Ухвала
від 04.01.2022 по справі 328/2659/21
ТОКМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

328/2659/21

04.01.2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 січня 2022 року м. Токмак

Токмацький районний суд Запорізької області у складі: головуючого судді: Погрібної О.М., за участю секретаря судового засідання Мацинської О.Є., розглянувши в підготовчому судовому засіданні позовну заяву адвоката Караван Ольги Дмитрівни в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору товариство з обмеженою відповідальністю АГРО-ВІЛЬНЕ про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом,

встановив:

Адвокат Караван О.Д. звернулася в суд з позовною заявою в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору товариство з обмеженою відповідальністю АГРО-ВІЛЬНЕ про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

Ухвалою судді Токмацького районного суду Запорізької області від 07.10.2021 було відкрито провадження у справі та призначено її до розгляду в судовому засіданні в порядку загального позовного провадження.

Позивач ОСОБА_1 та представник позивача адвокат Караван О.Д., які про день, час та місце судового розгляду справи повідомлені належним чином, в підготовче судове засідання не з`явилися, від представника позивача адвоката Караван О.Д. надійшла заява про проведення судового засідання за її та позивача відсутності.

Відповідач ОСОБА_2 та представник третьої особи ТОВ АГРО-ВІЛЬНЕ , які про день, час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлені належним чином, в підготовче судове засідання не з`явилися, про причини неявки суд не повідомили.

У відповідності до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно з п.15 ч.2ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно з п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.196-198, 200 ЦПК України, суд,

постановив:

У цивільній справі за позовом адвоката Караван Ольги Дмитрівни в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору товариство з обмеженою відповідальністю АГРО-ВІЛЬНЕ про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 03 лютого 2022 року об 11-00 годині, в залі засідань Токмацького районного суду Запорізької області (м. Токмак, вул. Володимирська, буд. 28).

У судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Відповідно до вимог ст.353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, але заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

СудТокмацький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення04.01.2022
Оприлюднено05.01.2022
Номер документу102396290
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —328/2659/21

Рішення від 03.02.2022

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

Ухвала від 04.01.2022

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

Ухвала від 02.11.2021

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

Ухвала від 07.10.2021

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

Ухвала від 04.10.2021

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Погрібна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні