Ухвала
від 20.01.2022 по справі 664/3575/21
ЦЮРУПИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21.01.2022

Справа № 664/3575/21

Провадження № 2/664/133/22

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

21 січня 2022 року м. Олешки Херсонської області

Суддя Цюрупинського районного суду Херсонської області Сіденко С.І., дослідивши матеріали позовної заяви будинкоуправління АДРЕСА_1 до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,-

встановив:

Будинкоуправління №2 при квартирно-експлуатаційному відділі м.Херсона, яке розташоване за адресою: м. Херсон, вул.Паравозна, 44, ЄДРПОУ 24971352, звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 , місце проживання якого за адресою: АДРЕСА_2 , закрите військове містечко АДРЕСА_3 , про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги, які підлягають оплаті, кредитним договором, посилаючись на те, що відповідач не виконує в повному обсязі умови договору та допустила утворення заборгованості, яку в добровільному порядку не погашає.

Матеріали позовної заяви відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Враховуючи положення ч. 6 ст. 19, ч. 1 ст. 274 ЦПК України, клопотання позивача про розгляд справи в порядку спрощеного провадження підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 13, 19, 187, 189 ЦПК України, суддя

постановив:

Відкрити спрощенепозовне провадженняу справіза позовом акціонерного товариства «МЕГАБАНК» до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості.

Перше судове засідання по розгляду справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження призначити на 22березня 2022р.о 11:00год. тапроводити зповідомленням сторінв приміщенніЦюрупинського районногосуду Херсонськоїобласті,яке розташованеза адресою:75100,Херсонська обл.,м.Олешки,вул.Поштова,48,каб.210.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України та (або) заперечення проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження відповідно до ст. 187 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу.

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу.

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Цюрупинського районного суду Херсонської області: http://cr.ks.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.І.Сіденко

Дата ухвалення рішення20.01.2022
Оприлюднено24.08.2022
Номер документу102673546
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —664/3575/21

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Сіденко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні