Ухвала
від 28.01.2022 по справі 757/4184/20-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/4184/20-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 січня 2022 року Печерський районний суд м. Києва

суддя Батрин О.В.

секретар судового засідання Габрись О.М.,

учасники справи:

позивач: ОСОБА_1

відповідач: ОСОБА_2

третя особа 1: Товариство з обмеженою відповідальністю Газова компанія Альянс третя особа 2: Товариство з обмеженою відповідальністю С.Р.К.-Груп

третя особа 3: Товариство з обмеженою відповідальністю Газова Компанія Альянс-Груп

третя особа 4: Товариство з обмеженою відповідальністю ІНК ДЕК-ГРУП

третя особа 5: Товариство з обмеженою відповідальністю Енергетична компанія Альянс

третя особа 6: Товариство з обмеженою відповідальністю Енергетична компанія ГОУ ТРЕВЕЛ

третя особа 7: Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія Молочний Альянс

третя особа 8: Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія Чернігів Автогаз

третя особа 9: Товариство з обмеженою відповідальністю Юркомпанія Альянс

третя особа 10: Товариство з обмеженою відповідальністю Ла Траторія-Груп

третя особу 11: Товариство з обмеженою відповідальністю НАРС

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: товариства з обмеженою відповідальністю Газова компанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю С.Р.К.-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю Газова компанія Альянс-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю ІНК Дек-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю Енергетична компанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Гоу Тревел , товариства з обмеженою відповідальністю Молочний Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Компанія Чернігів Автогаз , товариства з обмеженою відповідальністю Юркомпанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Ла Траторія-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю НАРС , про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшло клопотання відповідача ОСОБА_2 про направлення цивільної справи для розгляду до Солом`янського районного суду м. Києва за підсудністю, за його місцем реєстрації.

Представник позивача у судовому засіданні не заперечив щодо задоволення вказаного клопотання.

Відповідач та представники третіх осіб до судового засідання не з`явились.

Дослідивши матеріали цивільної справи, суд дійшов висновку про направлення справи за підсудністю до Солом`янського районного суду м. Києва, виходячи з такого.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 27 ЦПК України позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або перебування, якщо інше не передбачено законом.

На час відкриття провадження у справі за даними, вказаними позивачем у позові щодо місця проживання відповідача ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ), та після здійснення судом згідно з ч. 6 ст. 187 ЦПК України відповідного запиту з приводу перевірки місця реєстрації відповідачів, інформація щодо реєстрації відповідача ОСОБА_2 за зазначеною адресою не підтвердилась (т. 1 а.с. 63).

У зв`язку з чим судом 5 червня 2020 року відкрито провадження у справі відповідно до положень ч. 10 ст. 187 ЦПК України.

Водночас, відповідач ОСОБА_2 9 лютого 2021 року надав суду довідки про місце своєї реєстрації, відповідно до якої на час звернення до суду з позовом ОСОБА_1 та відкриття провадження у справі відповідач був зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 з 25 березня 2019 року (т. 1 а.с. 134).

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

З урахуванням наведеного, суд дійшов висновку про передачу вказаної цивільної справи для розгляду до Солом`янського районного суду м. Києва за місцем проживання відповідача ОСОБА_2 .

З урахуванням наведеного та керуючись ст. 27, 31, 353-355 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: товариства з обмеженою відповідальністю Газова компанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю С.Р.К.-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю Газова компанія Альянс-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю ІНК Дек-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю Енергетична компанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Гоу Тревел , товариства з обмеженою відповідальністю Молочний Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Компанія Чернігів Автогаз , товариства з обмеженою відповідальністю Юркомпанія Альянс , товариства з обмеженою відповідальністю Ла Траторія-Груп , товариства з обмеженою відповідальністю НАРС , про стягнення заборгованості - передати до Солом`янського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Ухвала суду може бути оскаржена шляхом подання до Київського апеляційного суду апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя О.В.Батрин

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення28.01.2022
Оприлюднено31.01.2022
Номер документу102838445
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —757/4184/20-ц

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Батрин О. В.

Ухвала від 18.11.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Батрин О. В.

Ухвала від 14.08.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 05.06.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні