Ухвала
від 26.01.2022 по справі 707/3131/21
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/3131/21

2/707/195/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 січня 2022 року м. Черкаси

Черкаський районний суд Черкаської області у складі:

головуючого-судді Суходольського О.М.

з участю секретаря Культенко Н.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сагунівської сільської ради Черкаського району Черкаської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування, -

в с т а н о в и в:

У підготовче судове засідання учасники процесу не з`явились. Від представника позивача адвоката Заруби С.О. надійшла заява через канцелярію суду про проведення підготовчого засідання без участі позивача та представника позивача та можливість призначити справу до судового розгляду. Інших заяв чи клопотань позивач не заявив.

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився, хоча відповідач належним чином був повідомлений судом про дату, час та місце розгляду справи, що підтверджується даними рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення. Відзиву відповідач не подав, однак від відповідача надійшло клопотання, згідно якого відповідач просить розглянути справу без участі їх представника, а рішення прийняти на розсуд суду.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги ч.2 ст.197 ЦПК України.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Спір між сторонами не врегульовано.

За таких обставин, суд вважає підготовку справи до розгляду закінченою та можливим призначити справу до розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189-200 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження по даній справі та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, яке провести 24 лютого 2022 року о 09-10год.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ck.ck.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: О. М. Суходольський

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення26.01.2022
Оприлюднено31.01.2022
Номер документу102799869
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —707/3131/21

Ухвала від 28.08.2022

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Рішення від 29.03.2022

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні