Ухвала
від 19.01.2022 по справі 930/2011/21
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/2011/21

Провадження №2/930/80/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

19.01.2022 року м. Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Царапори О.П.

при секретарі Цицак С.В.

за участю представника відповідача ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Немирів в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Селянського (Фермерського) господарства "Відродження", представник позивача Богословський Сергій Вікторович до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Немирівлатінвест" про стягнення коштів, визнання Договорів оренди землі недійсними, скасування державної реєстрації Договорів оренди землі, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Немирівського районного суду перебуває цивільна справа за позовом Селянського (Фермерського) господарства "Відродження", представник позивача Богословський Сергій Вікторович до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Немирівлатінвест" про стягнення коштів, визнання Договорів оренди землі недійсними, скасування державної реєстрації Договорів оренди землі.

Ухвалою Немирівського районного суду Вінницької області від 06.09.2021 року провадження у зазначеній справі було відкрито призначено підготовче судове засідання.

19.01.2022 року у підготовче судове засідання представник позивача адвокат Богословський С.В. не з`явився. Надійшло письмове клопотання провести підготовче судове засідання у його відсутність. Не заперечує щодо закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 будучи належним чином повідомленою про розгляд справи у підготовче судове засідання не з`явилася. Заяв та клопотань пов`язаних із розглядом справи від неї до суду не надходило.

Представник відповідача ТОВ НЕМИРІВЛАТІНВЕСТ , адвокат Варцаба С.А. у підготовчому судовому засіданні заявлені позовні вимоги не визнав. Не заперечував щодо закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідно ст.197 ЦПК України були проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом Селянського (Фермерського) господарства "Відродження", представник позивача Богословський Сергій Вікторович до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Немирівлатінвест" про стягнення коштів, визнання Договорів оренди землі недійсними, скасування державної реєстрації Договорів оренди землі .

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 00 год. на 24.02.2022 року у приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області за адресою: (22800 Вінницька область, м. Немирів, вул. Шевченка, 27, Вінницької області).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.П. Царапора

Дата ухвалення рішення19.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102637862
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення коштів, визнання Договорів оренди землі недійсними, скасування державної реєстрації Договорів оренди землі

Судовий реєстр по справі —930/2011/21

Повістка від 30.11.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Голота Л. О.

Постанова від 16.11.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Голота Л. О.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Голота Л. О.

Ухвала від 10.10.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Голота Л. О.

Ухвала від 03.10.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Голота Л. О.

Рішення від 28.08.2022

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 19.01.2022

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні