Ухвала
від 21.01.2022 по справі 182/7482/21
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/7482/21

Провадження № 2-о/0182/16/2022

У Х В А Л А

Іменем України

21.01.2022 року м. Нікополь

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого-судді Кобеляцької-Шаховал І.О.

секретар Іванова Т.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Нікополі цивільну справу за заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересована особа - територіальна громада м.Нікополя в особі виконкому Нікопольської міської ради, про встановлення юридичного факту, -

В С Т А Н О В И В:

В провадження Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшла заява ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересована особа - територіальна громада м.Нікополя в особі виконкому Нікопольської міської ради, про встановлення юридичного факту.

Ухвалою Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2021 року по даній справі було відкрито провадження.

Ознайомившись із заявою та долучених до неї додатками, судом було встановлено, що вона не відповідає вимогам чинного законодавства та підлягає залишенню без руху з наступних підстав.

Відповідно до ч.4 ст.177 ЦПК України, до заяви додаються документи, що підтверджують сплату судового збору у встановлених порядку і розмірі, або документи, що підтверджують підстави звільнення від сплати судового збору, відповідно до закону.

Частиною 7 ст.6 ЗУ Про судовий збір передбачено, що у разі, якщо позов подається одночасно кількома позивачами до одного або кількох відповідачів, судовий збір обчислюється з урахуванням загальної суми позову і сплачується кожним позивачем пропорційно долі поданих кожним з них вимог окремим платіжним документом.

Як вбачається з матеріалів справи, до вищевказаної заяви про встановлення юридичного факту долучено квитанцію про сплату судового збору на загальну суму в розмірі 454 грн. 00 коп., платником по якій є ОСОБА_1 , однак, квитанція про сплату судового збору ОСОБА_2 на вищевказану суму в матеріалах справи відсутня.

Таким чином, враховуючи вищевикладені обставини, суд вважає за необхідне заяву залишити без руху, надавши заявникам строк для усунення недоліків.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.175, 185, 258 ЦПК України, суддя -

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересована особа - територіальна громада м.Нікополя в особі виконкому Нікопольської міської ради, про встановлення юридичного факту - залишити без руху .

Надати позивачу строк для усунення зазначених в ухвалі недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня отримання ухвали, інакше заяву вважати неподаною і повернути позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. О. Кобеляцька-Шаховал

СудНікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення21.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102630982
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —182/7482/21

Рішення від 03.10.2022

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні