Ухвала
від 26.01.2022 по справі 481/1057/21
НОВОБУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 481/1057/21

Провадж.№ 2/481/97/2022

УХВАЛА

/про відкладення розгляду справи/

26.01.22 року м. Новий Буг

Новобузький районний суд Миколаївської області в складі:

головуючої судді - Васильченко Н.О.,

за участю секретаря судового засідання - Войцеховської О.А.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні Новобузького районного суду Миколаївської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_1 , приватного підприємства Обоянь , третя особа: регіональний ландшафтний парк Приінгульський , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Новобузького районного суду Миколаївської області від 02.11.2021 підготовче судове засідання призначено в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з представником відповідача ОСОБА_1 , адвокатом Філевським Р.М.

В підготовче судове засідання на відеозв`язок представник відповідача, адвокат Філевський Р.М. не вийшов, з причини відсутності електроенергії.

Інші учасники в підготовче судове засідання не з`явилися.

Відповідно до ч. 2ст. 198 ЦПК Українисуд відкладає підготовче засідання в межах визначених цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, встановлених частиною другою ст. 223 цього Кодексу.

Відповідно до пункту 1 ч. 2ст. 223 ЦПК Українисуд відкладає розгляд справи у судовому засіданні у межах встановленого цим Кодексом строку у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання. Про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Згідно з ч. 2ст. 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Враховуючи вищевикладені обставини, суд вважає, що розгляд справи слід відкласти, про що повідомити сторони.

Керуючись ст. ст. 198, 223, 247, 258, 260-261, 353 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Розгляд справи за позовом керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_1 , приватного підприємства Обоянь , третя особа: регіональний ландшафтний парк Приінгульський , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку, у підготовчому судовому засіданні відкласти до 13 год. 00 хв. - 28 лютого 2022 року.

Забезпечити проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції за участю представника відповідача, адвоката Філевського Р.М. в системі EasyCon з використанням власних технічних засобів - 28 лютого 2022 року о 13 год. 00 хв..

Копію ухвали про участь осіб в підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Наталя ВАСИЛЬЧЕНКО

СудНовобузький районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення26.01.2022
Оприлюднено28.01.2022
Номер документу102789186
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —481/1057/21

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

Ухвала від 02.11.2021

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні