Ухвала
від 14.01.2022 по справі 757/1835/22-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/1835/22-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 січня 2022 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання прокурора у кримінальному провадженні прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту, -

ВСТАНОВИВ:

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання прокурора у кримінальному провадженні прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту на майно, в рамках кримінального провадження № 12021041410000145 від 26.07.2021 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185, ч.ч. 2, 3 ст. 185, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 366 КК України.

Вказане клопотання обґрунтовує тим, що у провадженні Головного слідчого управління Національної поліції України перебуває кримінальне провадження № 12021041410000145 від 26.07.2021 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185, ч.ч. 2, 3 ст. 185, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 366 КК України, за фактами службового підроблення та викрадення майна ТОВ «РЕГУЛ-АГРО».

У ході досудового розслідування встановлено, що протягом липня-листопада 2021 року до правоохоронних органів із заявами про вчинення кримінальних правопорушень звертався директор ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_4 , який повідомляв про те, що посадові особи ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ», діючи за попередньою змовою з колишнім директором ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_5 та іншими особами, які раніше заволоділи корпоративними правами ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», шляхом використання підроблених документів Договору № 18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини, який було начебто укладено колишнім директором ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_5 18 листопада 2020 року, здійснюють таємне викрадення майна підприємства посівів соняшнику, з земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що орендуються ТОВ «РЕГУЛ-АГРО».

Також до правоохоронних органів із заявою звернувся директор ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» ОСОБА_6 , який просить вжити заходи до посадових осіб ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», які здійснюють нібито незаконний збір урожаю соняшника на орендованих земельних ділянках, та який був вирощений з давальницької сировини на підставі Договору №18/11-20 від 18.11.2020 про виготовлення продукції з давальницької сировини. У підтвердження поданої заяви ОСОБА_6 надав працівникам поліції копію Договору №18/11-20 від 18.11.2020 про виготовлення продукції з давальницької сировини, укладений між ТОВ «Регул-Агро» (виконавець) код ЄРДПОУ 38101332 в особі директора ОСОБА_5 та ТОВ «Оптима Колл» (замовник) код ЄРДПОУ 43100351. У реквізитах вказаного договору зазначено розрахунковий рахунок ТОВ «Регул-Агро» - НОМЕР_1 .

Відповідно до виписки про відкриті рахунки ТОВ «Регул-Агро» код ЄРДПОУ 38101332, розрахунковий рахунок НОМЕР_1 , відкритий 19.01.2021 у АТ КБ «ПриватБанк» НОМЕР_2 . У той же час, вказаний номер розрахункового рахунку зазначений у договорі №18/11-20 від 18.11.2020 про виготовлення продукції з давальницької сировини.

Тобто у договорі указані реквізити рахунку, які на момент нібито його укладання не могли існувати.

З урахуванням вищевикладеного, є підстави вважати, що службовими особами ТОВ «Регул-Агро» в особі директора ОСОБА_5 та ТОВ «Оптима Колл» в особі директора ОСОБА_6 був складений завідомо неправдивий офіційний документ, до якого внесені завідомо неправдиві відомості про дату укладання договору.

У подальшому у ході досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді Індустріального районного суду про дозвіл на тимчасовий доступ у ТОВ «Оптима Колл» був вилучений оригінал вказаного договору з додатками до нього.

Згідно висновку почеркознавчої експертизи підпис від імені директора ТОВ «Оптима Колл» код ЄРДПОУ 43100351 ОСОБА_6 у Договорі № 18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини від 18.11.2020 у графі «ЗАМОВНИК» - виконаний ОСОБА_6 .

05.11.2021 року директору ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» ОСОБА_6 та колишньому директору ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_5 повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України, а саме: службове підроблення, яке виразилося у складанні завідомо неправдивого офіційного документу Договору №18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини від 18.11.2020, вчинене за попередньою змовою групою осіб та видача службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу.

Крім того, у ході допиту як потерпілого директора та засновника ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_4 , досудовим слідством встановлено наступне.

ОСОБА_4 був поновлений на посаді директора ТОВ «Регул-Агро» та приступив до виконання своїх обов`язків на підставі наказу №22/07/21 від 22.07.2021 року і ним було проведено інвентаризацію біологічних активів підприємства.

Під час інвентаризації виявлено на земельних ділянках, які перебувають в оренді ТОВ «Регул-Агро», наявність сільськогосподарських культур, а саме: насіння соняшнику та посіви озимої пшениці, які ОСОБА_4 наказом прийняв на баланс підприємства.

Посадові особи ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ», діючи спільно та за вказівками ОСОБА_7 , ОСОБА_5 , ОСОБА_8 незаконно зібрали протягом липня-серпня 2021 врожай озимої пшениці.

15.10.2021, з метою збереження активів підприємства, ОСОБА_4 було прийнято рішення про залучення сільськогосподарської техніки та охоронної фірми для організації та збору врожаю, а саме: соняшнику, з земельних ділянок, які перебувають в оренді ТОВ «Регул-Агро».

Близько 14:00 год. 15.10.2021, у той час як ОСОБА_4 , разом зі своїми представниками та охороною приїхали на поле АДРЕСА_1 , їх чекали невідомі озброєні вогнепальною зброєю люди в балаклавах у кількості 15 осіб. Як стало відомо, вказаними людьми керував директор ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» ОСОБА_6 . Під час спілкування з ОСОБА_6 , останній повідомив, що він не дасть ОСОБА_4 збирати врожай, оскільки все, що знаходиться на полях ТОВ «Регул-Агро» належить йому, а ОСОБА_4 своїм поновленням на посаді перешкоджає йому, ОСОБА_7 та іншим, зібрати та привласнити врожай.

ОСОБА_4 одразу викликав поліцію за номером «102» та повідомив про протиправне заволодіння майном підприємства та перешкоджання законній господарській діяльності.

ОСОБА_6 разом із озброєними особами в балаклавах почали погрожувати зброєю водіям комбайнів, представникам ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», які знаходились на полі, блокували комбайни та іншу техніку, залучену для збору врожаю.

У якості підстав ОСОБА_6 було пред`явлено Договір № 18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини, який було начебто укладено колишнім директором ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_5 18 листопада 2020 року.

ОСОБА_4 зазначив, що вказаний договір має ознаки фіктивності та зловмисної домовленості між сторонами, а саме діючим засновником ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_7 та директором ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» ОСОБА_6 та таким, що направлений на виведення активів з підприємства для подальшого продажу за готівку. У вказаному договорі не встановлена реальна кількість насіння соняшника, якою було засіяно поля та чи взагалі поля були засіяні з насіння ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ», з огляду на те, що відповідно до умов договору кількість насіння визначено у мішках, що є способом зберігання, а не одиницею виміру.

На прохання ОСОБА_4 ОСОБА_6 відмовив йому надати докази підтвердження права власності на давальницьку сировину. Відсутність документів, а саме: видаткові накладні, сертифікати якості та походження, свідоцтва на гібридне насіння, товарно-транспортні накладні, якими доставлявся давальницька сировина, докази сплати коштів за придбання сировини свідчить про не підтвердження реальності господарської операції. Крім того, вартість послуг за договором становить 3000,00 грн за гектар, при тому, що тільки орендна плата, яку сплачує підприємство власникам земельної ділянки становить 3500 грн. за гектар, не кажучи про витрати, що складають собівартість наданих послуг з обробки землі при підготовці та при засіюванні насінням соняшника та подальшою обробкою добривами.

Видом діяльності ТОВ «ОПТИМА КОЛ» - є організація діяльності колл центрів, підприємство не має основних засобів, найманих працівників, не займається сільськогосподарською діяльністю. Статутний капітал становить 1 000,00 грн.

Все вище викладене свідчить, що ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» не здійснювало посів з давальницької сировини та те, що господарські операції відображенні в договорі не були реальними та фактично здійсненими.

Відповідно до умов Договору № 18/11-20 про виготовлення з давальницької сировини Замовник доручає Виконавцю, а Виконавець приймає на себе зобов`язання виготовити з наданої Замовником давальницької сировини та передати Замовникові продукцію у вигляді незавершеного сільськогосподарського виробництва посівів соняшника, вирощених та готових до збирання.

Разом з цим, ознайомившись зі справою про банкрутство ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» та договором з додатками, який наданий директором ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ», ОСОБА_4 встановлено наступне: в справі про банкрутство є відповідний реєстр вимог кредиторів, в якому відсутні вимоги ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» щодо обов`язку передачі врожаю пшениці, соняшнику, а у ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» отримання оплати за нього; в інвентаризаційному описі, складеному директором ОСОБА_5 та арбітражним керуючим, яке подано до Господарського суду Дніпропетровської області 17.05.2021 не встановлено наявність посівів соняшнику та добрив на балансі підприємства. Вказане свідчить про те, що ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» фактично не передавало ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» посівного матеріалу та добрив (давальницької сировини), які були начебто передані за актом від 30.04.2021р., а у ТОВ «Регул Агро», відсутні первинні бухгалтерські документи щодо обліку отриманих добрив та посівного матеріалу; а ні ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», а ні ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» за цей та попередні роки не подавали статистичну звітність про посівні площі за формою №4-сг щодо врожаїв озимої пшениці та соняшника; представники ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» не пред`явили первинні бухгалтерські документи, як щодо придбання насіння та добрив, так і щодо передачі (перевезення) їх ТОВ РЕГУЛ-АГРО видаткові накладні, ТТН.

Крім того, 15.10.2021 ОСОБА_4 було в присутності представників поліції пред`явлено директору ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» заяву про припинення договору №18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини у зв`язку з його фіктивністю та тим, що укладений в порушення вимог цивільного законодавства.

Враховуючи викладене вище, під час досудового слідства встановлено, що посадові особи ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ», діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 та іншими учасниками, продовжують вчиняти дії, направлені на незаконне заволодіння активами та майном підприємства ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» у вигляді врожаю соняшника, кукурудзи та озимої пшениці, на підставі документів з ознаками фіктивності.

Таким чином, на теперішній час є підстави вважати, що документи, надані правоохоронним органам та представникам ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» директором ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» ОСОБА_6 , а саме: договір № 18/11-20 про виготовлення продукції з давальницької сировини від 18.11.2020 року та Договір від 25.03.2021 №25/03-21, укладені між ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» в особі директора ОСОБА_5 , з однієї сторони, та ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» в особі директора ОСОБА_6 , з іншої сторони, та додатки до них, у тому числі специфікації, акти-приймання передачі сировини; звіт про фактичне витрачання давальницької сировини, є завідомо неправдивими офіційними документами, які створюють юридичні наслідки та містять неправдиві відомості, з використанням яких посадові особи

ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» намагаються заволодіти врожаєм соняшника та кукурудзи, який належить ТОВ «РЕГУЛ-АГРО».

Крім того, під час допиту як потерпілого ОСОБА_4 , останній повідомив, що у 2013 році йому належали корпоративні права ТОВ «РЕГУЛ» та ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», які займались сільськогосподарською діяльністю. Вказаним підприємствам належали на праві власності об`єкти нерухомості на території Дніпропетровської області та земельні ділянки на праві оренди.

ОСОБА_4 та ОСОБА_9 з 2013 року були засновниками та учасниками ТОВ «РЕГУЛ» (код ЄДРПОУ 21925618) у розмірі 50% статутного капіталу кожний. З липня 2013 року вони стали жертвами «рейдерського захоплення» підприємства та під погрозою вбивства, та фізичного насильства були вимушені переоформити половину своїх часток на користь ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , які у подальшому незаконно, шляхом підробки реєстраційних документів, виключили їх зі складу засновників підприємства, відкрили провадження по банкрутству на підставі фіктивної заборгованості ТОВ «РЕГУЛ» перед іншими кредиторами, якої фактично не існувало, вивели майно підприємства на інших підконтрольних їм фізичних та юридичних осіб, у т.ч. на ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», та визнали ТОВ «РЕГУЛ» банкрутом.

У подальшому, у жовтні 2013 року, ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та інші, розуміючи, що ОСОБА_4 та ОСОБА_10 , у розмірі по 50% кожному, належать корпоративні права ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» (код ЄДРПОУ 38101332), продовжуючи здійснювати свою протиправну діяльність, направлену на заволодіння його майном, шляхом погроз вбивством, фізичною розправою та внаслідок тривалого позбавлення волі, примусили мене та ОСОБА_10 переоформити свої частики у статутному капіталі ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» (код ЄДРПОУ 38101332) на ОСОБА_7 та ОСОБА_11 , які у подальшому володіли 74% статутного капіталу підприємства. Після чого у квітні 2015 року ОСОБА_7 та ОСОБА_8 незаконно виключили ОСОБА_4 з засновників та звільнили з посади директора підприємства.

За даними фактами зареєстровано та розслідується ряд кримінальних проваджень №№62021170030000105, 12019040720000928, 12021041720000496, 12021041720000497, 12021000000000450, 12021000000000451, 12021000000000452.

Встановлені під час досудового розслідування обставини свідчать про умисел ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_5 та групи осіб, використавши підроблені документи, заволодіти майном ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» (код ЄДРПОУ 38101332).

Крім того, досудовим слідством встановлено, що 09.02.2021 року ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області відкрито провадження у справі №904/7164/20 про визнання банкрутом ТОВ "РЕГУЛ-АГРО" та введено мораторій на задоволення вимог кредиторів (зупинення виконання боржником грошових зобов`язань і зобов`язань щодо сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), строк виконання яких настав до дня введення мораторію, і припинення заходів, спрямованих на забезпечення виконання цих зобов`язань.

Вищевказане свідчить про те, що будь-які зобов`язання ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» перед кредиторами підлягають вирішенню та задоволенню, шляхом подання вимог кредиторів до Господарського суду у справі про банкрутство та в результаті складення реєстру вимог кредиторів та його затвердження господарським судом.

Згідно показань директора ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» ОСОБА_4 та аналізу рішень суду, наявних у Єдиному реєстрі судових рішень по справі №904/7164/20 про визнання банкрутом ТОВ "РЕГУЛ-АГРО", ТОВ «ОПТИМА КОЛЛ» не подавало до суду жодних вимог щодо наявної кредиторської заборгованості ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» перед вказаним підприємством.

Згідно з пунктом «б» частини 1 статті 95 Земельного кодексу України, землекористувач має право на посіви та насадження сільськогосподарських та інших культур, на вироблену продукцію.

Якщо інша особа оспорює право власності на врожай то вона має право звернутись до суду. Тільки рішенням суду може бути визнано право власності на врожай, за відсутності такого рішення суду, право власності на врожай належить землекористувачу в силу закону, а саме ст.95 ЗК України.

Отже, виникнення права власності на плоди, продукцію, доходи, одержані в результаті користування річчю пов`язується із користуванням річчю, а на посіви і насадження сільськогосподарських та інших культур - із користуванням земельною ділянкою. Аналогічний правовий висновок викладений в постанові Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду від 22 травня 2018 року у справі N 911/1779/17.

Вказаний правовий висновок викладений в постанові Великої Палати Верховного Суду від 5 лютого 2019 року в справі 918/625/17 та в окремій думці суддів до неї.

Відповідно до відомостей, встановлених під час проведення досудового розслідування, а також інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» (код ЄДРПОУ 38101332) використовує для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 242 земельні ділянки, розташовані на території Дніпропетровської області, орендовані у фізічних осіб на тривалі строки (7-10 років).

На вказаних земельних ділянках врожай сільськогосподарських культур, тобто незавершене сільськогосподарське виробництво, яким мають намір незаконно заволодіти указані вище особи.

У зв`язку з вищевикладеним встановлено, що незавершене сільськогосподарське виробництво на перелічених земельних ділянках є об`єктом (предметом) злочину і на його заволодіння спрямовано кримінальне правопорушення.

25.10.2021 земельні ділянки у кількості 242 штук, які знаходяться на території Дніпропетровської області та незавершене сільськогосподарське виробництво сільськогосподарських культур посівів соняшника визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

В судове засідання прокурор не з`явився, про причини своєї неявки не повідомили, подав заяву про розгляд клопотання у його відсутність та зазначив, що клопотання підтримує в повному обсязі.

На підставі ч. 2 ст. 172 КПК України, слідчий суддя розглянув клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, у зв`язку з наявною можливістю вчинення дій, спрямованих на відчуження та розтрату вказаного майна.

Фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів на підставі ч. 1 ст. 107 КПК України не здійснювалась.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Статтею 98 КПК України, визначено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

У випадку, передбаченому п. 4 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

Арешт накладається на майно третьої особи, якщо вона набула його безоплатно або за ціною, вищою чи нижчою за ринкову вартість, і знала або повинна була знати, що таке майно відповідає будь-якій з ознак, передбачених пунктами 1-4 частини першої статті 96-2 Кримінального кодексу України.

Відповідно статті 64-2 КПК України, третьою особою, щодо майна якої вирішується питання про арешт, може бути будь-яка фізична або юридична особи.

Частиною 10 ст. 170 КПК України, передбачено, що арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно положень ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Надані суду матеріали свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення кримінального правопорушення, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих даних визначити, що їх сукупність, відповідно до вимог ст. 170 КПК України, є достатньою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Дослідивши надані матеріали, враховуючи відповідно до вимог ст. 173 КПК України наявність даних про достатність доказів, що вказують на наявність ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, наявність даних про належність майна, на яке прокурор просить накласти арешт, з метою забезпечення збереження речових доказів, слідчий суддя вважає необхідним задовольнити клопотання, накласти арешт на майно, оскільки вважає наявні передбачені ст. 170 КПК України підстави для його накладення, та заборонити розпоряджатися та використовувати зазначене майно.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 175, 309, 372, 392, 532 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора у кримінальному провадженні прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту задовольнити.

Накласти арешт із позбавленням права на розпорядження та користування на незавершене сільськогосподарське виробництво сільськогосподарських культур посівів соняшника, шляхом заборони будь-яким фізичним та юридичним особам, окрім землекористувача ТОВ «РЕГУЛ-АГРО», здійснювати збір незавершеного сільськогосподарського виробництва посівів соняшника, розташованого на території земельних ділянок, які перебувають в оренді у ТОВ «РЕГУЛ-АГРО» (код ЄДРПОУ 38101332) за адресами: Дніпропетровська область, Апостолівський район, с/рада Володимирівська та Дніпропетровська область, Софіївський район, с/рада. Ордо-Василівська, а саме:

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0199, орендодавець - ОСОБА_12 , 8,58 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0239, орендодавець - ОСОБА_13 , 7,11 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0027, орендодавець - ОСОБА_14 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0265, орендодавець - ОСОБА_15 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0038, орендодавець - ОСОБА_16 , 16,78 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0190, орендодавець - ОСОБА_17 , 7,86 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0090, орендодавець - ОСОБА_18 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0026, орендодавець - ОСОБА_19 , 8,47 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0192, орендодавець - ОСОБА_20 , 8,21 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0086, орендодавець - ОСОБА_21 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0140, орендодавець - ОСОБА_22 , 7.91 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0062, орендодавець - ОСОБА_23 , 4,04 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0077, орендодавець - ОСОБА_23 , 3,88 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0275, орендодавець - ОСОБА_24 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0135, орендодавець - ОСОБА_25 , 8,6 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0251, орендодавець - ОСОБА_26 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:028:0174, орендодавець - ОСОБА_27 , 7,09 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0145, орендодавець - ОСОБА_28 , 8,34 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0142, орендодавець - ОСОБА_29 , 8,6 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0242, орендодавець - ОСОБА_30 , 7,56 га

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0055, орендодавець - ОСОБА_31 , 10,4721 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0136, орендодавець - ОСОБА_32 , 8,42 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0016, орендодавець - ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , 8,46 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0215, орендодавець - ОСОБА_36 , 7,1 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0222, орендодавець - ОСОБА_37 , ОСОБА_38 , ОСОБА_39 , 8,0666 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0026, орендодавець - ОСОБА_40 , 3,49 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0033, орендодавець - ОСОБА_41 , ОСОБА_42 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0039, орендодавець - ОСОБА_43 , 6,98 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0150, орендодавець - ОСОБА_44 , ОСОБА_45 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0149, орендодавець - ОСОБА_44 , ОСОБА_45 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:028:0170, орендодавець - ОСОБА_46 , 7,16 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0117, орендодавець - ОСОБА_47 , 8,97 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0080, орендодавець - ОСОБА_48 , ОСОБА_49 , 16,87 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0246, орендодавець - ОСОБА_50 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0245, орендодавець - ОСОБА_50 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0237, орендодавець - ОСОБА_51 , 4,09 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0252, орендодавець - ОСОБА_51 , 5,38 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0141, орендодавець - ОСОБА_52 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:019:0129, орендодавець - ОСОБА_53 , 6,93 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0163, орендодавець - ОСОБА_54 , 8,27 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0102, орендодавець - ОСОБА_55 , 8,22 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0082, орендодавець - ОСОБА_56 , 8,57 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0081, орендодавець - ОСОБА_57 , 8,3 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0080, орендодавець - ОСОБА_58 , 8,32 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0111, орендодавець - ОСОБА_59 , ОСОБА_60 , 19,79 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0257, орендодавець - ОСОБА_61 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0084, орендодавець - ОСОБА_62 , 8,37 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:002:0045, орендодавець - ОСОБА_36 , 7,3639 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0034, орендодавець - ОСОБА_63 , 7,0558 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0041, орендодавець - 1 ОСОБА_64 , 6,98 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0049, орендодавець - ОСОБА_65 , 6,98 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0050, орендодавець - ОСОБА_66 , 6,98 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0089, орендодавець - ОСОБА_51 , 2,81 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0457, орендодавець - Територіальна громада в особі Ордо-Василівської сільської ради, 8,6793 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0379, орендодавець - Територіальна громада в особі Ордо-Василівської сільської ради, 8,75 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0380, орендодавець - Територіальна громада в особі Ордо-Василівської сільської ради, 9,0203 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0456, орендодавець - ОСОБА_67 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0025, орендодавець - ОСОБА_68 , 7,056 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0081, орендодавець - ОСОБА_69 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0014, орендодавець - ОСОБА_70 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0057, орендодавець - ОСОБА_71 , 6,98 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0075, орендодавець - ОСОБА_72 , 8,5 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0036, орендодавець - ОСОБА_73 , 8,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0080, орендодавець - ОСОБА_74 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0152, орендодавець - ОСОБА_75 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0016, орендодавець - ОСОБА_76 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0276, орендодавець - ОСОБА_16 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:001:0001, орендодавець - ОСОБА_77 , 6,97 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0145, орендодавець - ОСОБА_78 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:040:0291, орендодавець - ОСОБА_79 , 7,57 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:004:0028, орендодавець - ОСОБА_40 , 7,16 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0162, орендодавець - ОСОБА_80 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0159, орендодавець - ОСОБА_80 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:040:0290, орендодавець - ОСОБА_79 , 7,57 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0191, орендодавець - ОСОБА_81 , 7,95 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0023, орендодавець - ОСОБА_82 , 7,056 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0083, орендодавець - ОСОБА_83 , 16,86 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0115, орендодавець - ОСОБА_84 , 8,57 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0160, орендодавець - ОСОБА_85 , 9,63 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0183, орендодавець - ОСОБА_86 , 7,55 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0090, орендодавець - ОСОБА_87 , 4,2835 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0452, орендодавець - ОСОБА_67 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0256, орендодавець - ОСОБА_88 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0158, орендодавець - ОСОБА_89 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:019:0128, орендодавець - ОСОБА_90 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:028:0172, орендодавець - ОСОБА_91 ,7,11 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:001:0017, орендодавець - ОСОБА_92 , 6,97 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0116, орендодавець - ОСОБА_93 , 8,95 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0271, орендодавець - ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_96 , ОСОБА_97 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0159, орендодавець - ОСОБА_98 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0151, орендодавець - ОСОБА_99 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0086, орендодавець - ОСОБА_100 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0137, орендодавець - ОСОБА_101 , ОСОБА_102 , 8,6 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0035, орендодавець - ОСОБА_103 , 8,9 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0180, орендодавець - ОСОБА_104 , 7,55 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0007, орендодавець - ОСОБА_105 , ОСОБА_106 , ОСОБА_107 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0097, орендодавець - ОСОБА_108 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0098, орендодавець - ОСОБА_108 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0013, орендодавець - ОСОБА_109 , 8,4361 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0015, орендодавець - ОСОБА_109 , 2,8712 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0014, орендодавець - ОСОБА_109 , ОСОБА_110 , 5,9257 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0277, орендодавець - ОСОБА_111 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0028, орендодавець - ОСОБА_112 , 7,0558 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0238, орендодавець - ОСОБА_113 , 7,16 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0252, орендодавець - ОСОБА_114 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0253, орендодавець - ОСОБА_115 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0263, орендодавець - ОСОБА_116 , 7,263 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0241, орендодавець - ОСОБА_116 , 7,263 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0240, орендодавець - ОСОБА_117 , 7,1 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0269, орендодавець - ОСОБА_118 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0085, орендодавець - ОСОБА_119 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0027, орендодавець - ОСОБА_120 , 7,056

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0216, орендодавець - ОСОБА_121 , 7,1 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:040:0302, орендодавець - ОСОБА_122 , 7,57 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:040:0303, орендодавець - ОСОБА_123 , 7,73 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0084, орендодавець - ОСОБА_124 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0047, орендодавець - ОСОБА_125 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0033, орендодавець - ОСОБА_126 , 7,0558 га;

- кадастровий номер 1220382200:03:002:0002, орендодавець - ОСОБА_127 , 1,5 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0015, орендодавець - ОСОБА_128 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0088, орендодавець - ОСОБА_129 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:019:0132, орендодавець - ОСОБА_130 , 6,94 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:006:0089, орендодавець - ОСОБА_131 , 6,93 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:040:0289, орендодавець - ОСОБА_132 , 7,57 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0138, орендодавець - ОСОБА_133 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0018, орендодавець - ОСОБА_134 , 3,4093 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0182, орендодавець - ОСОБА_135 , 7,9 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0140, орендодавець - ОСОБА_136 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0034, орендодавець - ОСОБА_137 , 5,03 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0109, орендодавець - ОСОБА_138 , 8,4 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0009, орендодавець - ОСОБА_139 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0244, орендодавець - ОСОБА_140 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0019, орендодавець - ОСОБА_141 , 3,4094 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:028:0171, орендодавець - ОСОБА_142 , 7,15 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0264, орендодавець - ОСОБА_143 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0046, орендодавець - ОСОБА_144 , ОСОБА_145 , 8,16 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0058, орендодавець - ОСОБА_146 , 16,94 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0230, орендодавець - ОСОБА_147 , 8,49 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0135, орендодавець - ОСОБА_148 , 8,51 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0083, орендодавець - ОСОБА_149 , 9,46 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0002, орендодавець - ОСОБА_150 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0084, орендодавець - ОСОБА_151 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0084, орендодавець - ОСОБА_152 , 8,85 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0085, орендодавець - ОСОБА_153 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0153, орендодавець - ОСОБА_154 , 8,6791 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0060, орендодавець - ОСОБА_155 , 8,47 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0081, орендодавець - ОСОБА_156 , 9,06 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0115, орендодавець - ОСОБА_157 , 9,01 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0002, орендодавець - ОСОБА_158 , 3,9 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0166, орендодавець - ОСОБА_159 , 8,315 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0141, орендодавець - ОСОБА_160 , 8,6 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0055, орендодавець - ОСОБА_161 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:001:0003, орендодавець - ОСОБА_162 , 6,97 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:004:0307, орендодавець - ОСОБА_163 , 3,5914 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:004:0035, орендодавець - ОСОБА_164 , 1,5 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0036, орендодавець - ОСОБА_88 , ОСОБА_165 , ОСОБА_166 , 7,0558 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0254, орендодавець - ОСОБА_128 ,7,91 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:007:0112, орендодавець - ОСОБА_165 ,7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0255, орендодавець - ОСОБА_167 , 7,65 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:039:0270, орендодавець - ОСОБА_168 , 7,77 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0261, орендодавець - ОСОБА_169 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:001:0010, орендодавець - ОСОБА_170 , 6,97 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0010, орендодавець - ОСОБА_171 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0196, орендодавець - ОСОБА_172 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0227, орендодавець - ОСОБА_173 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0072, орендодавець - ОСОБА_174 , 7,97 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0056, орендодавець - ОСОБА_175 , 8,436 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0083, орендодавець - ОСОБА_176 , 8,11 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0063, орендодавець - ОСОБА_177 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0006, орендодавець - ОСОБА_178 , 8,51 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:151:0011, орендодавець - ОСОБА_179 , 7,02 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:027:0225, орендодавець - ОСОБА_180 , 7,64 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0177, орендодавець - ОСОБА_181 , 7,6774 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0260, орендодавець - ОСОБА_182 , 3,045 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0147, орендодавець - ОСОБА_183 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0142, орендодавець - ОСОБА_184 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0187, орендодавець - ОСОБА_185 , 8,077 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0071, орендодавець - ОСОБА_186 , 7,93 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0067, орендодавець - ОСОБА_187 , 8,47 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0008, орендодавець - ОСОБА_188 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0077, орендодавець - ОСОБА_189 , 8,43

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0069, орендодавець - ОСОБА_190 , 8,47 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0068, орендодавець - ОСОБА_191 , 8,47 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0159, орендодавець - ОСОБА_47 , 9,58 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0189, орендодавець - ОСОБА_190 , 8,92 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0001, орендодавець - ОСОБА_192 , 17,19 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0141, орендодавець - ОСОБА_193 , 8,42 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0089, орендодавець - ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , 4,2836 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0146, орендодавець - ОСОБА_194 , 8,46 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0164, орендодавець - ОСОБА_195 , 8,6 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0051, орендодавець - ОСОБА_196 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0073, орендодавець - ОСОБА_197 , 8,07 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:005:0038, орендодавець - ОСОБА_51 , 6,9823 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0090, орендодавець - ОСОБА_198 , 2,81 га;

- кадастровий номер 1225286600:03:002:0134, орендодавець - ОСОБА_199 , 8,5966 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0114, орендодавець - ОСОБА_200 , 9,0785 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0207, орендодавець - ОСОБА_192 , 8,51 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0140, орендодавець - ОСОБА_201 , 8,42 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0076, орендодавець - ОСОБА_202 , 8,35 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0136, орендодавець - ОСОБА_203 , 8,5964 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0054, орендодавець - ОСОБА_204 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0172, орендодавець - ОСОБА_205 , 8,25 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0103, орендодавець - ОСОБА_206 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0157, орендодавець - ОСОБА_207 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0034, орендодавець - ОСОБА_208 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0079, орендодавець - ОСОБА_209 , 8,82 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0057, орендодавець - ОСОБА_98 , 5,06 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0160, орендодавець - ОСОБА_210 , 8,22 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0173, орендодавець - ОСОБА_211 , 9 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0075, орендодавець - ОСОБА_212 , 8,35 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0091, орендодавець - ОСОБА_195 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0053, орендодавець - ОСОБА_213 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0162, орендодавець - ОСОБА_214 , 8,14 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0012, орендодавець - ОСОБА_215 , 8,61 га;

- кадастровий номер 1225286600:03:002:0133, орендодавець - ОСОБА_216 , 8,5967 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0087, орендодавець - ОСОБА_217 , 8,43 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0161, орендодавець - ОСОБА_218 , 8,24 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0237, орендодавець - ОСОБА_219 , 7,93 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0001, орендодавець - ОСОБА_220 , 3,9 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0009, орендодавець - ОСОБА_221 , 8,4 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0023, орендодавець - ОСОБА_222 , 8,93 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0043, орендодавець - ОСОБА_223 , 8,46 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0115, орендодавець - ОСОБА_224 , 10,8 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0017, орендодавець - ОСОБА_225 , 9,31 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0012, орендодавець - ОСОБА_226 , 8,68 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0052, орендодавець - ОСОБА_227 , 16,38 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0099, орендодавець - ОСОБА_133 , 7,4392 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0082, орендодавець - ОСОБА_228 , 8,44 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0184, орендодавець - ОСОБА_229 , 7,97 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:002:0167, орендодавець - ОСОБА_230 , 8,51 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0113, орендодавець - ОСОБА_231 , 8,74 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:001:0061, орендодавець - ОСОБА_232 , 8,25 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:042:0176, орендодавець - ОСОБА_61 , 7,4 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:037:0258, орендодавець - ОСОБА_99 , 7,61 га;

- кадастровий номер 1220382200:01:029:0148, орендодавець - ОСОБА_233 , 6,99 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:003:0251, орендодавець - ОСОБА_234 , 8,63 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0382, орендодавець - ОСОБА_235 , 8,64 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0178, орендодавець - ОСОБА_236 , ОСОБА_235 , 7,62 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0179, орендодавець - ОСОБА_236 , 7,93 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0044, орендодавець - ОСОБА_237 , 7,59 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:004:0177, орендодавець - ОСОБА_238 , 7,6 га;

- кадастровий номер 1225286600:02:005:0052, орендодавець - ОСОБА_239 , 8,44 га.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання подається слідчому судді.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення14.01.2022
Оприлюднено20.05.2024
Номер документу102952653
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/1835/22-к

Ухвала від 23.08.2022

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 14.01.2022

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні