Ухвала
від 13.01.2022 по справі 439/2263/21
БРОДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 439/2263/21

Провадження № 2/439/196/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження

13 січня 2022 року Суддя Бродівського районного суду Львівської області Бунда А.О., розглянувши позовну заяву заступника керівника Тернопільської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону (м.Тернопіль проспект Злуки,47в) в інтересах держави, в особі Бродівської міської ради Львівської області (м.Броди пл.Ринок,20) до ОСОБА_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , третя особа (на стороні позивача) Комунальне некомерційне підприємство Бродівська центральна міська лікарня Бродівської міської ради Львівської області (м.Броди вул..Юридика,22) про відшкодування витрат закладові охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілої від кримінального правопорушення,-

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Враховуючи предмет та підстави позову, відповідно до вимог ст.ст. 19, 274 ЦПК України розгляд справи слід проводити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст .19,185,274 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Тернопільської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, в інтересах держави, в особі Бродівської міської ради Львівської області до ОСОБА_1 , третя особа (на стороні позивача) Комунальне некомерційне підприємство Бродівська центральна міська лікарня Бродівської міської ради Львівської області про відшкодування витрат закладові охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілої від кримінального правопорушення.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження із повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання у приміщенні Бродівського районного суду Львівської області на 11 .02.2022 року.

Із урахуванням вже призначених попередньо до розгляду цивільних справ, зайнятості судді в інших провадженнях, графіку судових засідань судове засідання перепризначити на 15 березня 2022 року на 10:00 год . в приміщенні Бродівського районного суду Львівської області.

Запропонувати відповідачу у випадку відсутності згоди на розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження подати заяву із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, у випадку заперечення проти позову, протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позов, копію якого разом із доданими до нього документами надіслати іншим учасникам справи.

Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзив, а відповідачу - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов та відповіді на відзив відповідно.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом пятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://bd.lv.court.gov.ua.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А.О.Бунда

Дата ухвалення рішення13.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102657895
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —439/2263/21

Рішення від 05.06.2022

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Рішення від 05.06.2022

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 14.03.2022

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні