0018, загальною площею (га): 5.2; 2324583900:03:003:0014, загальною площею (га): 4.6; 2324583900:01:003:0109, загальною площею (га): 3.4; 2324583900:03:001:0096, загальною площею (га): 1.15; 2324586200:01:003:0106, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:02:001:0055, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:02:003:0032, загальною площею (га): 6.2399; 2324555100:05:002:0120, загальною площею (га): 5.5896; 2324555100:08:002:0050, загальною площею (га): 3.1208; 2324586200:01:004:0067, загальною площею (га): 5.73; 2324555100:06:002:0082, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:001:0116, загальною площею (га): 2.645; 2324555100:06:001:0022, загальною площею (га): 5; 2324555100:05:002:0134, загальною площею (га): 6.84; 2324586200:01:002:0040, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:002:0080, загальною площею (га): 8.32; 2324555100:06:001:0011, загальною площею (га): 6.93; 2324583900:01:003:0076, загальною площею (га): 3.8; 2324586200:02:002:0080, загальною площею (га): 4.6404; 2324586200:02:003:0083, загальною площею (га): 1; 2324586200:02:003:0084, загальною площею (га): 0.5; 2324586200:02:002:0021, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0023, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:01:003:0009, загальною площею (га): 3.93; 2324586200:01:003:0061, загальною площею (га): 5.2101; 2324584800:02:001:0107, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:01:002:0360, загальною площею (га): 0.86; 2324586200:01:001:0011, загальною площею (га): 7.9498; 2324584800:02:003:0027, загальною площею (га): 7.09; 2324583900:01:002:0158, загальною площею (га): 3.9497; 2324586200:01:002:0115, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:002:0083, загальною площею (га): 4.83; 2324583900:01:002:0084, загальною площею (га): 4.8299; 2324586200:01:003:0027, загальною площею (га): 5.9501; 2324555100:05:001:0028, загальною площею (га): 6.71; 2324583900:03:003:0047, загальною площею (га): 3.63; 2324583900:01:002:0063, загальною площею (га): 3.9502; 2324586200:02:002:0008, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:004:0029, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0099, загальною площею (га): 4.8695; 2324586200:02:001:0031, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:001:0106, загальною площею (га): 5.62; 2324555100:06:001:0057, загальною площею (га): 5; 2324555100:06:002:0069, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:06:001:0024, загальною площею (га): 5; 2324555100:06:001:0016, загальною площею (га): 6.93; 2324586200:02:001:0010, загальною площею (га): 6; 2324583900:03:003:0059, загальною площею (га): 5.71; 2324584800:01:001:0038, загальною площею (га): 7.4796; 2324586200:02:002:0118, загальною площею (га): 5.7018; 2324586200:02:002:0074, загальною площею (га): 4.6532; 2324586200:01:004:0100, загальною площею (га): 5.1599; 2324586200:01:004:0026, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0067, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:001:0100, загальною площею (га): 5.6299; 2324586200:01:002:0016, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:01:002:0103, загальною площею (га): 5.1997; 2324586200:01:002:0104, загальною площею (га): 5.2; 2324555100:05:002:0154, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0021, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:06:002:0064, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:08:003:0013, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:03:002:0177, загальною площею (га): 10.0649; 2324555100:03:002:0178, загальною площею (га): 6.7099; 2324584800:02:004:0400, загальною площею (га): 8.2; 2324583900:01:002:0260, загальною площею (га): 6.47; 2324586200:01:004:0036, загальною площею (га): 5.41; 2324555100:03:002:0217, загальною площею (га): 10.649; 2324555100:06:002:0123, загальною площею (га): 6.7103; 2324580300:03:002:0165, загальною площею (га): 11.2804; 2324584800:01:001:0091, загальною площею (га): 7.48; 2324586200:02:002:0031, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:001:0111, загальною площею (га): 1.7499; 2324555100:05:003:0004, загальною площею (га): 5.1; 2324583900:01:002:0042, загальною площею (га): 4.9501; 2324555100:05:002:0147, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:06:001:0009, загальною площею (га): 6.96; 2324586200:01:003:0047, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:01:004:0081, загальною площею (га): 5.6; 2324586200:01:003:0078, загальною площею (га): 5.21; 2324555100:06:001:0060, загальною площею (га): 10; 2324586200:01:004:0014, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:01:004:0044, загальною площею (га): 5.3002; 2324586200:02:002:0091, загальною площею (га): 4.6498; 2324586200:02:003:0057, загальною площею (га): 5.4491; 2324586200:01:002:0053, загальною площею (га): 5.91; 2324586200:02:002:0020, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:002:0093, загальною площею (га): 4.6499; 2324586200:02:001:0098, загальною площею (га): 2.8102; 2324586200:01:004:0033, загальною площею (га): 5.4117; 2324586200:02:002:0097, загальною площею (га): 2.86; 2324586200:02:002:0098, загальною площею (га): 6.66; 2324586200:01:004:0092, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:02:003:0071, загальною площею (га): 5.206; 2324586200:02:001:0089, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:001:0081, загальною площею (га): 5.2709; 2324586200:02:002:0066, загальною площею (га): 2.3249; 2324586200:01:001:0106, загальною площею (га): 5; 2324586200:02:001:0045, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:003:0029, загальною площею (га): 6.24; 2324586200:01:003:0066, загальною площею (га): 5.2102; 2324586200:01:003:0065, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:02:001:0059, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0029, загальною площею (га): 5.9601; 2324586200:02:002:0089, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:01:004:0037, загальною площею (га): 5.4101; 2324586200:01:003:0025, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:01:001:0107, загальною площею (га): 5; 2324586200:02:002:0109, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0110, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0094, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:01:004:0042, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:003:0081, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0087, загальною площею (га): 5.2179; 2324586200:01:004:0063, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0070, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:001:0029, загальною площею (га): 7.9501; 2324586200:02:001:0027, загальною площею (га): 10.5798; 2324586200:01:004:0122, загальною площею (га): 6.57; 2324586200:02:001:0124, загальною площею (га): 5.2716; 2324586200:02:003:0077, загальною площею (га): 6.66; 2324586200:01:003:0086, загальною площею (га): 5.22; 2324586200:02:002:0092, загальною площею (га): 4.6498; 2324583900:01:003:0049, загальною площею (га): 3.6586; 2324586200:01:004:0085, загальною площею (га): 6.58; 2324586200:01:004:0041, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:002:0052, загальною площею (га): 5.26; 2324583900:01:002:0067, загальною площею (га): 3.9499; 2324586200:02:003:0040, загальною площею (га): 5.4901; 2324586200:01:002:0041, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:02:001:0032, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:001:0085, загальною площею (га): 5.2201; 2324586200:01:001:0081, загальною площею (га): 4.9998; 2324586200:01:003:0060, загальною площею (га): 6.2302; 2324586200:02:003:0069, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:02:001:0112, загальною площею (га): 1.7502; 2324586200:01:004:0097, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:02:003:0070, загальною площею (га): 5.2102; 2324586200:01:002:0068, загальною площею (га): 6.3201; 2324586200:02:002:0059, загальною площею (га): 10.5; 2324586200:01:004:0088, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:01:004:0022, загальною площею (га): 5.7498; 2324586200:01:004:0019, загальною площею (га): 5.7502; 2324586200:02:003:0074, загальною площею (га): 2.4902; 2324586200:02:002:0025, загальною площею (га): 5.5301; 2324586200:01:004:0032, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:003:0095, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:02:003:0072, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0013, загальною площею (га): 5.98; 2324586200:01:003:0103, загальною площею (га): 6.3401; 2324586200:01:004:0030, загальною площею (га): 5.4136; 2324586200:02:003:0058, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:02:001:0014, загальною площею (га): 6; 2324586200:01:004:0096, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:02:001:0079, загальною площею (га): 5.2699; 2324586200:02:002:0047, загальною площею (га): 5.2598; 2324586200:01:004:0017, загальною площею (га): 5.7502; 2324586200:01:003:0115, загальною площею (га): 3.9073; 2324586200:02:001:0071, загальною площею (га): 5.2599; 2324586200:02:001:0057, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:01:003:0040, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:02:002:0046, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:002:0030, загальною площею (га): 5.28; 2324586200:02:001:0046, загальною площею (га): 4.9201; 2324586200:01:003:0031, загальною площею (га): 5.96; 2324586200:01:003:0037, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:02:001:0110, загальною площею (га): 1.7703; 2324586200:02:003:0063, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:01:004:0027, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0039, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:002:0007, загальною площею (га): 5.9518; 2324586200:01:002:0044, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:02:002:0028, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0056, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:002:0007, загальною площею (га): 2.8499; 2324586200:02:002:0107, загальною площею (га): 4.8701; 2324586200:01:004:0025, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:002:0038, загальною площею (га): 3.5; 2324584800:01:001:0036, загальною площею (га): 5.24; 2324584800:02:001:0080, загальною площею (га): 2.49; 2324584800:01:002:0036, загальною площею (га): 0.86; 2324586200:01:004:0054, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:01:004:0079, загальною площею (га): 5.5999; 2324586200:02:002:0088, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:002:0077, загальною площею (га): 4.6402; 2324586200:02:002:0124, загальною площею (га): 5.2498; 2324586200:01:004:0091, загальною площею (га): 5.16; 2324586200:02:001:0064, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:02:003:0024, загальною площею (га): 9.96; 2324586200:02:001:0083, загальною площею (га): 4.9202; 2324586200:01:002:0036, загальною площею (га): 10.56; 2324586200:02:002:0085, загальною площею (га): 4.65; 2324586200:02:001:0082, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:002:0022, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:001:0025, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:001:0072, загальною площею (га): 5.2601; 2324586200:01:004:0049, загальною площею (га): 10.5803; 2324586200:02:001:0137, загальною площею (га): 1.76; 2324586200:01:001:0062, загальною площею (га): 5.002; 2324586200:02:002:0033, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:001:0075, загальною площею (га): 5.2701; 2324586200:01:002:0008, загальною площею (га): 5.9498; 2324586200:01:003:0039, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:01:003:0054, загальною площею (га): 6.2308; 2324586200:02:003:0068, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:02:002:0024, загальною площею (га): 5.5401; 2324586200:02:002:0055, загальною площею (га): 5.2501; 2324586200:02:002:0017, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:003:0038, загальною площею (га): 6.2299; 2324586200:02:001:0096, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:02:003:0050, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0077, загальною площею (га): 5.2702; 2324586200:02:001:0062, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:01:004:0098, загальною площею (га): 5.1601; 2324586200:01:004:0062, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:01:002:0022, загальною площею (га): 10.4; 2324586200:01:004:0061, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0012, загальною площею (га): 6; 2324586200:01:002:0027, загальною площею (га): 5.28; 2324586200:01:003:0051, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:01:003:0104, загальною площею (га): 9.5094; 2324586200:01:002:0035, загальною площею (га): 10.56; 2324586200:02:001:0024, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:001:0068, загальною площею (га): 5.3; 2324586200:01:002:0049, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:004:0043, загальною площею (га): 5.2999; 2324586200:01:002:0050, загальною площею (га): 5.91; 2324586200:02:003:0015, загальною площею (га): 4.9799; 2324586200:02:003:0059, загальною площею (га): 10.9; 2324584800:02:003:0013, загальною площею (га): 8.13; 2324586200:01:002:0010, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:02:002:0120, загальною площею (га): 5.25; 2324586200:02:001:0056, загальною площею (га): 5.2; 2324586200:02:002:0076, загальною площею (га): 4.6389; 2324586200:02:001:0035, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:002:0009, загальною площею (га): 5.95; 2324586200:02:001:0080, загальною площею (га): 5.2698; 2324586200:01:003:0108, загальною площею (га): 6.3405; 2324586200:02:003:0048, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:001:0086, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:01:001:0006, загальною площею (га): 5.0021; 2324586200:02:003:0061, загальною площею (га): 5.45; 2324586200:02:002:0015, загальною площею (га): 5.7101; 2324586200:01:003:0062, загальною площею (га): 10.4203; 2324586200:01:004:0099, загальною площею (га): 5.1602; 2324586200:01:004:0068, загальною площею (га): 5.73; 2324586200:01:003:0090, загальною площею (га): 6.35; 2324586200:02:003:0038, загальною площею (га): 10.9804; 2324586200:02:001:0102, загальною площею (га): 5.62; 2324586200:01:002:0075, загальною площею (га): 6.3301; 2324586200:02:002:0010, загальною площею (га): 5.7101; 2324586200:01:001:0019, загальною площею (га): 6.4; 2324586200:02:003:0127, загальною площею (га): 4.92; 2324586200:02:002:0095, загальною площею (га): 4.6503; 2324586200:01:003:0045, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:02:002:0042, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0013, загальною площею (га): 5.7501; 2324586200:02:002:0032, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:002:0127, загальною площею (га): 5.26; 2324586200:01:003:0044, загальною площею (га): 6.23; 2324586200:02:002:0115, загальною площею (га): 4.8698; 2324586200:02:002:0062, загальною площею (га): 5.2499; 2324586200:01:002:0069, загальною площею (га): 6.32; 2324586200:01:003:0030, загальною площею (га): 5.9601; 2324586200:01:004:0039, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:002:0014, загальною площею (га): 5.71; 2324586200:01:004:0015, загальною площею (га): 5.7499; 2324555100:06:002:0093, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:002:0006, загальною площею (га): 5.5399; 2324586200:02:002:0013, загальною площею (га): 5.7098; 2324555100:06:002:0029, загальною площею (га): 8.23; 2324586200:02:002:0016, загальною площею (га): 5.7098; 2324586200:01:004:0020, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:01:003:0026, загальною площею (га): 5.9501; 2324586200:01:004:0144, загальною площею (га): 1.11; 2324586200:01:004:0145, загальною площею (га): 4.53; 2324586200:01:004:0051, загальною площею (га): 5.29; 2324586200:02:002:0114, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:02:002:0038, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:003:0064, загальною площею (га): 5.2101; 2324583900:01:003:0092, загальною площею (га): 3.4; 2324584800:02:001:0065, загальною площею (га): 16.26; 2324584800:02:001:0064, загальною площею (га): 8.13; 2324586200:01:004:0094, загальною площею (га): 5.1602; 2324583900:01:003:0014, загальною площею (га): 3.9298; 2324586200:02:001:0039, загальною площею (га): 4.92; 2324583900:01:003:0067, загальною площею (га): 7.5998; 2324583900:01:003:0025, загальною площею (га): 3.93; 2324586200:01:003:0074, загальною площею (га): 5.2201; 2324586200:01:002:0098, загальною площею (га): 5.8999; 2324586200:02:002:0043, загальною площею (га): 5.5592; 2324555100:05:002:0159, загальною площею (га): 5.5903; 2324582500:02:004:0031, загальною площею (га): 8.6699; 2324586200:02:001:0058, загальною площею (га): 5.21; 2324583900:01:002:0103, загальною площею (га): 4.58; 2324583900:01:003:0169, загальною площею (га): 1.36; 2324583900:01:003:0168, загальною площею (га): 2.28; 2324586200:02:002:0078, загальною площею (га): 4.6403; 2324586200:01:003:0132, загальною площею (га): 6.34; 2324555100:06:002:0094, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0128, загальною площею (га): 6; 2324584800:01:002:0137, загальною площею (га): 0.8602; 2324584800:02:001:0069, загальною площею (га): 7.78; 2324586200:01:004:0016, загальною площею (га): 5.75; 2324555100:06:002:0016, загальною площею (га): 7.46; 2324582500:02:002:0007, загальною площею (га): 0.713; 2324582500:02:002:0056, загальною площею (га): 2.2348; 2324582500:02:002:0006, загальною площею (га): 4.1; 2324584800:02:003:0042, загальною площею (га): 8.2211; 2324584800:02:001:0037, загальною площею (га): 7.9501; 2324555100:06:002:0103, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0018, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0161, загальною площею (га): 16.6; 2324555100:06:001:0087, загальною площею (га): 6.0001; 2324555100:06:002:0160, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:05:003:0005, загальною площею (га): 5.1001; 2324555100:06:002:0162, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:05:002:0022, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:003:0150, загальною площею (га): 4.45; 2324555100:06:001:0014, загальною площею (га): 6.93; 2324555100:08:003:0139, загальною площею (га): 1.8633; 2324555100:06:002:0122, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:001:0086, загальною площею (га): 2.3198; 2324555100:05:002:0180, загальною площею (га): 2.4001; 2324555100:06:002:0045, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0049, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0048, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0091, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:03:002:0109, загальною площею (га): 5.8696; 2324555100:06:002:0083, загальною площею (га): 7.4599; 2324555100:05:003:0037, загальною площею (га): 6.5901; 2324555100:08:002:0046, загальною площею (га): 1.1999; 2324555100:08:002:0047, загальною площею (га): 1.2003; 2324555100:08:002:0051, загальною площею (га): 6.5599; 2324555100:08:003:0122, загальною площею (га): 6.02; 2324586200:02:001:0131, загальною площею (га): 5.62; 2324555100:06:001:0185, загальною площею (га): 6.52; 2324582500:01:005:0019, загальною площею (га): 7.7304; 2324555100:06:002:0126, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0121, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0119, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0112, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0118, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0111, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0110, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0105, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0099, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0098, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0006, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:002:0097, загальною площею (га): 14.24; 2324555100:06:002:0028, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0030, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0031, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:002:0052, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0053, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:002:0054, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0056, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0059, загальною площею (га): 8.3; 2324555100:06:002:0095, загальною площею (га): 8.73; 2324555100:06:001:0030, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:002:0005, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:06:001:0033, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:001:0229, загальною площею (га): 6.3194; 2324586200:02:002:0041, загальною площею (га): 5.54; 2324583900:03:003:0012, загальною площею (га): 4.5997; 2324583900:03:003:0011, загальною площею (га): 4.6; 2324555100:05:002:0146, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0008, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:003:0008, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:05:003:0092, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:05:003:0095, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0158, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0150, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0084, загальною площею (га): 6.56; 2324555100:05:002:0069, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0068, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0066, загальною площею (га): 4.8016; 2324555100:05:003:0157, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0035, загальною площею (га): 6.025; 2324586200:01:002:0017, загальною площею (га): 5.2; 2324580300:03:002:0166, загальною площею (га): 11.28; 2324580300:03:002:0186, загальною площею (га): 11.28; 2324583900:03:001:0242, загальною площею (га): 3.62; 2324584800:02:002:0173, загальною площею (га): 7.85; 2324555100:05:002:0152, загальною площею (га): 13.68; 2324586200:01:001:0129, загальною площею (га): 5.16; 2324555100:05:003:0096, загальною площею (га): 11.1797; 2324555100:05:002:0034, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:001:0048, загальною площею (га): 4.6272; 2324555100:06:002:0036, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0087, загальною площею (га): 19.2002; 2324555100:06:002:0114, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:003:0040, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:003:0090, загальною площею (га): 6.03; 2324555100:06:002:0113, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:05:002:0044, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:002:0042, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:06:002:0075, загальною площею (га): 6.0004; 2324555100:05:002:0103, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:05:003:0019, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:06:002:0035, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:002:0053, загальною площею (га): 4.86; 2324555100:06:001:0187, загальною площею (га): 6.9602; 2324555100:06:002:0120, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:05:003:0097, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:06:002:0107, загальною площею (га): 14.92; 2324555100:06:001:0008, загальною площею (га): 6.9598; 2324555100:06:001:0007, загальною площею (га): 6.96; 2324555100:06:001:0027, загальною площею (га): 6.32; 2324586200:01:002:0054, загальною площею (га): 5.91; 2324555100:06:002:0106, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:001:0028, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:001:0029, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:05:002:0102, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0064, загальною площею (га): 4.8; 2324555100:05:002:0112, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:002:0027, загальною площею (га): 13.68; 2324555100:05:001:0047, загальною площею (га): 2.2129; 2324555100:06:001:0048, загальною площею (га): 9.78; 2324555100:05:001:0031, загальною площею (га): 7; 2324582500:02:002:0003, загальною площею (га): 7.45; 2324555100:05:002:0026, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:08:002:0044, загальною площею (га): 3.1304; 2324555100:05:002:0030, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:05:003:0021, загальною площею (га): 5.5899; 2324555100:05:002:0074, загальною площею (га): 6.56; 2324555100:06:002:0104, загальною площею (га): 7.12; 2324555100:05:002:0151, загальною площею (га): 6.84; 2324555100:08:003:0123, загальною площею (га): 2.8202; 2324555100:05:002:0148, загальною площею (га): 6.84; 2324586200:01:004:0143, загальною площею (га): 6.5701; 2324555100:08:003:0124, загальною площею (га): 5.5899; 2324555100:08:003:0121, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:05:002:0088, загальною площею (га): 6.2499; 2324555100:05:003:0071, загальною площею (га): 5.59; 2324555100:08:003:0117, загальною площею (га): 2.95; 2324555100:06:001:0188, загальною площею (га): 2.32; 2324555100:06:001:0186, загальною площею (га): 6.52; 2324555100:05:003:0057, загальною площею (га): 5.1; 2324555100:06:002:0073, загальною площею (га): 6; 2324555100:06:002:0041, загальною площею (га): 8.63; 2324555100:06:002:0032, загальною площею (га): 8.23; 2324555100:06:001:0031, загальною площею (га): 6.32; 2324555100:06:002:0062, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:05:002:0039, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:05:002:0135, загальною площею (га): 2.14; 2324555100:06:001:0012, загальною площею (га): 6.93; 2324555100:05:002:0054, загальною площею (га): 4.86; 2324555100:06:002:0019, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:05:002:0080, загальною площею (га): 6.5599; 2324555100:05:003:0058, загальною площею (га): 6; 2324555100:05:002:0004, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:06:002:0020, загальною площею (га): 7.46; 2324555100:06:002:0065, загальною площею (га): 6.71; 2324555100:06:001:0015, загальною площею (га): 6.93; 2324582500:02:004:0026, загальною площею (га): 8.61; 2324582500:02:004:0020, загальною площею (га): 8.6099; 2324582500:02:002:0011, загальною площею (га): 14.2595; 2324582500:01:004:0033, загальною площею (га): 11.8701; 2324582500:02:004:0037, загальною площею (га): 8.6699; 2324582500:02:001:0003, загальною площею (га): 6.8502; 2324582500:02:002:0010, загальною площею (га): 7.1301; 2324582500:01:004:0024, загальною площею (га): 12.7703; 2324582500:02:004:0004, загальною площею (га): 7.7002; 2324586200:01:004:0070, загальною площею (га): 5.85; 2324582500:02:004:0002, загальною площею (га): 7.6996; 2324582500:02:004:0003, загальною площею (га): 7.6998; 2324582500:01:002:0024, загальною площею (га): 7.3911; 2324582500:01:004:0023, загальною площею (га): 12.7697; 2324582500:02:004:0009, загальною площею (га): 7.7001; 2324582500:02:005:0025, загальною площею (га): 8.6097; 2324582500:02:004:0039, загальною площею (га): 8.67; 2324582500:02:001:0005, загальною площею (га): 13.6998; 2324582500:02:004:0022, загальною площею (га): 17.2201; 2324582500:02:005:0014, загальною площею (га): 7.7001; 2324555100:08:002:0049, загальною площею (га): 3.13; 2324582500:02:004:0008, загальною площею (га): 7.7001; 2324582500:01:005:0046, загальною площею (га): 7.7298; 2324582500:02:001:0012, загальною площею (га): 6.85; 2324582500:02:002:0004, загальною площею (га): 7.45; 2324582500:01:005:0020, загальною площею (га): 7.7302; 2324582500:01:004:0034, загальною площею (га): 5.9999; 2324582500:02:005:0031, загальною площею (га): 7.41; 2324582500:01:004:0025, загальною площею (га): 12.7701; 2324583900:01:002:0181, загальною площею (га): 5.9003; 2324584800:02:002:0174, загальною площею (га): 8.3799; 2324582500:02:001:0015, загальною площею (га): 15.0603; 2324582500:02:005:0034, загальною площею (га): 7.4099; 2324586200:02:003:0039, загальною площею (га): 5.49; 2324582500:01:005:0017, загальною площею (га): 7.7298; 2324584800:01:001:0024, загальною площею (га): 8.01; 2324583900:01:002:0182, загальною площею (га): 5.8996; 2324582500:02:002:0141, загальною площею (га): 7.45; 2324586200:02:001:0136, загальною площею (га): 5.63; 2324584800:01:002:0344, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:002:0176, загальною площею (га): 7.71; 2324586200:01:002:0045, загальною площею (га): 5.9; 2324586200:01:004:0021, загальною площею (га): 5.7499; 2324586200:02:001:0088, загальною площею (га): 4.9199; 2324586200:02:002:0100, загальною площею (га): 4.87; 2324586200:01:003:0071, загальною площею (га): 5.1961; 2324555100:08:002:0063, загальною площею (га): 6.84; 2324583900:01:002:0153, загальною площею (га): 12.94; 2324586200:02:002:0073, загальною площею (га): 4.65; 2324583900:03:001:0241, загальною площею (га): 3.62; 2324586200:01:004:0038, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:02:001:0052, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:01:003:0088, загальною площею (га): 6.34; 2324555100:05:002:0070, загальною площею (га): 4.82324555100:05:002:0072, загальною площею (га): 4.8; 2324586200:02:003:0066, загальною площею (га): 2.3702; 2324586200:02:003:0065, загальною площею (га): 3.11; 2324583900:01:002:0248, загальною площею (га): 5.9004; 2324583900:03:001:0064, загальною площею (га): 3.0561; 2324586200:02:001:0043, загальною площею (га): 4.9199; 2324584800:01:001:0050, загальною площею (га): 8.37; 2324555100:08:002:0064, загальною площею (га): 13.68; 2324584800:02:003:0073, загальною площею (га): 0.8; 2324555100:06:002:0115, загальною площею (га): 8.63; 2324586200:02:002:0079, загальною площею (га): 4.64; 2324586200:02:002:0131, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:02:003:0026, загальною площею (га): 4.98; 2324586200:02:001:0048, загальною площею (га): 10.42; 2324586200:01:004:0141, загальною площею (га): 5.73; 2324586200:02:001:0105, загальною площею (га): 5.6201; 2324586200:02:003:0079, загальною площею (га): 13.3258; 2324583900:01:002:0177, загальною площею (га): 6.47; 2324555100:06:001:0034, загальною площею (га): 8.01; 2324555100:05:002:0041, загальною площею (га): 6.25; 2324555100:08:003:0135, загальною площею (га): 5.12324555100:04:003:0029, загальною площею (га): 4.0001; 2324555100:08:002:0062, загальною площею (га): 4.8; 2324584800:02:001:0034, загальною площею (га): 7.95; 2324584800:01:001:0034, загальною площею (га): 8.01; 2324583900:01:003:0184, загальною площею (га): 3.8001; 2324583900:01:002:0052, загальною площею (га): 4.9506; 2324586200:01:002:0100, загальною площею (га): 10.56; 2324583900:01:002:0051, загальною площею (га): 4.950; 2324586200:02:003:0019, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:02:003:0049, загальною площею (га): 4.93; 2324586200:02:002:0119, загальною площею (га): 5.2501; 2324586200:01:004:0053, загальною площею (га): 10.5001; 2324586200:01:003:0079, загальною площею (га): 5.2202; 2324586200:01:003:0069, загальною площею (га): 5.21; 2324586200:01:003:0041, загальною площею (га): 6.22; 2324586200:01:002:0084, загальною площею (га): 8.3234; 2324586200:01:002:0095, загальною площею (га): 3.165; 2324586200:01:004:0034, загальною площею (га): 5.41; 2324586200:01:003:0061, загальною площею (га): 5.2101; 2324586200:02:002:0123, загальною площею (га): 5.2601; 2324586200:02:002:0060, загальною площею (га): 5.2498; 2324586200:01:001:0054, загальною площею (га): 5.0002; 2324586200:01:004:0040, загальною площею (га): 5.4099; 2324586200:01:001:0024, загальною площею (га): 5; 2324586200:01:001:0011, загальною площею (га): 7.9498; 2324586200:02:002:0051, загальною площею (га): 5.2591; 2324586200:01:004:0024, загальною площею (га): 5.75; 2324586200:01:004:0031, загальною площею (га): 5.4102; 2324586200:01:004:0052, загальною площею (га): 5.2502; 2324586200:01:002:0190, загальною площею (га): 4.2194; 2324586200:01:003:0043, загальною площею (га): 6.2302; 2324586200:02:003:0055, загальною площею (га): 5.7501; 2324586200:01:001:0033, загальною площею (га): 5; 2324586200:01:004:0080, загальною площею (га): 5.5999; 2324586200:02:001:0195, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:01:004:0078, загальною площею (га): 5.5988; 2324586200:02:003:0020, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:01:004:0125, загальною площею (га): 6.5717; 2324586200:01:004:0124, загальною площею (га): 6.5698; 2324586200:01:004:0139, загальною площею (га): 5.15; 2324586200:02:003:0018, загальною площею (га): 4.9801; 2324586200:01:004:0142, загальною площею (га): 5.1498; 2324586200:01:004:0065,загальною площею (га): 5.73; 2324586200:02:002:0009, загальною площею (га): 5.7099; 2324586200:02:001:0101, загальною площею (га): 5.63; 2324586200:02:003:0075, загальною площею (га): 4.9295; 2324586200:01:001:0091, загальною площею (га): 4.9967; 2324586200:02:003:0078, загальною площею (га): 6.67; 2324584800:01:001:0032, загальною площею (га): 8.0105; 2324584800:02:001:0008, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:001:0038, загальною площею (га): 7.9499; 2324584800:01:001:0054, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0048, загальною площею (га): 8.2995; 2324584800:02:002:0021, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:02:003:0038, загальною площею (га): 8.2203; 2324584800:02:001:0047, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:01:001:0031, загальною площею (га): 8.0098; 2324584800:02:001:0029, загальною площею (га): 7.9504; 2324584800:01:001:0035, загальною площею (га): 8.01; 2324584800:02:001:0031, загальною площею (га): 7.9508; 2324584800:02:003:0127, загальною площею (га): 8.2202; 2324584800:02:001:0049, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:02:001:0028, загальною площею (га): 7.9503; 2324584800:02:001:0050, загальною площею (га): 8.2992; 2324584800:02:004:0660, загальною площею (га): 8.1606; 2324584800:01:001:0045, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:01:001:0027, загальною площею (га): 8.0094; 2324584800:01:001:0010, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:001:0025, загальною площею (га): 8.0101; 2324584800:01:001:0012, загальною площею (га): 7.7799; 2324584800:01:001:0089, загальною площею (га): 8.0106; 2324584800:01:001:0042, загальною площею (га): 7.4806; 2324584800:02:001:0027, загальною площею (га): 7.9496; 2324584800:02:003:0071, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0017, загальною площею (га): 7.7802; 2324584800:02:004:0324, загальною площею (га): 8.16; 2324584800:02:001:0044, загальною площею (га): 8.2993; 2324584800:02:001:0032, загальною площею (га): 7.9463; 2324584800:02:001:0083, загальною площею (га): 7.9505; 2324584800:02:001:0033, загальною площею (га): 7.9492; 2324584800:02:001:0013, загальною площею (га): 7.7796; 2324584800:01:001:0011, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:002:0173, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:02:003:0128, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:01:001:0041, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:02:003:0032, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:02:001:0052, загальною площею (га): 8.299; 2324584800:02:001:0051, загальною площею (га): 8.3001; 2324584800:02:001:0055, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:02:003:0129, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:01:001:0088, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:003:0033, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0053, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0045, загальною площею (га): 16.6005; 2324584800:01:002:0151, загальною площею (га): 11.6595; 2324584800:02:003:0069, загальною площею (га): 14.18; 2324584800:02:003:0013, загальною площею (га): 8.13; 2324582500:02:001:0017, загальною площею (га): 7.5302; 2324582500:02:002:0017, загальною площею (га): 7.13; 2324582500:02:003:0018, загальною площею (га): 9.1701; 2324586200:01:004:0048, загальною площею (га): 5.3; 2324584800:02:001:0020, загальною площею (га): 7.7797; 2324584800:02:001:0085, загальною площею (га): 2.35; 2324584800:01:001:0091, загальною площею (га): 7.48; 2324582500:02:003:0017, загальною площею (га): 9.17; 2324584800:01:001:0029, загальною площею (га): 8.0103; 2324583900:01:003:0032, загальною площею (га): 3.6601; 2324582500:02:002:0018, загальною площею (га): 7.1299; 2324583900:01:002:0129, загальною площею (га): 2.7703; 2324583900:01:003:0167, загальною площею (га): 1.18; 2324584800:02:001:0021, загальною площею (га): 7.7799; 2324584800:02:002:0011, загальною площею (га): 7.7098; 2324582500:02:005:0027, загальною площею (га): 7.4103; 2324584800:01:002:0132, загальною площею (га): 8.3698; 2324582500:02:004:0018, загальною площею (га): 8.6102; 2324586200:02:002:0030, загальною площею (га): 5.5446; 2324582500:02:002:0015, загальною площею (га): 7.1296; 2324583900:01:003:0035, загальною площею (га): 7.32; 2324586200:01:002:0025, загальною площею (га): 5.2001; 2324582500:01:005:0021, загальною площею (га): 7.7102; 2324582500:01:005:0041, загальною площею (га): 7.7098; 2324584800:01:001:0014, загальною площею (га): 7.7797; 2324584800:01:001:0013, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:02:002:0175, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:002:0171, загальною площею (га): 8.38; 2324584800:02:001:0036, загальною площею (га): 7.949; 2324586200:01:003:0015, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:003:0014, загальною площею (га): 5.54; 2324586200:01:004:0090, загальною площею (га): 5.1599; 2324586200:01:003:0042, загальною площею (га): 6.23; 2324583900:03:001:0060, загальною площею (га): 3.57; 2324583900:01:002:0098, загальною площею (га): 4.83; 2324583900:01:003:0041, загальною площею (га): 3.66; 2324583900:03:001:0087, загальною площею (га): 1.8663; 2324583900:01:003:0190, загальною площею (га): 3.4001; 2324582500:02:001:0018, загальною площею (га): 7.5298; 2324583900:01:002:0161, загальною площею (га): 12.94; 2324586200:01:002:0057, загальною площею (га): 5.1301; 2324586200:01:002:0082, загальною площею (га): 5.1598; 2324586200:01:004:0093, загальною площею (га): 5.1598; 2324584800:01:002:0377, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:003:0002, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0170, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:002:0017, загальною площею (га): 7.85; 2324584800:01:002:0121, загальною площею (га): 0.54; 2324584800:02:001:0018, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:001:0066, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:003:0028, загальною площею (га): 7.09; 2324584800:01:002:0068, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:01:001:0093, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:01:002:0059, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:004:0054, загальною площею (га): 0.23; 2324584800:02:004:0943, загальною площею (га): 4.1; 2324584800:01:002:0203, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:001:0111, загальною площею (га): 7.78; 2324584800:01:002:0093, загальною площею (га): 0.86; 2324584800:02:003:0069, загальною площею (га): 14.18; 2324584800:01:002:0151, загальною площею (га): 11.6595; 2324584800:02:001:0045, загальною площею (га): 16.6005; 2324584800:02:002:0007, загальною площею (га): 7.7096; 2324584800:02:003:0033, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0088, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:003:0129, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:02:001:0055, загальною площею (га): 8.3; 2324584800:02:001:0051, загальною площею (га): 8.3001; 2324584800:02:001:0052, загальною площею (га): 8.299; 2324584800:02:003:0032, загальною площею (га): 2.36; 2324584800:01:001:0041, загальною площею (га): 7.48; 2324584800:02:003:0128, загальною площею (га): 8.13; 2324584800:02:003:0020, загальною площею (га): 7.6399; 2324584800:01:001:0011, загальною площею (га): 7.7801; 2324584800:02:001:0013, загальною площею (га): 7.7796; 2324584800:02:001:0033, загальною площею (га): 7.9492; 2324584800:02:002:0027, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:002:0026, загальною площею (га): 8.56; 2324584800:02:001:0083, загальною площею (га): 7.9505; 2324584800:02:001:0032, загальною площею (га): 7.9463; 2324584800:02:001:0044, загальною площею (га): 8.2993; 2324584800:02:004:0324, загальною площею (га): 8.16; 2324584800:02:001:0017, загальною площею (га): 7.7802; 2324584800:02:003:0071, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0027, загальною площею (га): 7.9496; 2324584800:01:001:0042, загальною площею (га): 7.4806; 2324584800:02:004:0660, загальною площею (га): 8.1606; 2324584800:02:003:0072, загальною площею (га): 8.37; 2324584800:02:001:0050, загальною площею (га): 8.2992; 2324584800:02:001:0049, загальною площею (га): 8.3002; 2324584800:02:003:0127, загальною площею (га): 8.2202; 2324584800:02:001:0031, загальною площею (га): 7.9508; 2324584800:01:001:0035, загальною площею (га): 8.01; 2324584800:01:001:0054, загальною площею (га): 8.22; 2324584800:02:001:0038, загальною площею (га): 7.9499; 2324584800:02:002:0042, загальною площею (га): 7.7098.

Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Запорізького апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення, а підозрюваним - в цей же строк з моменту вручення йому копії даної ухвали.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення22.12.2021
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу102189552
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —335/13414/21

Ухвала від 02.02.2022

Кримінальне

Запорізький апеляційний суд

Тютюник М. С.

Ухвала від 02.02.2022

Кримінальне

Запорізький апеляційний суд

Тютюник М. С.

Ухвала від 11.02.2022

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 11.02.2022

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 03.02.2022

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 24.01.2022

Кримінальне

Запорізький апеляційний суд

Тютюник М. С.

Ухвала від 22.12.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні