Ухвала
від 05.01.2022 по справі 127/54/22
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 127/54/22

Провадження № 2/127/20/22

У Х В А Л А

Іменем України

05 січня 2022 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області у складі головуючого судді Бойко В.М. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Підприємства об`єднання громадян Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих (м.Вінниця, вул.600-річчя, буд.9) про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов вищевказаний позов.

Подана заява відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Відповідно до ст. ст. 19, 23, 27 ЦПК України справа належить до юрисдикції та підсудна Вінницькому міському суду Вінницької області.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу; якщо відповідачем вказана фізична особа, яка не має статусу підприємця, суд відкриває провадження не пізніше наступного дня з дня отримання судом у порядку, передбаченому частиною восьмою цієї статті, інформації про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - відповідача.

Суд прийшов до висновку, що дана справа є малозначною та підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) осіб відповідно до положень ч. 6 ст. 19, ст. 274 ЦПК України.

Керуючись ст. ст. 19, 187, 274 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження у справі.

Судове засідання по справі призначити на 25.01.2022 року на 09 год. 30 хв. в приміщенні Вінницького міського суду Вінницької області в залі судових засідань № 7.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштового відправлення.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua.

Запропонувати відповідачу надати суду (в копії - позивачу) протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження відзив на позов з наданням усіх доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання до суду відповіді на відзив з наданням усіх доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується відзив, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем, та документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь з наданням усіх доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення на відповідь, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем, та документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення на відповідь і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.01.2022
Оприлюднено06.01.2022

Судовий реєстр по справі —127/54/22

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Антоненко Наталія Олександрівна

Ухвала від 22.09.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 22.08.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Постанова від 22.08.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 22.08.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 13.07.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 22.06.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 16.06.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Рішення від 23.05.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бойко В. М.

Ухвала від 05.01.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бойко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні