Ухвала
від 18.01.2022 по справі 479/839/21
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

479/839/21

2/479/93/22

У Х В А Л А

18 січня 2022 року смт.Криве Озеро

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

В складі : головуючої - судді Репушевської О.В.;

за участі: секретаря судового засідання Добровольської І.М.;

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду, в порядку загального позовного провадження, цивільну справу №479/839/21 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Кривоозерського районного нотаріального округу Миколаївської області Білявську Т.П., приватного нотаріуса Врадіївського районного нотаріального округу Миколаївської області Лавріненка М.І. про тлумачення заповіту ,

у ч а с н и к и с п р а в и :

позивач ОСОБА_1 ,

представник позивача адвокат Бездітний В.А., за довіреністю від 16 березня 2021 року,

відповідач Кривоозерська селищна рада Первомайського району Миколаївської області,

треті особи, які не заявляють

самостійних вимог щодо

предмета спору приватний нотаріус Кривоозерського районного нотаріального округу Миколаївської області

Білявська Т.П.,

приватний нотаріус Врадіївського районного нотаріального округу Миколаївської області Лавріненка М.І.,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Кривоозерського районного нотаріального округу Миколаївської області Білявську Т.П., приватного нотаріуса Врадіївського районного нотаріального округу Миколаївської області Лавріненка М.І. про тлумачення заповіту .

У підготовче судове засідання сторони не з`явились.

Від представника позивача надійшло до суду клопотання про розгляд справи за його відсутності, позовні вимоги підтримав, просив їх задовольнити.

Від представника відповідача надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, не заперечували проти розгляду справи по суті та прийняти рішення згідно чинного законодавства.

Представники третіх осіб в підготовче засідання не з`явились, причини неявки не повідомили, належним чином повідомлені про дату та місце розгляду справи належним чином.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

У зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.196-200, 259, 260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у цивільній справі №479/839/21 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Кривоозерського районного нотаріального округу Миколаївської області Білявську Т.П., приватного нотаріуса Врадіївського районного нотаріального округу Миколаївської області Лавріненка М.І. про тлумачення заповіту - закрити .

Призначити цивільну справу №479/839/21 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Кривоозерського районного нотаріального округу Миколаївської області Білявську Т.П., приватного нотаріуса Врадіївського районного нотаріального округу Миколаївської області Лавріненка М.І. про тлумачення заповіту до судового розгляду по суті на 17 березня 2022 року о 10.00 год . у відкритому судовому засіданні вприміщенні Кривоозерського районного суду за адресою: вул.Шевченка,1-а, смт.Криве Озеро Миколаївської області .

Повідомити учасників справи про дату, час і місце судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її проголошення.

СУДДЯ:

СудКривоозерський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102664360
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —479/839/21

Рішення від 16.03.2022

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 27.10.2021

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні